Autor |
Poruka |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
Ovo uopće nije loša ideja. |
|
|
|
|
 |
Vilenjak Ukupno postova: 442 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
treba radit u ovom gradu nešt na dobrobit njegovih građana
|
građana?
ovaj grad nema građana. a nema ih upravo radi podizanja takvih spomenika. u ovom gradu je sve do nedavno bilo vrlo, vrlo opasno glasno govoriti što misliš (tu se misli na ljude koji misle, ne na ovce koje bleje). spomenik tzv. Ocu Domovine, i po svom izgledu, i po svojoj poziciji, i po svom značenju, simbol je upravo takve diktature domovinskog jednoumlja. ima tih simbola još u gradu.
...
nego, iz koje si ti sad pa stranke, pa nastupaš tako kurčevito? što se ne predstaviš, pa da vidimo tko je tu šta i koliko radio "na dobrobit građana"?
|
|
|
|
|
 |
GrgaZlatoper
Ukupno postova: 206 Lokacija: iza čoška opali te Joška Spol:  Muško
|
Spomenik Anti Starčeviću nije prikladan na Trgu Ante Starčevića!? Nego gdje, valjda na trgu ćopavog maršala? E jesi pametna, nema šta... |
|
_________________ Ujo na n-tu kada n->∞ |
|
|
 |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
Ako je sam Ante Starčević rekao da ne želi da mu se diže spomenik, zašto je onda Debeli uopće to napravio????
Ruku na srce, ali svaki gradonačelnik želi ostaviti neki trag i napraviti nešto kvazigrandiozno pa je tako Debeli napravio tu sprdnju na Trgu AS.
Tako i Bubi želi napraviti onaj debilni most. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
 |
valent Ukupno postova: 172 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
 , i ja gledam svaki puta kada prolazim kako će krenuti repati  |
|
|
|
|
 |
valent Ukupno postova: 172 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Mogli bi ga premjestiti zajedno sa papinim križem na isto mjesto pa da čuva križ ili još bolje tamo kod katakombi da služi kao strašilo.
Najlogičnije bi zapravo bilo napraviti jedan Muzej loših projekata lokalnih vlasti jer Osijek je idealan grad za takav muzej, pa se onda više ne bi morali politički prepucavati jer bi se uvijek odmah znalo gdje treba nešto što je loše izmjestiti, i umjesto prepucavanja imali bi vremena da nauče tupave gospodarstvenike (tajkune) u Osijeku kako izgraditi tvornicu jer oni sami to ne znaju.
|
A gdje je ono čudo od protočne riječne pumpe?!? |
|
|
|
|
 |
Znanstveni novak Ukupno postova: 95 Spol:  Nebitno
|
Stvarno je ovo jednostavno: Starčevića repera maknuti, a građane vratiti. Zašto? Zato što se ljudima ne sviđa Ante i konotacije vezane uz tu nakaradnu izvedbu i zato što treba maknuti politiku iz apsolutno svakog segmenta života u Osijeku. No sada će se koplja lomiti ako dođe do odluke da se miče Ante za koji veći dio ekipe niti ne zna siguran sam tko je taj čovjek jer hrvati o svojoj povijesti pojma nemaju. I kao što je netko već rekao, ako se nema gdje sa Antom, neka ga nose u Đapićevo selo pa neka mu ga stave ispred rodne kuće. |
|
|
|
|
 |
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
brajo ni iz jedne,takve stavri me nezanjimaju!ajde pametnjakoviču ti se predstavi,pa onda traži tak šta od drugih!boli tebe pišo tko sam ja!
a to što kažeš da grad nema građana zbog takvih spomenika,to nisi mogao veću glupost reći!!!
a šta ti to nisi do nedavno smio reći??ak ti se nesviđa u ovom gradu kupi prnjimce i mrš u drinovce,tam kod jednog takvog ko bubi koji je puno dao za ovaj grad!
i na kraju moj nastup opće nije kurčevit,nego je to moje mišljenje,da je dosta priče o tim spomenicima!ja nebranim spomenik ocu domovine,ak se ljudima nesviđa onda ga miči,al brate nemoj tu mjeseima kenjati o tom spomeniku!maki ga i gotovo!
a ti se zavuci nazad u mišiju rupu i šuti.... |
|
 |
|
brajo ni iz jedne,takve stavri me nezanjimaju!
|
sorry onda, pobrkao sam te s nekim bolidom koji misli da se mladi u Osijeku trebaju organizirati kroz ustasku mladez.
Citat:
a šta ti to nisi do nedavno smio reći??ak ti se nesviđa u ovom gradu kupi prnjimce i mrš u drinovce,tam kod jednog takvog ko bubi koji je puno dao za ovaj grad!
|
uspio si sam sebe isamarati u samo dvije recenice. kad dodjes do zraka, procitaj s razumijevanjem prvu, i onda joj pazljivo pokusaj pridruzit drugu. ako osjetis neki cudan otpor / neslaganje, a ti ponovi postupak.
Citat:
i na kraju moj nastup opće nije kurčevit, nego je to moje mišljenje,da je dosta priče o tim spomenicima!
|
podrzavas balavce kojima je program rada izradio tip sredinom 19. stoljeca - zato sto ti je dosta price o spomenicima?! cuj, a da prekinimo mi ovu diskusiju na vrijeme, bojim se da ne poplavis. a sutra je novi kurceviti dan.
|
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
E žalosno je kada je na vlasti stranka koja je spremna maknuti Oca Domovine, a istodobno odbila maknuti ravnatelja koji sprječava učenje hrvatskog jezika u Hrvatskoj.
Možda bi trebali maknuti ono H iz HDSSB... |
|
|
|
|
 |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol:  Muško
|
Jebemti, pa koji đavo vam smeta taj fu**ing spomenik?! Jel postavljen? Je! Jel plaćen davnih dana? Je! Pa zaboli me kuko di će biti, može i letit po gradu što se mene tiče, ko neki blentavi cepelin, nek mi pravi lada kad hodam po ovoj žegi..šta koju kitu raspravljate o tom već 816 puta na ovom forumu,i uvijek odvučete sve na politikanstvo i šta je ko htio,i šta kome smeta, i kome je to u svrhu, kome u inat,a života mu! Tu je, neka ga sad..a jebote, što možete kenjat pa to svijet nije vidio. Čilajte malo, dobit će te čir, nek vas zamara nešt života korisno, a ne nekakva nakupina mramora, ili čega već..ima važnijih problema, ovo je gotova priča.. |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
možda bi starčeviću bilo ljepše u čaprazlijama, u dvorištu kuće svog idejnog tvorca
|
rijetko konstruktivan prijedlog, za svaku pohvalu! |
|
|
|
|
 |
|
pa nisu taj spomenik iznjedrile seoske sredine, vec malogradjanske. original je tu, medju Osjecanima, ono na Trgu je samo odljev u bronci / vjerna preslika.
...
mozda ne bi bilo lose pogledati Bertoluccijev film Novecento. jest da traje 5 sati, ali sta je 5 sati spram ove palanacke vjecnosti u kojoj stoluje laz da se na Trgu nalazi govno koje su israli Marsovci. ta licemjerna samoobmana moze se u civiliziranom svijetu prodati samo kao turisticka atrakcija penzionerima s dunavskih kruzera - > port 5, Essek, citizens with bull shit in living room.
|
|
|
|
|
 |
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma jebešte vaše glupe prijedloge,treba poslagat sve ove naše vrijedne branitelje pijance na trg,oni bi bili pravi spomenik - ogledalo našeg ljenčarsko-parazitskog društva. |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
 |
 |
|