Najljigavija pjesma svih vremena je...
Kultura, zabava, sport, hobby
Re: [ Najljigavija pjesma svih vremena je...]
-nella-
Aaaaa teško pitanje, ima kandidata previše. Po meni svi Ekremovi genijalni uradci (iako ne spadaju pod ljigavo, već pod debilno, ali ajde), sve cajkaroške modernije ljigavitise tipa režem vene, ubijam se zbog tebe, bez tebe mi nema života, bez žene crne, plave... itd. A po meni kandidta za najljigaviju pjesmu bi bile dvije: I will survive, mislim da je Gloria Gaynord, i ona iz Titanica, ne znam kako se zove, mislim da je u izvedbi Celine Dion? Ispravite me ako griješim, anyway od tih pjesmuljaka mi se povraća.
zašto? pitam čisto informativno...
neznam zašto,al ne podnosim ih
123456-nella-
Aaaaa teško pitanje, ima kandidata previše. Po meni svi Ekremovi genijalni uradci (iako ne spadaju pod ljigavo, već pod debilno, ali ajde), sve cajkaroške modernije ljigavitise tipa režem vene, ubijam se zbog tebe, bez tebe mi nema života, bez žene crne, plave... itd. A po meni kandidta za najljigaviju pjesmu bi bile dvije: I will survive, mislim da je Gloria Gaynord, i ona iz Titanica, ne znam kako se zove, mislim da je u izvedbi Celine Dion? Ispravite me ako griješim, anyway od tih pjesmuljaka mi se povraća.
zašto? pitam čisto informativno...
Pa eto... Zato. Nema tu nekog odgovora, subjektivan doživljaj.
sa svojim šit uratkom......
-nella-...ona iz Titanica, ne znam kako se zove, mislim da je u izvedbi Celine Dion? Ispravite me ako griješim, anyway od tih pjesmuljaka mi se povraća.
En, ne diraj mi tu pjesmu!
Inače, pjesma se zove My Heart Will Go On.
Sir Williamthis
hehe a poslusaj ovo, el-p remix prejebeno
PsychoSoldierSir Williamthis
hehe a poslusaj ovo, el-p remix prejebeno![]()
malo manje ljigavo, al nije mi nešto pjesma..
ne znam što je gore, pjesma ili spot..
123456
o ukusima se ne raspravlja, a vi baš naprotiv, čak i u ovoj isključivo "ukusnoj" temi imate što jedni drugima kontrirati.... divno![]()
Ma što ti je, samo se izražavaju mišljenja.
-nella-
123456
o ukusima se ne raspravlja, a vi baš naprotiv, čak i u ovoj isključivo "ukusnoj" temi imate što jedni drugima kontrirati.... divno![]()
Ovdje samo iznosimo svoje misljenje........i malo da se smijemo cega sveg ima.... bez ljutnje nee?
Najljigavija mi je ona cajka sto ide 'nisam kriva sto sam kao vatra ziva'
Bljak.
mala.ivanka
Buduci da svakim danom izlaze novi glazbeni uradci, nesto bolji, nesto losiji, pitanje je, koja je najljigavije ispala po vasem misljenju............![]()
![]()
Definiraj što smatraš ljigavim.
Frost
mala.ivanka
Buduci da svakim danom izlaze novi glazbeni uradci, nesto bolji, nesto losiji, pitanje je, koja je najljigavije ispala po vasem misljenju............![]()
![]()
Definiraj što smatraš ljigavim.
Nešto od čega ti se kosa digne na glavi i pritom ti se bljuje ..... otprilike !
dino_bno
XD XD XD XD XD XD hahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahah
Re: Najljigavija pjesma svih vremena je...
Re: Najljigavija pjesma svih vremena je...
Beš mi sve gdje samo nađu takve krasne stihove....
fear of the darkEvo još jedne ljigavoće
![]()
Beš mi sve gdje samo nađu takve krasne stihove....
Jbt, ovo je toliko ljigavo da mi se riga.
Stihovi su na razini maloumnog pučkoškolca.
Nisam mogao izdržati, stavio sam stihove iz refrena u svoj potpis...
http://www.schooltube.com/video/0bb8adf3c3e639a2cfb1/Rebecca-Black-Friday-OFFICIAL-VIDEO
Ali mi nije jasno šta je sa ovom glupačetinom !! ??
izrugao ju je Key of Awesome, ali to je još uvijek malo !!
I da...jako mi se od ovakih divota povraća !!
tms123
Svi su ju izrugali do neba i nazad
http://www.schooltube.com/video/0bb8adf3c3e639a2cfb1/Rebecca-Black-Friday-OFFICIAL-VIDEO
Aaa, jbt - Džastin Biber pustio kosu i umjesto `bejbe, bejbe - smarlače `frajdej, frajdej...