Ponuda osjeckih teretana

Kultura, zabava, sport, hobby

Ponuda osjeckih teretana

Zujim po raznoraznim facebook stranicama rekreacijskih centara i teretana tu kod nas i nemogu se odlucit na koji program krenuti...
pa jel ima tko iskustva sa Zumbom, aero boxom, aerobikom, necim trecim?
i zna li tko kad krav maga dolazi kod nas i di bi tog moglo bit?

trazi se nesto dinamicno, zanimljivo, srednjeg do visokog intenziteta a opet da nije samobezlicno skakanje pred ogledalom s 20 zena
ako imaš dečka potuci se s njim:-S
imaš u FC Ritam pulsa kružne treninge po spravama, trening traje sat vremena, mislim da je 2 do 3 puta tjedno.. serije se rade po vremenu prikazanom na semaforu, super je za naučit pravilno raditi vježbe na spravama, učvrstit tijelo, ispuhat se itd.. inače su tamo od nedavno krenuli sa boot camp grupom, to je trening visokog intenziteta, traje sat vremena, a kombinacija je aerobnog i anaerobnog treninga.. trenutno "spaljuje" kalorije, vježba se cijelo tijelo i na kraju budeš mokar skroz al je odličan osjećaj :D mislim da je ta grupa utorkom i petkom, ako se ništa nije u zadnje vrijeme promijenilo.. za klasične vježbe pojedinih grupa mišića ti ostaje teretana i vježbe na spravama i za to ne moraš biti prijavljena ni u kakvu grupu, možeš čak i trenericu zvat da ti napravi plan treninga i vježbanja.. sve ovisi o onome što želiš i tražiš i šta ti treba ;) inače, u ritmu pulsa postoji još hrpa tih grupa kao body workout, fat burning, pilates itd..

pozdrav
Krav maga imaš u XXL-u na Gundulićevoj.
Mene je zumba očarala.. Kroz zabavu i ples trošiš kalorije..
http://www.facebook.com/pages/RCB-Osijek/120589774675705

ima i ovdje zumbe i još puno toga...
http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=109927909061141&v=info

sve zavisi kome je koliko bitna licenca i pravilno planiranje treninga... u gradu ima samo 4 licencirane voditeljice..
a koliko dođe u XXL-u onaj paket 3x tjedno?
New Body je odličan.
DrChaos

Imas 2 xxl-a
Stari koji je prvi u dvoristu i novi koji je u dubini dvorista.
U starom je za muske 130 kuna mjesecno..znaci nikakav airbox ili slicno nego uporaba sprava na 2 kata (gore su benčevi, cross sprave itd. a dolje su ti trake za trcanje,bicikl itd)
kresostrah

DrChaos

Imas 2 xxl-a
U starom je za muske 130 kuna mjesecno..znaci nikakav airbox ili slicno nego uporaba sprava na 2 kata (gore su benčevi, cross sprave itd. a dolje su ti trake za trcanje,bicikl itd)

samo da te ispravim za muške je 3x tjedno 150kn ;)
Kodrann

kresostrah

DrChaos

Imas 2 xxl-a

A onda su to promijenili..ja sam placao 130 :D
kresostrah

Kodrann

kresostrah

DrChaos

Imas 2 xxl-a

A onda su to promijenili..ja sam placao 130 :D

ili to ili me svaki mjesed džepare za 20kn... :P

šalu na stranu, 150kn je 3x za muške
u ovoj novoj je ja mislim 250 i možeš ić koliko god hoćeš, no nemojte me držati za riječ...
130 kn je za muške 3x tjedno ako se ide u kontinuitetu 6 mjeseci :)
mislim da je u novoj 200 za svaki dan.
Boost

130 kn je za muške 3x tjedno ako se ide u kontinuitetu 6 mjeseci :)
mislim da je u novoj 200 za svaki dan.

:D :D :D :D :D
Ljudi koju mi preporucate od ove dvije u XXL-u bio sam u onoj na pocetku jes da je jeftinija ali mi nekako ima dosta ljudi a ja bih bas htjeo da ima što manje ljudi...?
deklok

Ljudi koju mi preporucate od ove dvije u XXL-u bio sam u onoj na pocetku jes da je jeftinija ali mi nekako ima dosta ljudi a ja bih bas htjeo da ima što manje ljudi...?

Pa onda odi i probaj u onu drugu ..hehe
Ali ona je skuplja. Mislim da postoji samo varijanta 6xtjedno ili ti svaki dan i mislim da je 200 kuna
No neznam kakvo je stanje tamo sa guzvom i slicno
kresostrah

deklok

Ali ona je skuplja. Mislim da postoji samo varijanta 6xtjedno ili ti svaki dan i mislim da je 200 kuna

Aha oticu pa cu vidjet jer bas izbjegavam guzvu jer znas npr. idem na bench i odradim 2 serije i sjedim ajmo rec cca. 5 min odmora i odma pitaju jer mogu oni tamo vamo....! kontas...:)
deklok

kresostrah

deklok

Aha oticu pa cu vidjet jer bas izbjegavam guzvu jer znas npr. idem na bench i odradim 2 serije i sjedim ajmo rec cca. 5 min odmora i odma pitaju jer mogu oni tamo vamo....! kontas...:)

Ma poznato..onda kazes evo imam jos 5 serija ili tek sam poceo..pa dobijes malo mira :)

Re: Ponuda osjeckih teretana

dečki ne valja vam se odmarat toliko između serija :)

Kodrann

Hahahaha... da se ne odmaram ja mislim da bi puko.....samo 5 min odmora meni dovoljno...!
deklok

Kodrann

Hahahaha... da se ne odmaram ja mislim da bi puko.....samo 5 min odmora meni dovoljno...!

Ja radim recimo
Bench 5 serija ( sa 30 40 50 60 70 )
Prvo 12 puta pa opet 12 pa 10 pa 8 i zadnja isto 8, a ako dizem na 80 onda 6 puta
:D 2 minute odmora izmedu svake serije a 5 minuta izmedu svake vjezbe :D

2min između serijaje ok. ali 5 min između vježbi? to je možda malo previše, barem koliko sam ja upoznat s pravilima optimalnog treninga. no, moguće da sam u krivu, nisam niti pametan niti stručnjak na ovom polju :P
Kodrann

2min između serijaje ok. ali 5 min između vježbi? to je možda malo previše, barem koliko sam ja upoznat s pravilima optimalnog treninga. no, moguće da sam u krivu, nisam niti pametan niti stručnjak na ovom polju :P

Ovisno o masi same osobe

Tagovi