Marko Babić sutra potpisuje za Osijek?!

Osijek

Marko Babić sutra potpisuje za Osijek?!

Vijest se poput požara širi Gradom na Dravi. Posve je izvjesno da će Marko Babić tijekom sutrašnjeg dana potpisati jedno i pol godišnji ugovor s Bijelo – plavima. Izgleda da Babić nije pronašao zadovoljavajuće uvjete u pregovorima s MLS ekipom Chicago Fire-a, pa će tako u narednim susretima, umjesto s Freddiem Ljungbergom, Neryem Castillom ili Brianom McBrideom, pobjede tražiti uz bok osječke mladosti. Ono što će Marko zasigurno moći ponuditi momčadi je veliko iskustvo koje je tako nedostajalo posljednjih godina. Ekipa nakon odlaska sadašnjeg predsjednika Roberta Špehara konačno dobija pravog vođu na terenu, a sve detalje o ugovoru ćemo saznati u četvrtak, iza 13 sati, za kada je najavljena redovna tjedna konferencija za novinare u fan shopu. Samo nepredviđene okolnosti mogu dovesti do sutrašnjeg izjalovljenja ugovora, ali o tome ne želimo niti razmišljati. Stoga, dobrodošao kući Marko! Lijepo te je vidjeti opet!

Tri Osječana pozvana za U – 17 susrete protiv Slovenije

Izbornik Hrvatske reprezentacije do 17 godina, Ivan Gudelj, pozvao je za dva prijateljska susreta protiv vršnjaka iz Slovenije, koji se danas i u četvrtak igraju u Dekanima kraj Kopra, trojicu igrača NK Osijeka. Poziv je očekivano primio Dino Špehar, koji će zaigrati samo u današnjoj utakmici zbog subotnjeg susreta Bijelo – plavih i Istre 1961 u Gradskom vrtu. Pozive su dobili i Antonijo Pavić te Marko Malenica, koji će izborniku Gudelju biti na raspolaganju u oba susreta.

Kupiš kartu, dobiješ zastavicu!

Ulaznice za subotnju utakmicu puštaju se u prodaju u četvrtak, 3. prosinca, a taj dan i u petak mogu se kupiti u prostorijama kluba od 8 do 15 sati te na blagajni stadiona od 15 do 19 sati. Na dan utakmice, u subotu, ulaznice se mogu kupiti na blagajni stadiona od 9 sati. Svakog kupca ulaznice Nogometni klub Osijek dariva klupskom zastavicom! Podsjetimo, utakmica počinje u 15 sati.

Tekst : Mladen Kovačević
oke, sad se stvarno nadam da ćemo osvojit Kup UEFA
Provokator

Ako ne kup UEFA bar prvenstvo!

Dosta šale, napokon pravo pojačanje, a ne Ljubojević!!!
vjekoos

Provokator

Pa da, kada ga nitko drugi neće dobar je i Osijek. :dntknw:
Ja se ne bih tako zaletao s optimističnim izjavama. Mislim da Babić nije ni blizu onoj razini na kojoj smo ga navikli gledati, a nekako mu nedostaje i motivacije.
S druge strane, kad malo bolje razmislim, za ove današnje bedevije od osijekovih igrača Babić je još uvijek akademik nogometa. Bumo vidli!
Redakcija 031

Ulaznice za subotnju utakmicu puštaju se u prodaju u četvrtak, 3. prosinca,]

malo teže ovo prosinca, al skontali smo poantu :D

i svaka čast na dovođenju Babića. stvarno bi trebali sad lagano na bolje ić, čini se da i je krenilo.
koje taj babić? jel bolji od Pal Fischera?
yeeeeees! babiiić!
da je potpisao prije 31.1. bio bi udarnija vijest nego torresov prelazak u chelsea :lol:
konačno, i dobar primjer marketinga
tambs ap
oćel sad i Krpan Pero u ekipu?? :D
vjekoos

Provokator

nebi se složio s tobom..Ljubojević je u 2 pripremen tekme za Osijek utrpo 4 komada pa ti vidi jel nije pojačanje :))
a Babić nije vidio terena godinu dana...ne kažem da nije pojačanje..al nebih ga stavljao ispred ljubojevića...daj bože da se što prije uklopi u momčad i da se pokaže kao veliko pojačanje!
ŽELIM MU SVU SREĆU I NEIZMJERNO MI JE DRAGO
odlično!!

još vranješ...
Dečki su pravi, igrati znaju, uvijek puno golova daju.........pokušaju..
The Forger

vjekoos

Provokator

nebi se složio s tobom..Ljubojević je u 2 pripremen tekme za Osijek utrpo 4 komada pa ti vidi jel nije pojačanje :))
a Babić nije vidio terena godinu dana...ne kažem da nije pojačanje..al nebih ga stavljao ispred ljubojevića...daj bože da se što prije uklopi u momčad i da se pokaže kao veliko pojačanje!
ŽELIM MU SVU SREĆU I NEIZMJERNO MI JE DRAGO

Ne samo to, Babić je ostao puno toga dužan osječkoj publici jer je za Osijek odigrao praktički tek jednu polusezonu ne zabivši pri tome ni jedan jedini gol, dok je Ljubojević zabio više golova za Osijek nego bilo koji igrač iz trenutne postave! Zbog toga mislim da bi Ljubo trebao imati neki mali kredit kod navijača.
oftopik

odlično!!

još vranješ...

i neretljak... :)
a bakira zaboravili xDi vasko naravno...:))
bez ergovića ni pomišljat neke konkretnije euro ispite..
vasko car, kresimir brkic takodjer, i mikulica iz belgije, kalesic, babica iz gyora umjesto pelaica :D
ma moze i balatinac :D
lukasek, dino mur :D svi imaju potencijala hah
fali anton dedaj
mene zanima sta je bilo sa onim paragvajcem sto je bio dosao u osijek, pa nije nikada zaigrao? izvadili mu bubrege i prodali, da bi netko dobio placu ili? :D
dino_bno

fali anton dedaj

i žunior lopez
zuvvu

oftopik

odlično!!

još vranješ...

i neretljak... :)

koji neretljak, turković bi došo ko kec na deset!
shota98

i mikulica iz belgije, babica iz gyora umjesto pelaica :D

i vlaovića iz penzije
shota98

mene zanima sta je bilo sa onim paragvajcem sto je bio dosao u osijek, pa nije nikada zaigrao? izvadili mu bubrege i prodali, da bi netko dobio placu ili? :D

ako misliš na onog nekog diega barriosa, eno ga, igra u dortmundu, prvi je strijelac bundeslige :D
upućeniji će se možda sjetiti i dotičnog denilsona koji je odigrao cijelo poluvrijeme za osijek što nije sprječilo mog legu da ima njegov dres!? mislim da je to najveći fail u povijesti navijanja :D
http://www.hnl-statistika.com/p1.asp?ID=1804

haha evo ga. u domzale lik dosao :D
baš i nema mjesta za neko veselje..u ugovoru piše da na ljeto može otići..da bi se vratio u formu, treba mu mjesec, mjesec i pol dana, pa dok uhvati natjecateljski zalet, eto ti kraja ove sezone a on je spreman za nove pokušaje da se proda u neki inozemni klub...
Osječanin

baš i nema mjesta za neko veselje..u ugovoru piše da na ljeto može otići..da bi se vratio u formu, treba mu mjesec, mjesec i pol dana, pa dok uhvati natjecateljski zalet, eto ti kraja ove sezone a on je spreman za nove pokušaje da se proda u neki inozemni klub...

može bit to, a može biti i da više ne želi nigdje, pa da je kraj karijere došao dočekati u NK Osijeku i probati napraviti nešto za klub iz kojeg je krenuo
Provokator

Osječanin

može bit to, a može biti i da više ne želi nigdje, pa da je kraj karijere došao dočekati u NK Osijeku i probati napraviti nešto za klub iz kojeg je krenuo

Mo'š mislit. Da je tako, došao bi on u Osijek još ljetos. Ako dobije prvu ponudu koja ga zadovoljava, istog časa ide van.
PreacheR

Provokator

Osječanin

Mo'š mislit. Da je tako, došao bi on u Osijek još ljetos. Ako dobije prvu ponudu koja ga zadovoljava, istog časa ide van.

a onda ga nabijem , nije morao ni dolazit
Bio sam nedavno u toj akademiji Krpan-Babić. Dolje na zidu kod svlačionica visi 20-ak dresova različitih klubova u kojima su igrali Krpan i Babić kao i dresovi nekih drugih igrača. Ne moram vam reći da tamo nema niti jednog jedinog dresa NK Osijeka! Jedan lega mi je na to skrenuo pozornost, pa sam se i sam u to uvjerio.
Eto, potpisao je danas.
PreacheR

Bio sam nedavno u toj akademiji Krpan-Babić. Dolje na zidu kod svlačionica visi 20-ak dresova različitih klubova u kojima su igrali Krpan i Babić kao i dresovi nekih drugih igrača. Ne moram vam reći da tamo nema niti jednog jedinog dresa NK Osijeka! Jedan lega mi je na to skrenuo pozornost, pa sam se i sam u to uvjerio.

Odi gore na kat u njihov caffe bar pa ćeš vidjeti dresove NK OSijek
http://www.index.hr/sport/clanak/marko-babic-potpisao-za-osijek/540407.aspx
Ajmo Mladjo fotke, dolazim svakih 20minuta i nikako da se pojave...
Mladjo

upućeniji će se možda sjetiti i dotičnog denilsona koji je odigrao cijelo poluvrijeme za osijek što nije sprječilo mog legu da ima njegov dres!? mislim da je to najveći fail u povijesti navijanja :D

:lol: legendo!! :lol:
Evil Poodingh

eto da ne čekaš više, ima tu par fotki:
Povijesni medij
Evil Poodingh

mladjo je danas imao nekih poslovnih obveza (čitaj testiranje za posao), pa vas nažalost ne mogu počastiti izvještajem :)
centurion

PreacheR

Odi gore na kat u njihov caffe bar pa ćeš vidjeti dresove NK OSijek

Stvarno, e pa onda im se ispričavam na kleveti. Morat ću posjetiti i birtiju. :pivo:
Mladjo

Evil Poodingh

mladjo je danas imao nekih poslovnih obveza (čitaj testiranje za posao), pa vas nažalost ne mogu počastiti izvještajem :)

Nije valjda za Vupik?
je :)

ja i još 1000 drugih ljudi.
Zato i pitam. Čuo sam da se prijavilo pol' Slavonije. Navodno su testiranja cijeli ovaj tjedan. Ajd' nek' ti je sa srećom (ali ako nemaš neku štelu u tornju zaboravi i da si bio na testiranju)

Nek' se nama vratio Babić, valjda ćemo doživjeti njegov prvijenac u dresu Osijeka.
a znam. na kraju će imati posla oko mjesec dana, ako uzmemo u obzir organizaciju, iznajmljivanje prostora, obradu rezultata, druge i treće krugove itd. troškova ko u priči. biti će stvarno neracionalno ako na kraju prime čovjeka s najjačom vezom.

no dosta offtopica, što se mene tiče babić može i bez jednog gola za osijek u penziju, ali mora imati bar 20 asistencija po sezoni :)

Tagovi