Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Branimir Glavaš prebačen u zenički zatvor

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 21.12.2010. 11:05 
Naslov:  Re: Branimir Glavaš prebačen u zenički zatvor
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Branimir Glavaš robija za ono što ni/je počinio. Ta činjenica je dovoljna svakom pametnom sa mrvicom ljudske suosjećajnosti (bilo prema njemu ili članovima njegove obitelji), da ga prestane uzimati u usta.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 21.12.2010. 11:37 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
Branimir Glavaš robija za ono što ni/je počinio. Ta činjenica je dovoljna svakom pametnom sa mrvicom ljudske suosjećajnosti (bilo prema njemu ili članovima njegove obitelji), da ga prestane uzimati u usta.

ako imaš kakve dokaze koji bi ga oslobodili, trebao si se izjasniti na suđenju. mislim, možeš još uvijek, da čovjek ne bi nedužan robijao...

more456
Ukupno postova: 199
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.12.2010. 11:39 

U svakom slučaju zaslužio je kaznu.
Kada izađe trebalo bi raspetljati njegovu ulogu u privatizaciji Pivovare, Panturista, Slavonske banke....Možda i na tome nešto osvoji.

domba57
Ukupno postova: 18
Post Postano: 21.12.2010. 12:07 
Naslov:  

sve se vraća sve se plaća, jedan po jedan idu tamo di im je mjesto, mravak, sanader, glavaš, protega...tko je slijedeći? ja mislim cijela vlada hdza Smile

hihmih
Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.12.2010. 13:36 
Naslov:  

za 2 g evo ga vanka,po zakonu nakon odsluženja 2 trećine kazne,može izaći van

simo031

Post Postano: 21.12.2010. 14:04 
Naslov:  

DonQuijote je napisao/la:
simo031 je napisao/la:

ako imaš kakve dokaze koji bi ga oslobodili, trebao si se izjasniti na suđenju. mislim, možeš još uvijek, da čovjek ne bi nedužan robijao...

Promašio si bit onoga što sam želio reći. Malo mi je prizemno kad se netko raduje i likuje nad tuđom nesrećom , ma kakve okolnosti bile.

komentator031
Ukupno postova: 76
Post Postano: 21.12.2010. 14:23 
Naslov:  

Branimir uopće nije kriv,iznad njega je bio zna se tko,kad se promijeni vlast,a promijenit će se, duboko sam uvjeren da će doći do novih suđenja. Prije no što se promijeni vlast na tapetu dolaze malverzacije sa riječkim tržnicama tako da niti jedna velika partija neće biti pošteđena afera. Vrijeme će pokazati jesam li u pravu. No u jedno sam siguran, a to je da je bio rat i da su mnogi stradali,bilo je teško vrijeme,petokolonaši su pucali s prozora i nitko nije bio pripremljen na sve što se događalo,osim pokojeg vojnog lica ili "teritorijalca" koji je u stanu držao snajper,raketu i ostale JNA stvari.Zaboravili su se tenkovi koji su furali kroz grad (ne samo kad je fićo pregažen),zaboravilo se na praćenja kojima su bili nacionalno ponosni hrvati izvrgnuti,prijetnje,degradiranja hrvata i ostalo.Jedina "greška"mu je bila što je bio Hrvat jer našim manjinama i veće stvari su oproštene no za one za koje njega neopravdano terete. O firmama za koje ga prozivate mora se reći da se njima nestankom Jugoslavije smanjilo tržište za barem tri četvrtine jer su većinom bili orjentirani na Yu tržište,nadalje ratni uvjeti su znatno otežali poslovanje, a neki pogoni su bili uništeni u granatiranju/okupaciji. Budimo realni i ostavite politiku političarima. Sramota je šta se događa,svako ko je bio u rratu i za vrijeme rata tu zna o čemu pričam.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 21.12.2010. 14:55 
Naslov:  

hihmih je napisao/la: za 2 g evo ga vanka,po zakonu nakon odsluženja 2 trećine kazne,može izaći van
Negdje sam procitao da se gadno zajebao s bezanijom i izborom nove domovine. BiH ne poznaje institut pomilovanja za osobe osudjene za ratni zlocin, a s obzirom da je Branimir Glavas pravomocno osudjeni ratni zlocinac u RH, a sada mu je presuda potvrdjena i u BiH, nema srece. Zlocinac nije samo u RH i BiH, nego i u ostatku svijeta. Zlocinac nije samo za one koji su profitirali u njegovom 'zagrljaju', ili su se ogrebli za kakvu sinekuricu ili foteljicu.

simo031 je napisao/la: Promašio si bit onoga što sam želio reći. Malo mi je prizemno kad se netko raduje i likuje nad tuđom nesrećom , ma kakve okolnosti bile.
Prizemno ti je sto je ratni zlocinac osudjen za zlocin?! Sto ti onda nije prizemno?!

Pretpostavljam da ti nije prizemno kad netko ispija kiselinu iz akumulatora, ili ga se poput psa (zapravo, ni psima se to ne smije ciniti) likvidira zavezanih ruku metkom u potiljak na obali rijeke.

@komentator031, ti i ja onda nismo bili u istom gradu. Price o petoj koloni su uglavnom price o stanovima koje je netko upikirao, a price o KOS-ovcima koji po gradu hvataju razvojacene pripadnike JNA su uglavnom bili instrumenti za stvaranje FUD-a i ratne psihoze koju su smisljali psi rata i ratni huskaci, koji ce kasnije postati ratni profiteri.

S druge strane, JNA se pustilo iz grada da se ukopa na polozajima oko grada. Srusio se most prema Baranji, odbilo se pridruziti akciji oslobadjanja Baranje, kad su mnogi hrvatski vojnici poginuli u povlacenju, itd. itd...

Ovo o ekonomiji je posebna prica. Prvih godina je rat za sve bio kriv, a evo, 20 godina od rata stanje je iz godine u godinu sve gore. No, to je jos nista. Pricekajmo da se aktualna klika zalaufa, da izlesinare i isprivatiziraju jos ovo malo zemljista i tvrtki sto je ostalo. A onda - cirkus u vasem gradu!

Tko ce onda biti kriv?! Srbi, cetnici, '91, '41, '18, KOS, UDBA, peta kolona, sesta kolona, sedma kolona?!

Post Postano: 21.12.2010. 15:04 
Naslov:  

simo031 je napisao/la: Promašio si bit onoga što sam želio reći. Malo mi je prizemno kad se netko raduje i likuje nad tuđom nesrećom , ma kakve okolnosti bile.
Prizemno ti je sto je ratni zlocinac osudjen za zlocin?! Sto ti onda nije prizemno?!

@ Leteci mungos čitaj ponovo moj komentar i tvoj odgovor . . .pa tako skroz ponovo dok ne shvatiš da si ispalio glupost.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 21.12.2010. 15:12 
Naslov:  

simo031 je napisao/la: @ Leteci mungos čitaj ponovo moj komentar i tvoj odgovor . . .pa tako skroz ponovo dok ne shvatiš da si ispalio glupost.
Ma je. Imas pravo, potpuno sam krivo shvatio. Ti zapravo zagovaras prastanje, milost, krscanske vrijednosti koje samo oni s jakom vjerom mogu njegovati.

Oslobodimo ubojice, koljace, lopove, jer i oni su ljudi, jel' tako? Ljudi koji su klali, ubijali i naredjivali ubojstva drugih ljudi. Divni ljudi!

Post Postano: 21.12.2010. 15:17 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
simo031 je napisao/la: @ Leteci mungos čitaj ponovo moj komentar i tvoj odgovor . . .pa tako skroz ponovo dok ne shvatiš da si ispalio glupost.
Ma je. Imas pravo, potpuno sam krivo shvatio. Ti zapravo zagovaras prastanje, milost, krscanske vrijednosti koje samo oni s jakom vjerom mogu njegovati.

Oslobodimo ubojice, koljace, lopove, jer i oni su ljudi, jel' tako? Ljudi koji su klali, ubijali i naredjivali ubojstva drugih ljudi. Divni ljudi!

Kad je narod nepismen pisac je nacionalni izdajnik.

porezni obveznik

Ukupno postova: 347
Post Postano: 21.12.2010. 15:58 
Naslov:  

[[b]quote="komentator031"][/b]Branimir uopće nije kriv,iznad njega je bio zna se tko,kad se promijeni vlast,a promijenit će se, duboko sam uvjeren da će doći do novih suđenja. Prije no što se promijeni vlast na tapetu dolaze malverzacije sa riječkim tržnicama tako da niti jedna velika partija neće biti pošteđena afera. Vrijeme će pokazati jesam li u pravu. No u jedno sam siguran, a to je da je bio rat i da su mnogi stradali,bilo je teško vrijeme,petokolonaši su pucali s prozora i nitko nije bio pripremljen na sve što se događalo,osim pokojeg vojnog lica ili "teritorijalca" koji je u stanu držao snajper,raketu i ostale JNA stvari.Zaboravili su se tenkovi koji su furali kroz grad (ne samo kad je fićo pregažen),zaboravilo se na praćenja kojima su bili nacionalno ponosni hrvati izvrgnuti,prijetnje,degradiranja hrvata i ostalo.Jedina "greška"mu je bila što je bio Hrvat jer našim manjinama i veće stvari su oproštene no za one za koje njega neopravdano terete. O firmama za koje ga prozivate mora se reći da se njima nestankom Jugoslavije smanjilo tržište za barem tri četvrtine jer su većinom bili orjentirani na Yu tržište,nadalje ratni uvjeti su znatno otežali poslovanje, a neki pogoni su bili uništeni u granatiranju/okupaciji. Budimo realni i ostavite politiku političarima. Sramota je šta se događa,svako ko je bio u rratu i za vrijeme rata tu zna o čemu pričam.

Bio sam u Osijeku, sudjelovao u obrani, i nemaš pojma o čemu pričaš, tj pričaš ono što ti nameću ili štitiš naravno nešto od čeka imaš koristi. Sjetimo se još jednom tko je bio župan na ovim prostorima od 1993-2000 godine, to mene boli najviše što se nije protiv toga dotični borio, protiv lopova, privatizacije, tipova poput Kutli i takvih, a zašto nije jel je i sam takav, a većina mojih suboraca danas živi od 2000,00 kn braniteljske mirovine, zato ne znam što si ti htio reći.

chager
Ukupno postova: 389
Post Postano: 21.12.2010. 17:08 

porezni obveznik je napisao/la:
[[b]quote="komentator031"][/b]Branimir uopće nije kriv,iznad njega je bio zna se tko,kad se promijeni vlast,a promijenit će se, duboko sam uvjeren da će doći do novih suđenja. Prije no što se promijeni vlast na tapetu dolaze malverzacije sa riječkim tržnicama tako da niti jedna velika partija neće biti pošteđena afera. Vrijeme će pokazati jesam li u pravu. No u jedno sam siguran, a to je da je bio rat i da su mnogi stradali,bilo je teško vrijeme,petokolonaši su pucali s prozora i nitko nije bio pripremljen na sve što se događalo,osim pokojeg vojnog lica ili "teritorijalca" koji je u stanu držao snajper,raketu i ostale JNA stvari.Zaboravili su se tenkovi koji su furali kroz grad (ne samo kad je fićo pregažen),zaboravilo se na praćenja kojima su bili nacionalno ponosni hrvati izvrgnuti,prijetnje,degradiranja hrvata i ostalo.Jedina "greška"mu je bila što je bio Hrvat jer našim manjinama i veće stvari su oproštene no za one za koje njega neopravdano terete. O firmama za koje ga prozivate mora se reći da se njima nestankom Jugoslavije smanjilo tržište za barem tri četvrtine jer su većinom bili orjentirani na Yu tržište,nadalje ratni uvjeti su znatno otežali poslovanje, a neki pogoni su bili uništeni u granatiranju/okupaciji. Budimo realni i ostavite politiku političarima. Sramota je šta se događa,svako ko je bio u rratu i za vrijeme rata tu zna o čemu pričam.

Bio sam u Osijeku, sudjelovao u obrani, i nemaš pojma o čemu pričaš, tj pričaš ono što ti nameću ili štitiš naravno nešto od čeka imaš koristi. Sjetimo se još jednom tko je bio župan na ovim prostorima od 1993-2000 godine, to mene boli najviše što se nije protiv toga dotični borio, protiv lopova, privatizacije, tipova poput Kutli i takvih, a zašto nije jel je i sam takav, a većina mojih suboraca danas živi od 2000,00 kn braniteljske mirovine, zato ne znam što si ti htio reći.

Pisac je htio reći da nam nikad nije bio problem maknuti tu i tamo kojeg pobunjenika, to bi još Glavašu i oprostili, ali mu ne može oprostiti što je on dobio samo 2000 kn mirovine. E pa svaka vam čast. Ima ih koji su isto bili branitelji, pa žive od svog rada, a ne da čekaju prvi i penziju, pa još kukaju da im malo. Ne znam koliko bi bilo dosta u ovom društvu da svi budu zadovoljni. Nema većih govana od naših domaćih glasnogovornika, koji baš znaju kako je bilo gutati kiselinu, i još bolje znaju kako je to Glavaš radio. A sve od reda boli što oni nisu koju firmicu privatizirali, pa da oni malo vide kako je u Dubaiju i slično. A u slučaju da im zamjeriš takvo razmišljanje, onda bježe u silno domoljublje. Nema većeg domoljuba od PTSP-ovca branitelja sa bar milju eura penzije. Svi ostali znaju što je tko radio...

porezni obveznik

Ukupno postova: 347
Post Postano: 21.12.2010. 17:30 

chager je napisao/la :
porezni obveznik je napisao/la:

Pisac je htio reći da nam nikad nije bio problem maknuti tu i tamo kojeg pobunjenika, to bi još Glavašu i oprostili, ali mu ne može oprostiti što je on dobio samo 2000 kn mirovine. E pa svaka vam čast. Ima ih koji su isto bili branitelji, pa žive od svog rada, a ne da čekaju prvi i penziju, pa još kukaju da im malo. Ne znam koliko bi bilo dosta u ovom društvu da svi budu zadovoljni. Nema većih govana od naših domaćih glasnogovornika, koji baš znaju kako je bilo gutati kiselinu, i još bolje znaju kako je to Glavaš radio. A sve od reda boli što oni nisu koju firmicu privatizirali, pa da oni malo vide kako je u Dubaiju i slično. A u slučaju da im zamjeriš takvo razmišljanje, onda bježe u silno domoljublje. Nema većeg domoljuba od PTSP-ovca branitelja sa bar milju eura penzije. Svi ostali znaju što je tko radio...

Moram odgovoriti na djelomično točan tvoj zaključak, ništa njemu oprostiti za sve što ga optužuju kriv je, moji prijatelji i suborci danas žive od te dvije milje kuna, jel su radili pa dobili otkaz prijatelju jel su višak, pa su otišli u veliku zasluženu mirovinu, takvih mi je ljudi žao. Na sreću ja još radim i valjda će tako ostati, ali puno ljudi ne ma tu danas već privilegiju, a tipovi poput glave su za to odgovorni.

diva

Ukupno postova: 623
Post Postano: 22.12.2010. 0:01 
Naslov:  

Glavaš nije mogao pobiti optužnicu...pa je sada u "zebri". Trebao je ostati u Osijeku i gledati svoje građane u oči...ali nije ....Zašto????....
Kada se samo sjetim svih fešta, pamfletnih poruka i pozdrava koje je znao odašiljati uz gromoglasnu podršku dubokih grla svojih stranačkih pajtosa po Drinovcima, te zbunjivati tamošnje Hrvate kako smo MI otjerali njega, a ignorirao on nas i one koji su mu vjerovali ..ako ih ima...To samo govori o lošoj melodiji percipiranoj na njegovom osobnom svjesnom izboru ...gdje i kako zdimiti...pa se sjetio hercegovačkih gena ...pa neka je i dalje pjevuši
A u Zenici i nije tako loše osim zraka... ima tamo i kinaa..samo što su u njima novoosnovani vehabijski centri za učenje Bošnjaka "što je Islam"....kao da oni to vijekovima nisu znali...pa moguće nešto i pogleda, ovisno kako mu je prozor okrenut...
To mu nije trebalo...osobna blamaža i blamaža nam osječanima...kao i cijeloj H.

Skoči u forum: