Autor |
Poruka |
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Naravno da u ovoj nakaradnoj državi ni popis stanovništva ne može dobro ispasti. Maloumni je popisivač svojim birtijaškim besposličarima prokazivao Srbe u susjedstvu. Može čovjek biti sretan, nedaj Bože da mu u kuću uđe popisivač iz Hsp-a ili Hdssb-a, taj bi ga odmah stavio na interni popis, ako Glavašu ili nekom sličnom opet zatreba u budućnosti, zlu netrebalo.
|
 |
|
|
|
|
 |
tomislavski
Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
Onaj tko to želi objaviti svoje podatke ima načina kako obavijestiti cijeli svijet o tome, međutim onoga tko želi ostaviti dio privatnosti samo za sebe ne smije se ograničavati upravo u toj temeljnoj ljudskoj slobodi, slobodi odlučivanja o vlastitoj privatnosti... A ne da o tome odlučuje nekakav polupijani balkanoidni popisivač po birtijama.
|
@1-6 lijepo si to rekao. Upravo tako.
Kako to Slovenci provode popis?
|
Ne znam da li bi se smijao ili plakao! Sumnjam da bi se tako bunili da vam netko stavi vašu fotografiju na facebook ili video na youtube, i to bez vašeg znanja... toliko o temeljnoj ljudskoj slobodi i slobodi odlučivanja o vlastitoj privatnost  jooooj
|
Ja pak znam što bi na tvoj komentar; plakala bih. Jer, žalosno je kad ljudi misle da je kršenje ljudskih prava u jednoj domeni opravdanje kršenja prava u drugoj domeni, te da je nepoštivanje pravila ige nekih popisivača (na koja su pristali prihvaćajući posao i primajući novčanu naknadu za to) okej.
I još nešto, facebook nemam, upravo iz razloga što svoju privatnost ne želim dijeliti s širokim masama, a prijatelji na čijim se fotografijama i video materijalima mogu naći ne objavljuju ništa samnom, ako ja ne dam pristanak, jer ipak ima ljudi koji su vrlo razumni i poštuju tuđu privatnost i pravo odlučivanja, koliko god to teško bilo za pomisliti zbog ovakvih izjava
|
da malo smirim strasti...
Dijelimo isti stav, a facebook profil nemam iz istih razloga kao ni ti. Ali, što mi sve to vrijedi kada postoji na stotine društvenih mreža kojima i je svrha da Pero Perić napiše ono što misli, a sve pod izlikom da je to normalno i da to svi rade!? I što bih ja sada trebao, slijepo vjerovati gospodinu koji je otišao u redakciju Glasa Slavonije s optužbom da ga je neki popisivač tračao ili vjerovati popisivaču koji trača!? Vidiš ja ću sve to uzeti s rezervom i prebaciti misli na vrijeme i na to da li da obućem zimsku ili proljetnu jaknu, jer znam da ću nešto postići s time!
Na pitanje koga briga za slobodu odlučivanja o vlastitoj privatnosti? odgovor je MENE - ali ja apsolutno ništa ne mogu napraviti u vezi toga i s time sam se pomirio!
da, moj prvi post bio je ironičan, a ovaj ima skriveno značenje  |
|
|
|
|
 |
alex os Ukupno postova: 312 Spol:  Muško
|
:@ slovence !!! pa zar još postoje ?  |
|
 |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol:  Muško
|
Postoje i bogatiji su, uspješniji, kulturniji, napredniji, nešto manje korumpirani i ekonomski napredniji od nas... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
 |
Walter_B Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek, Sjenjak Spol:  Muško
|
Tako je.  |
|
|
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
Ne znam baš koliko su bogatiji... Ne previše. Ali da su mrvu napredniji, moooožda jesu.
(Imam dosta rodbine tamo...) |
|
|
|
|
 |
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol:  Nebitno
|
Onaj tko to želi objaviti svoje podatke ima načina kako obavijestiti cijeli svijet o tome, međutim onoga tko želi ostaviti dio privatnosti samo za sebe ne smije se ograničavati upravo u toj temeljnoj ljudskoj slobodi, slobodi odlučivanja o vlastitoj privatnosti... A ne da o tome odlučuje nekakav polupijani balkanoidni popisivač po birtijama.
|
@1-6 lijepo si to rekao. Upravo tako.
Kako to Slovenci provode popis?
|
Ne znam da li bi se smijao ili plakao! Sumnjam da bi se tako bunili da vam netko stavi vašu fotografiju na facebook ili video na youtube, i to bez vašeg znanja... toliko o temeljnoj ljudskoj slobodi i slobodi odlučivanja o vlastitoj privatnost  jooooj
|
@tomislavski
Ovaj tvoj komentar izgledao mi je kao izravno slaganje s komentarom koji je napisao mali od čače, te kao neosnovana pretpostavka da:
a) svi koji imaju facebook dijele svakakve osobne informacije okolo
i b) da uopće svi i imaju facebook, te sam reagirala u tom smjeru.
Ako sam krivo protumačila, nema problema, moja isprika. |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Ne znam baš koliko su bogatiji... Ne previše. Ali da su mrvu napredniji, moooožda jesu.
(Imam dosta rodbine tamo...)
|
hrvatska
bdp per capita 15 tisuća dolara
slovenija
bdp per capita 23 tisuće dolara
da, doista su MALO bogatiji od nas  |
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
pa dobro, možda su moje tetke i stričevi sirotinja, ne znam, hahaha znam samo da kukaju kako ništa ne valja odkas su u EU |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Postoji li negdje u civiliziranom svijetu, država koja nije naprednija i uspješnija? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
A ovi vjernici, pravoslavci, ovi oni, ja ne kotam šta je njima toliki problem da se sazna da su pravoslavci ili neke druge vjeroispovjesti?? Pa ako vas je sramota biti pravoslavac (ili neki drugi) onda odite kod popa recite mene sramota što sam vaš, odo ja u ove što imaju modernije crkve i bolje aute ili se bacam na Kabalu, to je sada in
|
Pa ti ne kontas zato sto te niti ne zanima..Nije njih sramota, nego strah.
Mogu ljudi imati problema ako u susjedstvu imaju kakvog sovinistu ili nekog PTSP-ovca.. |
|
|
|
|
 |
 |
|