Autor |
Poruka |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
Pa šta i da objavljujemo. Iz istog razloga što su ova dva para objavljena i tvoje ćemo jednog dana objavit, da skinemo kapu toj sirotici koja potpiše da će te otrpjeti do kraja života.  |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
 Svaka im čast, ali se ja ipak ne bih htjela udati u poludovršenoj crkvi.
BTW, ipak sam mislila da će gaap reagirati na zadnju rečenicu teksta-izjavu svećenika o tome da je očekivao veću pomoć vjernika u dovršenju crkve.
Čestitam mladencima, iako je prilično očito da muški dio "pastve" ovdje ne misli da se ima na čemu čestitati (drukčiju pjesmu će pjevati kad skuže da im nema tko oprat čarape i tetošit ih kad budu (pre)matori prdonje  )  ) |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Radije cu imati zuljeve na rukama od trljanja carapa o kamen za pranje, nego gorak okus u ustima znajuci da mi je smrt jedini izlaz iz pakla... ;-)
Mislim da sam negdje cuo jednu mudru izreku: " Bolje se dobro ubit' nego lose ozenit' !" |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa onda se dobro oženi!
Ubit se tu i tamo možeš i nakon vjenčanja  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
I planiram se dobro ozenit... za sada cekam da naidje neka koja me nece razocarati...
A, u zadnje vrijeme se ubijam uglavnom NA vjencanjima... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Klima je pogodna, japanke su zakon... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ja obožavam svatove, jedini uvjet je da nisu moji... |
|
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
alana, jasno mi je da nisi mislila doslovno, ali ako se netko od forumaša-muškića misli ženit zbog toga da ima neku da mu pere čarape, bolje mu je da na to niti ne pomišlja! prije ili kasnije njegova će mu pralja postat ružna u p. m., jela koja ona skuha počet će sličiti bljuvotini, prašak kojim ona vrijedno trlja njegove nazuvke pod njezinim će ružnim prstima početi neugodno zaudarati, a sam pogled na nju izazivat će strašne mučnine praćene vrtoglavicom...
dakle, što je paperje htjelo reći?
ne ženi se momak zato da mu ima tko prat čarapice, već da mu ima tko donijeti PIVO i KOKICE kad gleda utakmicu, a u poluvremenu da ga obraduje blowjobom  |
|
|
|
|
 |
|
pametna cura, raritet...
nagrađiujem kikirikijem! |
|
|
|
|
 |
paperje
|
tnx, gazda!
tako mlada, a tako bistra...  |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
|
iznenađen sam, priznajem... |
|
|
|
|
 |
paperje
|
a kavu tursku što kuham...  ko da je svakog dana posred bazara kuham!
ali sam si za sebe rekao da kuhš najbolju kavu pa se niti ne želim okušati u dvoboju s tobom |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
paperje
|
nemam pojma šta napravih...
mea culpa |
|
|
|
 |
|
čisto sumnjam u istinitost tvrdnji o sposobnosti kuhanja kave...
dvoboj možda i nije loš prijedlog... |
|
|
|
|
 |
 |
|