Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[Popis stanovništva 2011.] Rezultati odabira kandidata za popisivače

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tonka_21
Ukupno postova: 228
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2011. 15:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vjerujem da ih ima više od 60% preko veze ali ima i oni koji su bez veza i vezica upali, kao da nebude sve namješteno.. Vjerujem da je po manjim mjestima više namješteno jer je samo po 2-3 najviše 4 osoba. A u Osijeku ih ima koji su upali bez veze i bez stranke..samo vidim dosta brat, sestra ili sestra i sestra..pa mi to jedino čudno..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 18.03.2011. 15:29 
Naslov:  

tonka_21 je napisao/la :
Vjerujem da ih ima više od 60% preko veze ali ima i oni koji su bez veza i vezica upali, kao da nebude sve namješteno.. Vjerujem da je po manjim mjestima više namješteno jer je samo po 2-3 najviše 4 osoba. A u Osijeku ih ima koji su upali bez veze i bez stranke..samo vidim dosta brat, sestra ili sestra i sestra..pa mi to jedino čudno..

To se zove okrupnjavanje kapitala. Laughing

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.03.2011. 15:29 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
a onda se žali. šta da ti sad ljudi kažu?! posao je dobilo i 6-7 mojih prijatelja ili poznanika, a iskreno sumnjam da je bilo tko od njih u ikakvoj stranci. mislim svi ti testovi su prolazili kroz optički čitač u zagrebu. sad da li je netko u zagrebu zamračivao neke rezultate i ubacivao nekog po stranačkoj ili bilo kakvoj drugoj intervenciji ne znam, ali da su posao mogli dobiti i obični kandidati - svakako jesu.
ajd šta sad tebi tu nije jasno? jel sam ja jebeni ured državne uprave ili uskok da znam jel netko u ruralnim područjima dobio posao preko štele?! nisam i zato ne nagađam. a nisi ni ti i zato nemoj ni ti nagađati. jer da imaš neka saznanja i dokaze ne bi sad tu srao na forumu i raspravljao se samnom nego kontaktirao nadležne službe. samo sam komentirao da posao mogu dobiti i kandidati koji nisu u niti jednoj stranci i nemaju štelu. kratko i jasno.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
francika

Post Postano: 18.03.2011. 15:34 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
Mladjo je napisao/la :
a onda se žali. šta da ti sad ljudi kažu?! posao je dobilo i 6-7 mojih prijatelja ili poznanika, a iskreno sumnjam da je bilo tko od njih u ikakvoj stranci. mislim svi ti testovi su prolazili kroz optički čitač u zagrebu. sad da li je netko u zagrebu zamračivao neke rezultate i ubacivao nekog po stranačkoj ili bilo kakvoj drugoj intervenciji ne znam, ali da su posao mogli dobiti i obični kandidati - svakako jesu.
ajd šta sad tebi tu nije jasno? jel sam ja jebeni ured državne uprave ili uskok da znam jel netko u ruralnim područjima dobio posao preko štele?! nisam i zato ne nagađam. a nisi ni ti i zato nemoj ni ti nagađati. jer da imaš neka saznanja i dokaze ne bi sad tu srao na forumu i raspravljao se samnom nego kontaktirao nadležne službe. samo sam komentirao da posao mogu dobiti i kandidati koji nisu u niti jednoj stranci i nemaju štelu. kratko i jasno.

Nemam namjeru obavještavati nadležne službe jer njih boli kurac za to. A ti ako "sumnjaš da su tvoji prijatelji u nekoj stranci" onda nagađaš da nije po stranačkoj osnovi, i ne vidim razlog zašto si mi replicirao ako nemaš ništa pametno za reći.

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 18.03.2011. 16:26 
Naslov:  

"samo sam komentirao da posao mogu dobiti i kandidati koji nisu u niti jednoj stranci i nemaju štelu. kratko i jasno."

i dalje ne vidim šta ti nije jasno.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Martich
Ukupno postova: 11
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.03.2011. 16:33 
Naslov:  

Vjerujem da sigurno ima ljudi koji su redovno i bez utjecaja stranke dobili posao. Moram vjerovati u to, kao i u to da je danas moguce nesto i bez veza i utjecaja sastrane postici, i ne smijem sebi priznati suprotno, kako ne bih totalno izgubila volju za zivotom u nasoj drzavi.
Iako, na popisu su jedan moj jako bliski prijatelj i jedna prijateljica, za koje znam da su imali veze, jer su mi otvoreno rekli...

francika

Post Postano: 18.03.2011. 16:37 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
francika je napisao/la :
Mladjo je napisao/la :
francika je napisao/la :
E jebiga, opet su posao dobili samo stranački ljudi. Biti će zanimljivo kad počnu na popisima hvaliti svoju stranku sad pred izbore, a ja budala se išao prijaviti za popisivača. Naivan sam ko sobarica, pa ako me netko hoće jebat može slobodno.
evo ja sam dobio, a nisam u niti jednoj stranci. i šta sad?

E sad smo to razjasnili. Samo, dali se to odnosi i na ruralna područja gdje šerifi vladaju ili samo na grad Osijek? A jesmo pošteni u PM.

Znači da ne znaš da li je netko od njih u stranci. Čemu onda pričaš da nije birano po članstvu u nekoj stranci. Prebaci se u temu filozofiranja pa tamo nastavi filozofirati, ja nisam u stranci, on možda je, i što je prije bilo kokoška ili jaje.

lavic
Ukupno postova: 835
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.03.2011. 16:40 
Naslov:  Re: [Popis stanovništva 2011.] Rezultati odabira kandidata za popisivače

ja slucajno znam da su na popisu dvije osobe koje gle sucajno na dan evidencije nisu bile u osijeku i nisu fizicki mogle biti na prijavama Laughing Laughing Laughing

varg vic

Ukupno postova: 2
Post Postano: 18.03.2011. 17:42 
Naslov:  

pozdrav !!

naravno da su posao dobili stranaćki ljudi ,ja to znam već 2. mjeseca ..
Imam veze u toj branši nisam politićki aktivan pa sam popušio Smile,a veza mi je bila super jaka u samom vrhu te mi je rekla da je u slavoniji to malo zamršeno Twisted Evil Smile puno je stranaka u igri tako da smrtnici nemaju šanse .. ali možemo molit boga da nas otvali cunami pa če pojedinci bit sretni jel neće biti toliko nezaposlenih ...

hrvojeeee

Ukupno postova: 30
Post Postano: 18.03.2011. 17:50 
Naslov: Great ! 

evo ja sam se prijavio bez ikakvog poznanstva, stranke ili imućnih i poznatih roditelja, pa kada sam čuo, tj. pročitao da je ukupno bilo 6.604 kandidata, samo sam se nasmijao i mislio da nema šanse..ali evo jutros su mi javili da sam ja na popisu odabranih, pa sam se baš razveselio, tako da mislim da se u zadnje vrijeme više tješimo tim nekakvim vezama, kojih zapravo možda niti ne bude...baš sam prije 2 tjedna izabran na još jednoj listi nevezano za popis, pa su nakon objave odmah uslijedili komentari, kako smo svi vjerovatno preko veze upali, ali eto, i tamo sam ipak imao sreće...tako da već pomalo sumnjam u veze, iako još vjerujem da ih ima, ali eto, prođemo i mi nepoznati... osijek031.com smile

gigi27
Ukupno postova: 122
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.03.2011. 18:00 
Naslov:  

Iz sasvim pouzdanih razloga znam da se stranački odabiru kandidati, barem najveći dio......između ostalog ima puno zaposlenih koji su uzeli godišnje i koji će to raditi....isto tako, nije bilo potrebno donijeti potvrdu o nezaposlenosti....sve je jasno..a možda se koji i bez veze uspio progurati....

Baranja.031
Ukupno postova: 7
Post Postano: 18.03.2011. 18:11 
Naslov:  

Ja sam iz sredine gdje svatko svakog poznaje tako da veću ljudi koji su dobili posao osobno poznajem. Kao npr. od gradonačelnikove kćeri kolegica, pa od gospođe što radi u statistici kći, pa sinovi i kćeri od čelnika nacionalnih manjina, zatim stranački predstavnici ali samo po jedan. Od strane dogradonačelnika dolazi kći njegovog kolege, od strane crkve... i tako dalje, da sad ne nabrajam sve.
I zašto taj optički čitač nije pokazao rezutate pa da vidimo kako smo riješili i mi nepismeni te testove.A da ne kažem da je taj optički čitač mogao odmah biti tamo gdje smo to pisali i da mi sami taj papir stavimo u njega (eto mi bi taj papir stavili u taj optički čitač da se pojednci ne moraju mučiti s tim ili još bolje plaćati nekog za to).

Megi

Ukupno postova: 19
Post Postano: 18.03.2011. 18:13 
Naslov: Hehehe ! Re: [Popis stanovništva 2011.] Rezultati odabira kandidata za popisivače

Bilo bi u redu, da su stavili sve rezultate testiranja pa da se vidi tko je koliko posto imao. Twisted Evil

Baranja.031
Ukupno postova: 7
Post Postano: 18.03.2011. 18:23 
Naslov:  

I da tko su kontrolori? To se još ne zna ili ja nisam našla na internetu. Ali sam čula priča se u mom mjestu da čak 90% su zaposleni, tj. ljudi koji rade u gradu eto.... priča se da oni sve to moraju raditi bez novaca pa ove godine odlučili su se prijaviti (nije im dosta plaća od 5000 kn) i naravno dobili su posao. Svi oni imaju sss. ALI NIJE TO PREKO VEZE NEGO SAMO ONI TO ZNAJU!

hrvojeeee

Ukupno postova: 30
Post Postano: 18.03.2011. 18:25 
Naslov:  

Pa pošteno bi bilo da su pored svakog imena prikazani brojevi grešaka ili što se već brojalo, nemam pojma, iako bi i tu postojala mogućnost objave lažnih podataka, znači najpoštenije bi bilo kao što Baranja.031 kaže, da je čitač odmah na licu mjesta skenirao prijave i da odmah vidimo tko je zadovoljio, a tko nije...

mislim, ipak bi taj popis stanovništva trebao biti pokazatelj određenih činjenica, stoga je bitno da stvarno popisuju sposobni ljudi, ali naravno, što si ja to umišljam, zaboravio sam na trenutak gdje živim, vjerojatno si je netko spremio cijelu hrpu love na samom projektu popisa 2011.

Skoči u forum: