Profil: totalna rasprodaja - knjige već za 3 kune, CD-ovi za kunu!

Osijek

Profil: totalna rasprodaja - knjige već za 3 kune, CD-ovi za kunu!

Totalna rasprodaja u Profilovih knjiga u Osijeku - knjige već za 3 kune!

Popularni Profilovi naslovi tijekom tri dana bit će ponuđeni Osječanima po akcijskim cijenama. Na totalnoj rasprodaji koja će se održati 9., 10., i 11. svibnja 2011. u Hotelu Royal od 10 do 20 sati svi ljubitelji dobrog štiva moći će odabrati naslov po svom ukusu već od 3 kune.

Tijekom trodnevne totalne rasprodaje Osječani će moći među mnoštvom ponuđenih knjiga, odabrati svoje omiljene naslove, od kojih su neki ponuđeni po cijeni od već 3 kune. Oni najmlađi također će doći na svoje jer iz Profilovog školskog asortimana, moći će kupiti knjige, bilježnice i CD-e već od 1 kune.

Nakon već tradicionalnih totalnih rasprodaja održanih u nekoliko hrvatskih gradova, na red je došao i Osijek. Izdavačka kuća Profil želi probuditi kulturu čitanja kod što većeg broja ljudi nudeći im tako knjige po povoljnim cijenama jer svatko iz široke Profilove ponude može pronaći nešto za sebe i svoje najbliže. Ovo je zaista prilika koja se ne propušta.

Profil vas poziva da iskoristite ovu akciju te proljetne dane provedite na balkonu svoga doma ili na klupici nekog parka, s omiljenim naslovom pod rukom, kojeg ste platili po simboličnoj i sniženoj cijeni

Više informacija o totalnoj rasprodaji Profilovih knjiga u Osijeku možete saznati i na www.profil.hr

[sponzorirani članak]
uuuuuuu, predobro!! :bravo: :study: :sun:
E sad bi mi dobro došao popis udžbenika z slijedeću godinu..i kad bi naravno isti bli u ponudi.
Već sam tamo. :D
Super.................. :)
dolazim
a u klinac, valjda ce mi nesto ostat dok zavrsim sa poslom!
Ja se nadam da svi rade pa da neće ujutro odmah sve razgrabit dok završim s poslom. Plus učenici i studenti koji su na predavanjima...
Baš me zanima kakva je ponuda. Budem otišao. Inače su knjige preskupe. :/
Bila sam, ok je ponuda, s tim da je napravljeno u skučenom prostoru i toooliiko ljudi već u 11 ujutro... nisam ništa kupila jer kuharicu po koju sam došla je držalo nekoliko cura / žena i više je nije bilo... :D
Dođoh....vidjeh gužvetinu........odoh.............
nije mi baš tolika sila....
a i to malo na što u gužvari uopće stigneš baciti oko...niš posebno.....
Ima i neš igara, al za 99 kn... brate, ne :D bila ona snižena sa 349 ili ne :D
Bio i kupio solidan rječnik hrv-njem(njem-hrv) sa gramatikom i knjižicu iz fizike sa skraćenom teorijom i formulama, sve za 25kn :D
nadam se da će ostati nešta do sutra .......:)
Ima zanimljivih naslova. Pa čak i dobrih igara, novijeg datuma čija je cijena 50kn. Sve u svemu, bilo bi lijepo da ima više ovakvih akcija.
nije loše..treba češće...ljudi žele čitat a sve skupo..
moram priznati da nisam našla ništa posebno...
nešto malo beletristike, kuharice, igre...tko voli nek izvoli...ništa za mene...
Svjetska rock enciklopedija sa 500 kuna na 250 kuna, pa onda knjiga o Štuliću za 20, pa o Bijelom dugmetu za neku siću, pa neka o komunizmu i drugu Titu za 10 kna (i to sam zadnju ugrabio), pa onda klincima slikovnice, pa jedna o psima i mogu reć da je bilo bar 10 kila knjiga. Zadovoljan.
kupio knjigu organski dom, kuharicu o dlamtinskoj kuhinji od barbierija i pokuse iz fizike, ustedio 200kn, superiska

Re: Profil: totalna rasprodaja - knjige već za 3 kune, CD-ovi za kunu!

Kupio 5 knjiga, sve za struku, ušteda prevelika,knjige kao nove. Platio 100kn,redovna cijena jedne je taj iznos.
Odlično!
bio danas i prvo što sam primjetio je to da ni na rasprodaji ne mogu prodati knjigu o Franji Tuđmanu,,,al zato Jelena Veljaca ide kao jozin hamburger
tamna strana

bio danas i prvo što sam primjetio je to da ni na rasprodaji ne mogu prodati knjigu o Franji Tuđmanu,,,al zato Jelena Veljaca ide kao jozin hamburger

odlična opservacija...

btw, moglo bi ovo i češće. 4 knjige za 115kn - ja sretan.

Re: Profil: totalna rasprodaja - knjige već za 3 kune, CD-ovi za kunu!

tamna strana

Plan za iduće rasprodaje: Izaberi što te zanima. Izabrano sakrij ispod knjiga o Tuđmanu. Vrati se kada prođe gužva :-D
Nažalost nisam mogla doći na prvi dan rasprodaje, već tek na posljednji pa je svo štivo koje me zanimalo bilo razgrabljeno, ali ipak sam pronašla nešto, i ušteda je solidna.

Pozdravljam akciju, i nadam se da će ih biti još. :D
i ja sam kupio nekoliko knjiga, što za sebe, što za poklone. sad mi je žao što nisam još neke koje su mi bile zapele za oko.

Tagovi