Sims3 expansion pack instalacija?
Računala, znanost, tehnologija
semir
narode molim pomoć imam igricu koja je u ISO i uz to expanson pack i jednostavno je nemogu instalirat jer stalno ponavlja da nisam prvotno nešto instalirao tako da sam lagano izgubljen molitću vas ako ste se susreli sa takvim načinom da mi objasnite šta da radim hvala unaprijed![]()
Nešto ? A da napraviš print screen i postaviš sliku ovdje, pa će ti možda netko i moći pomoći?
exHOP3on
moraš imati instaliranu igru da bi ju mogao proširiti expansion packom (dodatkom, proširenjem za igru)... možda to traži?
e to i traži ali kako je instalirat kad traži več instaliranu igru radi se o sims3 world adventures u ISO i veličine je 5.4 giga znači da je tu cijelokupna igrica a ne samo nadogradnja otvarao sam je u običnom iso i alkoholom i pretvarao u bin ali jednostavno kako ste rekli traži instalaciju stalno ponavlja da moram prvo nešto drugo instalirat da bih nastavio s instalacijom
semirnešto drugo instalirat
Simse?
DirectX?
.NET Framework?
Windowse?
Grafičku karticu?
Električne instalacije u kuću?
Prvo instaliraj to "nešto drugo", pa onda igru.
Monstrum
instaliraj daemon tools i s njim stvaraš virtualan drive kojim onda pokrećeš i instaliraš igru
hvala kolega probam pa javim jesam li uspio
evo ovo trebam napravit na daemon tools ali mi neide našao sam upute koje sam preveo sa mađarskog ali i dalje nekužim
kolega monstrum molim vas da mi objasnite kako da to napravim po ovim gore uputama
2. nakon instalacije restartiraš komp
3. u donjem desnom uglu vidjet ćeš novu ikonicu daemon toolsa (kao mali grom u okruglom disku), desni klik/odeš na virtual devices/mount image i tu odabereš ISO file od Simsa
4. kad odeš na my computer vidjet svoje normalne particije, dvd drive i kakve još budalaštine imaš, tamo će ti biti i novi virtualni drive Simsa, desni klik/open i na setup odradiš instalaciju
dalje valjd već znaš
semir
gospodo hvala na trudu i svjetima ali i dalje šta god radio traži da instaliram igru pa tek onda da pokrenem proces ja odustajem i isto tako deinstaliram daemon tools jer mi diže voltažu na kompu
Pa naravno da moraš prvo instalirati igru, EXPANSION PACK proširuje igru.
semir
traži da instaliram igru pa tek onda da pokrenem proces
Monstrum
daemon ti ne može nikako dizat voltažu na kompu jer nije hardware, a igru da bi stavio ekspanziju moraš instalirat.
neznam kolega ali od kad imam deamon voltaža mi skače preko 2.4 i svako slijedeće paljenje moram ići u bios spuštat voltažu a što se tiče igrice ta expansion pack je u samoj igrijel je veličine 5.4 giga a jednostavno svaki exe i svaki instalacijski folder mi odgovara da instaliram kopiju pa onda da nastavim sa procesom instalacije tako da jednostavno priznajem da sam poražen i tražim druge simse
I zato ne možeš da instaliraš...
Dylan
Uf, taj expansion ne sadržava simse 3, nego samo dodatak. Moraš skinuti i simse, koji su također oko 5 giga.
kolega mislite da je to u pitanju kakvo je to proširenje od 5 giga to bi onda ustvari trebala bit druga igrica a ne ovako da me muči

semirDylan
Uf, taj expansion ne sadržava simse 3, nego samo dodatak. Moraš skinuti i simse, koji su također oko 5 giga.
kolega mislite da je to u pitanju kakvo je to proširenje od 5 giga to bi onda ustvari trebala bit druga igrica a ne ovako da me muči
prvo sims 3 instaliraš....i onda ostale expansion packove...ja sam tako instalirao i valja....