Autor |
Poruka |
castanea sativa
Ukupno postova: 165 Spol:  Nebitno
|
Pa, čini se...hahahaha |
|
_________________ volim da provociram bolide |
|
|
 |
dovlaos Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
lako je srati kako je lako zarađena para a nitko nepita te ljude kako je bilo radit po kiši,snjegu najlakše sjedit u fotelji i pljuvat po tim ljudima |
|
|
|
|
 |
chosen
Ukupno postova: 587 Spol:  Nebitno
|
zar nije to ideologija osijek031 ? |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
 |
dim Ukupno postova: 168 Spol:  Nebitno
|
Uz tu Istarsku koja će se ipak konačno otvoriti, no predugo je to trajalo i zašto nije odmah otvorena kada je bila završena pitam gradsko čelništvo koje se razmeće sa izjavama političkih poena radi, što je sa AUTOBUSNIM KOLODVOROM koji kasni najmanje godinu dana do sada i pitanje je kada će biti završen, zatim "S" cesta koja život znaći za zapadni dio grada - trebala je već započeti gradnja, što je sa spomenikom Anti Starčeviću koji koliko znam treba ili je trebalo biti uklonjen sa tog mjesta, puno obećanja a malo izvršenja, žalosno od čelnika koji bi i dalje to htjeli biti, očito Osijek Koteks kolo vodi, nemože mu nitko ništa ili je to zajednička prića. Mislim da niste zaslužili da dalje vodite grad na taj način. |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Uz tu Istarsku koja će se ipak konačno otvoriti, no predugo je to trajalo i zašto nije odmah otvorena kada je bila završena pitam gradsko čelništvo koje se razmeće sa izjavama političkih poena radi, što je sa AUTOBUSNIM KOLODVOROM koji kasni najmanje godinu dana do sada i pitanje je kada će biti završen, zatim "S" cesta koja život znaći za zapadni dio grada - trebala je već započeti gradnja, što je sa spomenikom Anti Starčeviću koji koliko znam treba ili je trebalo biti uklonjen sa tog mjesta, puno obećanja a malo izvršenja, žalosno od čelnika koji bi i dalje to htjeli biti, očito Osijek Koteks kolo vodi, nemože mu nitko ništa ili je to zajednička prića. Mislim da niste zaslužili da dalje vodite grad na taj način.
|
Da je Đapić na vlasti on bi Koteksu odmah bez pitanja ili još bolje u dogovoru s njim dao 50 milijuna kuna, kolodvor bi bio otvoren, a i on i njegova ekipa bi dobrano napunili džepove od tih pokradenih 50 milijuna i ljudi bi glasali za njega jer je kolodvor otvoren. |
|
|
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
S cesta od Portanove do Avenue Malla (zapravo zracne luke) će se gradit ove godine kako je i rečeno. Nedavno je odobren kredit i sad treba odabrat izvođače. |
|
|
|
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
Ovdje nitko, koliko sam primjetio, nije "srao" o radnicima i fizikalcima, već o mesnatim guzicama koje kradu elegantno, iz fotelja. |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
nemosvjerovat Ukupno postova: 161 Spol:  Nebitno
|
a svoje tvrdnje možeš potkrijepiti čime? |
|
|
|
|
 |
dovlaos Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
grad nedaje ni kune za kolodvor pa osijek-koteks ima pravo da ga sagradi kad hoće što grad ili županija nisu dali malo para |
|
|
|
|
 |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |
|