U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica! [Galerija 031]

Osijek

U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica! [Galerija 031]

[16.04.2011. 17:27] Cineplexx i Avenue Mall Osijek danas su oborili Guinnessov rekord izradivši najveću kutiju kokica na svijetu! Dosadašnji rekord, koji je od 2005. godine držala Španjolska s 48 m3 kokica, oboren je s ukupno 52.59 m3 hrskavih kokica koje su pripremili djelatnici Cineplexxa.

Galerija 031: Najveća kutija kokica & Southside Jam
[Foto: Daniel Antunović][16.04.2011. Avenue Mall & Portanova]

Video 031: Najveća kutija kokica na svijetu
Nedostupan povijesni medij
Jbt jest će cijeli grad kokice...:)
Čuj, dok je đabe, đabe je! :D

Pišem + za barem nekakav pozitivni rekord u ovoj prčiji, a gospodinu sucu iz Guinnessove knjige rekorde poručujem da ode na zavod za zapošljavanje, pa da se vrati u Guinnessovo sjedište s dva rekorda LOL
to se počelo peći još prije 10 dana
zanimljivo
kruha i igara :roll:
U jbt koliko kokica, jel netko probao možda da kaže kakve su bile ?

Re: U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica!

kokica i igara :euro:

Re: U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica!

Super...eto sad jos samo da doživimo i obaranje Guinnessovog rekorda po broju otvorenih radnih mjesta :)
paćenici veličine.
marketinški mašu s tom djecom bez roditelja kao da im je stalo do humanosti

Re: U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica! [Galerija 031]

Barem su toj djeci pričinili trenutak sreće.
Umjesto da radiš budalu od sebe na forumu, učini i ti nešto za njih!
mogli su napraviti nekakvu foru da si svaki posjetitelj može zagrabiti kokikce ako ih želi....a ovako ce samo sve propasti te ce se morati baciti.....

Re: U Osijeku oboren Guinnessov rekord u izradi najveće kutije kokica! [Galerija 031]

Video 031: Najveća kutija kokica na svijetu
Nedostupan povijesni medij
Danas sam bila tamo u onom kafiću koji baš kraj tih kokica i vidim da je ta kutija puna do vrha :S
Zar to tamo stoji za ukras ili što ? Ja sam mislila da će biti malo i za raju, ono da si uzme tko hoće, nije valjda da će pokisnuti tamo....
trauma_os

Danas sam bila tamo u onom kafiću koji baš kraj tih kokica i vidim da je ta kutija puna do vrha :S
Zar to tamo stoji za ukras ili što ? Ja sam mislila da će biti malo i za raju, ono da si uzme tko hoće, nije valjda da će pokisnuti tamo....

to ti je sad ostavljeno da propadne...ili da pticice imaju gdje kakiti

btw izgleda da smo se mimoišli :)
tamna strana

btw izgleda da smo se mimoišli :)

Možda i nismo, ne znam kako izgledaš :mrgreen: :mrgreen:
možda će kokice donirati u azil ?!

Tagovi