Quadrilla 2011. - maturanti - norijada [milenijska fotografija + galerija 031 + video]

Osijek

Quadrilla 2011. - maturanti - norijada [milenijska fotografija + galerija 031 + video]

[05.04.2012.] Najava: Quadrilla - maturanti - norijada 2012.

[25.05.2011.] Danas je objavljena i velika milenijska fotografija "Milenijski grb", autora Šime Strikomana, na kojoj se nalaze maturanti - plesači ovogodišnjeg plesa quadrille.

Fotografija je u vrlo visokoj rezoluciji, tako da su lica sudionika sasvim prepoznatljiva. Ispod se nalazi samo isječak sa slike. Na velikoj slici su vidljivi svi sudionici. Klikom na donju sličicu, učitat će se slika u vrlo visokoj rezoluciji. Veličina datoteke je preko 8MB.

[23.05.2011.] Pogledajte i...

Nedostupan povijesni medij

Re: Quadrilla 2011. [+plesovi]

Redakcija 031

Nakon plesanja Quadrille, maturanti će se preseliti na lijevu obalu Drave gdje će se (kako i priliči maturantima) do dugo u noć zabavljati uz, školske i osječke bandove i DJ-e.

Zna li možda netko tko stoji iza organizacije ovog dijela programa? (:
Filip.

Redakcija 031

Nakon plesanja Quadrille, maturanti će se preseliti na lijevu obalu Drave gdje će se (kako i priliči maturantima) do dugo u noć zabavljati uz, školske i osječke bandove i DJ-e.

Pogledaj PP :)

Re: Quadrilla 2011. - proba [Galerija 031 + video]

Galerija 031: Quadrilla 2011. - proba
[Foto: Daniel Antunović][18.04.2011. Tvrđa]

Re: Quadrilla 2011. - proba #4 [Galerija 031]

Galerija 031: Quadrilla 2011. - proba #4
[Foto: Daniel Antunović][06.05.2011. Tvrđa]
eno i klasicari na slikama hah, ovo je valjda prva generacija kojoj je dopusteno da ide na probe
fatalni_cevap

eno i klasicari na slikama hah, ovo je valjda prva generacija kojoj je dopusteno da ide na probe

Filip.

Redakcija 031

CIA..snajka...CIA..
Pa jel quadrilla nije 17.5?!
-prolaznica-

Pa jel quadrilla nije 17.5?!

koji dio u PRVA GENERALNA PROBA ti nije jasan?
-.-''
ne govorim za to... nego tu piše da je quadrila 20.5. ..
a pitam zato sto su mi neki rekli da je 17.5 :S
Kako mi je sad neopisivo žao što nisam plesala Quadrillu kad sam bila maturant. :(
-nella-

Kako mi je sad neopisivo žao što nisam plesala Quadrillu kad sam bila maturant. :(

ja plesao pa ko da i nisam. blackout... :lol: :lol:
zuvvu

-nella-

ja trebao al sam na kraju skakao oko ovih sto su plesali :D :D
PsychoSoldier

zuvvu

-nella-

meni je sad taaaaakoooo krivo, i što sam dan provela u Belom, a ne u Osijeku. Na šta se sve dam nagovoriti... :shock:
-nella-

PsychoSoldier

zuvvu

-nella-

meni je sad taaaaakoooo krivo, i što sam dan provela u Belom, a ne u Osijeku. Na šta se sve dam nagovoriti... :shock:

a jbg, sta je tu je :/
meni je to,iako nisma plesao, jedan od najljepsih dana u zivotu i iako sam bio dobrano cuga vecine se sjecam i bilo je preludo :D :D uff sad mi naviru sjecanja i vratio bi se opet u taj dan
-nella-

PsychoSoldier

zuvvu

-nella-

Da, stvarno šteta...mogle smo zajedno proslaviti kraj srednje...a vas 3 otišle u Beli, s kojim nemate nikakve veze, tek možda samo jedna persona :roll: ...trebale ste ostati u Osijeku da svi zajedno lijepo proslavimo. :lol: Ovak' nas nije bilo baš nešto puno iz razreda... :(

A dobro, bar se sad nas dvije možemo družiti. ;) Btw, hoćemo na kolače prije 15-og?
nikad mi nije bilo jasno od kad se plese cemu se maturanti vesele kad ce ih 85 posto zavrsit na birou
u nekim ranijim generacijama je bilo ne zamislivo skupiti maturante da rade bilo što zajedno, pogotovo da plešu na trgu Quadrillu ili što slicno.....onda je zabava bilo brašno, jaja, alkohol i što veći kretenizam.....a sad se otimaju da plešu, eto vremena se mjenjaju :-)

Tagovi