Od 12. siječnja 2011. do 13. siječnja 2011. godine u Restoranu Galija traje akcija "Dani lignji na Galiji".
Iz uobičajene bogate ponude izdvajama :
- lignje na žaru, krumpir s blitvom 30,00 kn
- lignje frigane, pomfrit, umak tartar 30,00 kn
- lignje punjene sirom, krumpir s blitvom 35,00 kn
Restoran Galija : Dani lignji na Galiji
Osijek
Lignje svježe ili iz Ledo škrinje?
caneLignje svježe ili iz Ledo škrinje?
kakve god bile...
đabe kad moram pojesti 20 komada da bi znao da sam nešto pojeo....
caneLignje svježe ili iz Ledo škrinje?
ma prave jadranske
Re: Restoran Galija : Dani lignji na Galiji
Redakcija 031samo 1 dan?Od 12. siječnja 2011. do 13. siječnja 2011. godine u Restoranu Galija traje akcija "Dani lignji na Galiji".
2 dana, zar ne?
ali dobro, da, stvarno su srdačni
provjerim sutra o čemu se posebnom radi da je tako ograničena ponuda
ali dobro, da, stvarno su srdačni
empetri2 dana, zar ne?
ali dobro, da, stvarno su srdačni![]()
Provjeri i zašto je porcija ograničena
na Facebook eventu piše ovo:
Wednesday, January 12 at 11:00am - February 13 at 10:00pm
Wednesday, January 12 at 11:00am - February 13 at 10:00pm
Najbolje lignje u gradu sam pojeo u Lumieru. Porcija ogromna. Cijena je mislim 45 kn ali s brdo priloga. Ubiješ se od porcije.
To mi sve nešto smrdi na ideju da imaju liganja u zalihama kojima ističe rok trajanja pa idu na akciju da se eto ne baci.
-nella-To mi sve nešto smrdi na ideju da imaju liganja u zalihama kojima ističe rok trajanja pa idu na akciju da se eto ne baci.
Ma imaju oni tu akciju svake godine, ali tako sramotno male porcije da se više isplati otići na nekakvo dugo mjesto i pojesti normalnu porciju, nego ovdje dvije ili tri
markonato-nella-To mi sve nešto smrdi na ideju da imaju liganja u zalihama kojima ističe rok trajanja pa idu na akciju da se eto ne baci.
Ma imaju oni tu akciju svake godine, ali tako sramotno male porcije da se više isplati otići na nekakvo dugo mjesto i pojesti normalnu porciju, nego ovdje dvije ili tri
To bi onda značilo da za cijenu dobiješ koliko i platiš, ako za tu cijenu dobiješ manje. Znači kao da i nisu na akciji. Ma znam da mora bit' neka caka.
mrzim takve "akcije" kada smanje porciju proporcionalno smanjenoj cijeni.
Bio, vidio, pojeo i punjene i frigane, stvarno su ukusne, al istina - porcija mala.
Doduše onako je.. kulturna porcija
Kad se praviš fin na večeri 
Doduše onako je.. kulturna porcija
Re: Restoran Galija : Dani lignji na Galiji
Porcija recesijska. Blago rečeno. 
empetriDoduše onako je.. kulturna porcija
Kad se praviš fin na večeri
Kad idem na večeru, idem se najest', a ne pravit' se fina.
Pa to i nije baš neka akcijska cijena - po toj cijeni i možda još koju kunu više ima lignji po ostalim restoranima a da nisu na akciji.
Ako su još i porcije tako male kao što kažete onda vlasnike može biti sramota na načinu na koji varaju ljude.
Ako su još i porcije tako male kao što kažete onda vlasnike može biti sramota na načinu na koji varaju ljude.