Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dječak zbog igrice ne jede i prijeti samoubojstvom!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Provokator

Ukupno postova: 1500
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.05.2011. 12:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

gledaj

http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc

... zato današnji klicni i balavurdija i jesu takvi kakvi jesu, zato što se to ide kod psihijatra, to se na svoje djete ruku dić neće, nedaj bože da se netko izdere na njega...

sagledaj malo sa druge strane, tj. sagledaj tako da taj pican zbog WOW-a terorizira cijelu svoju obitelj, vjerovatno i širu obitelj.. a ti njegovi roditelji su samo jedni u nizu od onih što su nesposobni svoje djete dovest u red

Ukupno postova: 587
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 08.05.2011. 12:29 
Naslov:  

Provokator je napisao/la:
gledaj

... zato današnji klicni i balavurdija i jesu takvi kakvi jesu, zato što se to ide kod psihijatra, to se na svoje djete ruku dić neće, nedaj bože da se netko izdere na njega...

sagledaj malo sa druge strane, tj. sagledaj tako da taj pican zbog WOW-a terorizira cijelu svoju obitelj, vjerovatno i širu obitelj.. a ti njegovi roditelji su samo jedni u nizu od onih što su nesposobni svoje djete dovest u red

da si malo više istraživao o tom videu znao bi da je to fake i njih dvojica snimaju video čisto iz zajebancije tak da ovo što si postao nije nimalo real nego gluma....i
ugl odustajem od ovog topica vidim da previše primitivnih idiota ovdje ima....radite šta hoćete vaša djeca....nemojte se čuditi kad vam jedan dan odu i steraju vas u 3 pičke materine....

Provokator

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 08.05.2011. 12:30 
Naslov:  

chosen je napisao/la:
gledaj

da si malo više istraživao o tom videu znao bi da je to fake i njih dvojica snimaju video čisto iz zajebancije tak da ovo što si postao nije nimalo real nego gluma....i
ugl odustajem od ovog topica vidim da previše primitivnih idiota ovdje ima....radite šta hoćete vaša djeca....nemojte se čuditi kad vam jedan dan odu i steraju vas u 3 pičke materine....

oke, a ja se iskreno nadam da ćeš ti kao matori konj razumit tehnologiju i da će ti bit sasvim oke da ti djete nema društveni život i da 10h dnevno provodi za kompom... al oke, ti ćeš mu to dopustit jer ti razumiješ tehnologiju i nisi zastario

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 08.05.2011. 12:43 
Naslov:  

chosen je napisao/la:
simo031 je napisao/la:

ti nevidiš što si postao ili?

Čovječe, to je samo primjer slične situacije. Postoje dobri i loši primjeri, a ti znaš što ja mislim kakav je taj koji sam postao. H'ebote ti si i vidovit...

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
silvio
Ukupno postova: 54
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.05.2011. 13:14 
Naslov:  

chosen je napisao/la:
simo031 je napisao/la:

ti nevidiš što si postao ili?
chosen je napisao/la:
chosen je napisao/la:

p.s. batina je iz raja potekla Wink

jel znaš ti kad jedino riješenje je da ubiješ boga u klincu?

nije to jedino riješenje, naravno treba ga izbjegavat što je više moguće... al da su roditelji sposobni pa da mu zveknu jednu zidarsku kao što je moj stari meni znao zveknit, pa da vidiš kak će slušat sve u 16... neće mu past napamet ni WOW, ni bahatost, ni samoubojstvo, ni bezobrazluk

tako je upravu si samo zato što nemaš verbalne sposobnosti da vlastito dijete nemožeš urazumiti idemo mu udariti šamar osijek031.com smile sorry ali ja znam prijatelje koji nikad u životu nisu dobili ni 1 šamar pa su svi ok normalni ljudi nitko nije huligan klošar i lsično a mogu ti reći da 80 posto judi koji dolaze iz obitelji koji su imali neki problem i roditelji su ih riješavali baš ovako kako si ti napisao su praktički propalice osijek031.com smile

tako isto možeš napisati ako ti žena neće napraviti nešto udari i njoj šamar zašto ne? ...nasilje nije nikakvo trajno riješenje..neću napisati da nije privremeno jel dijete dobije strah ali daj gledaj malo drugu sliku misliš da će to dijete biti iskreno i otvoreno prema roditeljima ako zna da svaki put kad nešto skrivi će dobiti šamar? daj molim te....a što se psihijatara tiče ti ljudi će te više izluditi nego što će ti pomoći osijek031.com smile osobno iskustvo neznam za druge...

...to što si rekoa je laž laž laž laž laž i samo laž...ti kao imaš uvid u postotke ljudi tj. obitelji koje su ljubavlju i batinom odgajali svoju djecu...pa nije to ko u američkim filmovima: "odi u svoju sobu, razmisli što si napravio i za deset minuta se dođi ispričati pa če ti to ostati u trajnom sječanju i više nikada to nečeš ponoviti"...ok' lets ispeći kukis vit čoko mrvice lajk gremaaaa...a posebno mi se sviđa što "ZNAŠ LJUDE" što nisu nikada dobili ni šamar pa su svi ispali super ljudi...ok, de prestani kakiti i povuci vodu...vidiš ja "ZNAM LJUDE" koji nisu dobili ni šamar u životu pa su sada u zatvoru jer su opljačkali trgovinu 20 metara od svoje kuče a imali su 16 godina, a jedan je čak i crkvu pokrao, sukobljavao se sa policijom, itd. ...a vidiš "ZNAM LJUDE" kojih je bilo sedmero djece u kući i roditelji, a posebno njihova mama, su ih klepali i šamarali, tjerali u kazne te im nije nikad palo na pamet išta protulogički protupsihički ili ikakav protunešto napraviti...ljudi su perfektno ispali te su njih pet u savršenom braku i tako isto (pretpostavljam) odgajaju djecu jer djeca su im anđeli...i mogu ti reči da ti neodgajaš svoju suprugu nego živiš bračni i obiteljski život pa ti zato komentar nestoji nikako, jer žena ti nije povjerena na odgoj nego ste obečali jedan drugome suživot sa kompromisom o odgoju svoje djece...a onaj Kinez svaka mu čast, sada sigurno mali više neče ni sanjati video igre...ZAKON...

korisnik_01

Ukupno postova: 33
Post Postano: 08.05.2011. 13:15 
Naslov:  

...i na kraju će ti roditelji nekoga tužiti da se nije dovoljno brinuo za njihovo dijete...

Ica
Ukupno postova: 246
Post Postano: 08.05.2011. 13:19 
Naslov:  

Meni je bilo dovoljno da mi stari zaprijeti da će polupak kompjuter sikerom nakon što isključi limitator (struju)...Znao sam da bi to zbilja napravio i onda sam ugasio kompjuter i šta god da radim, i otišao obaviti što imam posla, učenja i sl.

Nije djete ništa krivo - da mu roditelji dopuste on bi dubio na glavi, živio od slatkiša, krao, palio, posro se roditeljima na glavu...sve što roditelji dopuste - zato se i zovu roditelji! - ovdje mi se čini da je pogrešan pojam roditelji, možda bi bilo točnije neprijatelji!

Gangula brate

Ukupno postova: 118
Post Postano: 08.05.2011. 13:38 
Naslov:  

Najgluplje je ovo kad mali viče da će se ubit, a onda bi mu kao trebalo pustit da nastavi nesmetano igrat. To je kao da narkomanu daješ drogu jel on viče da će nešto napravit.

Treba jednostavno iskopčat komp, rastavit ga i odnjet iz stana. A njega poslat na razgovore sa stručnom osobom, pa ljudi se skinu s droge, a gdje neće geek s igrice. Naravno trebalo bi i roditelje poslati u centar za socijalnu skrb na razgovor jel očito i njima treba stručna pomoč u odgajanju dijeteta.

nemosvjerovat
Ukupno postova: 161
Post Postano: 08.05.2011. 13:42 
Naslov:  Re: Dječak zbog igrice ne jede i prijeti samoubojstvom!

ljudi pa to je chosen!provjereno!

MegaSmrT

Ukupno postova: 680
Post Postano: 08.05.2011. 13:45 
Naslov:  

Ma kakva dernjava, kakva tuča.... kompić kroz prozor i mir... To djete nije ni depresivno ni glupo, dapače, naučilo je iskorištavati roditeljski debilizam.

Ovo se dogodi kad roditelji ne znaju reći NE djetetu.

Ukupno postova: 212
Post Postano: 08.05.2011. 14:37 
Naslov:  Re: Dječak zbog igrice ne jede i prijeti samoubojstvom!

ubit ces se? pa ubij se, jedan kreten manje. sa 15 godina si dovoljno razuman da shvatis da li ti je vlastiti zivot mio ili ne, da li ti je draza jebena igrica ili zivot.

isto tako nabijem na k*rac i te igre i play station i sva ta sranja. tako mi je drago sto pripadam medu, nazalost jednu od posljednjih, generacija kada se po cijeli dan visilo na ulicama, igralo vije, zmire, nabijala lopta po cijeli dan...niti jednom djetetu tada nije bila potrebna psihijatrijska pomoc.

totalna nesposobnost roditelja. i da, batina je definitivno izasla iz raja (odgojna i razumna).

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 08.05.2011. 14:41 
Naslov:  

muvifrik je napisao/la :
chosen je napisao/la:
jel znaš ti kad jedino riješenje je da ubiješ boga u klincu?

A o pismenosti i složiti normalnu rečenicu da ne pričamo...ostale postove mi se neda kvotat... Rolling Eyes

Ma, momci, ne vrijedi se truditi, samo kliknete na ignore. Eh, još da se u citiranim postovima ne vidi što je pisala osoba koju ignorirate, to bi bila divota.

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 08.05.2011. 15:15 
Naslov:  

kao i u svemu ostalom tako se i u ovome ide linijom manjeg otpora.roditelj će popustiti djetetu jer nema vremena za neke velike priče,treba stvarat novac za nove kompjutore za svog malog genija,nove mobitele etc.po meni najveća je krivica na roditeljima jer bez obzira na njihovu (eventualnu) imformatičku nepismenost moraju znati rasporediti djetetovo vrijeme i zaokupiti ga nekim drugim važnijim stvarima u životu.
pozivanje na prebijanje je pizdarija.udariti koji šamar je odgojna mjera.treba se uspostaviti autoritet i dat djetetu priliku da se protiv njega bori.postati taocem vlastita djeteta je prestrašno i njegove prijetnje treba shvatiti ozbiljno jer ako je debilno da provede 10 sati za kompom onda jei dovoljno debilno da i sebi učini nešto nažao.

Juzomachine

Ukupno postova: 68
Post Postano: 08.05.2011. 15:44 
Naslov:  

Rjesenje? Otkazati adsl ili stagod, uvesti dobri stari dial-up pa nek onda igra Razz A kad mali pocne pravit halabuku onda mu rec: oces da ti i komp i mobitel i đeparac i sve ostalo sto te usrecuje oduzmemo. Onda ce mali zasutiti i nece misliti na igru.

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 08.05.2011. 18:21 
Naslov:  

WOW se plaća, zašto oni njemu to plaćaju?

Skoči u forum: