MUP: Privedeni vandali sa snimke video-nadzora nathodnika Željezničkog kolodvora

Osijek

MUP: Privedeni vandali sa snimke video-nadzora nathodnika Željezničkog kolodvora

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PU osječko – baranjske ušli su u trag mladim vandalima koji su 28. siječnja grafitima išarali nathodnik Željezničkog kolodvora u Osijeku.

Uz pomoć video – nadzora i savjesnih građana utvrđeno je, naime, da su to učinili 27-godišnjak iz Bijelog Brda i 22-godišnjakinja iz Orahovice, protiv kojih slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo „Uništenje i oštećenje tuđe stvari“. Dvojac je spomenute noći, podsjećamo, na nathodniku crvenim sprejem ispisao više grafita i time vlasnika objekta, Grad Osijek, oštetio za oko 7.000 kuna. [MUP]

Pročitajte i...
[11.02.2011.] Prepoznajte vandale i zaradite! Nedostupan povijesni medij
opa, 7000 kn... pa si saraj mami po prozorima kretenu.
Šaraj si po Bijelom Brdu mučko đubre!
most je zapišan na sve strane, ruglo grada
27-godišnjak.. baš je faca :roll:
Tristia

Vidim počeli su lovit kriminalce, dobro da se i USKOK ne pocne njima bavit...
garrincha077

Tristia

Tako je! Pustite balkanoide, primitivce i idiote da i dalje imaju poligon za iživljavanje - poligon koji se zove Osijek! Tooooooooooo buraz, samo razbij, uništi, pošaraj, pokenjaj....

bljuv!

Re: MUP: Privedeni vandali sa snimke video-nadzora nathodnika Željezničkog kolodvora

Baš me zanima jel bi pronašli te kretene i da su našarali klempavo U ili neki slični ponosni i nepokorni simbol?!
kakav usrani pederluk ... jebeni ... iskreno protiv sam bilo kakvog oblika vandalizma al ovo ne da je smiješno ovo je odvratno tužno i mrzim ovu državu i grad

s jedne strane imamo dvoje koje šara okolo po STAKLIMA !!! ... alo ... staklo ... alkohol + voda i pošaranost nestaje i ne može se grad oštetit za 7000kn nikako nego max za 50kn (tolko dođe boca etanola u ljekarni)

a s druge strane imamo jebene kriminalce i tajkune i pedere i licimure i demone koji su sahranili ovu državu i nikom ništ ... puj pik ne vrijedi ... pa serem se na ovu državu

ponavljam ... ovo dvoje oderat po džepu da se useru ... al brate kaznena prijava koja ostaje za na vijeke vjekova u dosiJeu zbog šaranja po STAKLU !!!! ... fuj
123456

garrincha077

Tristia

Tako je! Pustite balkanoide, primitivce i idiote da i dalje imaju poligon za iživljavanje - poligon koji se zove Osijek! Tooooooooooo buraz, samo razbij, uništi, pošaraj, pokenjaj....

bljuv!

Pa ja prvi ne cijenim ni taj most ni vas koji pljujete po tim ljudima. Most je totalno beskoristan, totalno van vremena u kojem se Osijek nalazi, nepotrebno izgrađen i sramota ovog grada. Umjesto da se štedi na ovakvim idiotarijama i novac ulaže u nešto potrebno, oni prave mostove, ovi drugi prave Pelješki most..ma sprdačina stvarno. I dok se hvalimo što hvatamo neznatne počinitelje sitnih prekršaja iliti kod nas kaznenih dijela, na ovom mostu je jedno 1000 puta više štete nastalo čak i prije njegove izgradnje. Ne očekujem od svih ovdje da shvate što sam htio reći, pa oni koji ne razumiju neka se suzdrže od komentara jer mi se ne da smijat kad je žalosno.
Monstrum

kakav usrani pederluk ... jebeni ... iskreno protiv sam bilo kakvog oblika vandalizma al ovo ne da je smiješno ovo je odvratno tužno i mrzim ovu državu i grad

s jedne strane imamo dvoje koje šara okolo po STAKLIMA !!! ... alo ... staklo ... alkohol + voda i pošaranost nestaje i ne može se grad oštetit za 7000kn nikako nego max za 50kn (tolko dođe boca etanola u ljekarni)

a s druge strane imamo jebene kriminalce i tajkune i pedere i licimure i demone koji su sahranili ovu državu i nikom ništ ... puj pik ne vrijedi ... pa serem se na ovu državu

ponavljam ... ovo dvoje oderat po džepu da se useru ... al brate kaznena prijava koja ostaje za na vijeke vjekova u dosiJeu zbog šaranja po STAKLU !!!! ... fuj

Upravo to. :-)
Monstrum

To je da ne pišu koliko je love pokradeno pri izgradnji mosta.
I da se pohvale kak imaju kamere na mostu..koje su vjerojatno plaćene 10 puta više od svoje vrijednosti da se k... ne bi vidjelo na njima.
garrincha077

123456

garrincha077

Tristia

bljuv!

Pa ja prvi ne cijenim ni taj most ni vas koji pljujete po tim ljudima. Most je totalno beskoristan, totalno van vremena u kojem se Osijek nalazi, nepotrebno izgrađen i sramota ovog grada. Umjesto da se štedi na ovakvim idiotarijama i novac ulaže u nešto potrebno, oni prave mostove, ovi drugi prave Pelješki most..ma sprdačina stvarno. I dok se hvalimo što hvatamo neznatne počinitelje sitnih prekršaja iliti kod nas kaznenih dijela, na ovom mostu je jedno 1000 puta više štete nastalo čak i prije njegove izgradnje. Ne očekujem od svih ovdje da shvate što sam htio reći, pa oni koji ne razumiju neka se suzdrže od komentara jer mi se ne da smijat kad je žalosno.

Ja shvaČam! Ajmo uništit most!!!
qoud licet Iovi, non licet bovi.
zivimo na blakanu gdje je pravilo "ko je jamio, jamio", sta ocekujete?

ali mi se svida sto ce ove kazniti, cisto iz preventivnih razloga.
obnovi se fasada na zgradi u tvrdi, dode ovakav debil i potpise se. cijeli grad nam je isaran zbog takvih debla ko ovaj gore...
123456

garrincha077

123456

garrincha077

Tristia

Nitko nije rekao da ne treba primjereno kazniti te pojedince, ali ne na način da ih se proziva po portalima ko da su ne znam šta napravili dok puno veće ribe izgrađuju most koji nije trebo ni biti izgrađen u tom sjaju. To je provokacija svim siromašnim ljudima

bljuv!

Ja shvaČam! Ajmo uništit most!!!

Nitko nije rekao da ne treba primjereno kazniti te pojedince, ali ne na način da ih se proziva po portalima ko da su ne znam šta napravili dok puno veće ribe izgrađuju taj isti most koji nije trebo ni biti izgrađen u tom sjaju jer nismo još ni država, a ni grad tog ranga. To je provokacija za sve normalne ljude, i uopce se ne cudim sto ga šaraju.
men se recmo ne sviDŽa onaj dvorac pejĆajtČeviČ kojeg obnjavljaju, umijesto da lovu daju navijaĆima!! trealo bi ga zapalit'!
Monstrum

Nije fuj!

Treba svakome napraviti dosije i zapisivati perverzije koje radi, a posebno ovakvim manijacima koji to rade sriveno i bez ikakvog smisla osim štetočinstva.

Treba im udovoljiti priznanjem i zabilježiti njihove bolesne radnje, neka ostanu zabilježene i nakon što se ispere njihov našpricani "doprinos društvu".

Trebali bi sami sebi napisati dosije još bolje, pa skočit s mosta.

To je pitanje principa, a ne 50 ili 5000 kuna.

Kad bi ljudi više reagirali i osuđivali ovakva "mala" zla oko sebe nebi bilo ni tajkuna i velikih lopovluka.
nikad nisam razumio te koji idu unistavati gradsku imovinu :/ a hrpetina ih je, treba od svakoga koga se ulovi napraviti primjer, pa se mozda balavi debil (a ovaj bas i nije balav , bar po godinama...) zamisli sljedeci puta kad ide sarati, otrgnuti kos za smece, izvaliti klupu...

naravno da uvijek ima gorih "vandala" , "lopova" ali to nije nikakvo opravdanje, sve dok se islo takvom logikom nikada se nista nece promjeniti na bolje...
Gradjanin

Monstrum

Nije fuj!

Treba svakome napraviti dosije i zapisivati perverzije koje radi, a posebno ovakvim manijacima koji to rade sriveno i bez ikakvog smisla osim štetočinstva.

Treba im udovoljiti priznanjem i zabilježiti njihove bolesne radnje, neka ostanu zabilježene i nakon što se ispere njihov našpricani "doprinos društvu".

Kad bi ljudi više reagirali i osuđivali ovakva "mala" zla oko sebe nebi bilo ni tajkuna i velikih lopovluka.

ma daj ne budali ... da ga se opali po džepu s 5000kn ne bi mu palo nikad više na pamet kurčit se pred pičkom i šarat po jebenom staklu/zidu/mami/bilo čemu

a jajarenje i pokazivanje muda na ovakvim miševima da bi se, po tvome "utero kurac velikima", misliš da bi pomoglo, misliš da boli kurac ikoga koji je zavaljo državu za par miliJona kn ... pokro ... oštetio ... razjebo državu/firmu/bilo šta vrijedno ... misliš da im je stalo do ovoga, da će uhvatit poantu iz crtića "no no to se ne smije radit" ... poanta je u tome da će ovakve drkofuzere (koji da se razumijemo trebaju platit ... masno) oderat za šaranje po staklu, a netko, tko je recimo okro državnu rezervu pšenice šeće na slobodi.

iskreno boli me kurac za ovakve poluimbecilne koji šaruckaju po ičemu, al žao mi je što će on sa svojih 27 i ona sa svoje 22 bit obilježeni do kraja života zato što su pošarali staklo, jesu debili, da, ali ovo je smiješno.
Kazniti ih apsolutno, ali progonit po novinama, portalima je cirkus, a sa druge strane imate tipove koji su unistili domovinu kriminalom, a još budu i naši premijeri, predsjednici, župani, gradonačelnici, direktori i da ne nabrajam...u najmanju ruku zakon je na strani močnih...ili ne?
Tristia

Nevjerojatno je kako klinci u Bijelom Brdu brzo sazrijevaju. 27 mu je godina tek, i već se uhvatio šaranja po mostovima. Što će biti kad napuni 40 ? Možda se upusti i u spolne odnose? Zlo ...

Treba ih poslati da kupe desetak litara razrjeđivača ili nekog drugog otapala, i lijepo uz nadzor nekog odraslog, nek' polako redom brišu i svoja i tuđa sranja po gradu. Siguran sam da bi im to pomoglo u sazrijevanju.
Monstrum

Gradjanin

Monstrum

Nije fuj!

ma daj ne budali ... da ga se opali po džepu s 5000kn ne bi mu palo nikad više na pamet kurčit se pred pičkom i šarat po jebenom staklu/zidu/mami/bilo čemu

a jajarenje i pokazivanje muda na ovakvim miševima da bi se, po tvome "utero kurac velikima", misliš da bi pomoglo, misliš da boli kurac ikoga koji je zavaljo državu za par miliJona kn ... pokro ... oštetio ... razjebo državu/firmu/bilo šta vrijedno ... misliš da im je stalo do ovoga, da će uhvatit poantu iz crtića "no no to se ne smije radit" ... poanta je u tome da će ovakve drkofuzere (koji da se razumijemo trebaju platit ... masno) oderat za šaranje po staklu, a netko, tko je recimo okro državnu rezervu pšenice šeće na slobodi.

iskreno boli me kurac za ovakve poluimbecilne koji šaruckaju po ičemu, al žao mi je što će on sa svojih 27 i ona sa svoje 22 bit obilježeni do kraja života zato što su pošarali staklo, jesu debili, da, ali ovo je smiješno.

Kad bih bio ciničan mogao bih reći da je taj što je zavaljao pšenicu bar nekom priskrbio nešto, pa mi je čak i taj zločin manje zlo od ovog šaranja koje nije ama baš nikome nikakva korist, samo šteta i kretenu i svima nama.

A sve te velike pljačeke o kojima pričaš krenule su od malih zločina na koje se šutjelo. Kad su se šarali grafiti prije dvadesetak godina većina je šaranje zajedničke imovine nazivala "nacionalnim osvještavanjem", kitila to koje kakvim epitetima, rušila sve vrijednosti, principe i institucije koje štite društvo od zla, a kad je sve rezultiralo pljačkom svi se pitali kako to. Nismo se za to borili!

To je šira tema, ali ukratko...

Ne treba šutjeti, treba sve nazvati pravim imenom, osuditi zlo i boriti se za opće dobro.

Koliko god nešto izgledalo banalno ili manje značajno.

P.S. Zašto je tebi žao kretena? Pa nije ga nitko tjerao, znao je da ne radi ništa dobro tim više što se maskirao, a vjerojatno je i ponosan na sebe, i nije mu žao.
nego ... tko je pokupio milju kune nagrade ??
ja sam za dobrotvorni rad.....nek odrade tih 5 mikica cisteci takve iste grafite i skupljajuci smece po pijanoj....
Gradjanin

Kad bih bio ciničan mogao bih reći da je taj što je zavaljao pšenicu bar nekom priskrbio nešto, pa mi je čak i taj zločin manje zlo od ovog šaranja koje nije ama baš nikome nikakva korist, samo šteta i kretenu i svima nama.

A sve te velike pljačeke o kojima pričaš krenule su od malih zločina na koje se šutjelo. Kad su se šarali grafiti prije dvadesetak godina većina je šaranje zajedničke imovine nazivala "nacionalnim osvještavanjem", kitila to koje kakvim epitetima, rušila sve vrijednosti, principe i institucije koje štite društvo od zla, a kad je sve rezultiralo pljačkom svi se pitali kako to. Nismo se za to borili!

To je šira tema, ali ukratko...

Ne treba šutjeti, treba sve nazvati pravim imenom, osuditi zlo i boriti se za opće dobro.

Koliko god nešto izgledalo banalno ili manje značajno.

P.S. Zašto je tebi žao kretena? Pa nije ga nitko tjerao, znao je da ne radi ništa dobro tim više što se maskirao, a vjerojatno je i ponosan na sebe, i nije mu žao.

taj što je zavaljo pšenico priskrbio je samo sebi i nikom više, orušio dionice, sjebo monetu, a da ne pričam kolko je života razjebo, kolko je radnika tene i 100 drugih firmi u okolini đakova dobilo papak jer jebga nema se 'šence nemaš za šta radit kume (pričam to jer je tako prošla moja teta koja je na bolovanju s rakom dobila nogar jer je firma više nije mogla pokrit ... izravni krivac ... lopovluk u đakovštini)

vjeruj mi da nitko od "velikih" lapatora nije šaro po zidovima i uvodio se u rizik da ga lapi rija ... takve stvari rade papci s viškom alkohola u krvi i ovakvi imbecili iz cpbije da zadive pičku ... ti koji mažnjavaju se guraju po stranačkoj mladeži od svoje 16 godine, ljepe plakate, piju koktelčiće i dilaju za početak brzo, eksere il dim da si priušte standard dok im ne krene stranka ... il ližu guzicu lokalnom ratnom vojnom veteranu koji je zaradio vojnu invalidninu tako što je pao pijan iz birtije i razbio glavu nakon što je opljačko 3 stana i ubio par srba kod kožare pod pokroviteljstvom velikog "glavatora" il sličnog mu nekog genocidnog imbecila

što mi je žao kretena ? žao mi ga je što je glup ... ko pička ... što vucara sportsku torbu jer je vjerovatno bio na treningu il nekom drugom kurcu, nema školu, jedan od uspjeha u životu bi mu bilo neko probijanje u sportu ili eventualno neka državna firma s tom lošom srednjom školom koju ima (možda fax ma da sumnjam) a sad može dobit kurac u dupe jer je htjeo zadivit tu kalašturu grbavih nogu ... iskreno boli me kurac za oboje, ni iz džepa ni u džep al ovo je vijest koju ja moram popljuvat jer je država i državni organ opet zakazo i to onak masno
bvaaahahhaha
platit cu ih nikad a i taj dobrotvorni rad ce biti nikad, NIKAD!

koliko ja znam i podvožnjaci su gradska imovina pa se po njima smije šarati. mene su kaznili samo da bi opravdali masnu lovu koju su pokrali za taj "nathodnik" i video nadzor . ako to nekom nije jasno onda nek misli kako se kurčim pred curom i to je to !

neznam dal se sjechate al ovakva potraga nije bila ni kad su ubili onu baku kod tog istog nathodnika!

S R A M O T A !

( neko je spomenio da je bilo alkohola u igri - jebiga, je! )

Re: MUP: Privedeni vandali sa snimke video-nadzora nathodnika Željezničkog kolodvora

Ako se dobro sjećam, gledala sam tu vijest na glupoj STV i tamo su rekli da je to bilo u 4 ujutro. Dakle, "jadnik" ne ide s treninga i koliko su prikazali nije sarao po staklu, vec po konstrukciji.
Lega, uzmi ogledalo pa demonstriraj sramotu. Tebe su kaznili jer si imbecil koji im je dao opravdanje vlastitom glupošću. Svaki dan prelazim preko tog mosta, i koliko god jest ružan, zbog Tebe (pod pretpostavkom da je iza '7.000,00 kn ? volio bi !' jest u članku spomenuta osoba) mi je prelazak preko njega dodatno žalosniji.
Monstrum

što mi je žao kretena ? žao mi ga je što je glup ... ko pička ... što vucara sportsku torbu jer je vjerovatno bio na treningu il nekom drugom kurcu, nema školu, jedan od uspjeha u životu bi mu bilo neko probijanje u sportu ili eventualno neka državna firma s tom lošom srednjom školom koju ima (možda fax ma da sumnjam) a sad može dobit kurac u dupe jer je htjeo zadivit tu kalašturu grbavih nogu ... iskreno boli me kurac za oboje, ni iz džepa ni u džep al ovo je vijest koju ja moram popljuvat jer je država i državni organ opet zakazo i to onak masno

hahahahahahaha sunce ti jebem, umro sam. :lol: :lol: :lol:
antifriz

i koliko god jest ružan,

zašto vam je ružan?
meni se jedino ne uklapa u okoliš ali ružan nije.ljudi poput ovakvih 7 tisuća ga čine ružnim.netko je čak rekao da je nepotreban...taj očito nema potrebu ga koristiti.
...veča mi je sramota drukat nekog za 1000 kuna nego bilo šta navedeno iz ove teme! to sam zaboravio napisat!
iskreno se ispričavam , korisnicima tog nathodnika , što nathodnik nije kao što je nekad bio! mada ništa nije kao što je nekad bilo..
7.000,00 kn ? volio bi !

...veča mi je sramota drukat nekog za 1000 kuna nego bilo šta navedeno iz ove teme! to sam zaboravio napisat!
iskreno se ispričavam , korisnicima tog nathodnika , što nathodnik nije kao što je nekad bio! mada ništa nije kao što je nekad bilo..

Takve nije sramota odrukat ni bez naknade, što bi trebalo biti i normalno.
Dok građani sami ne budu čuvali svoj grad nitko ga neće sačuvati.
morgan

zašto vam je ružan?
meni se jedino ne uklapa u okoliš ali ružan nije.ljudi poput ovakvih 7 tisuća ga čine ružnim.netko je čak rekao da je nepotreban...taj očito nema potrebu ga koristiti.

Iz udaljenosti je očito da se ne uklapa u okoliš. Potreban je, to definitivo (rođen sam ulicu od njega).
No, ružan je. Podloga samog mosta je glavni razlog za tu izjavu (subjektovno, moja, ali očito je svima koji su prelazili na što mislim). Dojam koji ostavlja: 'Prljav i neugledan'. Onaj stari most nije nikada ostavljao takav dojam. Naravno, sve to stoji, a da se uopće ne dotičem funkcionalnosti dizajna (zimi nanosi snijega, kada zavija kiša 'gornje staklo' ne pomaže...)

Što se tiče 'drukanja'... osobno bih platio u fond za onoga tko je to napravio, te mu stisnuo ruku.
hahaha 7 milja kuna, pa di su ih izvukli mamicu im j*** lopovsku...
bilo bi dobro da se moze to a i hrpa drugih stvari rjesit kroz dobrotvorni rad ali on kod nas u zakonu nije pravno reguliran...
Da je proser što je šaro-proser je...grafiti su druga spika a ovi tegovi i slicna sranja su bas sranja!tak se potpiši na bilježnicu il vrata od sobe...
I ne znam sta svi kenjate po tom nathodniku, zar i dalje trebamo graditi građevine u secesijskom stilu ili sta? I za razliku od vas neki puno kompetentniji su dali istom tom nathodniku grand prix nagradu na ovogodisnjem slavonskom biennaleu, vjerojatno ne bezveze...
neželim citirati nikoga... nakog čitanja ovih komentara više mi se zgadila nekultura izražavanja nego sam čin što su ovi dvoje mladih napraivli... jest da je sa svaku osudu uništavanje javnog dobra i nepodržavam vandalizam....
svatko od nas ima različita mišljenja... ali stekao sam dojam večine da radije živimo u kamenom dobu i ništa ne radimo...
ovaj most je stvarno dobar (ima nedostataka) ali i potreban nam je i Pelješki most... nek se društvo razvija i nek se gradi i neka ostane za ostale naraštaje....
(ne ulazim u to koliko se izvlači novaca iz takvih projekata ali to smo si sami krivi-što večina želi neradom doći do lake love)
Drago mi je da se saznalo tko je.... i nadam se da ce dobiti kaznu koju ce godinama otplacivati :)

E sad sto se tice tog mosta... da, istina... ne uklapa se u sadasnji okolis, ali..to su stvari koje se ne grade svakih 5god.. i naravno da ce se,ako se vec radi, graditi u modernijem stilu.. pogledajte novi kolodvor, pa onda pogledajte taj most :)
Ajde super, ima pravde!
Jedino mi je žao što je kazna tako mala i što vjerojatno neće biti adekvatno naplaćena.
Nije uopće poanta što je primoš pošarao most..
Treba se zapitati koliko je sranja dosada primoš napravio s takvim primitivnim balkanoidnim umom.

Nesto sto ljudi ne shvacaju je da ako napadas novac neciji onda ce te proganjat do kraja svijeta. Sve druge krimianlne radnje nisu bitne. Ako napadnes novac proganjat ce te.

U svakom slučaju pun mi je klinac tih nekulturnih DOŠLJI u ovom gradu koji su ko fol studenti a samo banče i pijanče i prave sr.... po ovom gradu! Treba ovo sve objavit i u klinac više s njima,na sud!

Konačan rasplet događaja prema uopćenim hrvatskim standardima:
- pošto su oboje nezaposleni, nemaju stalna primanja, ne mogu platiti štetu, sud će ih osuditi uvjetno na godinu dana -30 dana zatvora, a vi porezni obveznici lijepo se hebite i plačajte tuđu zajebanciju!

Iskreno, žalosno je da su ovakve priče udarna vijest u medijima i na portalima širom hrvatske. Kojekakvi Kutle, Gucići, Glavaši itd. za koje svi znaju što su i kako radili smiju se iz svojih jazbina i opet čekaju pravi trenutak da zabljesnu svojom veličinom i važnošću ponosni što su oslobođeni i što im nije dokazana krivnja.

E moj hrvatski narode pogledaj kakve priče skreću temu sa krucijalnih problema što nas okružuju....toliko patetično.

Istina ninaa, istina....
Hoće li biti nagrade i hajke i za ove što su išarali kazalište?
garrincha077

I da se pohvale kak imaju kamere na mostu..koje su vjerojatno plaćene 10 puta više od svoje vrijednosti da se k... ne bi vidjelo na njima.

A kako bi se drugačije kralo iz države? Pa to je jasno i malim bebama da se novci kradu preko gradova i općina, a budući da je Uskok dio države i preko njega se krade.
sikimiki

jest da je sa svaku osudu uništavanje javnog dobra i nepodržavam vandalizam....

ma daj.. samo su ga malo uljepšavali. radi most i dalje.

:)
Treba dat vece kazne da se nauce pameti jer ovo im je ocigledno malo koliko vidim

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PU osječko – baranjske ušli su u trag mladim vandalima ....

Uz pomoć video – nadzora i savjesnih građana utvrđeno je ...

Koja istraga, koja slavna policija! Baš im služi na čast što su se okoristili špijama, malograđanima i cinkerima najniže vrste.
Od sveg kriminala u gradu oni ulove nezrelog čovjeka s flomasterom. :clap:

antifriz

Lega, uzmi ogledalo pa demonstriraj sramotu. Tebe su kaznili jer si imbecil koji im je dao opravdanje vlastitom glupošću. .

Danas "imbecila" s markerom, sutra tebe na Markovom trgu zbog preglasnog razmišljanja. Naime, ogriješio si se o "zakon" glasno se požalivši kako nakon završenog faksa, možeš eventualno biti čistač u Portanovi uz dobru vezu ili i dalje prodavati zjake na birou...

porezni obveznik

Kazniti ih apsolutno, ali progonit po novinama, portalima je cirkus, a sa druge strane imate tipove koji su unistili domovinu kriminalom, a još budu i naši premijeri, predsjednici, župani, gradonačelnici, direktori i da ne nabrajam...u najmanju ruku zakon je na strani močnih...ili ne?

Dobro pitanje.

castanea sativa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PU osječko – baranjske ušli su u trag mladim vandalima ....

Uz pomoć video – nadzora i savjesnih građana utvrđeno je ...

Koja istraga, koja slavna policija! Baš im služi na čast što su se okoristili špijama, malograđanima i cinkerima najniže vrste.
Od sveg kriminala u gradu oni ulove nezrelog čovjeka s flomasterom. :clap:

antifriz

Lega, uzmi ogledalo pa demonstriraj sramotu. Tebe su kaznili jer si imbecil koji im je dao opravdanje vlastitom glupošću. .

Danas "imbecila" s markerom, sutra tebe na Markovom trgu zbog preglasnog razmišljanja. Naime, ogriješio si se o "zakon" glasno se požalivši kako nakon završenog faksa, možeš eventualno biti čistač u Portanovi uz dobru vezu ili i dalje prodavati zjake na birou...

porezni obveznik

Dobro pitanje.

"Glasno razmišljanje" nema veze s tajnim noćnim šaranjem i pisanjem gluposti.

Spektakl, što je slijedeće? Velika akcija protiv ovih što ne prelaze preko zebre?
andjusticeforall

Spektakl, što je slijedeće? Velika akcija protiv ovih što ne prelaze preko zebre?

Kako uopće možeš uspoređivati ponašanje primitivnog selje belje i njegove seljanke s prelaženjem ceste gdje nema zebre?!(što niti nije kažnjivo u nekim slučajevima)
Boost

andjusticeforall

Kako uopće možeš uspoređivati ponašanje primitivnog selje belje i njegove seljanke s prelaženjem ceste gdje nema zebre?!(što niti nije kažnjivo u nekim slučajevima)

Isto kao što murija može uspoređivati pleme Vandala s ovima što su šarali... - vidiš, nije teško...

Osim toga, pojednostavljeno rečeno, MUP bi trebao imati važnije prioritete, a ne gubiti vrijeme na ove što šaraju. No, dobro, ovi su bezopasni, jel? Neće valjda apsiti ove što imaju pljuce i bave se kriminalom, mogli bi ih pogoditi na mjesto gdje su u pravilu ranjeni svi heroji...
Eto, sada barem znaš da se cesta u nekim slučajevima i smije prijeći ako nema zebre.
Obzirom da bi MUP trebao imati važnije prioritete, ove balkanoide su trebali pustiti?
Praviti se kao da se ništa nije dogodilo?
Nešto treće?
U čemu je konkretna pogreška MUP-a što su uspjeli pronaći levata i kazniti ga?
Boost

Eto, sada barem znaš da se cesta u nekim slučajevima i smije prijeći ako nema zebre.
Obzirom da bi MUP trebao imati važnije prioritete, ove balkanoide su trebali pustiti?
Praviti se kao da se ništa nije dogodilo?
Nešto treće?
U čemu je konkretna pogreška MUP-a što su uspjeli pronaći levata i kazniti ga?

Hvala na na informaciji vezano za zebre, da mi nisi rekao, sam nikada ne bi dokučio tako nešto dalekoumno. Hvala, hvala i opet hvala.
andjusticeforall

Boost

andjusticeforall

Isto kao što murija može uspoređivati pleme Vandala s ovima što su šarali... - vidiš, nije teško...

Osim toga, pojednostavljeno rečeno, MUP bi trebao imati važnije prioritete, a ne gubiti vrijeme na ove što šaraju. No, dobro, ovi su bezopasni, jel? Neće valjda apsiti ove što imaju pljuce i bave se kriminalom, mogli bi ih pogoditi na mjesto gdje su u pravilu ranjeni svi heroji...

MUP treba paziti na red u gradu ukljucuji i ovo. Tko bi po tvom trebao hvatati i kaznjavati vandale? Pa ne vrti se sve oko velikih riba :roll:
treba išarat cijelu zgradu mup-a...al onak lijepo bas street art neki...mislim da drotovi ne bi ni skontali sta se vani dogadja koliko su zaposleni cackanjem nosa unutra.

http://2.bp.blogspot.com/_Fy2W3RIAYsw/SiV4xRatP5I/AAAAAAAAAOQ/iSfwcN02Hm0/s1600/banksy-03.jpg
banksy car
dino_bno

MUP treba paziti na red u gradu ukljucuji i ovo. Tko bi po tvom trebao hvatati i kaznjavati vandale? Pa ne vrti se sve oko velikih riba :roll:

Zanimljiva pojava ovdje kod nas, štogod netko napravio uvijek se spomene Sanader i ostali, valjda će tako biti i za 50 godina, ali bolje nam neće biti baš zbog takvog razmišljanja... Te su ovi sitni dileri, treba im oprostiti, te su ovi šarali, ne treba ih kazniti... Mislim da bi pravnici trebali uvesti novu obranu, tako što će nabrajati druge koji su pokrali više, ubili nekoga i u usporedbi sa njima njihov klijent ne bi trebao biti kriv, jer ovi su 100 puta gori...

tu-ru-ru- nema nam pomoći...
@markonato, dobro primjecujes. Sumrak pameti.

Kad su copili onu dvojicu svercera kokainom - oni odjednom nisu bili dileri, sverceri kokainom, vec jadna djecica uvucena u ne znam ti ni ja kakve zavjere. Mali jadni nevini deckici koje treba pustiti na slobodu i hvatati prave zlikovce.

Korijen takvom izopacenom razmisljanju treba traziti u globalnoj (mislim na hrvatske prilike) relativizaciji krivnje i zlocina. Od drugog svjetskog rata, preko Domovinskog i danasnjih dana.

Od relativizacije NDH kao fastisticke marionetske drzavice, preko famoznih izjava da "onaj koji se brani ne moze pociniti zlocin". Nastavilo se u danima mlade hrvatske drzave, gdje je sam predsjednik Ustavnog suda (heeej, Ustavnog-fucking-suda) izjavio da "novac nije imovina" (poltronski braneci Tudjmana nakon sto je Lepejica otkucala da Frnja bere kajmak).

Eno, ovih dana i Vekic daje ingenioznu izjavu "Ponovit ću još jednom, zločine nismo činili, a ako je bilo pojedinačnih zločina u ratu, to nisu bili ratni zločini" [link].

Dakle, prema Vekicu, zlocin pocinjen u ratu NIJE ratni zlocin. Vekic ne kaze kakav je to zlocin, mozda je zelio reci da se radi o mirnodopskom zlocinu, ili...?!

Kako god, dok se takvi likovi i paradigme ne smjeste u kontekst kojem prirodno propadaju, imat cemo situaciju gdje ce si svatko uzeti za pravo govoriti kako vandali nisu vandali, zlocinci zlocinci, a lopovi lopovi.
potpisujem mungosa
Muka mi je od došljaka koji šaraju po mom gradu. To su isti oni koji se noću krevelje oko zgrada i uništavaju sve naše kulturne vrednote.Prije rata su naši dečki jako lijepo znali primiriti bjelobrdce i tenjce ha ha ha.Žurili su kućama,nije bilo vremena za ovakve gluposti.Ukoliko nemaju sredstava za platit čišćenje Grad će im zasigurno sjesti na imovinu.Tako i treba i to je zakonski moguće.Mislim na imovinu roditelja.Bilo bi lijepo kad bi objavili ime i prezime osoba sa snimke, pa da im i osobno možemo reći što mislimo o njihovim "igrarijama".Poželjna je i slika :-).
Osobi koja je prijavila debile zahvaljujem u ime svih pravih osječana.
priča se da mladež hdssb-ja voli street art točnije bave se političkim grafiterstvom

hehe
Elonora

Muka mi je od došljaka koji šaraju po mom gradu. To su isti oni koji se noću krevelje oko zgrada i uništavaju sve naše kulturne vrednote.Prije rata su naši dečki jako lijepo znali primiriti bjelobrdce i tenjce ha ha ha.Žurili su kućama,nije bilo vremena za ovakve gluposti.Ukoliko nemaju sredstava za platit čišćenje Grad će im zasigurno sjesti na imovinu.Tako i treba i to je zakonski moguće.Mislim na imovinu roditelja.Bilo bi lijepo kad bi objavili ime i prezime osoba sa snimke, pa da im i osobno možemo reći što mislimo o njihovim "igrarijama".Poželjna je i slika :-).

Tako je! Dosta je bilo divljanja došljaka. Svim tim došljacima uvesti obvezu nošenja epolete na rukavu kako bi ih znali razlikovati. K tome, uvesti i certifikat PRAVI OSJEČANIN. Došljake uhvaćene u ovakvim nečasnim radnjama i još bez markacija, na Trgu Slobode ih stavljati u klade kako bi bili podvrgnuti javnoj sramoti.
inspektormaska

priča se da mladež hdssb-ja voli street art točnije bave se političkim grafiterstvom

hehe

Ako je za pravu stvar - onda je sasvim opravdano, nemojmo brkati babe i žabe...
Ako su već bili dovoljno glupi da napišu svoja imena, zaslužili su da ih se prepozna... čim sam saznala što piše, znala sam o kome je riječ i nisam se iznenadila... nitko nije :D
Eto ti ljubavi... ne.
70rupies

Elonora

Tako je! Dosta je bilo divljanja došljaka. Svim tim došljacima uvesti obvezu nošenja epolete na rukavu kako bi ih znali razlikovati. K tome, uvesti i certifikat PRAVI OSJEČANIN. Došljake uhvaćene u ovakvim nečasnim radnjama i još bez markacija, na Trgu Slobode ih stavljati u klade kako bi bili podvrgnuti javnoj sramoti.

Ne treba zaboraviti ni selotejp oko usta! :hitler:

Meni je muka od fašizma na sve strane.
:puke:
porezni obveznik

Heeeeehehe...'el to misliš na Tatu?!?!?!Pa vi'š kak je lijepo odgojio sina!!!Fićo nam je sad 'gazda' u savjetu mladih i proganja 'vake vandale!!!Fin dečko,odgajan na tatinim načelima!!!
tko god je na bilo koju fasadu napisao matkoviću smrade, matkoviću odlazi i nešto slično, ja mu ovim putem javno jebem majku i sve po spisku..

tražimo tko je pošarao most ?

šta je sa zgradama na sjenjaku, nova fasada i na njoj lijepo piše matkoviću odlazi ?
oće se ti počinitelji tražit kao i ovi ?

a tima koji su to šarali, odlomio bi im ruke i noge neodgojene politički manipulirane, jebo im pas mater tko da ikoga boli kurac za matkovića i njihove stavove prema njemu !
70rupies

inspektormaska

hehe

lol ako je za pravu stvar... haha
nije li to malo pardon, pun kufer licemjerno, kažnjavati jedne a drugima pravdati vandalizam i ispisivanje političkih poruka na fasadama zgrada... volio bi da to neko objasni vlasnicima zgrada na kojima osviču jelte kako ti kažeš " za pravu stvar" grafiti

svašta....
Provokator

a tima koji su to šarali, odlomio bi im ruke i noge neodgojene politički manipulirane, jebo im pas mater tko da ikoga boli kurac za matkovića i njihove stavove prema njemu !

Ideeeeš! Koji flejm... :D
inspektormaska

70rupies

inspektormaska

hehe

nije li to malo pardon, pun kufer licemjerno, kažnjavati jedne a drugima pravdati vandalizam i ispisivanje političkih poruka na fasadama zgrada... volio bi da to neko objasni vlasnicima zgrada na kojima osviču jelte kako ti kažeš " za pravu stvar" grafiti

svašta....

Nije opravdano, iako motiv i okolnost mogu biti važne (kad je pitanje života i smrti).

A inače, ako se ne moš' izraziti javno, "jasno i glasno" i reći ljudima u lice što imaš, nemoj se onda pretvarat, glumatat i izdrkavat po nekretninama... Ljigavo je i jadno.

I nikakva korist od anonimnih poruka na fasadi, treba pisati po forumima :-)
Mene samo zanima hoće li ih zbilja uspjeti optužiti za "uništavanje" imovine.
Budući da ništa (u pravom smislu) nije uništeno... Unakaženo - da, nepovratno - ne.
Meni je zakon kako kako su se politicki motivirane poruke Matkovicu prebojale skoro preko noci.

A onaj kukasti kriz kod Picassa i dalje stoji. Vec 10+ godina ga naslikavaju turisti, a u zadnje vrijeme najcesce oni matori Ameri sto se brodom iskrcaju.

Nema bolje dobrodoslice!
inspektormaska

70rupies

inspektormaska

hehe

svašta....

Komunjaro...
70rupies

inspektormaska

70rupies

inspektormaska

hehe

svašta....

Komunjaro...

de lol...
šta si ti 12 godina?
komunjaro hehe....

meni se čini majstore da si ti malo umrljo prste autolakom ....
pa jaka ti stranka prvo primite čovjeka u stranku a onda ga crnite i oružujete uništavajući imovinu građana grada Osijeka, a onda vam se gradonačelmik isfurava nekom građanskom spikom o vandalima i gradskoj imovini po novinama

ako ćemo iskreno bolje da oplete ovake čobane koji šaraju po zidivima u svojoj stranci a nek onda drži predavanja o gradskoj imovini, sve mi se čini po tvojim komentarima da će imat pune ruke posla haha...

daj se skontaj malo, jer pišeš gluposti
inspektormaska

70rupies

inspektormaska

70rupies

inspektormaska

hehe

svašta....

Komunjaro...

de lol...
šta si ti 12 godina?
komunjaro hehe....

pa jaka ti stranka prvo primite čovjeka u stranku a onda ga crnite i oružujete uništavajući imovinu građana grada Osijeka, a onda vam se gradonačelmik isfurava nekom građanskom spikom o vandalima i gradskoj imovini po novinama

ako ćemo iskreno bolje da oplete ovake čobane koji šaraju po zidivima u svojoj stranci a nek onda drži predavanja o gradskoj imovini, sve mi se čini po tvojim komentarima da će imat pune ruke posla haha...

Ti sigurno nećeš dobiti CERTIFIKAT PRAVOG OSJEČANINA sa takvim stavovima!!!
70rupies

inspektormaska

70rupies

inspektormaska

70rupies

inspektormaska

hehe

svašta....

Komunjaro...

de lol...
šta si ti 12 godina?
komunjaro hehe....

Ti sigurno nećeš dobiti CERTIFIKAT PRAVOG OSJEČANINA sa takvim stavovima!!!

Pa s obzirom da ih štampate i izdajete u Zenici meni to ni ne treba, Osijek se voli djelima a ne trkeljanjem ,svađom i muljažama po gradu, šaranjem po zidovima i vandalizmom, zasuci ti majstore rukave sa ekipom i napravi nešto korisno za građane u ovom mandatu pa ćeš dobiti i moj glas.
Generala ćemo spasiti makar išarali cijeli grad uzduž i poprijeko! A došljake što šaraju ćemo isto tako išarat, jer po Osijeku smiju šarati samo oni osječani koji bi šarali po Osijeku kako bi šaranjem spasili Generala!!!
certifikat pravog osječanina ??? hahahah..
pa ovo tu je katastrofa, prava !
70rupies

Generala ćemo spasiti makar išarali cijeli grad uzduž i poprijeko! A došljake što šaraju ćemo isto tako išarat, jer po Osijeku smiju šarati samo oni osječani koji bi šarali po Osijeku kako bi šaranjanjem spasili Generala!!!

Ma vratit će se pobjeguljac sam nakon 2/3 odrađene robije, razmaknutih guzova od obrezanih mudonja.

Treba ga odma dočekat s presudama za uništeno slavonsko gospodarstvo.

Ako ostane slobodan mogao bi krenuti u penzionerske štetnje parkovima pa će i trava ovdje prestat rasti...
Što je? Kolektivno ste isključili centar za ironiju? Pa još ovdje je bilo očito da zezam ovu što je ispalila ovako što... Ono dalje je došlo samo po sebi... :twisted: :twisted: :twisted:

70rupies

Elonora

70rupies

Generala ćemo spasiti makar išarali cijeli grad uzduž i poprijeko! A došljake što šaraju ćemo isto tako išarat, jer po Osijeku smiju šarati samo oni osječani koji bi šarali po Osijeku kako bi šaranjanjem spasili Generala!!!

Ljakse, ajde bre natrag na brdo s kojeg si sišao. Usput svrati i u OŠ po gramatiku... ako znaš čitati uopće.
Bah, pokoji tipfeler. Nego, kad već vršiš raspored gdje bi tko trebao ići, mogao bi se i ti pokupiti u jel...
Gradjanin

Treba ga odma dočekat s presudama za uništeno slavonsko gospodarstvo.

Ako ostane slobodan mogao bi krenuti u penzionerske štetnje parkovima pa će i trava ovdje prestat rasti...

Potpisujem!!!!! :cop:
Prva stvar,gadi mi se i zgrožen sam količinom mržnje i primitivizma kojom su svi reagirali na ovaj video,ne mogu vjerovati da tako razmišljaju ljudi s kojima živim u istom gradu!
Nitko ne obraća pozornost na činjenicu da skoro svi ti objekti,građeni u posljednje vrijeme pomoću mutnih natječaja,još k tome izgledaju užasno i predstavljaju ruglo grada! podsjetimo se malo: Esseker centar,novi trg,tzv. radijatori,eurodom.....to je urbicid,pokušavaju uništiti još ovo malo duše i prepoznatljivosti našega grada što je ostalo! Da ne spominjemo da je radi Esseker centra unikom srušio stoljetni kesten,koji je bio spomenik prirode nulte kategorije,što bi svugdje u svijetu bio zločin! Eurodom je narušio vizuru Tvrđe,kao simbola grada,a o tzv. Radijatorima da ni ne pričamo,taj 'spomenik' je uvreda,a ne počast svim braniteljima...također trg sa onim ogavnim ulazima što podsjećaju na konzerve graška....pa spomenik na trgu koji je postavljen samovoljnom odlukom šerifa Đapića,mimo natječaja! Čekam samo dan kad će odlučiti katedralu obložiti ogledalima i obojiti kričavo zeleno,da je prilagode ostalim ruglima koje grade!
eh,da! Zaboravio sam spomenuti drvorede i parkove,koji su u raspadanju,a Osijek je prije dobivao nagrade i zelene zastave za njih...zatvaranje 'Slona' i 'Gradske kavane',prodaja svilane i 'Slobode' također.....dakle.dragi sugrađani,VANDALA je mnogo više nego što mislimo,i na puno višim pozicijama....a oni čine puno veću štetu gradu nego ovaj mladić sa sprejem! Ali svejedno,njega će mediji razapeti,a za prave vandale ćemo ići još i glasati! Tužno,nije li?
Osim toga,nije mi jasno kako je počinjena tolika šteta na mostu (7000 kn) kad ništa nije pokidano ni razbijeno,samo nekoliko potpisa,koje baš nisu ni vidljivi,ukoliko ih ne tražite baš?
dakle,ja bih procijenio štetu ovako:
1 litra razrijeđivača-30 kn
2 spužve-20 kn
20 minuta čišćenja

policija je trebala dati autoru da to očisti,i možda neku uvjetnu kaznu.....ali onda bi mi ponovno pričali o pravim problemima grada,a ne o ovakvim banalnim stvarima...a to političarima Osijeka nije cilj!
esseker031

Prva stvar,gadi mi se i zgrožen sam količinom mržnje i primitivizma kojom su svi reagirali na ovaj video,ne mogu vjerovati da tako razmišljaju ljudi s kojima živim u istom gradu!
Nitko ne obraća pozornost na činjenicu da skoro svi ti objekti,građeni u posljednje vrijeme pomoću mutnih natječaja,još k tome izgledaju užasno i predstavljaju ruglo grada! podsjetimo se malo: Esseker centar,novi trg,tzv. radijatori,eurodom.....to je urbicid,pokušavaju uništiti još ovo malo duše i prepoznatljivosti našega grada što je ostalo! Da ne spominjemo da je radi Esseker centra unikom srušio stoljetni kesten,koji je bio spomenik prirode nulte kategorije,što bi svugdje u svijetu bio zločin! Eurodom je narušio vizuru Tvrđe,kao simbola grada,a o tzv. Radijatorima da ni ne pričamo,taj 'spomenik' je uvreda,a ne počast svim braniteljima...također trg sa onim ogavnim ulazima što podsjećaju na konzerve graška....pa spomenik na trgu koji je postavljen samovoljnom odlukom šerifa Đapića,mimo natječaja! Čekam samo dan kad će odlučiti katedralu obložiti ogledalima i obojiti kričavo zeleno,da je prilagode ostalim ruglima koje grade!

i šta sad rađeni su preko sumnjivih natječaja, muljaže su uključene, ajmo ih mi onda razjebat i uništit ?

pa šta bi onda u RH trebalo ostat čitavo ?
nisam to mislio reći,već kako nam odvlače pažnju od pravih problema nekim banalnim pričicama...klinci ostavili par potpisa i to je kao strašna stvar,a to što su neki pokrali milijune i uništili sve tvornice i firme u gradu,na to nitko ne obraća pažnju! i osim toga,ovaj famozni most,u koji su utučeni milijuni kuna,nije po funkciji ništa bolji od starog drvenog,kroz njega puše vjetar i pada kiša i snijeg......
I naprimjer Đapić,koji svojevoljno postavlja spomenike gdje mu i kako padne napamet,zar to nije vandalizam? Ako nije,onda mi javite,pa da i ja postavim nekoliko spomenika po gradu,gdje mi se dopadne.....

Tagovi