Autor |
Poruka |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol:  Muško
|
bez ergovića ni pomišljat neke konkretnije euro ispite.. |
|
|
|
|
 |
shota98 Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
vasko car, kresimir brkic takodjer, i mikulica iz belgije, kalesic, babica iz gyora umjesto pelaica
ma moze i balatinac
lukasek, dino mur  svi imaju potencijala hah |
|
|
|
|
 |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
|
|
 |
|
mene zanima sta je bilo sa onim paragvajcem sto je bio dosao u osijek, pa nije nikada zaigrao? izvadili mu bubrege i prodali, da bi netko dobio placu ili?  |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
|
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
i neretljak...
|
koji neretljak, turković bi došo ko kec na deset! |
|
|
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
i mikulica iz belgije, babica iz gyora umjesto pelaica
|
i vlaovića iz penzije |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
mene zanima sta je bilo sa onim paragvajcem sto je bio dosao u osijek, pa nije nikada zaigrao? izvadili mu bubrege i prodali, da bi netko dobio placu ili?
|
ako misliš na onog nekog diega barriosa, eno ga, igra u dortmundu, prvi je strijelac bundeslige
upućeniji će se možda sjetiti i dotičnog denilsona koji je odigrao cijelo poluvrijeme za osijek što nije sprječilo mog legu da ima njegov dres!? mislim da je to najveći fail u povijesti navijanja  |
|
|
 |
|
|
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
baš i nema mjesta za neko veselje..u ugovoru piše da na ljeto može otići..da bi se vratio u formu, treba mu mjesec, mjesec i pol dana, pa dok uhvati natjecateljski zalet, eto ti kraja ove sezone a on je spreman za nove pokušaje da se proda u neki inozemni klub... |
|
|
|
|
 |
Provokator

|
može bit to, a može biti i da više ne želi nigdje, pa da je kraj karijere došao dočekati u NK Osijeku i probati napraviti nešto za klub iz kojeg je krenuo |
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
može bit to, a može biti i da više ne želi nigdje, pa da je kraj karijere došao dočekati u NK Osijeku i probati napraviti nešto za klub iz kojeg je krenuo
|
Mo'š mislit. Da je tako, došao bi on u Osijek još ljetos. Ako dobije prvu ponudu koja ga zadovoljava, istog časa ide van. |
|
|
|
|
 |
Provokator

|
a onda ga nabijem , nije morao ni dolazit |
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Bio sam nedavno u toj akademiji Krpan-Babić. Dolje na zidu kod svlačionica visi 20-ak dresova različitih klubova u kojima su igrali Krpan i Babić kao i dresovi nekih drugih igrača. Ne moram vam reći da tamo nema niti jednog jedinog dresa NK Osijeka! Jedan lega mi je na to skrenuo pozornost, pa sam se i sam u to uvjerio. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
ToniOsk
Ukupno postova: 407 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Eto, potpisao je danas. |
|
_________________ I am what I am. |
|
|
 |