Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Diplomirani agronom u inovativnoj potrazi za poslom razbija predrasude o poljoprivrednicima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Sleepwalker

Ukupno postova: 350
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.03.2011. 23:14 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U vrijeme velike nezaposlenosti...gdje je svatko svakome konkurencija, moraš se znati snaći.
Svako isticanje iz mase sličnih dobrodošlo je, do poželjno.
Pa i ako isticanje nije brzinom završenog studija, svejedno, palac gore za kreativnost.

Ukupno postova: 413
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.04.2011. 0:58 
Naslov:  

Sleepwalker je napisao/la:
U vrijeme velike nezaposlenosti...gdje je svatko svakome konkurencija, moraš se znati snaći.
Pa i ako isticanje nije brzinom završenog studija, svejedno, palac gore za kreativnost.

pa šta ste svi napali čovjeka da je studirao pun ku... godina, kad to nigdje ne piše! to što je završio srednju prije 13 godina ne znači da je odma upisao faks! tvrdnja bez argumenata nije tvrdnja, a mislit je drek znati..a vi, ne samo ti da ne shvatiš osobno,nego i još par ljudi koji su to to isto komentirali, su na osnovu sunčanog dana zaključili da je to tako,i sad se svi uhvatili toga.. stoga ne vidim poantu hvatanja za njegov vijek studiranja kad nigdje nije precizirano odkad dokad je studirao..a svašta..ispričavam se na offtopicu, što se tiče teme, dobra fora, zanimljiv pristup pronalasku posla..nadam se i koristan..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pootzko

Ukupno postova: 155
Post Postano: 01.04.2011. 1:34 
Naslov:  

šta ja znam, osobno tu ne vidim ništa posebno inovativno u tome što je napravio.. danas je nešto sasvim normalno imati osobnu web stranicu kao nekakav oblik portfolia ili čegaveć i samo zbog toga nije baš da se nešto posebno ističe naspram ostatka svijeta. doduše, možda u njegovoj branši i da.. s druge strane - neka, snašao se. nadam se da mu je pomoglo. =)

Ukupno postova: 350
Post Postano: 01.04.2011. 2:50 
Naslov:  Re: Diplomirani agronom u inovativnoj potrazi za poslom razbija predrasude o poljoprivrednicima

mali od čače je napisao/la:
Sleepwalker je napisao/la:

pa šta ste svi napali čovjeka da je studirao pun ku... godina, kad to nigdje ne piše! to što je završio srednju prije 13 godina ne znači da je odma upisao faks! tvrdnja bez argumenata nije tvrdnja, a mislit je drek znati..a vi, ne samo ti da ne shvatiš osobno,nego i još par ljudi koji su to to isto komentirali, su na osnovu sunčanog dana zaključili da je to tako,i sad se svi uhvatili toga.. stoga ne vidim poantu hvatanja za njegov vijek studiranja kad nigdje nije precizirano odkad dokad je studirao..a svašta..ispričavam se na offtopicu, što se tiče teme, dobra fora, zanimljiv pristup pronalasku posla..nadam se i koristan..

Pozivajući se na prosijek godina studiranja u lijepoj našoj, kao i Williama od Ockhama, bez ikakvih argumenata sam pretpostavila da je studirao duže. Moj grijeh. A kako ništa ne piše...otvoren je prostor i za različite pretpostavke za koje postoji određeni stupanj vjerojatnosti.
Ako je čovjek kasnije upisao fax, nema problema, moja isprika, posipam se pepelom, šta god, rekla sam da mu čestitam za kreativnost i to je to.

Btw. Pročitala sam negdje na twitteru, da je dobio par ponuda. Neki su ga htjeli angažirati i za web design, ali, morao ih je razočarati, budući da nije sam pravio stranicu.

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 01.04.2011. 9:24 
Naslov:  

gospodin je ing.stočarstva-ako sam dobro pokupila informacije- što ing. stočarstva radi?? stvarno neznam što bi jedan ing. radio na nekoj farmi do 50 UG, a tahvih je najviše. Veliki sustavi nemogu progutati toliko ing. biločega koliko ih svake godine završi faks, a mali koriste savjete savjetodavne službe.
Mislim da on ima 3 mogučnosti:
1. iskopati posao u nekom velikom sustavu (Belje,Vupik,Žito) ili nekoj od velikih privatnih farmi.
2. pronači put do državne službe i uvaliti se u neku od agencija min.poljoprivrede.
3. Otvoriti vlastitu farmu-to mu preporučujem jedino ako je stvarno ozbiljan radnk.
Znam da su tehničari stočarstva na farmama dobro plačeni-posebno na manjim farmama. Isto tako znam za vječni deficit dobrih i stručnih radnika u izmuzištima.
Ipak mislim da je on prekvalificiran za poslove kojih je na farmama najviše.

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 01.04.2011. 10:09 
Naslov:  

Evo da Vas obavijestim da je Branimir dobio rješenje od Uprave za poljoprivrednu politiku i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja da se u ponedjeljak javi sa radnom knjižicom i da počinje raditi na radnom mjestu suradnika u izradi programa za pretpristupne fondove. Very Happy

Sretno Branimire!

Nuša Matanova

Ukupno postova: 30
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.04.2011. 10:15 
Naslov:  

da imam firmu, sad bi ga zaposlila. oma

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe
PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 01.04.2011. 10:46 
Naslov:  

francika je napisao/la :
Evo da Vas obavijestim da je Branimir dobio rješenje od Uprave za poljoprivrednu politiku i međunarodnu suradnju Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja da se u ponedjeljak javi sa radnom knjižicom i da počinje raditi na radnom mjestu suradnika u izradi programa za pretpristupne fondove. Very Happy

Sretno Branimire!

Shocked

Zadnja promjena: PEGY; 02.04.2011. 9:16; ukupno mijenjano 1 put.

Bilke

Ukupno postova: 634
Post Postano: 01.04.2011. 12:19 
Naslov:  

Možda je poruka francike prvoaprilska šala?

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 02.04.2011. 7:57 
Naslov:  

francika je napisao/la :

Sretno Branimire!

Nažalost, ovo jučer je bila 1. aprilska šala.

Branimire želim ti puno sreće prilikom zapošljavanja!

mali od čače
Ukupno postova: 413
Post Postano: 02.04.2011. 16:26 
Naslov:  

francika je napisao/la:
francika je napisao/la :

Sretno Branimire!

Nažalost, ovo jučer je bila 1. aprilska šala.

Branimire želim ti puno sreće prilikom zapošljavanja!

baš si vrckast..sve si nas zeznio..nestaško mali!

Skoči u forum: