pernabukano
Čekao sam da ovo stavi Mungos ili Felt, no nisam dočekao...
Felt je već potrošio tastaturu pišući o OSTV, samo što je ista bila zanimljiva dok su na vlasti bili Đapićevci, koji su nakon što je investitor Biloš tu televiziju kupio, istu koristili na neprimjeren način (da li ju još uvijek tako koriste, ja to ne znam, jer ne gledam niti jednu lokalnu tv postaju u Hrvatskoj - ne gledam čak ni clipove koje nudi ovaj portal, nego samo čitam pisani sažetak, da je sreće ne bi čitao ni Glasove članke, ali to je pitanje za redakciju Osijek031).
No tu su nam se našli Hdssb-ovci moralizirati o "neovisnosti" medija. To je stara šema - svi su govna, a ne samo mi. Kada biraš između govana, izbor nije lak. No nisu svi govna, nismo još toliko propali.
Ostv jest u početku bio projekt koji je Hdz financirao da bi se u Osijeku mogla čuti i pokoja rečenica koja ne glorificira ratnog zločinca Glavaša. Naime, dotad smo imali samo medijski centar Glavaš (Stv i Glas Slavonije). U ono vrijeme prije izbora, usuđujem se procijeniti, Ostv ipak nije dosegla nivo Goebbelsovske propagande koji Stv i Glas suvereno drže već godinama (otkako je Glavaš rastjerao sve pristojne novinare iz Glasa, a na mjesto glavnog urednika instalirao svoju prijateljicu Marketić).
No nisu svi isti, kako bi voljeli Hdssb-ovci. Afere Sanaderove i Kosoričine hobotnice ne razotkrivaju novinari Glasa, nego ponajviše baš Jutarnjeg lista, tog glasila omraženog Hdssb-u. Umjesto da se pitate zašto Hedl nije otvorio i ovu temu, zahvalite mu što je uopće otvorio bilo koju drugu. Kada bilo koji novinar Glavaševog medijskog centra napiše barem 1 iole objektivan tekst, ili nedaj bože otvori neku novu aferu, onda ćete moći nekome prigovarati.
No, ne sjećam se da je itko ovdje branio Hdz. Mislim ionako da se radi o istom sranju, prijateljima, lažnim suparnicima - jedni imaju jednu telviziju, drugi drugu. Treba ukoliti i jedne i druge sa vlasti, i Hdz i nusprodukte Hdssb, Hsp, itd.
Pitajmo se, kada pričamo o Sanaderovim medijima, kako je Novi list, u vlasništvu Ježića, Sanaderovog prijatelja i najnovijeg zatvorenika, kupio Glas Slavonije, a mi bi trebali vjerovati da su ti ljudi navodno politički neprijatelji. Tu nekaj ne štima.