[flashback] Dani prvog hrvatskog piva 2010. - [video]

Osijek

[flashback] Dani prvog hrvatskog piva 2010. - [video]

Svake godine Osječka pivovara, najstarija pivovara u Hrvatskoj, časti svoje vjerne pivoljupce s najvećom pivarskom manifestacijom na ovom području Lijepe naše - Danima prvog hrvatskog piva. Osječane je od 22.-26. rujna 2010. godine u gradu se očekivao Tramfest i pivarske šetnje, a na lijevoj obali Drave veliki šator Osječke pivovare s obiljem odlične zabave, plesa, tradicionalnih pivarskih jela i naravno, najomiljenijeg Osječkog piva.

Osječki dvojac Igor Sambolec i Dino Senčar nam donose predivan video podsjetnik na ove dane...

Dani prvog hrvatskog piva 2010.
Povijesni medij
Info:
Skriveni sadržaj

camera/ Igor Sambolec, Dino Senčar
edit/ Dino Senčar
script/ Igor Sambolec
EQUIPMENT:
Canon 2x5DmkII
GoPro HD
lenses: EF 15mm fisheye f/2.8, EF 24-105mm f/4.0L, EF 16-35mm f2.8L, EF 50mm f/1.2L, EF 70-200mm f/2.8L,
EF 100-400mm f/4.5-5.6L, & Sigma 20mm f/1.8
-crane

Pogledajte i...

Galerija 031: Tramvaj party Osijek031.com
[Foto: Daniel Antunović, Igor Košćak][24.09.2010. party tramvaj]

Galerija 031: Dani prvog hrvatskog piva 2010.
[Foto: Daniel Antunović, Igor Košćak][22.-26.09.2010. Lijeva obala Drave, party tramvaj]
jebeš mi sve ako ovo nije 11 najdužih minuta u mom životu bilo, ajme koliko dosadan video, 3 puta sam uspio zaspat tijekom.
a još najjače ovaj im donosi gajbe kod katakombi, a sve prazne i još im takvu daje.

Re: [flashback] Dani prvog hrvatskog piva 2010. - [video]

Stvarno neznam tko je te ljude "angazirao" da snima jer onaj "parkour" decki mi se nikako ne uklapaju.. muzika je za pogreb u principu mislis da ce na kraju biti smak svjeta ono zadnji kadar kako meteor pada drito u pivovaru :)) na kraju sam dobio dojam kako je popularno piti osjecko u parku i jos ti ga dostave haha pa to nema nigdje :)) he mislim da je sad na snazi zakon da se ne smije piti na javnom mjestu.. uglavnom video je totalno promasaj a opci dojam (n)
video kao video je dobar, ali ti dani piva nisu zaslužili niti da se spominju a ne da se radi video.
...film je odličan...sve je ok samo stvarno ne vidim svrhe onom skakanju, praznoj gajbi i lokanju u parku...sam uvod je do jaja, pivovara boce pivska traka zakon...kulturna večer, tramvaj party, šator (šišaj baja) sve to izgleda kvalitetno,samo kraj je odvratan i strašna sramota za grad i Osječku pivovaru...doslovno je prikazano da može bilo tko, bilo kojeg uzrasta nazvati i dobiti gajbu za klošarsko opijanje posred gradskog parka i glavne prometnice...početak i kroz film odlično samo kraj odvratno i sramota...

onaj intro je jednostavno fantastican! ta prva minuta uz malu modifikaciju bi mogla bez problema postati tv-reklama i to vrlo vjerojatno najbolja tv-reklama za osjecko pivo.

a video... onak, nista posebno.
jedino ne kontam, cemu parkour i koja je poveznica izmedu dana piva i tih par-kuraca? :)
meni se također sviđa uvod, prvenstveno zbog glazbe.. lux aeterna by clint mansell <3 :)

Niđe veze!
Sta trebaju predstavljat ovi blesani sto glume spidermane? ostatak videa je dobar samo kao podloga je mogla ici neka tamburica a ne ova pogrebna glazba.

Jedva cekam ovogodisnje Dane piva, samo neka budu kao i ovi :D
@dino_bno: evo,ja sam jedan od onih "blesana" sto glumim spidermana...ne kontam,cemu takvi komentari???
Ako imas nesto protiv toga sto treniramo,a to nije glumljenje majmuna ili skakanje samo,zadrzi za sebe,a ako te zapravo zanima sto je parkour,onda se pravilno informiraj ;)
probajmo stavit na stranu tematiku filma koju se definitivno moglo doraditi. snimit ovako nešto kvalitetno u osijeku je jebena znanstvena fantastika. bar sam to mislio do sada. neće puno proći, a ovi dečki će ostvariti svjetski uspjeh
Necro

@dino_bno: evo,ja sam jedan od onih "blesana" sto glumim spidermana...ne kontam,cemu takvi komentari???
Ako imas nesto protiv toga sto treniramo,a to nije glumljenje majmuna ili skakanje samo,zadrzi za sebe,a ako te zapravo zanima sto je parkour,onda se pravilno informiraj ;)

znam ja sve to, samo sta ce to u ovakvom videu? kakve veze vi imate s danima piva?
nisam ja nikog htio uvrijedit ;)
Oprosti,ali htio si upravo to :)
Ideja je bila da mi predstavljamo mladu generaciju i da idemo na sva ta dogadanja..
Necro

Oprosti,ali htio si upravo to :)
Ideja je bila da mi predstavljamo mladu generaciju i da idemo na sva ta dogadanja..

Meni je to debilno ;)
Mogli su tak stavit i neke jahace konja npr
Odličan video, svaka čast akrobatima i redatelju (snimatelju). Vrhunska produkcija i vrhunski odabir glazbe (y)
More please...
Lega, samo me zanjima jesi ti poslije tih par piva sjeo na bic ili si ga do kuće gurao? Ha ha ha... Pozdrav!
zla_tratinčica

video kao video je dobar, ali ti dani piva nisu zaslužili niti da se spominju a ne da se radi video.

Prožvakano mali milijun puta! Dragi, i ja slušam rock pa nisam toliko plitka. Mrzim alternativce tipa "ne smeta mi koje si nacionalnosti, vjeroispovijedi, boje kože.., ali pljujem po tebi kada glazba koju slušaš nije po mom ukusu."
Molim te, nemoj se uvrijediti. Rockeri su u ovom gradu manjina, a ovo što se nudi je za sjesti i plakati. :roll:
Smirimo tenzije..Svatko ima pravo na mišljenje,i o tome se ne raspravlja ali je druga stvar vrijeđanje i omalovažavanje.Video je sasvim u redu,Osijek je divan grad sam po sebi a kad k tome još uključiš nekih momaka,piva...Pff,šta ćeš više :D Dobro odrađeno.
I da,lokanje bi bilo da je svatko od njih popio gajbu piva samostalno što ovdje nije bio slučaj.Baš naprotiv,podjelili su tu gajbu s dečkima koji su naletjeli slučajno razočarani kafanskim ambijentom(kontam da zbog dima) :DDD Plus k tome,video pokazuje da je pivo toliko dobro da ga i sportaši piju,napominjem opet,ne zbog oblokavanja nego eto užitka.Fuck yea,kako sam divna :D
KristinaXtyM

Smirimo tenzije..Svatko ima pravo na mišljenje,i o tome se ne raspravlja ali je druga stvar vrijeđanje i omalovažavanje.Video je sasvim u redu,Osijek je divan grad sam po sebi a kad k tome još uključiš nekih momaka,piva...Pff,šta ćeš više :D Dobro odrađeno.
I da,lokanje bi bilo da je svatko od njih popio gajbu piva samostalno što ovdje nije bio slučaj.Baš naprotiv,podjelili su tu gajbu s dečkima koji su naletjeli slučajno razočarani kafanskim ambijentom(kontam da zbog dima) :DDD Plus k tome,video pokazuje da je pivo toliko dobro da ga i sportaši piju,napominjem opet,ne zbog oblokavanja nego eto užitka.Fuck yea,kako sam divna :D

Jesi, divna si, ali ti je slika još divnija ... Kurt, šmrc.... Imala sam takvu majicu. Tj. još uvijek ju imam, čuvam ju iako je poderana....
Ne Kurt šmrc već Kurt <3 :D Imala sam i ja do nedavno,broj je bio xs tako da bi ju sad kao grudnjak mogla furati da ju imam još :D
Video je full "URBAN" a tamo tamburaši praše i kolo se drma...
Crna Von Katze

zla_tratinčica

Prožvakano mali milijun puta! Dragi, i ja slušam rock pa nisam toliko plitka. Mrzim alternativce tipa "ne smeta mi koje si nacionalnosti, vjeroispovijedi, boje kože.., ali pljujem po tebi kada glazba koju slušaš nije po mom ukusu."
Molim te, nemoj se uvrijediti. Rockeri su u ovom gradu manjina, a ovo što se nudi je za sjesti i plakati. :roll:

neću se uvrijediti, naravno :) aludirao sam na to da su ta dva Igora dečki koji vrhunski rade to što rade, definitivno najbolji u Osijeku a i šire i da ima hrpa stvari o kojima su mogli snimiti video a ne o toj bijednoj manifestaciji. Da su stavili u video pannonian, koncerte sa pannoniana, ove dečke sa parkoura, capoeiru..

Kužim da je ovo bio plaćeni dio marketinga osječke pivovare i ako je, onda kapa dolje, ali ako su radili čisto da bi nešto radili, onda je katastrofa (kažem opet, tematika videa, produkcija je vrhunska).

Jedan_iz_mase

ovo je bilo nekako ukratko ono što sam htio reći. xD
zla_tratinčica

Crna Von Katze

zla_tratinčica

neću se uvrijediti, naravno :) aludirao sam na to da su ta dva Igora dečki koji vrhunski rade to što rade, definitivno najbolji u Osijeku a i šire i da ima hrpa stvari o kojima su mogli snimiti video a ne o toj bijednoj manifestaciji. Da su stavili u video pannonian, koncerte sa pannoniana, ove dečke sa parkoura, capoeiru..

Kužim da je ovo bio plaćeni dio marketinga osječke pivovare i ako je, onda kapa dolje, ali ako su radili čisto da bi nešto radili, onda je katastrofa (kažem opet, tematika videa, produkcija je vrhunska).

Jedan_iz_mase

tratinčice video nisu napravili dva igora!
nego samo jedan Igor i jedan Dino!!
neo091

zla_tratinčica

Crna Von Katze

zla_tratinčica

Jedan_iz_mase

tratinčice video nisu napravili dva igora!
nego samo jedan Igor i jedan Dino!!

Dobro, Igor i Dino, rekao sam 2 igora zato jer su inače takve videe radili Sambolec i Milicic, uglavnom, ta ekipa je radila.
video kao video napravljen je odlicno..
uvod stvarno super..ali nakon sto uvod zavrsi,kad prođe auto od pivovare,procne svirat glazba i pojave se ovi sto skacu po tvrđi covijek koji nezna o cemu je rijec sigurno nece mislit da je rijec o danima piva..
hbg jednostavno nerazumijem kakve veze imaju oni sa danima piva..isto tako sto sjede na onim klupama,nema veze sa danima piva..a sto se tice glazbe,premonotona je zaspis uz nju..i također se bas neuklapa u temu videa "dani piva",osim ako nije ciljano da se uklopi sa parkourom :)
Spielberga u ovoj temi koliko ti srce želi!

Bez glave i repa, neznam što je tema...

Btw vidim da je ije i je žešći problem naših sugrađana.
11 minuta je previše za reklamu. Pogledao sam na preskokce.

Tagovi