Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Djelomična pomrčina Sunca vidljiva i Osječanima

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Megi

Ukupno postova: 19
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.01.2011. 14:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mlađi od mene 13.god.i već znaš sve o životu osijek031.com smile i već si siv Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.01.2011. 14:52 
Naslov:  

Megi je napisao/la:
Sir William je napisao/la:
Megi je napisao/la :
Sir William je napisao/la:
malo samozavaravanja zna goditi, ali pazi da ne pretjeraš, otići ćeš kvragu..

možda se ti samozavaravaš,ja živi ono što sam napisala,Bogu hvala Smile

ne zavaravam se, realan sam.. ne pokušavam cijeli spektar sive, koja predstavlja svijet, podjeliti na crnu i bijelu.. nije moguće.. crna bez bijele ne ide, i obrnuto.. jedna se definira u drugoj.. umjesto tvoje polupune čaše bijele imam punu čašu sive.. ne ograničavam se na život u svjetlu, niti život u mraku, nego biram puni život.. Meni hvala (u boga ne vjerujem)..

To je tvoj izbor,ja ima svoj,a to je da samo svi Ljubav i Svijetlo,a ti živi u svome sivilu,svatko sebi boja dane i život kako hoće to je u redu,a čaša je bila simboličan i figirativan primjer,šeteta što ne vidiš da je Bog u sebi i svakom čovjeku,al imaš pravo na to Smile

...ah ta svemocna moc gledanja svega pozitivno
...
dakle evo ja sutra više nemam novaca za jedan kruh....znaci bit cu gladan...za 10 dana ce mi iskljuciti struju....do kraja mjeseca ce mi doci ovrha na kuću....
no budimo realni.....treba gledati pozitivno
i u cijeloj mojoj situaciji...ja sam nadasve hepy i vrištim od pozitivnosti....
jer jebeš covjeka koji ne zna razmišljati pozitivno...

al ni to nije sve....veselim se svim ljudima koji su mi spremni svojim pozitivnim mislima napuniti stomak hranom
i koji svojim pozitivnim mislima i rijecima utjehe su mi spremni osigurati krov nad glavom...
zato braco pozitivci....dajte mi te pozitivne komentare....rijeci utjehe...kako bi nadasve bio i ja pozitivan....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
Megi

Post Postano: 03.01.2011. 15:08 
Naslov:  

kad si pozitvno usmjeren i kad imaš takve misli,onda se i ne dovodiš u sitaciju da nemaš za kruh i da nemaš od čega živjeti,jer to je sam posljedica onog kakve sheme čovjek ima u glavi,a ne uzrok,ja sam ostala i bez majke 2 tjedana pred maturu,pa sam ipak maturirala i upisala fax,poslije o bez očuha pa i dalje gurama sam i znam što priča,ne krivim druge za svoje situacije nego znam da je život u mojim rukama i da sam ovjde došla da prodjem životna učenja,a moje je na koju ću ih način ja doživit u usmjerit,poztivni il negativno,slobodna volja svako čovjeka

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 03.01.2011. 15:11 
Naslov:  

dušice draga.....
svatko od nas nosi svoj križ
i svakome od nas je pun penis propovjedanja onog drugog koji je upravo stvoren kako bi baš nama rekao u cemu je problem i kako zapravo treba živjeti nebili mu bilo nadasve idealno u životu....
tako ako je tebi idealno...budi sretna i cuvaj tu tajnu srece samo za sebe....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
lingvist
Ukupno postova: 353
Post Postano: 03.01.2011. 15:17 
Naslov:  

Megi je napisao/la :
kad si pozitvno usmjeren i kad imaš takve misli,onda se i ne dovodiš u sitaciju da nemaš za kruh i da nemaš od čega živjeti,jer to je sam posljedica onog kakve sheme čovjek ima u glavi,a ne uzrok,ja sam ostala i bez majke 2 tjedana pred maturu,pa sam ipak maturirala i upisala fax,poslije o bez očuha pa i dalje gurama sam i znam što priča,ne krivim druge za svoje situacije nego znam da je život u mojim rukama i da sam ovjde došla da prodjem životna učenja,a moje je na koju ću ih način ja doživit u usmjerit,poztivni il negativno,slobodna volja svako čovjeka

Joj, molim te, ne baljezgaj gluposti. Može to tvoje biti točno u nekim situacijama ako ti se poklope neke stvari, ali ne uvijek. Što imaju reći ljudi koji mjesecima nisu primili plaću, a rade, koji se ubijaju od posla cijeli dan za neki minimalac, kojima je isključena struja, plin, trude se, rade, ne krive druge za svoju situaciju, a opet nikako ne uspijevaju? Želiš možda reći da je to zato što ne razmišljaju dovoljno pozitivno, ili da pogodim - nemaju vjere u Boga? Molim te, misliš da će to njima platiti račune i omogućiti im malo pravde u životu? Ok, imala si izrazito teških situacija u životu, ali ne moraš zato baljezgati gluposti o toj pozitivi. Da, cijeli je svijet siv, a ne crno-bijel, i to je realno sagledavanje stvari, a ne neki pesimistični stav.

Megi

Post Postano: 03.01.2011. 15:22 
Naslov:  

moja namjeraje bila pokazati i drugi ugao gledanja na stavri,a sve ostalo je vaše pravo da shvatite kako hoćete jer nisam ja nikom govorila kako treba živjet,to samo svatko za sebe zna,a namjera mi je da drugom bude dobro,pa tako i vama svima,a vi kako vas volja Smile

trauma_os

Ukupno postova: 816
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.01.2011. 8:03 
Naslov:  

Svi u offtopic !!! I baj d vej nećemo mi ništa vidjeti od te pomrčine ako ostane ovakvo vrijeme...

Ukupno postova: 680
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 04.01.2011. 15:56 
Naslov:  

Meni je pomrčina već neko vrijeme.

Ukupno postova: 1739
Upozorenja : 1
Post Postano: 05.01.2011. 9:36 
Naslov:  

Megi je napisao/la: samo svi Ljubav i Svijetlo,

Ah patetika...

Anyway... Ja tu pomrčinu nikad da uspijem vidjet, bilo je valjda i prije desetak godina, ne znam točno, i ni tad ne vidjeh niiiištaaa.

trauma_os

Ukupno postova: 816
Post Postano: 05.01.2011. 10:12 
Naslov:  

-nella- je napisao/la:

Anyway... Ja tu pomrčinu nikad da uspijem vidjet, bilo je valjda i prije desetak godina, ne znam točno, i ni tad ne vidjeh niiiištaaa.

Ja se sjećam da sam bila na moru kad je bila ta zadnja i gledala sam ju kroz masku za ronjenje na koju mi je tata " ugradio " ono zaštitno staklo za varenje Smile Smile

Ukupno postova: 1739
Upozorenja : 1
Post Postano: 05.01.2011. 11:29 
Naslov:  

Ma ja se sjećam samo da je bilo kao malkice sumrak i to je to, uopće nisam vidjela tu famoznu pomračinu (sa prozora svoje sobe kroz sunčane naočale). A ovu sad nisam uopće registrirala. (Valjda zbog oblaka...)

Skoči u forum: