Autor |
Poruka |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
Redakcija 031 je napisao/la: ›
- To je jedan od prioriteta.
|
|
|
|
|
|
|
Čačovil
Ukupno postova: 15 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sjenjak, što je to uopće? Lijepo se nekada zvao Vijenac XII. slavonskog udarnog korpusa
|
Vijenac VI. slavonskog udarnog korpusa. |
|
|
|
|
|
Zimko Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Ovakve briljantne licnosti, na ovako odgovornim funkcijama tipa predsjednika Odbora za branitelje Osijeka , zbog svoje genijalnosti i posvecenosti visim ciljevima, jednostavno zaborave isplatiti svojim radnicima place. Divno je imati ovakve umove koji svoje neprocjenjivo znanje i iskustvo nesebicno stavljaju na raspolaganje cijeloj zajednici. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
šta je ovo? jel to skrivena kamera??? pa daj mojne me.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
hrvojeeee
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Smatram da Trg Slobode nikako ne bi trebalo mijenjati u ime osobe koja je zaslužna za uvođenje prvatizacije i uništenje Osijeka kao industrijskog grada, pa Trg Slobode baš lijepo zvuči... |
|
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...a da li je netko pitao branitelje da li u njihovu cast oni žele da se trg zove po Franceku....
budimo realni....da je Francika ostao živ....sad bi pravio društvo generalima u Hagu |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Koja šala od Države... Hrvatski narod je "od stoljeća sedmog" pokazao i dan-danas dokazuje da nije vrijedan svoje države jer nije sposoban organizirati, graditi i održavati istu... |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...a da li je netko pitao branitelje da li u njihovu cast oni žele da se trg zove po Franceku....
budimo realni....da je Francika ostao živ....sad bi pravio društvo generalima u Hagu
|
a je ti neki razlog, nisi mogao naći ništa drugo---hag,pih ako će mo biti realni i za hag bi trebalo osnovati jedan hag |
|
|
|
|
|
tamna strana
|
PEGY je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
budimo realni....da je Francika ostao živ....sad bi pravio društvo generalima u Hagu
|
a je ti neki razlog, nisi mogao naći ništa drugo---hag,pih ako će mo biti realni i za hag bi trebalo osnovati jedan hag
|
zašto bi trebao tražiti nešto drugo.... |
|
|
|
|
PEGY
|
pa što ti to znaći, kad bi bio živ bio bi u hagu?! ma nek nas sve pošalju u hag što smo uspjeli preživjeti rat i sad se još protivimo izjednačavanju agresora i žrtve |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
pa što ti to znaći, kad bi bio živ bio bi u hagu?! ma nek nas sve pošalju u hag što smo uspjeli preživjeti rat i sad se još protivimo izjednačavanju agresora i žrtve
|
Jeftinije bi im bilo da Hag lijepo dofuraju ovdje, i neka nas sve osude na doživotni život u Hrvatskoj.
Veća kazna nam i ne treba. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
tamna strana
|
pa što ti to znaći, kad bi bio živ bio bi u hagu?! ma nek nas sve pošalju u hag što smo uspjeli preživjeti rat i sad se još protivimo izjednačavanju agresora i žrtve
|
da li si kad pomislila da postoji mogucnost kako do rata ne bi nikad ni došlo da se nisu sastala 3 Amigosa koji su odlucili dijeliti zemlju i koji su uvukli narod u rat....
no dobro....to se sigurno ne može pronaci u receptima za kolace |
|
|
|
|
PEGY
|
u nekim receptima rat se počeo kuhati 88/89 kada su se u srbiji zaredali kojekakvi prosvjedi s čudnom ikonografijom a slobo sa svitom hodočastio po njima i obečavao da neće niko da ih bije, upravo u te dvije godine đurđevdan je posebno strastveno proslavljan i mržnja se akumulirala do krvavog uskrsa na Plitvicama i pokolja u Borovu selu, onda kreću barikade.....
za mene je isključivi krivac velikosrpska politika i nemoj tu trpati Franju i Aliju jer time pokušavaš izjednačiti žrtvu i agresora. |
|
|
|
|
|
tamna strana
|
tko god je dogovarao kako podjeliti zemlju i kako skrajati granice....za mene je isti |
|
|
|
|
|
|