Autor |
Poruka |
Sir William Ukupno postova: 360 Spol:  Muško
|
purgeri ce dobiti ili vec imaju imax kino, tak da smo opet iza.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
mogli su se barem potruditi pa dodati osijek na svoje web stranice  |
|
|
|
|
 |
walter_1 Ukupno postova: 31 Spol:  Nebitno
|
ne znam zasto svi sa takvim pesimizmom ovdje nastupaju. bit ce prazno, bit ce ovo, bit ce ono... pa onaj ko moze, ici ce u kino. vjerojatno ce bit bolja ispunjenost nego u trenutnim kinima. nije neka velika razlika u cijeni. a i ovo je fency... neka dobra stvar se u gradu otvara. to je bitno. a i cijela ta portanova je dobra stvar po meni jer do sada tako sta u osijeku nije bilo. ovi centri do sada po meni nisu trgovacki centri. znam masu ljudi iz osijeka i okolice koji su isli u arkad u pecuh redovito u shoping. sada ce to obavljat ovdje. |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Čisto sumnjam da će bit prazna , paz ovo meko ć na će, jer ta kina dolaze da unaprijede kulturu odlaska u kino a ne da ju unazade. Multipleksi su dobra stvar i treba nam bit drago što ćemo ih i mi konačno dobiti.
Još da dobijemo i IMAX... A joooooooooj... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
exosječanka
Ukupno postova: 123 Spol:  Žensko
|
Dok je torrenta kino me neće vidjeti!!! |
|
|
|
|
 |
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ne vidim razlog zasto ima 16 miliuna obavijesti oko cinestara, a za movieplex nista ? ? ??
movieplex (u nasem slucaju cineplexx) je jeftiniji i puno kvalitetniji !! + pogotovo ovaj osjecki za kojeg najavljuju da je najmoderniji, potpuno digitalizovan itd  + jedini u hrvatskoj ce prenosit satelitske snimke lajv koncerata, sportskih dogadjaja.. u 3Du
i nema ni zagreb imax  -bar kolko ja znam |
|
_________________ Potpis |
|
|
 |
cane
|
Postoje filmovi koji se moraju gledati u kinu! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
djiga Ukupno postova: 14 Spol:  Nebitno
|
zagreb ima IMAX tj nisam siguran jel poćeo već s radom ili ne ali ako nije onda je to do kraja mjeseca inaće u sklopu cinestara u arena centru
i da nažalost osijek neće dobiti IMAX
a što se tiće cinestara sigurno ću ići redovnije nego u naša kina jer je modernije i udobnije
a vjerovatno će me i cineplexx vidjet
u svakom slučaju dobra stvar a europa i uranije nek se prilagode kako je već i napisano sa nezavisnim filmovima nekim malim festivalima jer ovako više neće ić jer će ih ovi veliki progutat |
|
|
|
|
 |
cane
|
Jerbo vjerovatno ne znaju još datum otvorenja Avenue Malla. Komplikacije oko prilazne ceste i to. |
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
Postoje filmovi koji se moraju gledati u kinu!
|
Ili barem kao bluray na full-HD plazmi  |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
a ćuj nek budu oče bit prazna ili ne če koga briga kad očeš gledat film odeš kad nečeš šta sad
|
hoće? neće! hoćeš...  |
|
|
|
|
 |
 |
|