The Jedi census phenomenon is a grassroots movement that was initiated in 2001 for citizens of a number of English-speaking countries, urging them to record their religion as "Jedi" or "Jedi Knight" (after the quasi-religious order of Jedi Knights in the fictional Star Wars universe) on the national census. This gave rise to a movement to establish "genuine" Jediism.
It is believed the majority of self-reported Jedi claimed the religion for their own amusement, to poke fun at the government, or as a protest against the inclusion of the religion question on the census form.
Popis stanovništva: Kako ćete se izjasniti po pitanju vjere?
Osijek031.com rubrike
http://www.thechurchofgoogle.org/

Provokator
a kak da se izjasnim neg kao katolik, ne idem u crkvu, bogu se molim svakih 10 godina, al slavim božić, uskrs.. odrasto u katoličkoj obitelji, tak da koliko god crkva kao organizacija bila šugava i izasrana, moram se izjasnit kao katolik jer to i jesam
I meni svakih pola godine prođe da ne pojedem meso pa to ne znači da sam vegetarijanac.
nake_radoProvokator
a kak da se izjasnim neg kao katolik, ne idem u crkvu, bogu se molim svakih 10 godina, al slavim božić, uskrs.. odrasto u katoličkoj obitelji, tak da koliko god crkva kao organizacija bila šugava i izasrana, moram se izjasnit kao katolik jer to i jesam
I meni svakih pola godine prođe da ne pojedem meso pa to ne znači da sam vegetarijanac.
Ne želi se čovjek odreći imidža katolika pa makar ateistima i smanjili poreze. Licemjerje je odlika svih Hrvata, a ne samo katolika.
francika
Ne želi se čovjek odreći imidža katolika pa makar ateistima i smanjili poreze. Licemjerje je odlika svih Hrvata, a ne samo katolika.
Možda čovjek jednostavno ne želi pljunuti na svoje pretke...
simo031
francika
Kakve to veze ima s njegovim vjerskim uvjerenjima?
nake_rado
simo031
francika
Ako vjeru nije naslijedio od susjeda ili nekog trećeg onda velike...
simo031
nake_rado
simo031
francika
Pita se za njegovu vjeru, a ne vjeru njegovih predaka. Osim ako nije dopušteno da čovjek mjenja stavove i uvjerenja.
nake_rado
Provokator
hahaha joooj kako je ovo dobra izjava...nu ti kikosha
Neću biti licemjer i izjasnit ću se prema svojim uvjerenjima.
nake_rado
simo031
nake_rado
simo031
francika
Pita se za njegovu vjeru, a ne vjeru njegovih predaka. Osim ako nije dopušteno da čovjek mjenja stavove i uvjerenja.
Svatko sam bira svoju sreću
DonQuijotesame here. misstake najvjerojatnije te ne mogu odrapit za pogrešno davanje odgovora, ali mogu te odrapiti ako uskratiš odgovor....ali najviše kao izraz revolta zbog katoličke crkve kakva je danas.
Jedi 32% [ 12 ]
Krščanin - katolik 43% [ 16 ]
Nešto treće 16% [ 6 ]
Neću se izjasniti 8% [ 3 ]
Ukupno glasova: 37
dakle, ako izuzmemo one koji se ne žele izjasniti, na 34 glasa ima 16 katolika, manje od pola.
DonQuijotetrenutno stanje ankete u "većinski katoličkoj" hrvatskoj...
Jedi 32% [ 12 ]
Krščanin - katolik 43% [ 16 ]
Nešto treće 16% [ 6 ]
Neću se izjasniti 8% [ 3 ]
Ukupno glasova: 37
dakle, ako izuzmemo one koji se ne žele izjasniti, na 34 glasa ima 16 katolika, manje od pola.
kakve veze ima ta anketa sa zivotom?
to nesta mjerodavno?
fatalni_cevap
kakve veze ima ta anketa sa zivotom?
ne znam još, vidjet ćemo nakon popisa.