Otvorenje novog autobusnog kolodvora tek u lipnju?
Otvorenje novog osječkog autobusnog kolodvora, s obzirom da nije otvoren krajem ožujka kako je najavljivano, a neće biti niti tijekom travnja, i dalje se odgađa. Prema najnovijim informacijama, zakazana su dva tehnička pregleda - jedan u travnju, drugi u svibnju.
Gradonačelnik Krešimir Bubalo prokomentirao je kako je to u nadležnosti izvođača Osijek-Koteksa, a da bi Grad želio početak funkcioniranja kolodvora što prije. Trenutno se spekulira s novim datumom otvorenja - za Dan Osječko-baranjske županije, 2. lipnja.
Re: Otvorenje novog autobusnog kolodvora tek u lipnju?
Dobro ljudi čemu žurba? Pa nije ratno stanje! Tko čeka taj i dočeka... Zapamtite: Strpljenje je vrlina! Na kraju krajeva, savršenstvo ima svoju cijenu: V R I J E M E !
Vlasnik OSIJEK-KOTEKSA i mafijaš Tadić ne želi otvoriti kolodvor jer hoće da još pokrade grad kao što je to mogao dok je bio Đapić na vlasti. Budući da Bubalo nije udovoljio njegovim prohtjevima Tadić ne dozvoljava da se kolodvor otvori.
Tadić zna da su izbori blizu i da je vrijeme za potkradanje grada i županije na njegovoj strani. Zato je i najavljeno da se otvara na dan županije. Misli, ako nije uspio Bubala zajebat onda će valjda uspjeti Šišljagića. No ako ipak ni Bubalo, a ni Šišljagić ne popuste na njegove pritiske preko svojih podanika, biti će prisiljen pognuti glavu kao najveći licemjer i lopov te otvoriti kolodvor nakon slijedećih izbora pa tko god došao na vlast.
Žalosno je što ne funkcionira pravosuđe, jer njime upravlja mafija, pa da takvi gule doživotnu robiju za nepoštivanje ugovorenih obveza radi pljačke.
Znači sa sigurnošću tvrdim da će se kolodvor otvoriti kad završe izbori u gradu i kad se izabere nova vlast. Jedino ako grad bude plaćao reket mafiji onda će se otvoriti prije. Čak i ako je već platio reket mafija nikad ne održi obećanje već traži ponovo i opet i opet i tako u nedogled.
Ako grad plati reket toj mafiji, onda sadašnja vlast nije ni zaslužila pobjedu na slijedećim izborima.
Ne sjećam se da je išta u ovom gradu sagrađeno u zadanom roku
eurodom
Eurodom je ipak privatna investicija, a ovaj je kolodvor nekakvo partnerstvo između građevinske firme i grada. Bubalo izgleda tu nije ništa kriv - nije on potpisivao ugovor sa Koteksom, nego Đapić, u kojemu po svemu sudeći nema nikakvih rokova, niti penala za kašnjenje, što je normalno u civiliziranom svijetu.
eurodom
Eurodom je ipak privatna investicija, a ovaj je kolodvor nekakvo partnerstvo između građevinske firme i grada. Bubalo izgleda tu nije ništa kriv - nije on potpisivao ugovor sa Koteksom, nego Đapić, u kojemu po svemu sudeći nema nikakvih rokova, niti penala za kašnjenje, što je normalno u civiliziranom svijetu.
eurodom
Eurodom je loše opran pokradeni novac.
vjerovali ili ne gradnja eurodoma je počela u 7.mj 2005 godine i za 3 godine je trebao biti gotov.. sad je 2011 godina, a kraj radova nije ni blizu.. očito je da se sad čeka još netko tko će se obogatit na rastavljanju eurodoma
vjerovali ili ne gradnja eurodoma je počela u 7.mj 2005 godine i za 3 godine je trebao biti gotov.. sad je 2011 godina, a kraj radova nije ni blizu.. očito je da se sad čeka još netko tko će se obogatit na rastavljanju eurodoma
Još dugo će ova vlast morati ispravljati đapićeve "projekte"
Jedni su krali i (g)radili, a drugi samo kradu - to je cijela poanta...
mislim da to što su Đapićevci napravili u prošlom mandatu još uvijek dolazi na naplatu i u ovim proračuinma..tako da nisu samo oni to izgradili niti će ovi sami izgraditi sa ovim kreditom koji podižu a otplaćivat će se još 15g... treba vidjeti cijenu kapitala i kolko tko plaća kamate, kolki tko pogoduje privatnom kapitalu i tako pa onda sudit tko gradi a tko krade.
?? zasto mislis da je lose opran novac ? ... ja bas mislim da je odlicno opran pokradeni novac.
Pa ne vjerujem da će od ukradenog novca sačuvati i polovicu od utrošenog u izgradnju, a pogotovo jer su se u međuvremenu otvorila 2 ogromna shoping centra pa će većinu lokala biti nemoguće popuniti ili će cijena najma biti bagatelna. Istina je da je to velika lova i da se isplati, ali da su mogli stvoriti nešto stoput profitabilnije od nekog centra za iznajmljivanje prostora u jednom provincijskom gradu sa provincijskim najamninama, jesu, ali za to treba imati i mozak a ne samo lijevu ruku i desni džep.
Pa naravno da ne razumjem hrpu netočnih informacija (da budem blag), zato i pitam da mi pokušaš malo drukčije to objasnit, al ok.
Koliko znam Grad nema veze s kolodvorom (financijski) već samo OK. Dobro, i mi građani jer nemamo normalan kolodvor. To što OK kasni je njihov problem i samo njima ide na štetu i oni tu gube veliki novac. Ili ti imaš neku insidersku informaciju koju većina nezna? Prosvijetli me.
Pa naravno da ne razumjem hrpu netočnih informacija (da budem blag), zato i pitam da mi pokušaš malo drukčije to objasnit, al ok.
Koliko znam Grad nema veze s kolodvorom (financijski) već samo OK. Dobro, i mi građani jer nemamo normalan kolodvor. To što OK kasni je njihov problem i samo njima ide na štetu i oni tu gube veliki novac. Ili ti imaš neku insidersku informaciju koju većina nezna? Prosvijetli me.
Zašto bi netko u OK kočio sam sebe? Zato što traže reket od grada i županije da dovrše projekt jer im je to veća zarada od samog rada kolodvora. Jednom se krade, zar ne? Ali kurva nikad ne daje samo jednom.
oni faking Arapi će napravit toranj od 1600m kroz nekih 4-5-6 godina. Ovi naši grade ovu šačicu jada već nekoliko godina. Je li u Hrvatskoj itko ikad osuđen za gospodarski kriminal? Treba nekom od nadležnih mamu jebat kalašnjikovom.