Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Otvorenje Istarske ulice za promet

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
castanea sativa

Ukupno postova: 165
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.04.2011. 13:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa, čini se...hahahaha

Ukupno postova: 3
Post Postano: 01.05.2011. 9:33 
Naslov:  

lako je srati kako je lako zarađena para a nitko nepita te ljude kako je bilo radit po kiši,snjegu najlakše sjedit u fotelji i pljuvat po tim ljudima

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
chosen

Ukupno postova: 587
Zabranjen pristup
Post Postano: 02.05.2011. 11:39 
Naslov:  

dovlaos je napisao/la:
lako je srati kako je lako zarađena para a nitko nepita te ljude kako je bilo radit po kiši,snjegu najlakše sjedit u fotelji i pljuvat po tim ljudima

zar nije to ideologija osijek031 ?

dim
Ukupno postova: 168
Upozorenja : 1
Post Postano: 02.05.2011. 12:50 
Naslov:  

Uz tu Istarsku koja će se ipak konačno otvoriti, no predugo je to trajalo i zašto nije odmah otvorena kada je bila završena pitam gradsko čelništvo koje se razmeće sa izjavama političkih poena radi, što je sa AUTOBUSNIM KOLODVOROM koji kasni najmanje godinu dana do sada i pitanje je kada će biti završen, zatim "S" cesta koja život znaći za zapadni dio grada - trebala je već započeti gradnja, što je sa spomenikom Anti Starčeviću koji koliko znam treba ili je trebalo biti uklonjen sa tog mjesta, puno obećanja a malo izvršenja, žalosno od čelnika koji bi i dalje to htjeli biti, očito Osijek Koteks kolo vodi, nemože mu nitko ništa ili je to zajednička prića. Mislim da niste zaslužili da dalje vodite grad na taj način.

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 02.05.2011. 12:58 
Naslov:  

dim je napisao/la :
Uz tu Istarsku koja će se ipak konačno otvoriti, no predugo je to trajalo i zašto nije odmah otvorena kada je bila završena pitam gradsko čelništvo koje se razmeće sa izjavama političkih poena radi, što je sa AUTOBUSNIM KOLODVOROM koji kasni najmanje godinu dana do sada i pitanje je kada će biti završen, zatim "S" cesta koja život znaći za zapadni dio grada - trebala je već započeti gradnja, što je sa spomenikom Anti Starčeviću koji koliko znam treba ili je trebalo biti uklonjen sa tog mjesta, puno obećanja a malo izvršenja, žalosno od čelnika koji bi i dalje to htjeli biti, očito Osijek Koteks kolo vodi, nemože mu nitko ništa ili je to zajednička prića. Mislim da niste zaslužili da dalje vodite grad na taj način.

Da je Đapić na vlasti on bi Koteksu odmah bez pitanja ili još bolje u dogovoru s njim dao 50 milijuna kuna, kolodvor bi bio otvoren, a i on i njegova ekipa bi dobrano napunili džepove od tih pokradenih 50 milijuna i ljudi bi glasali za njega jer je kolodvor otvoren.

Mrky007
Ukupno postova: 490
Post Postano: 02.05.2011. 13:09 
Naslov:  

S cesta od Portanove do Avenue Malla (zapravo zracne luke) će se gradit ove godine kako je i rečeno. Nedavno je odobren kredit i sad treba odabrat izvođače.

123456

Ukupno postova: 1794
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.05.2011. 14:08 
Naslov:  

chosen je napisao/la:
dovlaos je napisao/la:

zar nije to ideologija osijek031 ?

Ovdje nitko, koliko sam primjetio, nije "srao" o radnicima i fizikalcima, već o mesnatim guzicama koje kradu elegantno, iz fotelja.

Ukupno postova: 161
Post Postano: 02.05.2011. 14:15 
Naslov:  Re: Otvorenje Istarske ulice za promet

a svoje tvrdnje možeš potkrijepiti čime?

dovlaos
Ukupno postova: 3
Post Postano: 02.05.2011. 19:06 
Naslov:  

grad nedaje ni kune za kolodvor pa osijek-koteks ima pravo da ga sagradi kad hoće što grad ili županija nisu dali malo para

Mrky007
Ukupno postova: 490
Post Postano: 02.05.2011. 20:12 
Naslov:  

Grad je dao zemljište..

Skoči u forum: