[Popis stanovništva 2011.] Rezultati odabira kandidata za popisivače

Osijek

[Popis stanovništva 2011.] Rezultati odabira kandidata za popisivače

Popis stanovništva 2011. godine provest će se u Republici Hrvatskoj od 1. do 28. travnja 2011. godine. Popisivanje u navedenom razdoblju zahtijeva puni dnevni angažman popisivača i kontrolora (uključujući subote i nedjelje), te je nužan preduvjet da kandidat za popisivača u tom razdoblju nema drugih poslovnih/školskih obveza.

Lista popisivača za područje Ispostave Osijek
Povijesni medij

Lista popisivača za područje Ispostave Beli Manastir
Povijesni medij

Lista popisivača za područje Ispostave Donji Miholjac
Povijesni medij

Lista popisivača za područje Ispostave Đakovo
Povijesni medij

Lista popisivača za područje Ispostave Našice
Povijesni medij

Lista popisivača za područje Ispostave Valpovo
Povijesni medij

Za izabrani broj popisivača i kontrolora organizirat će se obvezna predavanja (obuka) na kojima će ih se upoznati s metodologijom i organizacijom Popisa 2011. Poduke kontrolora bit će organizirane u ispostavama od 21. do 24. ožujka 2011., dok će poduke popisivača biti organizirane u popisnim centrima od 28. do 31. ožujka 2011. Nakon odslušanih predavanja svi će polaznici biti dužni pristupiti završnom testu. Popisivači su neposredni izvršitelji Popisa, a o njihovim sposobnostima, zalaganju i načinu ponašanja s osobama od kojih prikupljaju podatke u velikoj mjeri ovisi uspjeh i kvaliteta Popisa.

Pročitajte i...
[Popis 2011.] Javni poziv i raspored prijava za popisivače!
[Popis 2011.] Kako postati popisivač? [dio 2.]
[Popis 2011.] Kako postati popisivač? [dio 1.]
E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.
francika

E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi.

varaš se.. iz 100% pouzdanih izbora znam da su župan i gradonačelnik zabranili zapošljavanje bilo koga preko veze ;)
Provokator

francika

E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi.

varaš se.. iz 100% pouzdanih izbora znam da su župan i gradonačelnik zabranili zapošljavanje bilo koga preko veze ;)

I tebe bi se dalo jebati. Nisam tu mislio samo na HDSSB, nego na sve stranke. Jel ti misliš da gradonačelnik i župan mogu kontrolirati šta im protuhe rade iza leđa. Pa nema ni Bubalo, a ni Šišljagić CIA-u i FBI iza sebe pa da mogu otkriti te udbaše.
nemogu kontrolirat, ali i to što su zabranili je svakako jedan veliki korak naprijed
francika ne baljezgaj, nekoliko prijatelja i bratić su dobili posao popisivača i nitko od njih nije preko veze išao niti imaju vezu.
zla_tratinčica

francika ne baljezgaj, nekoliko prijatelja i bratić su dobili posao popisivača i nitko od njih nije preko veze išao niti imaju vezu.

I nisu u nijednoj stranci, to si zaboravila reći.
francika

zla_tratinčica

nisu ni u jednoj, čak štoviše, pankeri su i metalci i imaju averziju prema politici.
zla_tratinčica

francika

zla_tratinčica

nisu ni u jednoj, čak štoviše, pankeri su i metalci i imaju averziju prema politici.

Slažem se... Prepoznao sam i sam podosta imena ljudi koje poznajem i koji nemaju veze sa politikom, ili ako imaju, u totalnoj su opoziciji.
francika

E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.

evo ja sam dobio, a nisam u niti jednoj stranci. i šta sad?
Mladjo

francika

E sad smo to razjasnili. Samo, dali se to odnosi i na ruralna područja gdje šerifi vladaju ili samo na grad Osijek? A jesmo pošteni u PM.
francika

Mladjo

francika

E sad smo to razjasnili. Samo, dali se to odnosi i na ruralna područja gdje šerifi vladaju ili samo na grad Osijek? A jesmo pošteni u PM.

a onda se žali. šta da ti sad ljudi kažu?! posao je dobilo i 6-7 mojih prijatelja ili poznanika, a iskreno sumnjam da je bilo tko od njih u ikakvoj stranci. mislim svi ti testovi su prolazili kroz optički čitač u zagrebu. sad da li je netko u zagrebu zamračivao neke rezultate i ubacivao nekog po stranačkoj ili bilo kakvoj drugoj intervenciji ne znam, ali da su posao mogli dobiti i obični kandidati - svakako jesu.
Mladjo

francika

Mladjo

francika

a onda se žali. šta da ti sad ljudi kažu?! posao je dobilo i 6-7 mojih prijatelja ili poznanika, a iskreno sumnjam da je bilo tko od njih u ikakvoj stranci. mislim svi ti testovi su prolazili kroz optički čitač u zagrebu. sad da li je netko u zagrebu zamračivao neke rezultate i ubacivao nekog po stranačkoj ili bilo kakvoj drugoj intervenciji ne znam, ali da su posao mogli dobiti i obični kandidati - svakako jesu.

E sad mi je još manje jasno. Ne znaš dali su tvoji prijatelji u nekoj stranci i nisi rekao da li se to odnosi i na ruralna područja.
Vjerujem da ih ima više od 60% preko veze ali ima i oni koji su bez veza i vezica upali, kao da nebude sve namješteno.. Vjerujem da je po manjim mjestima više namješteno jer je samo po 2-3 najviše 4 osoba. A u Osijeku ih ima koji su upali bez veze i bez stranke..samo vidim dosta brat, sestra ili sestra i sestra..pa mi to jedino čudno..
tonka_21

Vjerujem da ih ima više od 60% preko veze ali ima i oni koji su bez veza i vezica upali, kao da nebude sve namješteno.. Vjerujem da je po manjim mjestima više namješteno jer je samo po 2-3 najviše 4 osoba. A u Osijeku ih ima koji su upali bez veze i bez stranke..samo vidim dosta brat, sestra ili sestra i sestra..pa mi to jedino čudno..

To se zove okrupnjavanje kapitala. :lol:
Mladjo

ajd šta sad tebi tu nije jasno? jel sam ja jebeni ured državne uprave ili uskok da znam jel netko u ruralnim područjima dobio posao preko štele?! nisam i zato ne nagađam. a nisi ni ti i zato nemoj ni ti nagađati. jer da imaš neka saznanja i dokaze ne bi sad tu srao na forumu i raspravljao se samnom nego kontaktirao nadležne službe. samo sam komentirao da posao mogu dobiti i kandidati koji nisu u niti jednoj stranci i nemaju štelu. kratko i jasno.
Mladjo

Mladjo

ajd šta sad tebi tu nije jasno? jel sam ja jebeni ured državne uprave ili uskok da znam jel netko u ruralnim područjima dobio posao preko štele?! nisam i zato ne nagađam. a nisi ni ti i zato nemoj ni ti nagađati. jer da imaš neka saznanja i dokaze ne bi sad tu srao na forumu i raspravljao se samnom nego kontaktirao nadležne službe. samo sam komentirao da posao mogu dobiti i kandidati koji nisu u niti jednoj stranci i nemaju štelu. kratko i jasno.

Nemam namjeru obavještavati nadležne službe jer njih boli kurac za to. A ti ako "sumnjaš da su tvoji prijatelji u nekoj stranci" onda nagađaš da nije po stranačkoj osnovi, i ne vidim razlog zašto si mi replicirao ako nemaš ništa pametno za reći.
"samo sam komentirao da posao mogu dobiti i kandidati koji nisu u niti jednoj stranci i nemaju štelu. kratko i jasno."

i dalje ne vidim šta ti nije jasno.
Vjerujem da sigurno ima ljudi koji su redovno i bez utjecaja stranke dobili posao. Moram vjerovati u to, kao i u to da je danas moguce nesto i bez veza i utjecaja sastrane postici, i ne smijem sebi priznati suprotno, kako ne bih totalno izgubila volju za zivotom u nasoj drzavi.
Iako, na popisu su jedan moj jako bliski prijatelj i jedna prijateljica, za koje znam da su imali veze, jer su mi otvoreno rekli...
Mladjo

francika

Mladjo

francika

Znači da ne znaš da li je netko od njih u stranci. Čemu onda pričaš da nije birano po članstvu u nekoj stranci. Prebaci se u temu filozofiranja pa tamo nastavi filozofirati, ja nisam u stranci, on možda je, i što je prije bilo kokoška ili jaje.

Re: [Popis stanovništva 2011.] Rezultati odabira kandidata za popisivače

ja slucajno znam da su na popisu dvije osobe koje gle sucajno na dan evidencije nisu bile u osijeku i nisu fizicki mogle biti na prijavama :lol: :lol: :lol:
pozdrav !!

naravno da su posao dobili stranaćki ljudi ,ja to znam već 2. mjeseca ..
Imam veze u toj branši nisam politićki aktivan pa sam popušio :),a veza mi je bila super jaka u samom vrhu te mi je rekla da je u slavoniji to malo zamršeno :twisted: :) puno je stranaka u igri tako da smrtnici nemaju šanse .. ali možemo molit boga da nas otvali cunami pa če pojedinci bit sretni jel neće biti toliko nezaposlenih ...
evo ja sam se prijavio bez ikakvog poznanstva, stranke ili imućnih i poznatih roditelja, pa kada sam čuo, tj. pročitao da je ukupno bilo 6.604 kandidata, samo sam se nasmijao i mislio da nema šanse..ali evo jutros su mi javili da sam ja na popisu odabranih, pa sam se baš razveselio, tako da mislim da se u zadnje vrijeme više tješimo tim nekakvim vezama, kojih zapravo možda niti ne bude...baš sam prije 2 tjedna izabran na još jednoj listi nevezano za popis, pa su nakon objave odmah uslijedili komentari, kako smo svi vjerovatno preko veze upali, ali eto, i tamo sam ipak imao sreće...tako da već pomalo sumnjam u veze, iako još vjerujem da ih ima, ali eto, prođemo i mi nepoznati... :yahoo:
Iz sasvim pouzdanih razloga znam da se stranački odabiru kandidati, barem najveći dio......između ostalog ima puno zaposlenih koji su uzeli godišnje i koji će to raditi....isto tako, nije bilo potrebno donijeti potvrdu o nezaposlenosti....sve je jasno..a možda se koji i bez veze uspio progurati....
Ja sam iz sredine gdje svatko svakog poznaje tako da veću ljudi koji su dobili posao osobno poznajem. Kao npr. od gradonačelnikove kćeri kolegica, pa od gospođe što radi u statistici kći, pa sinovi i kćeri od čelnika nacionalnih manjina, zatim stranački predstavnici ali samo po jedan. Od strane dogradonačelnika dolazi kći njegovog kolege, od strane crkve... i tako dalje, da sad ne nabrajam sve.
I zašto taj optički čitač nije pokazao rezutate pa da vidimo kako smo riješili i mi nepismeni te testove.A da ne kažem da je taj optički čitač mogao odmah biti tamo gdje smo to pisali i da mi sami taj papir stavimo u njega (eto mi bi taj papir stavili u taj optički čitač da se pojednci ne moraju mučiti s tim ili još bolje plaćati nekog za to).

Bilo bi u redu, da su stavili sve rezultate testiranja pa da se vidi tko je koliko posto imao. :twisted:
I da tko su kontrolori? To se još ne zna ili ja nisam našla na internetu. Ali sam čula priča se u mom mjestu da čak 90% su zaposleni, tj. ljudi koji rade u gradu eto.... priča se da oni sve to moraju raditi bez novaca pa ove godine odlučili su se prijaviti (nije im dosta plaća od 5000 kn) i naravno dobili su posao. Svi oni imaju sss. ALI NIJE TO PREKO VEZE NEGO SAMO ONI TO ZNAJU!
Pa pošteno bi bilo da su pored svakog imena prikazani brojevi grešaka ili što se već brojalo, nemam pojma, iako bi i tu postojala mogućnost objave lažnih podataka, znači najpoštenije bi bilo kao što Baranja.031 kaže, da je čitač odmah na licu mjesta skenirao prijave i da odmah vidimo tko je zadovoljio, a tko nije...

mislim, ipak bi taj popis stanovništva trebao biti pokazatelj određenih činjenica, stoga je bitno da stvarno popisuju sposobni ljudi, ali naravno, što si ja to umišljam, zaboravio sam na trenutak gdje živim, vjerojatno si je netko spremio cijelu hrpu love na samom projektu popisa 2011.
Mene više muči to što sam čuo nekakve priče o prijavama kućanstava bez vidljivog kućnog broja, ako budem provodio popis u mjestu stanovanja, morat ću prijavit ljude radi toga ili...
Bila sam 2001 na popisu tad je gosp. pored mene sve pogrešno napisala pa je bilo čak i križanja, naravno ona je bila primljena a ja nisam. To nije bilo preko veze nego se optički čitač sj**o.
Znači, kontrolori će imati pune ruke posla kada su primljeni tako "pismeni" ljudi....
Ionako će si namjestit rezultate onako kako njima odgovara....
francika

malo se pravimo blesavi? ajde da ti nacrtamo za kraj, jer ne želim više trošiti vrijeme na provokatore i trolove. je li ovo tvoj citat ili nije? je. i na to sam ti ja odgovorio kako nisu svi ljudi koji su dobili posao u nekoj od stranaka ili imaju vezu. i naveo sebe kao primjer. po treći put; šta tu tebi nije jasno? ulaziš u neke rasprave a nemaš dovoljno kulture ni da s razumijevanjem pročitaš post.
Priznajem da se na ovom forumu stvarno može naći dobrih i žestokih rasprava ali ova to jednostavno nije...
Evo ja sam pak dobio informaciju da ti nikakva veza i vezica ne može pomoći u ovom prvom eliminacijskom krugu, dakle kod tog famoznog optičkog čitača.
Mladjo

francika

malo se pravimo blesavi? ajde da ti nacrtamo za kraj, jer ne želim više trošiti vrijeme na provokatore i trolove. je li ovo tvoj citat ili nije? je. i na to sam ti ja odgovorio kako nisu svi ljudi koji su dobili posao u nekoj od stranaka ili imaju vezu. i naveo sebe kao primjer. po treći put; šta tu tebi nije jasno? ulaziš u neke rasprave a nemaš dovoljno kulture ni da s razumijevanjem pročitaš post.

Ej oprosti, ali nisam znao da sve bukvalno shvačaš. I molim bez provokacija tipa "Evo ja nisam u stranci pa sam primljen i šta sad". Nemoj misliti da si pametan ako pokažeš da je netko drugi glup.
čudno kako taj famozni optički čitač voli samo ljude koji su podobni,(PODOBNE PO OSNOVI LJUDI KOJI SU BLIŽE VATRE)ali ne i pismene i fakultetski obrazovane ljude izgleda, meni se taj optiči čita treba na popravak.
Ja sam dobio inf iz zagreba da mi je čitač očitao 84%
i da je bilo jako malo ljudi s tolikim postotkom i da je rang za upast za popisivače 70%. čak sam dobio i preporuku iz Hrvatskog zavoda za statistiku , jer sam radio i neke ankete za njih. Ali naravno da nisam upao jer nisam politički podoban. Nisam naravno ni u jednoj stranci.
MOŽDA JE POKVAREN TAJ FAMOZNI OPTIČKI ČITAČ?ŠTO VI GOSPODINE BRICK TOP NA TO KAŽETE?
JA MISLIM DA BI BILO OK DA TAJ ČITAČ PONESU SA SOBOM ONE DVIJE GOSPOĐE KADA KRENU U TESTIRANJE
Ja sa popisa poznam nekoliko ljudi od toga su dvoje preko veze a jedna nije (koliko sam upoznata iz prve ruke) za ostale ne znam pa neću komentirati . Ali ne znam da li ste upoznati da ih je dosta sa visokom stručnom spremom pa se ne bi čudila da Jaca za koji dan objavi podatak kako je zabilježen veliki postotak zapošljavanja visoko obrazovanih kadrova. A to što će oni za mjesec dana svi natrag na biro to je već drugi par rukava . Živi bili pa vidjeli.
varg vic

Ja sam dobio inf iz zagreba da mi je čitač očitao 84%
i da je bilo jako malo ljudi s tolikim postotkom i da je rang za upast za popisivače 70%. čak sam dobio i preporuku iz Hrvatskog zavoda za statistiku , jer sam radio i neke ankete za njih. Ali naravno da nisam upao jer nisam politički podoban. Nisam naravno ni u jednoj stranci.

Možda i jesi u nekoj stranci, ali netko je lijepo opisao da su se zapošljavali rođaci od ovih, rođaci od onih, isto tako i prijatelji od jednih i drugih pa kćeri od tipa iz jedne službe, pa iz druge službe, a i po jedan iz svake stranke da ne bi ispalo stranački makar je, pa stoga i ako te je netko učlanio u stranku a da ti to nisi ni znao vjerovatno te ne bi izabrali po stranačkoj osnovi jer je postalo očito pa se sada moraju skrivati iza crkve, a radi vjerodostojnosti ipak je primljeno nekoliko i preko Lotery sustava direktno prijavom zavodu za statistiku.
ja bi sad najradije svoje mjesto prepustio nekom iz neke stranke da vam ne kvarim vašu teoriju zavjere. ajd da probamo demistificirati i taj test; znači minimum je bio 70% (tako je bilo u vukovaru gdje su čak objavili postotak svake primljene osobe). jeste li svi dobro promotrili onaj obrazac na vrhu testa? pokušali što sličnije napisati sva slova i brojeve? osobno vjerujem da je puno više ljudi bilo preko 70% nego što ih je u konačnici primljeno. valjda su onda uzimali i neke druge kriterije. struku, prijašnje iskustvo, razlog zbog kojeg ste se prijavili...
@francika, žalosno je uopće živjeti u državi u kojoj se toliko veselim jednomjesečnom poslu za 3.500 kuna, a osoba sam s diplomom. no to je sad već tema za neku drugu raspravu. naravno da niti tebi, niti ikom drugom želim zlo, već jednostavno ne želim da me se dovodi u kontekst nekih političkih stranaka jer se ježim od toga. a s ovim tvojim "samo politički podobni" si upravo to napravio.
Zalosno! Deset osoba je na listi koji su u strankama osobno ih znam i to je 100% sigurno.. od tih deset ljudi znam dvoje koji su mi osobno rekli da ce upasti bez problema i da naravno vjerujem bilo je i onih koji su upali bez ikakve veze ali to je opet vjerujem mali postotak.. zivjela rvacka!
jja sam u sdssu i dobio sam posao preko veze inace mi je pupovaC stric ahhaha
volim ove provokatore dignu forum na vislju razinu:))))
al naravno da ima riba koje uvijek zagrizu:D
zast ne bi bili somovi haha
Mladjo

ja bi sad najradije svoje mjesto prepustio nekom iz neke stranke da vam ne kvarim vašu teoriju zavjere. ajd da probamo demistificirati i taj test; znači minimum je bio 70% (tako je bilo u vukovaru gdje su čak objavili postotak svake primljene osobe). jeste li svi dobro promotrili onaj obrazac na vrhu testa? pokušali što sličnije napisati sva slova i brojeve? osobno vjerujem da je puno više ljudi bilo preko 70% nego što ih je u konačnici primljeno. valjda su onda uzimali i neke druge kriterije. struku, prijašnje iskustvo, razlog zbog kojeg ste se prijavili...
@francika, žalosno je uopće živjeti u državi u kojoj se toliko veselim jednomjesečnom poslu za 3.500 kuna, a osoba sam s diplomom. no to je sad već tema za neku drugu raspravu. naravno da niti tebi, niti ikom drugom želim zlo, već jednostavno ne želim da me se dovodi u kontekst nekih političkih stranaka jer se ježim od toga. a s ovim tvojim "samo politički podobni" si upravo to napravio.

Slažem se s tobom! Ja sam također osoba s diplomom u godinama i nezaposlen. Nažalost to nam je stvarnost u državi kojoj živimo i s korumpiranim, naivnim i maloumnim političarima koji nam vode gospodarstvo. Mi smo jedno veliko selo u kojem profitiraju samo oni koji lopovima drže ljestve (ne mislim tu na HDSSB samo već na sve stranke, jer su oni u Osijeku čak i iznad prosjeka po humanosti).
Čestitam ti što si uspio vjerovatno imati skoro 100% prepoznatljiv rukopis pa si upao i dobio mjesec dana posla sa diplomom za 3.500 kn, ali ja nisam bio ni te sreće. Da sam bio u stranci, crkvi što je isto što i stranka, dijete nekog na funkciji ili barem prijatelj od takvih prošao bih i da sam bio na putu za vrijeme testiranja i da je netko popunjavao test za mene, pa makar bio i zaposlen jer bi dobio godišnji da mogu pokupiti još love od države. Ovako sam išao na testiranje sa vrlo visokim koeficijentom klađenja i naravno imao sam previše kikseva a Žderića ne poznajem da mogu i sa kiksevima imati dobitni listić. Ne krivim ja političare jer su jadni. Pomogli bi svima ali ne znaju pa pomažu samo onima koji im dupe ližu.
Test sam dosta dobro ispunio i normalno da ako se jedno slovo ne može prepoznati u obrascu da se iz konteksta može zaključiti o čemu se radi, i da su kriteriji trebali prije svega biti nezaposlenost. Ako im se testiranje inteligencije zasniva samo na kopiranju oblika slova onda su stvarno dobili inteligentne ljude za popis, ali očito im to nije bitno jer ionako će optički očitane podatke ispravljati inteligentni ljudi.
Mladjo, drago mi je zbog tebe što si dobio Green Card, ali to je ipak šansa 1 :10. Preporučujem ti da se počneš kladiti jer u ovoj usranoj državi možeš samo prati usrane gaće kako bi imao što raditi.
francika

Posao su dobili ljudi koji su prošli test na optičkom čitaću ili kako god se to zvalo. Gdje si morao ispunjavati točno kako ti objasne i točno određenim pismom (koje je u biti bilo tehničko) i nije bilo prema stranačkom opredjeljenju.
Joj mali_ivica što si ti pametan.
Sjedi 5
Što god tko rekao, uvjeren sam da se kriteriji odabira popisivača uopće nisu ispoštovali. Prvenstvo odabira su trebali imati nezaposleni branitelji, a poslije njih dogotrajno nezaposlene osobe. Sudeći po godištima odabranih kandidata, usudio bih se reći da baš i nema previše branitelja.
Moj lega je nezaposlen 7 godina, zadovoljava sve tražene kriterije (ima i lijep rukopis između ostaloga), pa nije uspio proću među čak 475 odabranih kandidata.
Jasno je k'o dan da se jedan dio kandidata odabirao preko štela, a ostale su uzeli po principu eci peci pec.
ja želim da kažem da sam izabrana za popisivača,a nisam imala nikakvu vezu,niti ikoga,nisam niti u kakvoj stranci.Ne kažem da nije bilo onih koji su upali preko veze,stranačke štele ili tako,ali oni su sigurno dobili bolja mjesta kontrolora ili instruktora.Dugo sam nezaposlena,tako da će mi ovo dobro doći. :D Tako da ipak nije sve tako crno u ovoj državi :)
hrvojeeee

evo ja sam se prijavio bez ikakvog poznanstva, stranke ili imućnih i poznatih roditelja, pa kada sam čuo, tj. pročitao da je ukupno bilo 6.604 kandidata, samo sam se nasmijao i mislio da nema šanse..ali evo jutros su mi javili da sam ja na popisu odabranih, pa sam se baš razveselio, tako da mislim da se u zadnje vrijeme više tješimo tim nekakvim vezama, kojih zapravo možda niti ne bude...baš sam prije 2 tjedna izabran na još jednoj listi nevezano za popis, pa su nakon objave odmah uslijedili komentari, kako smo svi vjerovatno preko veze upali, ali eto, i tamo sam ipak imao sreće...tako da već pomalo sumnjam u veze, iako još vjerujem da ih ima, ali eto, prođemo i mi nepoznati... :yahoo:

Hoces moci raditi oba posla,ako hoces daj meni jedan?? Posto ti je tako krenulo :)
Istina. I ja znam studente koju su upali preko veze.
Jedno se priča a drugo se radi! Da je mene Bog bar tako kaznio.

Ovako na dan kad je objavljeno u Glasu Slavonije da će u petak biti objavljen datum i mjesto gdje će se popisivači u Osijeku moći javiti bila sam svjedok situacije " znam ljude koji su već upisani" Nakon toga mene se pitalo jesam li se upisla a bilo je to prije datuma 26.2. rekla sam da nisam , te da čekam tu subotu. Nakon toga su me ponovno pitali jesam li primljena puno prije 18.3.. Nisam primljena, neki koji su primljeni imaju vjerojatno lijepši rukopis.
Jao Yoanna, naivna si ko sobarica.

joooj nisi li osjetio sarkazam na kraju zadnje rečenice...HDSSB -ovci su brinuli :( o tome jesam li se upisala..

Yoanna35

joooj nisi li osjetio sarkazam na kraju zadnje rečenice...HDSSB -ovci su brinuli :( o tome jesam li se upisala..

Pa naravno da jesam, ali ti nisi osjetila moj. Htio sam ostati pristojan, ali pročitaj moj prvi post pa će ti biti jasnije, ako baš hočeš. :wink: I oprosti na egocentričnosti!

Poštovani,
Popis zahtjeva cjelodnevni angažman. Ukoliko Vam obveze na studiju dozvoljavaju odsutnost sa studija u razdoblju 28. ožujka 2011. – 2. svibnja 2011. možete se prijaviti iako ste redovni student.

S poštovanjem,

Državni zavod za statistiku

Kao što je navedeno u citatu, studenti mogu raditi na popisu stanovništva, ali samo ukoliko nemaju fakultetskih obveza.

Citat preuzet iz teme: [Popis stanovništva 2011.] Studenti i učenici ne mogu raditi kao popisivači!
Znam dvoje ljudi koji su prošli (riječ je o ruralnom području) a to da će proći znali su unaprijed, jer su mi se otvoreno hvalili tim kako će proći. I ne, nemaju moć proricanja, već vezu.

Tim ne želim reći da su svi primljeni preko veze, očito je bilo i onih koji su primljeni regularnim putem, ali to ne znači da nije bilo i ovih s vezama.
ajd sad još jedno 88585 postova kako su neki prošli s vezom,a neki su prošli bez veze, mislim da nismo dosad to još shvatili! hvala!
mali od čače

ajd sad još jedno 88585 postova kako su neki prošli s vezom,a neki su prošli bez veze, mislim da nismo dosad to još shvatili! hvala!

Oprosti, nisam znala da tebe netko sili čitati o onome što te ne zanima. Sad kad to znam, imat ću u vidu, samo se nemoj sekirati oko gluposti.
evo ja jucer cuo da je jednoj legici decko (koji je inace neki politicar) sredio popis i navodno cak da bude onaj kontrolor ili sta god..
tonka_21

hrvojeeee

Hoces moci raditi oba posla,ako hoces daj meni jedan?? Posto ti je tako krenulo :)

Nažalost, prvi sam već odradio, nije bio dugog vijeka, tako da mi je i ovaj drugi dobro došao... 8)
Stella1989

Poštovani,
Popis zahtjeva cjelodnevni angažman. Ukoliko Vam obveze na studiju dozvoljavaju odsutnost sa studija u razdoblju 28. ožujka 2011. – 2. svibnja 2011. možete se prijaviti iako ste redovni student.

S poštovanjem,

Državni zavod za statistiku

Kao što je navedeno u citatu, studenti mogu raditi na popisu stanovništva, ali samo ukoliko nemaju fakultetskih obveza.
Citat preuzet iz teme: [Popis stanovništva 2011.] Studenti i učenici ne mogu raditi kao popisivači!

Iskreno, mislim da je objavljeni članak u kojem se spominjalo da studenti i učenici ne mogu raditi, jednostavno pokušaj da se oni uopće ni ne prijavljuju, jer se pretpostavljalo da će odaziv biti jako velik.

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=30513
~ mah, bzvz... nemojte me krivo shvatiti, nije da imam nešto protiv studenata da rade, ali mislim da je ovdje prednost trebalo dati fakultetski obrazovanim ljudima koji su već dulje vrijeme bez posla... samo to, ali eto... valjda se još jednom mora pokazati ona: 'pravde nikad nije bilo, niti će je biti'

Tagovi