Stadion Metalca dobiva ime ''Ante Gotovina''

Kultura, zabava, sport, hobby

Stadion Metalca dobiva ime ''Ante Gotovina''

Izvršni odbor Metalca, osječkog četvrtoligaša, dan po objavljivanju presude u Haagu jednoglasno se odlučio na taj čin, potvrdio je čelni čovjek kluba Boro Ivković.
– Ovo je podrška kluba i građana Bikare generalu Anti Gotovini. Ovo je najmanje što možemo dati. Kada je izrečena presuda plakao sam kao da mi je netko najdraži umro – rekao je Boro Ivković.
Njihova inicijativa dobila je potporu i čelnog čovjeka Županijskog nogometnog saveza Ante Vučemilovića.
– Mi po statutu kluba imamo pravo na promjenu imena, ne zanima nas politika i to hoće li novi naziv nekome od političara smetati. U 16 godina koliko sam na čelu kluba u njega sam uložio svojih milijun eura, Nismo protiv nikoga, ali jesmo za generale Gotovinu i Markača – kazao je Ivković.
Ulaz u stadion Metalca do sada su krasile slike generala Ante Gotovine i Mirka Norca, a do kraja tjedna pored njih će stajati i Mladen Markač te Branimir Glavaš.
- Do utakmice veterana Metalca i Pakoštana sve će biti gotovo – zaključio je Ivković.
Inače, stadion Metalca kapaciteta je oko tisuću mjesta, od kojih je 600 sjedećih.

preuzeto sa vecernji.hr
kakvo ruganje!
o bože dragi.....
nije ništa drugo bilo ni za očekivati od bore..
čudi me da je taj još uvijek živ.
Kad je bal..
Savršena kombinacija: kamatar, reketar, generali i nogomet...

Re: Stadion Metalca dobiva ime ''Ante Gotovina''

Boro ulozio MILIJUN EURA u NK Metalac??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: proser godine
Taj je samo usro klub i najvise je zbog njega i njegove neorganiziranosti katastrofalno stanje u klubu.
Portret glavaša se poceo crtati prije 2-3godine ali je dan kasnije presaran :D
Nadam se da ga nece ponovno nacrtati :roll:
heh
Dosada se stadion zvao Bikara?
inflameswetrust

da...stadion :) :) :)
Bojo

inflameswetrust

da...stadion :) :) :)

LOL
ne kužim zašto su svi protiv metalaca

pa kak će ljudi navijat...kak će pjevat onu pjesmu...na staroj bikari, zastava vijori i ona govori metalac najbolji :)
na bikari na bikari sa one strane bajera, navijamo navijamo, navijamo za metalac. i ovo su sjebali :D
dino_bno

– Mi po statutu kluba imamo pravo na promjenu imena, ne zanima nas politika i to hoće li novi naziv nekome od političara smetati.

Interesantno.
Bez ulaženja u sfere politikanstva ili bilo čega što bi moglo dovesti do krivih konotacija, zanima me kako bi se ta promjena imena mogla odraziti na UEFA-ine propise? Ukoliko je u nazivu kluba/stadiona netko tko je osuđen za zločin, može li klub snositi nekakve sankcije?

Tagovi