Autor |
Poruka |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
lijepi dio grada????
trebalo bi zabraniti pristup tamo ne zbog sexa nego opasnosti od urušavanja... |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
 |
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol:  Muško
|
Cak mislim da je veci fukodrom ispod tribina stadiona i tako kod onog parkiralista pored
No, sta sad. Nek se ljudi jebu. Samo sto se slazem s korisnikom iznad, mjesto je tako isfurano da je to strava. Ja osobno bi se sigurno puno bolje snasao...(naravno, prvo treba pocet polagat, pa kupit auto, pa nac zensku al to je druga prica). |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
pa i da se nesexaju ispod križa Bog vidi sve dakle vidi ih i kod kuće kad se sexaju tako da je svejedno bili ispod križa ili kod kuće  |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
aardvark
Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Nemoralne radnje? Da pogodim, gđo Polucija.. HDZ? HDSSB?
'To' se ne smije u blizini svetooooog mjesta. Ne, ne...
U samom svetištu, sa slugom božjim... Može, dapače. Vrlo poželjno je i uobičajeno pritom da imate manje od 12 godina.
 |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
nema veze što je tu kapelica, pa ionako je politika crkve vodimo ljubav, a ne rat, zar ne ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Eh, pa ljudi za Uskrs idu na kojekakve playboy partije, što će ih spriječiti da se jebu pod križem, pred crkvom? Moral? Odgoj? Vjera? |
|
|
|
|
 |
Yoanna35 Ukupno postova: 350 Spol:  Nebitno
|
wtf...gospođa Lucija je jebga definitivno zabrijala..a ovaj istraživač mislim nemam riječi..pazi nemoralne radnje ..u blizini Kapelice....pa ja bi molila gospođu Lucija Tadić da mladima koji iz glupih razloga , a ne neimaštine radi nemaju svoj stambeni prostor..dakle preporuči..gdje da obave nemoralne radnje koje gospođi smetaju. Jeboe nije dosta što su osvijtlili i lijevu i desnu obalu drave, čak i šetnicu u donjem gradu.... |
|
|
|
|
 |
cavino Ukupno postova: 202 Spol:  Muško
|
e da..di ima tih soba..ko zna brojeve..javite. |
|
|
|
|
 |
|
Ajmo malo pokazati duha, lege moje ,pa ove stare iskusne jebače evo molim da upute ove mlade neobvještene potentne, pastuhe..gdje ima boljih sklopmbi--čist ono da nije gužva, da ne otpadne koja cigla s katakombi pa da Kamenkeo ne mora rasvjetljivati sveto mjesto... Zamisli kad neki ovu pametnjakovičku sretnu ...u gradu Isuse ubit će ju od zajebancije.. |
|
|
|
|
 |
cavino Ukupno postova: 202 Spol:  Muško
|
e di ima tih soba..trebam tel broj.. |
|
|
|
|
 |
|
glas slavonije ..oglasi..sobe, dnevni odmor  )) |
|
|
|
|
 |
ivicaosk Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
nek se jebu ljudi sta svakoj budali svasta smeta u ovom gradu |
|
|
|
|
 |
ivicaosk Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
a vidi yoanne upucena je hahahah |
|
|
|
|
 |
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma u cijeloj ovoj prici, najjebeni lik je ovaj "istraživać"
To je zapravo samo jos jedan dokaz da je ljudska glupost neuništiva. A gospođi Luciji Tadić bi preporucio da ostavi mlade da se hebu, ionako ih vlada hebe svaki dan  |
|
_________________ Don't wait for the perfect moment...Take the moment and make it perfect... |
|
|
 |
 |
|