| Autor |
Poruka |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Ma nije moj komentar bio usmjeren protiv tebe i tvog mišljenja, nego sam samo stavio svoje mišljenje na tvoj komentar, u žurbi sam citirao tebe jel si mi bio najbliži. Ništa osobno. A moj komentar sam napisao budući da osobno poznajem jako puno rodbinski i kumski povezanih osoba u Gradskim službama koji nose jako poznata prezimena.......tako je u svim gradovima, ali meni to još uvijek izaziva ne opisivo gađenje......
|
u gradskim službama, ali i u gradskom vrtu  |
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
 |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Još jedan gradski seronja koji se uhljebio preko politike. Bilo bi ljepo prebrojiti bratiće ,sestrićne i ostale članove obitelji Bubala, Matkovića, Vrdoljaka i ostalih u Gradskoj upravi i nekim Gradskim firmama....fuj !
|
Opet moram po ne znam koji put napisati.... ne pišite o nečemu o čemu nemate pojma... !!! Ivan je "uhljebljen" odavno jer je jedan od boljih poduzetnika u gradu i regiji i to puno PRIJE nego što se počeo baviti politikom. Nije od "debeli" pravaš ili "ljigavi" HSLS-ovac koji su trpali ljude gdje su stigli. Bdv, a niti Krešimir nije nikog svog zaposlio jer bi se o tome već odavno pisalo ako nigdje ono na ovom forumu. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Ja osobno vidim samo dva lokalna političara koja se do sada nisu prostituirala (barem koliko je meni poznato XD) - Daniel Srb i Josip Vrbošić. Sve ostalo je frula ili nedovoljno poznati igrači da bi mogli drmati po Zagrebu, tj. tamo gdje je lova  |
|
|
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Još jedan gradski seronja koji se uhljebio preko politike. Bilo bi ljepo prebrojiti bratiće ,sestrićne i ostale članove obitelji Bubala, Matkovića, Vrdoljaka i ostalih u Gradskoj upravi i nekim Gradskim firmama....fuj !
|
Opet moram po ne znam koji put napisati.... ne pišite o nečemu o čemu nemate pojma... !!! Ivan je "uhljebljen" odavno jer je jedan od boljih poduzetnika u gradu i regiji i to puno PRIJE nego što se počeo baviti politikom. Nije od "debeli" pravaš ili "ljigavi" HSLS-ovac koji su trpali ljude gdje su stigli. Bdv, a niti Krešimir nije nikog svog zaposlio jer bi se o tome već odavno pisalo ako nigdje ono na ovom forumu.
|
JA ti ne vjerujem. S obzirom da si na TI s krešimirom svojim (koji galopirajuće brzo preuzima primat najgoreg gradonačelnika od Kramarića) ja predlažem da mu se javiš pa neka da dva popisa. Jedan su svi zaposleni u javnim upravama/tvrtkama/agencijama a drugi je popis članstva HDSSB-a - pa da usporedimo  |
|
|
|
|
|
 |
|
valent Ukupno postova: 172 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Super je vidjeti slobodne komentare, osobno nisam radio nikakve projekte s gradom no par ljudi mi je reklo da nisu mogli mimo Vrdoljaka nikakve projekte pokrenuti ako noje islo preko njegovih ljudi ili firmi s kojima on ne radi vec
Naravno to je sve rekla kazala pa niti ne treba vjerovati svemu no ne bi me iznenadilo da tako i je. |
|
_________________ pratite me na twitteru - www.twitter.com/valentt
blog: http://kernelreloaded.blog385.com
linux, anime, spirituality, windsurf, wireless, ronjenje, pametne kuće, zwave
registered as user #367004 with the Linux Counter, http://counter.li.org.
ICQ: 2125241, Skype: valent.turkovic, MSN: [email protected] |
|
|
|
 |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
|
Opet moram po ne znam koji put napisati.... ne pišite o nečemu o čemu nemate pojma... !!! Ivan je "uhljebljen" odavno jer je jedan od boljih poduzetnika u gradu i regiji i to puno PRIJE nego što se počeo baviti politikom. Nije od "debeli" pravaš ili "ljigavi" HSLS-ovac koji su trpali ljude gdje su stigli. Bdv, a niti Krešimir nije nikog svog zaposlio jer bi se o tome već odavno pisalo ako nigdje ono na ovom forumu.
|
JA ti ne vjerujem. S obzirom da si na TI s krešimirom svojim (koji galopirajuće brzo preuzima primat najgoreg gradonačelnika od Kramarića) ja predlažem da mu se javiš pa neka da dva popisa. Jedan su svi zaposleni u javnim upravama/tvrtkama/agencijama a drugi je popis članstva HDSSB-a - pa da usporedimo
|
Slobodno se javi u gradsku upavu... i zatraži koliko je ljudi zaposleno za vrijeme "vladavine" sadašnjeg gradonačelnika i suradnika, nakon toga provjeri u HDSSB-u dali su članovi. Vjeruj sve je provjerivo i jednostavno samo ukoliko to želiš, a ne ovako neargumentirano pisati gluposti. Kad budeš imao nešto konkretno onda to iznesi pa da i mi ostali znamo o "kome" i "čemu" se radi. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol:  Nebitno
|
Jedan su svi zaposleni u javnim upravama/tvrtkama/agencijama a drugi je popis članstva HDSSB-a - pa da usporedimo
|
Dovoljan ti je lokalni telefonski imenik iz javne uprave/tvrtke/agencije pa pogledaj rodbinsku vezu sa članstvom pojedinih stranaka. Sve rođo do rođaka. A svi s pedigreom
Inače istina je, Vrdoljak radi preko jednog arhitekte.  Na TV-u se prikazao (sam sebe dakako) kao lik koji je riješio Avenue Mall sagu. U biti on je i producirao tu sagu preko svojih ljudi. Kad je Vrdoljak dobio usmenu "šamarčinu" iz ZG-a, odjednom se sve riješilo. |
|
|
|
|
|
 |
|
plahutarka
Ukupno postova: 36 Lokacija: Austin, Texas Spol:  Nebitno
|
******** |
|
_________________ It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society... |
|
|
|
 |
|
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
JA ti ne vjerujem. S obzirom da si na TI s krešimirom svojim (koji galopirajuće brzo preuzima primat najgoreg gradonačelnika od Kramarića) ja predlažem da mu se javiš pa neka da dva popisa. Jedan su svi zaposleni u javnim upravama/tvrtkama/agencijama a drugi je popis članstva HDSSB-a - pa da usporedimo
|
Slobodno se javi u gradsku upavu... i zatraži koliko je ljudi zaposleno za vrijeme "vladavine" sadašnjeg gradonačelnika i suradnika, nakon toga provjeri u HDSSB-u dali su članovi. Vjeruj sve je provjerivo i jednostavno samo ukoliko to želiš, a ne ovako neargumentirano pisati gluposti. Kad budeš imao nešto konkretno onda to iznesi pa da i mi ostali znamo o "kome" i "čemu" se radi.
|
Studenac...e sad si baš usr'o... jer itekako je Krešo zaposlio svoje...od Gradske knjižnice do Gradskog poglavarsta...govorim znaci o rodbini. |
Zadnja promjena: Dovla Šex; 26.05.2011. 0:12; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
Gangula brate
Ukupno postova: 118 Spol:  Nebitno
|
Potpisujem da si se usro ko patka s ovom izjavom. Očito nemaš pojma o stvarnom stanju u gradskim službama......ali nisi ti kriv,vjerovatno moraš po naređenju pisat.... kao oni klinci kojima je dan nalog da moraju šarati predizborne plakate oporbe u gradu  |
|
|
|
|
|
 |
|
Znanstveni novak Ukupno postova: 95 Spol:  Nebitno
|
Vrdoljak veli, citiram "HNS je u dvije godine ove vlasti narastao s nekadašnjih 6,8 posto na gotovo osam posto u gradu. Priče su jedno, ali konkretne brojke i statistike pokazuju drugo..."
Još jedan političar koji se skriva iza brojki. No ako mu one već idu u prilog, kako to da onda nitko nema jednu lijepu riječ za njega? To bih se ja upitao misju Vrdoljak, i možda je vrijeme da počnete obračati pažnju upravo na ono što ljudi pričaju pa da malo promislite o svome ponašanju i činjenici da nismo svi mi toliko ludi koliko se često čini. A osječki HNS, a to se pogotovo odnosi na onog balavca Stjepana Čuraja koji se u zadnje vrijeme nešto osilio i kritizira cijelo vrijeme središnju vlast bi mogao počistiti, zajedno sa ostatkom HNS-ovaca prvo ispred svog praga jer upravo osječki HNS je u koaliciji sa jednom izopačenom političkom strujom koja je u mnogočemu slična i gora od HDZ-a. U ostalom, ideološki su te dvije stranke, barem u političkoj teoriji i praksi u zemljama zapadne Europe, ne spojive i dijametralno suprotne, no u ovom gradu principi i vrijednosti odavno nisu prisutni, tako da ne čudi što političke stranke nemaju jasno definirana stajališta već idu koalirati prvom prilikom sa bilo kojom političkom opcijom i tako se kompromitiraju, a sve kako bi osigurali dio kolača.
Bijedna li ste stranka vi HNS-ovci, da nema Vesne Pusić ne bi bilo ni vas. A i gazda Čačić će još malo pa na plaćeni godišnji odmor u okružni zatvor u Kapošvaru zbog prometne. No dobro, do onda će osječki serviser u Zagrebu, misju Vrdoljak, pojačati stranku svojim obrazovnim i radnim iskustvom, tako da je smak svijeta ipak odgođen do daljnjeg.
Na HDSSB ne vrijedi trošiti riječi. Zna se tko je gazda, i tko će i dalje biti gazda. I dok nam je tako, nema kruha ni života u gradu slučaju. A narod, opljačkan i iznevjeren bi sutra opet glasao za ratnog zločinca, samo gledajte. Pa se mi žalimo.
Kakav narod, takva i vlast. |
|
|
|
|
|
 |
|
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
Ovako, i prije a i sad, sam ga kritizirao i zaista ga nemogu očima vidjet, žao mi je što je to još jedan u nizu velikh osječkih političara jelte, kojima je Osijek i Slavonija na jeziku a Zagreb i uhljebljivanje u glavi.
Ništa novo samo stara praksa koju slavonski političari prakticiraju, umjesto da razvijaju svoju bazu i lobiraju i traže zajednički da se ulaže više ovdje... oni kalkuliraju i čekaju da prodaju svoje guzice za saborsku plaću, i ministarsku poziciju podviju rep i pobjegnu u ZG.
Žalosno. |
|
|
|
|
|
 |
|
Vilenjak Ukupno postova: 442 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Vrdoljak? el to onaj koji mi je obecao vratit Gradjane na Trg - tamo negdje u 00:15 neke Nove Godine, kad sam mu pruzio ruku; i njemu i njegovoj supruzi i cerkici? bit ce da je to taj, odazvao se kad sam viknuo -> HNS! stigne jos ispunit obecanje. nije ni taj Zagreb na kraj svijeta, a nije ni toliko velik da se ljudi ne mogu srest.
i pogledat u oci.
...
nemam uopce zivaca pisati o toj tzv. lokalnoj politickoj sceni koju financiram. jos kad vidim da ih ima i na ovom forumu, pa se kao nesto medjusobno podjebavaju sve skriveni iza nickova, stvarno mi dodje muka (doslovno!) |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|