Koji je, po vama, najbolji dio našeg grada?
Mislim na kvalitetu života, uređeni okoliš i sl.
Svejedno je dali je to naselje s obiteljskim kućama ili stambeno naselje.
Meni se ne dopada niti jedan dio grada i kada bih morala I MOGLA birati gdje živjeti ja jednostavno ne nalazim ni jedan jedini kraj u Osijeku. Možda ne poznam dovoljno sva naselja, a u većini već duže nisam ni bila, ali ono što vidim-oronule fasade u nekim ulicama izazivaju depresiju, prometna gužva pod prozorom ili tramvaj sigurno ne poziva na kvalitetan život, ono novo naselje tamo kod emmezete ima elektrocentralu pod nosom, nove zgrade u nekim dijelovima su navodno nekvalitetne.....i tako ....
Recite Vaše mišljenje i vaše poglede na življenje u pojedinim dijelovima grada.
Najbolji dio grada?
Društvo, politika
Po meni je uvjerljivo najbolji dio grada uske njive... mirno naselje, blizu grada, jest da je obilaznica blizu, ali mislim da se toliko ni ne čuje, pogotovo za koju godinu kada onaj drvored izraste... jedini minus je što je tamo plac ekstremno skup, ali osim toga, tamo bi odmah odselio da imam financijskih sredstava...
Meni je Osijek nekako taman....
ima dosta zelenila...nemoraš se voziti sto godina do posla....
većinom se busom ili tramvajem može brzo do centra..
trgovačkih centara i previše......
ali u zadnje vrijeme sam više za neka prigradska naselja...
jer definitivno prije iz npr.Bilja dođeš do grada nego iz nekih dijelova grada.....
ali da moram birati u gradu...nikako ne dolazi u obzir novogradnja......i moralo bi biti blizu busa,tramvaja.....možda tamo oko stuca...to je nekako na sredini...
ima dosta zelenila...nemoraš se voziti sto godina do posla....
većinom se busom ili tramvajem može brzo do centra..
trgovačkih centara i previše......
ali u zadnje vrijeme sam više za neka prigradska naselja...
jer definitivno prije iz npr.Bilja dođeš do grada nego iz nekih dijelova grada.....
ali da moram birati u gradu...nikako ne dolazi u obzir novogradnja......i moralo bi biti blizu busa,tramvaja.....možda tamo oko stuca...to je nekako na sredini...
S@ky c@rPo meni je uvjerljivo najbolji dio grada uske njive... mirno naselje, blizu grada, jest da je obilaznica blizu, ali mislim da se toliko ni ne čuje, pogotovo za koju godinu kada onaj drvored izraste... jedini minus je što je tamo plac ekstremno skup, ali osim toga, tamo bi odmah odselio da imam financijskih sredstava...
di je osnovna škola i vrtić na uskim njivama?
Retfala 

Inče svakako!
ja bi reko vbk, ali ne uspjevam pronaći dovoljno razloga za to, pa ni neću..
Meni je okej vatrogasno naselje...čini mi se mirno i dobro za obiteljski život...
No,ja bih osobno živjela u centru-sve na dohvat ruke
Ne sviđa mi se Donji grad i Jug.
No,ja bih osobno živjela u centru-sve na dohvat ruke
Ne sviđa mi se Donji grad i Jug.
Ja kažem Josipovac.Sada će neki reći nije grad pa i nije,ali dovoljno blizu,a opet dovoljno daleko za mirniji život.
Re: Najbolji dio grada?
D.G.O.
Meni je najdraža retfala. Nekako je najmirnija i ima sve na jednom mjesto. Drugi najdrazi dio su mi uske njive, jer jednostavno super izgleda sa svim onim skupim kućama i mirno je..kao nekakvo elitno naselje
VBK. lijepe uspomene iz djetinjstva. Mnogo prostora za igru 
DGO i naselje oko Sokola (kako se uopće zove taj dio grada?).
Re: Najbolji dio grada?
Bosutsko. Imas 2 osnovne, 3 srednje skole, vrtic, tramvaj, autobus(ako je zastoj do centra grada treba 15min hoda), merkator, interspar, konzum, igraliste mackamama, kolodvor. Odlicna povezanost sa svim dijelovima grada, sta mi vise treba?
Retfala a nakon toga uske njive pa nakon toga sjenjak.
Sjenjak: vrtic i skola u pjesackoj zoni, dovoljno prostora za sve, zelenila, parkinga, igralista,
blizu srednjika, lijeva obala, kupaliste, gradski bazeni, 15 min pjesice do centra, neki faksovi u neposrednoj blizini (ETF, Gradjevinski), pravni i ekonomski na 10 min., skole u tvrdi na 5 min, Tvrdja na 5 min, jedino nas jebe ova pruga, ali naviknes se vec..Billa, Mercator, Metro, Müller, Kaufland..sve blizu
blizu srednjika, lijeva obala, kupaliste, gradski bazeni, 15 min pjesice do centra, neki faksovi u neposrednoj blizini (ETF, Gradjevinski), pravni i ekonomski na 10 min., skole u tvrdi na 5 min, Tvrdja na 5 min, jedino nas jebe ova pruga, ali naviknes se vec..Billa, Mercator, Metro, Müller, Kaufland..sve blizu