Citam ovajozanin post i pokusavam smisliti sto odgovoriti na takvu neargumentiranu provokaciju...Misao je nadosla iste sekunte...
U zivotu ne mrzim samo jednu zenu. Valjda zato sto ju jos uvijek nisam upoznao.
;-)
P.S. Zapravo ne mrzim zene... dobro, dobro...trudim se ne mrziti ih... ;-)
[Update 8. svibnja 2006.]
Nakon sto me prosao mamurluk i obogatio se vokabular, gornju tvrdnju mijenjam u:
U zivotu me nije razocarala samo jedna zena. Valjda zato sto ju jos uvijek nisam upoznao.
Kako neargumentiranu? Kreten me nasekirao! I time mi dao sva moguća prava da ga proglasim idiotom!
E, sad, budući da smo mi narod koji voli generalizirati (to ti sad povezujem s nacionalnom sviješću), pa kad se već za neki rat ili slično može okriviti cijela nacija, zašto ja sad ne bih mogla sve muškarce (bar u ovom trenutku) proglasiti idiotima - zbog tog jednog.
A jesi i ti neki, zašto ne bih mogla bar pola sata svog malog života kritizirati muškarce!
I još, to što sam ih u jednom trenutku slabosti proglasila idiotima, ne znači da mrzim muškarce. Ma daj!
I još, to što sam ih u jednom trenutku slabosti proglasila idiotima, ne znači da mrzim muškarce. Ma daj!
Ah... zar mislis da i ja zaista mrzim sve zene?! ;-)
Ima ih svakakvih... dobrih, losim, zlih... iskrenoh, lazljivih, tupavih, pametnih, lijepih... i jos gomila pojedinacnih osobina i njihovih gradacija... a onda sve moguce permutacije...
Sad bi Mungos trebao napisati: Ja mrzim kavu!!! ">
Njanja...
Nije da mrzim zene...naprotiv...cak nemam ni prava generalizirati... ako na svijetu postoji 3-4 milijarde zena, od koji osnovne uvjete (godine, gracno stanje i sl.) zadovoljva njih cca. 20%, puka matematika nam govori da sam upoznao izuzetno malen broj zena...sto je dobro, jer radja nadu... ;-) tjesim se da u ostatku postoji barem jedna s kojom ce spoj imati sinergijski ucinak... ;-)
Prva stvar koju svako jutro dotaknem je... aparat za grijanje vode. Tek nakon sto se popije kava doticu se ostale stvari koje se svakog jutra trebaju dotaknuti... ;-)
Evo, ovaj covjek je proveo racun kako spada, i dosao do zakljucka da je vjerojatnost naci nekog kompatabilnog vrlo bliska nuli:
http://www.nothingisreal.com/girlfriend/
Prva stvar koju svako jutro dotaknem je... aparat za grijanje vode. Tek nakon sto se popije kava doticu se ostale stvari koje se svakog jutra trebaju dotaknuti... ;-)
Znam da je obicaj dati svom k***u nadimak, ali covjece zasto "aparat za grijanje vode"...
@Gemi, ovi tvoji Kinezi su mi pomogli da shvatim da ne valja mamuran pisati po portalima. Naime, moja misao bi trebala glasiti:
U zivotu me nije razocarala samo jedna zena. Valjda zato sto ju jos uvijek nisam upoznao.
"Mrznja" definitivno nije emocija kojom bih opisao svoj pogled na zene, ali kad se mozdani likvor zamijeni alkoholom - ostane samo nekoliko osnovnih emocija: ljubav, mrznja, umor, glavobolja, svrbi u nosu, svrbi u prknu.
Njanja...
Nije da mrzim zene...naprotiv...cak nemam ni prava generalizirati... ako na svijetu postoji 3-4 milijarde zena, od koji osnovne uvjete (godine, gracno stanje i sl.) zadovoljva njih cca. 20%, puka matematika nam govori da sam upoznao izuzetno malen broj zena...sto je dobro, jer radja nadu... ;-) tjesim se da u ostatku postoji barem jedna s kojom ce spoj imati sinergijski ucinak... ;-)
Drago mi je da se nadaš, i da si bar u tom pogledu vrlo sličan bilo kojoj ženi koja čeka svog princa na bijelom konju (u prenesenom značenju!). Razočaranja su bitan proces odrastanja, however, to valjda i sam znaš, a znaš i da ti držim fige da dođe do sinergijskog učinka.
Znam da je obicaj dati svom k***u nadimak, ali covjece zasto "aparat za grijanje vode"...