Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Visokim kaznama do urednijih livada bez psećeg izmeta

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
aardvark

Ukupno postova: 122
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.01.2011. 19:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

aždaha je napisao/la:
držite lojtre onom lopovu i ubojici, a tu nam prodajete neku kozmopolitsku priču.
živa istina.

svejedno, ljudi su stoka a negdje se mora počet šibat dotične po džepu jer je to valjda jedini način da usvoje poruku.
usput, nadam se da 'komunalni red' podrazumijeva i obračun s kromanjoncima koji ostatke ručka i druge, naraznovrsnije vrste smeća, istresaju kroz prozor stana.. u ulazu do mog npr. svakodnevno nova pošiljka kostiju, kolača, papira u koji je bio umotan burek, britvica, četkica za zube, štapića za uši.. jutros injekcija!! hm, jel zamislivo da sve te 'aktivnosti' obavljaju na prozoru ili je to neki fetiš, natjecanje u bacanju u dalj..?!??

p.s. patuljasta pasmina? jel piše nešto podrobnije jer meni sad nije jasno jel moj pas spada u tu skupinu ili ne?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 08.01.2011. 19:28 
Naslov:  

Zar ne postoji već neka odredba o brnjicama za uvjetno nazovimo "krvoločne pasmine". Vidim da ekipa po gradu voda čak i bez povodca pse koji ladno progutaju i gazdu uz još pokojeg prolaznika. Pitam čist informativno, jer kao prolaznik se osječaš sigurnije ako takav jedan ima brnjicu, jel. Smile

Ukupno postova: 3470
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.01.2011. 19:38 
Naslov:  

aždaha je napisao/la :
...., jer ste i sami dno dna ovoga društva. samo kad se sjetim šišljagića na skupu u tvrđi šta je govorio i sada očekujete da vam ljudi skupljaju govna po ulici. prvo uredite sami sebe, a onda počnite nama čitati prodike i naplaćivati masne kazne za gluposti. držite lojtre onom lopovu i ubojici, a tu nam prodajete neku kozmopolitsku priču. stavite sebi brnjicu i zavežite se za starčevića, a mi ćemo istoga trena početi skupljati za svojim ljubimcima jer ćemo znati gdje da istovariti teret.

ovo je tako poeticno da zasluzuje 1000 kikirikija.

nadam se samo da ti nece naskoditi probavi Smile

PS ... grad vec dvije godine izgleda katastrofalno. prljav, nepometen, neoprane ulice, nepokupljeno lisce ... itd itd itd.

MegaSmrT

Ukupno postova: 680
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 09.01.2011. 2:01 
Naslov:  

Treba uvest obavezne tečajeve prije udomljavanja cuceka. Isto vrijedi i za djecu i internet. xD Da se ljudi nauče koristiti dotične gadgete Very Happy

Ukupno postova: 228
Post Postano: 09.01.2011. 12:19 
Naslov:  

hoce biti organiziran neki tecaj kako pokupiti kakicu za psom,jer stvarno treba ljude informirati, a mozda Bubi i dobije lovu za organizaciju..isplati se.. Razz

saba

Ukupno postova: 1320
Post Postano: 10.01.2011. 8:11 
Naslov:  

da mi omoguče kantu gdje ću baciti sranje od svog psa onda bih ga i pokupio.
i sami su naveli da su devastirane kante. e pa gospodo popravite ih onda jebemu sunce. nemojte očekivati od nas da nešto pokupimo i bacimo kad nemamo gdje baciti.

i dalje mi nije jasno gdje ću se ja to sada moći šetati sa svojim psom.

puj, gamad bezobrazna.

Ukupno postova: 108
Post Postano: 10.01.2011. 12:55 
Naslov:  

saba je napisao/la:
da mi omoguče kantu gdje ću baciti sranje od svog psa onda bih ga i pokupio.
i sami su naveli da su devastirane kante. e pa gospodo popravite ih onda jebemu sunce. nemojte očekivati od nas da nešto pokupimo i bacimo kad nemamo gdje baciti.

i dalje mi nije jasno gdje ću se ja to sada moći šetati sa svojim psom.

puj, gamad bezobrazna.

lijepo pokupiš i staviš si u džep pa si onda odneseš doma i tako skupiš lijepu kolekciju govanac od svog psa i diviš se kako mu govance ima finu konzistenciju i malo to prokomentiraš s ostalim vlasnicima pasa.

a_reel

Ukupno postova: 163
Post Postano: 10.01.2011. 13:19 
Naslov:  Re: Visokim kaznama do urednijih livada bez psećeg izmeta

U Strasbourgu sam vidio jednostavno i jeftino rješenje. Francuzi su uz stazu na svakih recimo 150 - 200m punom drvenom ogradicom visokom nekih 80cm ogradili otprilike 2x4m i unutra sipali pijesak. Isprva nismo skužili koji je to vrag dok na jednoj nismo vidjeli znak psa koji kenja. Logika je jednostavna - čim se prvi pas olakša i drugi će tamo - travnjaci čisti, bandere pošteđene zapišavanja i korozije, pošten svijet pošteđen gledanja cucaka kako se olakšavaju

ali trebalo se toga sjetiti... e ljudi moji..

josephine01

Ukupno postova: 2125
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 10.01.2011. 15:01 

a_reel je napisao/la :
U Strasbourgu sam vidio jednostavno i jeftino rješenje. Francuzi su uz stazu na svakih recimo 150 - 200m punom drvenom ogradicom visokom nekih 80cm ogradili otprilike 2x4m i unutra sipali pijesak. Isprva nismo skužili koji je to vrag dok na jednoj nismo vidjeli znak psa koji kenja. Logika je jednostavna - čim se prvi pas olakša i drugi će tamo - travnjaci čisti, bandere pošteđene zapišavanja i korozije, pošten svijet pošteđen gledanja cucaka kako se olakšavaju

ali trebalo se toga sjetiti... e ljudi moji..

Kod nas bi ogradice svoju namjenu imale prilikom roštiljanja, pijesak u vidu malterisanja, a mislim da bi i mažnjavanje pseće kakice nekome bila zanimacija (samo daj ako je džabe).

Ukupno postova: 380
Post Postano: 10.01.2011. 15:37 

josephine01 je napisao/la :

Kod nas bi ogradice svoju namjenu imale prilikom roštiljanja, pijesak u vidu malterisanja, a mislim da bi i mažnjavanje pseće kakice nekome bila zanimacija (samo daj ako je džabe).

Istina Very Happy

Crna Von Katze

Ukupno postova: 17
Post Postano: 11.01.2011. 0:11 
Naslov:  

aardvark je napisao/la:
aždaha je napisao/la:
držite lojtre onom lopovu i ubojici, a tu nam prodajete neku kozmopolitsku priču.
živa istina.

svejedno, ljudi su stoka a negdje se mora počet šibat dotične po džepu jer je to valjda jedini način da usvoje poruku.
usput, nadam se da 'komunalni red' podrazumijeva i obračun s kromanjoncima koji ostatke ručka i druge, naraznovrsnije vrste smeća, istresaju kroz prozor stana.. u ulazu do mog npr. svakodnevno nova pošiljka kostiju, kolača, papira u koji je bio umotan burek, britvica, četkica za zube, štapića za uši.. jutros injekcija!! hm, jel zamislivo da sve te 'aktivnosti' obavljaju na prozoru ili je to neki fetiš, natjecanje u bacanju u dalj..?!??

p.s. patuljasta pasmina? jel piše nešto podrobnije jer meni sad nije jasno jel moj pas spada u tu skupinu ili ne?

Baš... Gadi mi se šetati psa jer mi je naselje odvratno. Kao što je netko napisao, kreteni svaki vikend razruše igrališta i počupaju koševe za smeće, a nikoga nije brige. A o smeću kulturnih stanara da i ne pričam! Ali im smetaju psi. Da bude jasno, svaki put pokupim iza svoga psa, ali ne, jednostavno to što šetam psa im daje povoda da me napadaju na ulici. Živa istina, dogodilo mi se dosta puta da me neka nadrkana baba napdne jer šetam tu odvratnu i smrdljivu životinju koje sere svuda uokolo.
J..eš mi sve, jednom me neki stari prdonja napao dok mi je pas kakao (a ja držim vrecicu u ruci i čekam, pa neći mu valjda pod šupak staviti.) Obratim mu se sa gospodine i počnem mu objašnjavati da svaki put pokupim, ali neka pas prvo obavi svoje. Ne razumije idiot. Još krene da mi nogom udari psa... Uuuu... Bolje da ne znate kako je ovo završilo...
Gdje su te zelene površine po kojima se smiju šetati psi??? Gdje? Halo?
Do tada ću ja svoga malog psića šetati svuda gdje nema znaka zabrane dovođenja pasa. Razz

Skoči u forum: