Autor |
Poruka |
Megi
Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
mlađi od mene 13.god.i već znaš sve o životu  i već si siv  |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
...ah ta svemocna moc gledanja svega pozitivno
...
dakle evo ja sutra više nemam novaca za jedan kruh....znaci bit cu gladan...za 10 dana ce mi iskljuciti struju....do kraja mjeseca ce mi doci ovrha na kuću....
no budimo realni.....treba gledati pozitivno
i u cijeloj mojoj situaciji...ja sam nadasve hepy i vrištim od pozitivnosti....
jer jebeš covjeka koji ne zna razmišljati pozitivno...
al ni to nije sve....veselim se svim ljudima koji su mi spremni svojim pozitivnim mislima napuniti stomak hranom
i koji svojim pozitivnim mislima i rijecima utjehe su mi spremni osigurati krov nad glavom...
zato braco pozitivci....dajte mi te pozitivne komentare....rijeci utjehe...kako bi nadasve bio i ja pozitivan.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
Megi
|
kad si pozitvno usmjeren i kad imaš takve misli,onda se i ne dovodiš u sitaciju da nemaš za kruh i da nemaš od čega živjeti,jer to je sam posljedica onog kakve sheme čovjek ima u glavi,a ne uzrok,ja sam ostala i bez majke 2 tjedana pred maturu,pa sam ipak maturirala i upisala fax,poslije o bez očuha pa i dalje gurama sam i znam što priča,ne krivim druge za svoje situacije nego znam da je život u mojim rukama i da sam ovjde došla da prodjem životna učenja,a moje je na koju ću ih način ja doživit u usmjerit,poztivni il negativno,slobodna volja svako čovjeka |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
dušice draga.....
svatko od nas nosi svoj križ
i svakome od nas je pun penis propovjedanja onog drugog koji je upravo stvoren kako bi baš nama rekao u cemu je problem i kako zapravo treba živjeti nebili mu bilo nadasve idealno u životu....
tako ako je tebi idealno...budi sretna i cuvaj tu tajnu srece samo za sebe.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
lingvist Ukupno postova: 353 Lokacija: Osijek - Bosutsko Spol:  Muško
|
kad si pozitvno usmjeren i kad imaš takve misli,onda se i ne dovodiš u sitaciju da nemaš za kruh i da nemaš od čega živjeti,jer to je sam posljedica onog kakve sheme čovjek ima u glavi,a ne uzrok,ja sam ostala i bez majke 2 tjedana pred maturu,pa sam ipak maturirala i upisala fax,poslije o bez očuha pa i dalje gurama sam i znam što priča,ne krivim druge za svoje situacije nego znam da je život u mojim rukama i da sam ovjde došla da prodjem životna učenja,a moje je na koju ću ih način ja doživit u usmjerit,poztivni il negativno,slobodna volja svako čovjeka
|
Joj, molim te, ne baljezgaj gluposti. Može to tvoje biti točno u nekim situacijama ako ti se poklope neke stvari, ali ne uvijek. Što imaju reći ljudi koji mjesecima nisu primili plaću, a rade, koji se ubijaju od posla cijeli dan za neki minimalac, kojima je isključena struja, plin, trude se, rade, ne krive druge za svoju situaciju, a opet nikako ne uspijevaju? Želiš možda reći da je to zato što ne razmišljaju dovoljno pozitivno, ili da pogodim - nemaju vjere u Boga? Molim te, misliš da će to njima platiti račune i omogućiti im malo pravde u životu? Ok, imala si izrazito teških situacija u životu, ali ne moraš zato baljezgati gluposti o toj pozitivi. Da, cijeli je svijet siv, a ne crno-bijel, i to je realno sagledavanje stvari, a ne neki pesimistični stav. |
|
|
|
|
 |
Megi
|
moja namjeraje bila pokazati i drugi ugao gledanja na stavri,a sve ostalo je vaše pravo da shvatite kako hoćete jer nisam ja nikom govorila kako treba živjet,to samo svatko za sebe zna,a namjera mi je da drugom bude dobro,pa tako i vama svima,a vi kako vas volja  |
|
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Svi u offtopic !!! I baj d vej nećemo mi ništa vidjeti od te pomrčine ako ostane ovakvo vrijeme... |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Meni je pomrčina već neko vrijeme. |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
Ah patetika...
Anyway... Ja tu pomrčinu nikad da uspijem vidjet, bilo je valjda i prije desetak godina, ne znam točno, i ni tad ne vidjeh niiiištaaa. |
|
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
|
|
 |
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:  Žensko
|
Ma ja se sjećam samo da je bilo kao malkice sumrak i to je to, uopće nisam vidjela tu famoznu pomračinu (sa prozora svoje sobe kroz sunčane naočale). A ovu sad nisam uopće registrirala. (Valjda zbog oblaka...) |
|
|
|
|
 |
 |
|