Cadillac Bar: MFTM / St. Patricks Day party / Ćebe i Hozentregeri / Saturday Night Madness

Osijek

Cadillac Bar: MFTM / St. Patricks Day party / Ćebe i Hozentregeri / Saturday Night Madness

I još jedan ludi vikend počinje u Cadillac Baru. Ovaj put we're back to the roots te naša vrata otvaramo već u srijedu navečer. Bit ću tu svega ovaj vikend, od posebnog irskog piva zelene boje do šarenih rakija. Pa eto, ako još ne znate, mi se nalazimo u K. A. Stepinca 28 u Osijeku, a vrata našega kluba se otvaraju u 20 h.

Srijeda, 16. ožujak 2011.
I vikend u Cadillac night baru ponovo počinje srijedom. Dakle ove srijede nastavljamo s MFTM programom.
Novost je da možete pogledati i tekmu Lige prvaka na našem big screenu, ili možda odigrat partiju stolnog nogoša za džabice.
Po super promo cijeni Becks 0,5l samo 10 kn, te već standardno sniženi bambus 9 kn i 10 vrsta Đanić rakija po 7 kn.

Četvrtak, 17. ožujka 2011.
A ovog četvrtka u Cadillac night baru će prevladavati zelena boja! Dakle, St. Patricks Day party!
Pripremili smo za vas posebno irsko pivo zelene boje! Savršeno ohlađeno, klizi niz grlo k'o Ivica niz Sljeme. :)
Zeleno irsko pivo od 0,5l samo 10 kn te whiskey po super promo cijeni od 7 kn!
I, naravno, već standardno sniženi bambus 9 kn i 10 vrsta Đanić rakija po 7 kn.

Petak, 18. ožujka 2011.
A petak u Cadillac nudi kao i uvijek Rockenrolla Friday!
Prvo će vas zabavljati jedan odličan acoustic band Ćebe i Hozentregeri! Radi se o inovativnim akustičnim coverima svih žanrova glazbe u izvedbi bubnja i akustične gitare.
Po super promo cijeni Becks 0,5l samo 10 kn te već standardno sniženi bambus 9 kn i 10 vrsta Đanić rakija po 7 kn.

Subota, 19. ožujka 2011.
Subota u Cadillacu standard ludilo! Pozivamo vas na Saturday Night Madness!
Mjuza je presjek best of pop-rock od 50-ih na ovamo. Ako dolazite, molimo vas obucite vaše plesne cipelice, inače će vas noge boliti. :)

Cuga, naravski, i ovaj dan snižena. Po super promo cijeni Becks 0,5l samo 10 kn te već standardno sniženi bambus 9 kn i 10 vrsta Đanić rakija po 7 kn.

Ne propustite ovaj vikend u Cadillacu, jer vas očekuje pregršt dobre zabave i dobre mjuze!
Sponzorirani članak
koje ste pivo ofarbali, ak se smije znat? :D
Zvuci dobro. U subotu sam tamo, a za dalje cemo vidjet.
Sir William

Green Irish Ale! :D
caddy

Sir William

to nešt flaširano ili čaširano?
Sir William

caddy

Sir William

Može i jedno i drugo. Kako god voliš. :D
caddy

Sir William

caddy

Sir William

Može i jedno i drugo. Kako god voliš. :D

iz bočice.. naravno.. :D
Sir William

caddy

Sir William

nikad cuo za to pivo...ako se ne varam to je naziv za svako zeleno svjetlo pivo...
rockeros

nikad cuo za to pivo...ako se ne varam to je naziv za svako zeleno svjetlo pivo...

da, malo je sumnjivo.. :roll:
nadam se samo da neće obojati osječko točeno pa servirati kao irsko! :lol:
btw, iz pouzdanih izvora znam da će u st. patricksu, osim guinnessa i kilkenyja, biti murphys!! :drunk:

Re: Cadillac Bar: MFTM / St. Patricks Day party / Ćebe i Hozentregeri / Saturday Night Madness

yux031

da, malo je sumnjivo.. :roll:
nadam se samo da neće obojati osječko točeno pa servirati kao irsko! :lol:
btw, iz pouzdanih izvora znam da će u st. patricksu, osim guinnessa i kilkenyja, biti murphys!! :drunk:

:D :D :D
Još i da para bude...

Re: Cadillac Bar: MFTM / St. Patricks Day party / Ćebe i Hozentregeri / Saturday Night Madness

lingvist

:D :D :D
Još i da para bude...

to je "mali" problem, da... :lol: :lol:
rockeros

Sir William

caddy

Sir William

da, i ja prvi put cujem za njega.. zato sam i pito jel neko naše ofarbano, jer mi se ne pije osječko svjetlo, pa da ga i u ljubičasto obojaju.. ovak ako je neko strano divlje obojano pivo, možda može proć..

niš, doć veceras malo, popit koje zeleno, ne otrovat se ako bog da..
Ma... to zeleno pivo koje god da je bilo mi je bilo bas odvratno

Osjecko se pilo ostatak veceri...

Usput, ako je netko bio, ja sam bio onaj lik s naocalama u kutu s onim debelim.
obojali su napočetku becks koji sada danas prodaju po istoj cijeni, kasnije neznam vjerojatno jeftinije osječko .Tako su i u Barceloni bojali Osječko stalno. Kako vole prodavati muda od labuda reci obojano a ne irsko zeleno pivo kao da smo ovce . kilkenny i guinness po 12 ili 13 kn ja bi kupio a ne obojani becks. Sramota.
zato ostat vjeran boji i pivu i nema neugodnosti ;)
Hehehe. Pa normalno da ne postoji irsko zeleno pivo. Lol. A konobar je lijepo pitao koje pivo zelis da se ofarba. Joj ljudi relax and smell the roses. :)
Futile Existence

Koje god da su farbali, odvratno je bilo.

Pa boja nema okusa ni mirisa. Prehrambena boja koja se inače koristi za kolače. ;)
exHOP3on

Kad smo kod boje i piva........gdje je nestalo tamno osječko?!?
U koju god j... trgovinu uđeš nema ga.........
osim u limenci of skroz....a ja tražim u boci...
jer ruku na srce ipak je jeftinije......
svako low budget svjetlo pivo je odvratno.. mogao si odgovoriti kako bog zapovjeda kad sam pitao koje pivo se farba.. -_-
cane

Futile Existence

Pa boja nema okusa ni mirisa. Prehrambena boja koja se inače koristi za kolače. ;)

Ma nisam ni mislio da je boja utjecala na okus. Mislim na izvorno pivo koje su farbali. Sigurno nije bilo osjecko.
fear of the dark

exHOP3on

Kad smo kod boje i piva........gdje je nestalo tamno osječko?!?
U koju god j... trgovinu uđeš nema ga.........
osim u limenci of skroz....a ja tražim u boci...
jer ruku na srce ipak je jeftinije......

Pa ne pamtim kad sam zadnji put u trgovini vidio crno osječko :S
Sir William

svako low budget svjetlo pivo je odvratno.. mogao si odgovoriti kako bog zapovjeda kad sam pitao koje pivo se farba.. -_-

Dakle po izboru gosta. Becks, osječko ili staripramen. Bitno da je svijetlo pivo. Kaki božji low budget. Sva piva koji su inače u ponudi i vidiš ih u frižu. A većinom je išao Becks jer je 10 kn. :D
Futile Existence

cane

Futile Existence

Ma nisam ni mislio da je boja utjecala na okus. Mislim na izvorno pivo koje su farbali. Sigurno nije bilo osjecko.

Becks je većinom išao. Po izboru gosta inače.

Tagovi