Noćni klub Insomnia: otvorenje!

Osijek

Noćni klub Insomnia: otvorenje!

U petak, 06. svibnja 2011., otvaraju se vrata novog noćnog kluba Insomnia u prostoru starog Westa u ulici Alojzija Stepinca 59a. Insomnia će raditi isključivo četvrtkom, petkom i subotom.

Galerija 031: Insomnia: otvorenje
[Foto: Daniel Antunović][06.05.2011. Insomnia]

Također, svaki od tih dana bit će tematski vezan i s glazbom i s vrstom partyja. Tako da će brojni žanrovi glazbe i vrste pića biti uključeni. Prostor će biti odvojen na 2 dijela, jer će posebno biti odvojen VIP dio, u kojem će gosti imati iznimno ugodan ambijent s posebnom uslugom. Ljubitelji koktela također će doći konačno na svoje, jer će biti u mogućnosti uživati u pravim i profesinalnim koktelima na posebnom šanku uz profi uslugu. Najvažnija obavijest je da će biti strogo zabranjen ulaz maloljetnim osobama, znači djevojke isključivo 18+, a dečki isključivo 21+ godinu starosti.

VIP otvorenje održava se u četvrtak 05. svibnja 2011., a ulaz će biti moguć isključivo uz pozivnicu.

Četvrtak:
- studentska večer uz brojne promo partye, živu glazbu

Petak
- domaća i narodna glazba

Subota
- strana i domaća glazba

Program otovrenja:
- za glazbu je zadužen DJ Joka
- akcijske cijene pića
- hostese i nagrade
- velik izbor koktela

Petak:
- domaća i folk glazba

Subota:
- domaća i strana glazba

Pročitajte i...
[19.04.2011.] Noćni klub Insomnia: uskoro otvorenje!
Redakcija 031

djevojke isključivo 18+, a dečki isključivo 21+ godinu starosti.

Petak
- domaća i narodna glazba

Subota
- strana i domaća glazba

Petak:
- domaća i folk glazba

Subota:
- domaća i strana glazba

VI STE MOJI IDOLI :worship:
WOW! NAPOKON!
hahah djevojke 18+ a decki 21+... to da mogu vatariti mlade pičkice bez sukba sa zakonom, a da decki njihovog godista ne budu konkurencija
PsychoSoldier

hahah djevojke 18+ a decki 21+... to da mogu vatariti mlade pičkice bez sukba sa zakonom, a da decki njihovog godista ne budu konkurencija

ahahhahahahhahaha
Čiju paletu cuge ćete koristit za koktele?
Jos jedna u nizu folkoteka,uzas,za sve seljake pustat narodnjake,* ,fujjjjjj
Kakva je to diskriminacija djevojke 18+, a dečki 21+?

I šta ne napišu fino da će bit turbofolk non-stop, a ne tu maskiranje s nekim "domaćima i narodnim" i "domaće i strano" a kao bit će tematskih partya sa različitim žanrovima glazbe. A ja tu vidim samo jedan žanr.

Ali dobro, tko voli neka izvoli.

I kakvi su to "profesionalni" kokteli? Konobar ili zna ili ne zna napraviti koktel, u čemu je tu fora, nisam čula još za pojam "neprofesionalnih" koktela.

Što se tiče tih VIP sranja, tko su te vip osobe i na koji način se odlučuje tko su oni, i kakva je to "posebna" usluga...? Na pamet mi ne pada ništa pametno.

Re: Noćni klub Insomnia: otvorenje!

Jedino ako će imati klubske iskaznice inače ih dečki od 18 do 21 mogu tužiti radi diskriminacije.
Winter

Jedino ako će imati klubske iskaznice inače ih dečki od 16 do 21 mogu tužiti radi diskriminacije.

Winter

Jedino ako će imati klubske iskaznice inače ih dečki od 18 do 21 mogu tužiti radi diskriminacije.

de se odluči LOL

Više govori o samim Osječanima ( a i onim okolo). I klubovi se otvaraju i rade po principu ponude i potražnje..

Galerija 031: Insomnia: otvorenje
[Foto: Daniel Antunović][06.05.2011. Insomnia]

Jel nisu tu trebala vrijedit neka pravila oko godina za upad?
Koliko ja vidim hrpa ovih dečkića još se nije počela ni brijat. A ni djevojke ne zaostaju puno u godinama.
dakle...nisam htjela ništa komentirat prije nego bude otvorenje.... i odem ja tako jučer (jedva nagovorim svoje društvo), na otvorenje......kad ono, božme oprosti!!! katafakingstrofa!!! ulazimo mi unutra a svira Minea, ili Mandi, neznam stvarno jer smo bili u šoku, unutra 15 ljudi prosjek godina paaaa onak od oka 16-17. i tako ošli smo se popišat u wc i izašli van, zakljucili da je to samo jedna u nizu birtija u kojoj ce zbog lošeg prometa pocet pustat cajke za jedno mjesec dana. eto.... Boooožeeee Peeetraaa!!
pa i najavljene su cajke :D
tko je vlasnik te insomnije uopće, tko je to otvorio ?
Uma

dakle...nisam htjela ništa komentirat prije nego bude otvorenje.... i odem ja tako jučer (jedva nagovorim svoje društvo), na otvorenje......kad ono, božme oprosti!!! katafakingstrofa!!! ulazimo mi unutra a svira Minea, ili Mandi, neznam stvarno jer smo bili u šoku, unutra 15 ljudi prosjek godina paaaa onak od oka 16-17. i tako ošli smo se popišat u wc i izašli van, zakljucili da je to samo jedna u nizu birtija u kojoj ce zbog lošeg prometa pocet pustat cajke za jedno mjesec dana. eto.... Boooožeeee Peeetraaa!!

A jesi i ti naivna LOL
Kvarc tete i mlađarija. Ajd, bar je netko i guzio. :) Fiju fić.
A kome se ne sviđa neće ići tamo i bok. Svi se nešto našli pametovat a u životu niste nijedan tulum organizirali, a kamoli vodili noćni klub.
kakvi ljudi u gradu, takvi klubovi. ništa čudno.
zla_tratinčica

kakvi ljudi u gradu, takvi klubovi. ništa čudno.

Mislim da u ovom gradu trenutno postoji za svakog ponešto. Samo ljudi vole kukat i jadikovat kako ništa nema. A kad trebaju doći i podržati ono što vole, naravno ne pojave se jer su prezauzeti tipkanjem loših komentara.
Mislim da između ostalog pišeš gluposti. Grad se u zadnih 10 godina naočigled iz temelja promjenio. O kojoj ti raznolikosti pričaš, volio bih znati.

Za svakoga po nešto programi su unaprijed osuđeni na prospast. A ako do sada niste shvatili zašto, vjerojatno ni nećete, stoga je šteta trošiti riječi.

Isto tako svaki normalan voditelj kluba, vlasnik ili štogod on već bio, ima razrađen plan i program u idućih godinu dana. Pretjerano je za očekivati da netko tko preko neta prima želje i naruđbe za idući vikend, opstane duže od 2 mjeseca. Tako to biva kad vodoinstalateri vode "eminentne" klubove. Btw boli me u'o tko će i što će, ali kvalitetno se nasmijati, moram.
avantgarde

Mislim da između ostalog pišeš gluposti. Grad se u zadnih 10 godina naočigled iz temelja promjenio. O kojoj ti raznolikosti pričaš, volio bih znati.

Za svakoga po nešto programi su unaprijed osuđeni na prospast. A ako do sada niste shvatili zašto, vjerojatno ni nećete, stoga je šteta trošiti riječi.

Isto tako svaki normalan voditelj kluba, vlasnik ili štogod on već bio, ima razrađen plan i program u idućih godinu dana. Pretjerano je za očekivati da netko tko preko neta prima želje i naruđbe za idući vikend, opstane duže od 2 mjeseca. Tako to biva kad vodoinstalateri vode "eminentne" klubove. Btw boli me u'o tko će i što će, ali kvalitetno se nasmijati, moram.

Ma o čemu ti pričaš?! Pa prije 10 godina tek nije ništa postojalo. Imao si koktel bar sa mt hitovima i stara tufna na izdisaju te još se nešto sound koprcao. Dakle raznolikosti nije uopće bilo. Sad imaš i rocka, i cajki i elektronike.
cane

avantgarde

Ma o čemu ti pričaš?! Pa prije 10 godina tek nije ništa postojalo. Imao si koktel bar sa mt hitovima i stara tufna na izdisaju te još se nešto sound koprcao. Dakle raznolikosti nije uopće bilo. Sad imaš i rocka, i cajki i elektronike.

kriste bože, siđi pa vidi. nebih htio ulaziti u rasprave ali ovakvu glupost nisam pročitao na internetu pa možda i nikad u životu. doslovno. prvo malo promisli što si rekao, raspitaj se, pa onda dođi ovdje ako još uvijek misliš isto pa ću ti poslati face profil sa na desetine flyera od prije 9-10-11 godina i nabrojati mjesta gdje su se održavali koncerti. :)
cane

avantgarde

haha.. a jesi me nasmijao, svaka ti cast!! Tratincice mozda cane nije ni bio u Osijeku u to vrijeme :)
Coca Cola

cane

avantgarde

haha.. a jesi me nasmijao, svaka ti cast!! Tratincice mozda cane nije ni bio u Osijeku u to vrijeme :)

Ajd molim te šta je još bilo. Nisam siguran jel Nessi još jedino bio živ u to vrijeme. I kontam da je Radićeva onda taman nekako živila isto. Oko 2003. se sve počelo selit u Tvrđu.
A nemoj mi reći da danas nemaš gdje izaći?
zla_tratinčica

cane

avantgarde

kriste bože, siđi pa vidi. nebih htio ulaziti u rasprave ali ovakvu glupost nisam pročitao na internetu pa možda i nikad u životu. doslovno. prvo malo promisli što si rekao, raspitaj se, pa onda dođi ovdje ako još uvijek misliš isto pa ću ti poslati face profil sa na desetine flyera od prije 9-10-11 godina i nabrojati mjesta gdje su se održavali koncerti. :)

Pa jel se može uopće uspoređivat raznolikost onda i sada? Dakle razdoblje od 2000-2004. sigurno nije razdoblje u kojem si imao hrpu mjesta za izaći vikendom.

Tagovi