U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica! [Galerija 031]
[16.04.2011. 17:27]Cineplexx i Avenue Mall Osijek danas su oborili Guinnessov rekord izradivši najveću kutiju kokica na svijetu! Dosadašnji rekord, koji je od 2005. godine držala Španjolska s 48 m3 kokica, oboren je s ukupno 52.59 m3 hrskavih kokica koje su pripremili djelatnici Cineplexxa.
Pišem + za barem nekakav pozitivni rekord u ovoj prčiji, a gospodinu sucu iz Guinnessove knjige rekorde poručujem da ode na zavod za zapošljavanje, pa da se vrati u Guinnessovo sjedište s dva rekorda
Danas sam bila tamo u onom kafiću koji baš kraj tih kokica i vidim da je ta kutija puna do vrha
Zar to tamo stoji za ukras ili što ? Ja sam mislila da će biti malo i za raju, ono da si uzme tko hoće, nije valjda da će pokisnuti tamo....
Danas sam bila tamo u onom kafiću koji baš kraj tih kokica i vidim da je ta kutija puna do vrha
Zar to tamo stoji za ukras ili što ? Ja sam mislila da će biti malo i za raju, ono da si uzme tko hoće, nije valjda da će pokisnuti tamo....
to ti je sad ostavljeno da propadne...ili da pticice imaju gdje kakiti