Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Policija spriječila novi napad na III. gimnaziju!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
muvifrik

Ukupno postova: 878
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2011. 14:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

neš ti policije...umjesto da su se malo sakrili i pričekali da počnu pa ih onda i pohvatali, oni se nakeljili tamo...taktika malo jača. I šta sad? Hoćete dolaziti svaki put kad neko sere po fb da će određenog dana biti fajt?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Filip.
Ukupno postova: 125
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.03.2011. 14:36 
Naslov:  

70rupies je napisao/la :
cavino je napisao/la:
Policija spriječila novi napad na III. gimnaziju!

Ni jedne nema bolje od naše policije, ni jedne nema bolje od naše policje, ni jedne nema bolje od naše policije!!!

Svaka čast murijacima, očit nastavak one akcije što su ćopili ove što šaraju. Ma gdje vam je kraj, vi ste vrhovi kirminalistike - ostale policije svijeta trebaju učiti od vas. Ljubi vas majka. Samo da je na osječkim novinama i portalima javljat o ovakvim hvalevrijednim pothvatima. One humoristične poredbe poput: "Policija tapka u najmrklijem mraku" ili iz vijesti sa drugih portala "Možda je bomba na policijsku postaju bačena slučajno!?" su zapravo sušte pogreške. Vidljivo je iz daleka vještina kojom se borite protiv kriminala. Čovječe, pa ima li štogod ljepše, no li se sakriti iza drveta lipe te naglo iskočiti traživši osobnu iskaznicu? Ma, milina. A i aktualni slučaj, trebalo je samo dvadesetak godina za postupanje (pretpostavljam da se u komunizmu nisu smjele bacati grude, to bi kao bilo reakcijarno, a valjda je i ekipa pripadnika tadašnjeg SUMP-a u zasluženoj penziji ili pred istom). Uglavnom, e to je reakcija, čekalo se samo dvadesetak godina.Tih prošlih dvadesetak ili više godina, kako ne bi bilo zabune, ekipa iz emše nije nikad gađala nikog tko je išo u srednju školu u tvrđi (doduše, jebo ih Perun, ciljaše one koje smiju i iz grupe). No, to ne mijenja stihove kako nema boljše od naše policije, pravo heroj do heroja - dok se nabacuje snijegom. Da se slučajno puca, bili bi tu, no nešto poslije jer, jebiga, ovi što cajupu te mogu i pogoditi. Naročito u mjesto gdje su u pravilu ranjeni heroji.

Što će reći dupe. Za ove što naoko ne razumiju, u dupe bivaju pogođenima ovi što biježe Smile Smile te se time vraćamo na ove vrle pothvate kojima se bave pripadnici MUP-a u Osijeku. Svaka čast. Tako riskirati i držat glavu u torbi zaslužuje divljenje. Snijeg je đavo, govoriše stari, a znali su i dodati ko flomaster nosi krive su mu kosti, nekad su to znali dodaditi, sada je pitanje ili pitanja. Sva sreća pa imate glasnogovornicu, mislim MUP. Koja glasnogovori blagoglagoljivo. O vama iliti vami, a s naglaskom o hrabrijem pothvatima policije osječke. Jeste li razmislili da se bavite nekakvim stvarnim poslom? Poput popularnog kopanja kanala? Zasigurno je odgovor ne. Jer uvijek je lakše čučat sakriven iza gore spomenute lipe, pa makar bilo i hladno, te tražiti osobnu iskaznicu osobi koja ne ide u smjeru boravišta. Prilikom istog se čuditi. Di će? Možda će gdje gdje i snijega baciti? To je, jebiga, full čudno. I sumnjivo. Analitički mozak murijka iza drveta lipe ne bi smio tako što preskočiti. Nikako. Kao ni grudanje. Grudanje je također opasnost. To što se isto odvijalo kada je pola murijaka išlo u tu istu EMŠU nema veze. Jer oni su tada bili kul faceri koji: "E BURAZ, OVE PIČKE IZ EKONOMSKE NISU MOGLE IZAĆ' VAN". Tada, kada su vrhovi kriminalistike bili mladići, su u tu školu išle cure. A oni išli u EMŠU. Pa ih gađali snijegom. I to bi ok. Danas su oni čuvari reda. The good guys. S tim kako im se ljudi i dalje podsmjehuju, a ponosni roditelji vrlih čuvara reda prijateljima objašnjavaju kako dijete nije moglo naći pošten posao, pa je eto ošlo u policiju. Pa sad love ove što se nabacuju grudama.

Elem, serem, ponovno, ali sve u iščekivanju novijeh pothvata hrabre osječke policije.

Jean-Paul Sartre - Mučnina

cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 05.03.2011. 15:54 
Naslov:  

aždaha je napisao/la:
a dobro, bilo je takvih gluposti uvijek. sjećam se da smo i mi odmah poslije rata ekipu iz ekonomske grudali i poneki su to završili cipelarenjem. a mi kao gimnazija, moš mislit. mlado-ludo. ne znam da li se sjećate fajtova između raznih dijelova grada u to vrijeme. bilo je lanaca, palica.....uglavnom puno gore od ovoga. ne želim da netko misli da podržavam ovo, ali toga je bilo i uvijek će biti. mislim da je ono uspoređivanje sa huliganima u zagrebu totalno nepotrebno, jel svatko tko je išao u školu u tvrđi ili emšu zna da je grudanje bilo obavezno svake zime i sve su škole sudjelovale u tome.

Al ja se ne sjećam da se nekog prebilo da je umro nakon toga? I ne znam kako uopće opravdat ijedan oblik huliganizma? Stvarno ne vidim smisla u tvojoj "podršci" idiotizmu!?

Ukupno postova: 209
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2011. 20:54 
Naslov:  

Očito su dečki iz emše malko frustrirani, 1000 učenika u školi, a od toga 3 cure i još ako im netko nešto kaže, vjerovatno ni nerazumiju najbolje i reagiraju kao Stipe Dvrviš kad mu je Lupino, nekoć rek'o nešo što se ovom nije sviđalo(nije razumio). Ali nije Stipe drviš kriv, on nezna drugačije, tako ni oni... Svako se bori s onim što ima, ako imate mozak onda ga koristite, nažalost nemaju ga svi, ali onda mogu rukama isčupat kamenu kocku u tvrđi i bacit na školi kako bi poslali poruku(na znam koju, ne razumijem taj jezik)...Mislim da bi trebao zaposlit nekog medijatora koji bi izmirio ''zaraćene'' strane(u) Smile

Šalu na stranu, uistinu mislim kako se dečki iz emše žele pokazati kao nadmoćni, barem u nečem, u odnosu na ostale škole. A kako će oni pokazati nadmoć, nije im palo na pamet napravit neku električnu sklopku, ili nedajbože neki sofisticiraniji uređaj kojim mogu pokazati svoju vrijednost u društvu, nego se skupilo njih 20-ak i idu bacat kamenje jer poznato je, a i u bibliji piše da je najbolji i najveći frajer onaj koji razbije staklo gimnazije ili glavu gimazijalca...izgleda ne mogu predugo ozbiljno.

Većina Vas kaže da ih treba ''urpegnit'' da rade bez plaće...to će se vjerovatno i dogoditi za koju godinu tako da se nemorate brinuti. Meni je više žao onih iz gimbe jer bi se i njima isto moglo dogoditi, a ovu ''gamad''(čitaj neshvaćenu mladež) treba tretira...batinama

annai

Ukupno postova: 38
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.03.2011. 22:23 
Naslov:  

kad sam ja išla u III. gimnaziju, nekad je strašno živciralo što ne možemo navečer izaći van iz škole zbog grudanja, a sad vidim da smo mi još dobro prošli... ti dečki ne razmišljaju da iza tih razbijenih prozora sjede osobe kojima udarac kamenom kockom u glavu može ozbiljno naškoditi.. sve je dobro dok nekog ne ozlijede.. zamislite kako bi bilo obitelji osobe koja bi tako nastradala samo jer se neka budala zabavljala...
ali i bez toga.. pa odakle toj školi novaca da svako malo plaća par tisuća kuna...
umjesto da napredujemo, mi samo postajemo sve veći divljaci...

Juzomachine

Ukupno postova: 68
Post Postano: 07.03.2011. 6:30 
Naslov:  

Predobro -.- ... ma to su kreteni iz prvog razreda bacali, to je inace neka vrsta tradicije da emsa ide grudati druge skole. Al kad određene budale pretjeraju onda pretjeraju. A sta ces, glupani iz trogodisnjih su uvijek posebni bili.

Skoči u forum: