Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Popisivači po birtijama odaju privatne podatke, bit će kažnjeni s 20.000 kn?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Dovla Šex

Ukupno postova: 165
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.04.2011. 0:18 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

W.M. Felt je napisao/la :
Redakcija 031 je napisao/la:
Imam se pravo izjasniti kako god želim! Kako popisivač smije komentirati zašto sam rekao da sam pravoslavac, a kao uopće ne idem u crkvu? Što to koga briga?!

Naravno da u ovoj nakaradnoj državi ni popis stanovništva ne može dobro ispasti. Maloumni je popisivač svojim birtijaškim besposličarima prokazivao Srbe u susjedstvu. Može čovjek biti sretan, nedaj Bože da mu u kuću uđe popisivač iz Hsp-a ili Hdssb-a, taj bi ga odmah stavio na interni popis, ako Glavašu ili nekom sličnom opet zatreba u budućnosti, zlu netrebalo.

Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tomislavski

Ukupno postova: 8
Post Postano: 13.04.2011. 7:50 
Naslov:  

Sleepwalker je napisao/la :
tomislavski je napisao/la :
123456 je napisao/la :
mali od čače je napisao/la:
moš mislit problema..nek priča i da imam 3 noge i da mi rastu rogovi,i usput sam gej,i nemam kuhinju..i da,trofazan sam...ooo problema mi strašnog...čisto mi puca neka stvar oćel neko nešt pričati ili neće, i uostalom prevelika buka se digla oko tog popisa i pitanja,ko da oči nekom vade, moš mislit strašnih pitanja..gluposti, ljudi navikli drobit za sve,i dizat paniku,pa tako i za kvadraturu kuhinje,i broj soba..tajnost malo veća -.-

Onaj tko to želi objaviti svoje podatke ima načina kako obavijestiti cijeli svijet o tome, međutim onoga tko želi ostaviti dio privatnosti samo za sebe ne smije se ograničavati upravo u toj temeljnoj ljudskoj slobodi, slobodi odlučivanja o vlastitoj privatnosti... A ne da o tome odlučuje nekakav polupijani balkanoidni popisivač po birtijama.

@1-6 lijepo si to rekao. Upravo tako.

Kako to Slovenci provode popis?

Ne znam da li bi se smijao ili plakao! Sumnjam da bi se tako bunili da vam netko stavi vašu fotografiju na facebook ili video na youtube, i to bez vašeg znanja... toliko o temeljnoj ljudskoj slobodi i slobodi odlučivanja o vlastitoj privatnost Laughing jooooj

Ja pak znam što bi na tvoj komentar; plakala bih. Jer, žalosno je kad ljudi misle da je kršenje ljudskih prava u jednoj domeni opravdanje kršenja prava u drugoj domeni, te da je nepoštivanje pravila ige nekih popisivača (na koja su pristali prihvaćajući posao i primajući novčanu naknadu za to) okej.

I još nešto, facebook nemam, upravo iz razloga što svoju privatnost ne želim dijeliti s širokim masama, a prijatelji na čijim se fotografijama i video materijalima mogu naći ne objavljuju ništa samnom, ako ja ne dam pristanak, jer ipak ima ljudi koji su vrlo razumni i poštuju tuđu privatnost i pravo odlučivanja, koliko god to teško bilo za pomisliti zbog ovakvih izjava Rolling Eyes

da malo smirim strasti...
Dijelimo isti stav, a facebook profil nemam iz istih razloga kao ni ti. Ali, što mi sve to vrijedi kada postoji na stotine društvenih mreža kojima i je svrha da Pero Perić napiše ono što misli, a sve pod izlikom da je to normalno i da to svi rade!? I što bih ja sada trebao, slijepo vjerovati gospodinu koji je otišao u redakciju Glasa Slavonije s optužbom da ga je neki popisivač tračao ili vjerovati popisivaču koji trača!? Vidiš ja ću sve to uzeti s rezervom i prebaciti misli na vrijeme i na to da li da obućem zimsku ili proljetnu jaknu, jer znam da ću nešto postići s time!

Na pitanje koga briga za slobodu odlučivanja o vlastitoj privatnosti? odgovor je MENE - ali ja apsolutno ništa ne mogu napraviti u vezi toga i s time sam se pomirio!

da, moj prvi post bio je ironičan, a ovaj ima skriveno značenje Laughing

alex os
Ukupno postova: 312
Post Postano: 13.04.2011. 9:36 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
Sleepwalker je napisao/la:

Slovence jedan popisivač može sve popisat za jedan dan! Smile
:@ slovence !!! pa zar još postoje ? Very Happy

Ukupno postova: 1794
Post Postano: 13.04.2011. 9:41 
Naslov:  

alex os je napisao/la:
simo031 je napisao/la:
Sleepwalker je napisao/la:

Slovence jedan popisivač može sve popisat za jedan dan! Smile
:@ slovence !!! pa zar još postoje ? Very Happy

Postoje i bogatiji su, uspješniji, kulturniji, napredniji, nešto manje korumpirani i ekonomski napredniji od nas...

Ukupno postova: 22
Post Postano: 13.04.2011. 10:39 
Naslov:  

123456 je napisao/la:
Postoje i bogatiji su, uspješniji, kulturniji, napredniji, nešto manje korumpirani i ekonomski napredniji od nas...

Tako je. Wink

-nella-

Ukupno postova: 1739
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.04.2011. 10:58 
Naslov:  

Ne znam baš koliko su bogatiji... Ne previše. Ali da su mrvu napredniji, moooožda jesu.

(Imam dosta rodbine tamo...)

Sleepwalker

Ukupno postova: 350
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.04.2011. 13:21 
Naslov:  

tomislavski je napisao/la :
123456 je napisao/la :
mali od čače je napisao/la:
moš mislit problema..nek priča i da imam 3 noge i da mi rastu rogovi,i usput sam gej,i nemam kuhinju..i da,trofazan sam...ooo problema mi strašnog...čisto mi puca neka stvar oćel neko nešt pričati ili neće, i uostalom prevelika buka se digla oko tog popisa i pitanja,ko da oči nekom vade, moš mislit strašnih pitanja..gluposti, ljudi navikli drobit za sve,i dizat paniku,pa tako i za kvadraturu kuhinje,i broj soba..tajnost malo veća -.-

Onaj tko to želi objaviti svoje podatke ima načina kako obavijestiti cijeli svijet o tome, međutim onoga tko želi ostaviti dio privatnosti samo za sebe ne smije se ograničavati upravo u toj temeljnoj ljudskoj slobodi, slobodi odlučivanja o vlastitoj privatnosti... A ne da o tome odlučuje nekakav polupijani balkanoidni popisivač po birtijama.

@1-6 lijepo si to rekao. Upravo tako.

Ne znam da li bi se smijao ili plakao! Sumnjam da bi se tako bunili da vam netko stavi vašu fotografiju na facebook ili video na youtube, i to bez vašeg znanja... toliko o temeljnoj ljudskoj slobodi i slobodi odlučivanja o vlastitoj privatnost Laughing jooooj

@tomislavski
Ovaj tvoj komentar izgledao mi je kao izravno slaganje s komentarom koji je napisao mali od čače, te kao neosnovana pretpostavka da:
a) svi koji imaju facebook dijele svakakve osobne informacije okolo
i b) da uopće svi i imaju facebook, te sam reagirala u tom smjeru.
Ako sam krivo protumačila, nema problema, moja isprika.

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 13.04.2011. 18:04 
Naslov:  

-nella- je napisao/la :
Ne znam baš koliko su bogatiji... Ne previše. Ali da su mrvu napredniji, moooožda jesu.

(Imam dosta rodbine tamo...)

hrvatska
bdp per capita 15 tisuća dolara

slovenija
bdp per capita 23 tisuće dolara

da, doista su MALO bogatiji od nas Wink

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
-nella-

Ukupno postova: 1739
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.04.2011. 18:08 
Naslov:  

pa dobro, možda su moje tetke i stričevi sirotinja, ne znam, hahaha znam samo da kukaju kako ništa ne valja odkas su u EU

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 13.04.2011. 19:37 
Naslov:  

123456 je napisao/la:

Postoji li negdje u civiliziranom svijetu, država koja nije naprednija i uspješnija?

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
padobranac

Ukupno postova: 1155
Post Postano: 14.04.2011. 12:02 
Naslov:  

-xoxo- je napisao/la :
Redakcija 031 je napisao/la:
- Bilo mi je prilično neugodno čovjeku kojega vidim svakoga dana iznositi točne podatke o prihodima, vjerskoj opredijeljenosti i seksualnoj orijentaciji, iako u principu nemam što skrivati... Nije li se moglo to organizirati drukčije? pita Marko iz Retfale.i]

A ovi vjernici, pravoslavci, ovi oni, ja ne kotam šta je njima toliki problem da se sazna da su pravoslavci ili neke druge vjeroispovjesti?? Pa ako vas je sramota biti pravoslavac (ili neki drugi) onda odite kod popa recite mene sramota što sam vaš, odo ja u ove što imaju modernije crkve i bolje aute ili se bacam na Kabalu, to je sada in Wink

Pa ti ne kontas zato sto te niti ne zanima..Nije njih sramota, nego strah.
Mogu ljudi imati problema ako u susjedstvu imaju kakvog sovinistu ili nekog PTSP-ovca..

Skoči u forum: