Izlasci preko tjedna u Osijeku?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Izlasci preko tjedna u Osijeku?

Postoji li netko mjesto u našem gradu gdje se može izaći preko tjedna, znači neki kafić ili bilo što ( da nije benza ) koji preko tjedna ne radi do 23-24h ? Koliko ja znam 0-24 rade samo birtijetine i benze...
Često radim vikendom svakakve smjene i upravo zbog toga mi se nekad ide van srijedom ili nedjeljom ili bilo kojim drugim danom a koliko sam upućena Osijek lagano zamire poslije ponoći. Ako netko zna neko pristojno mjesto neka javi.
Polij zid vodom i gledaj kako se suši. Bit će ti zanimljivije.
St.Patricks,Big Ben (iako lošija opcija)...
d_grassa

St.Patricks,Big Ben (iako lošija opcija)...

Zar ne rade oni do 24 ?
nerazumijem kome treba nedjelja poslje 24 sata za izac. da se isplati kaficima tj. da ima uopce tada ljudi sigurno bi neki radili i tada, ali nema :)
trauma_os

Koliko ja znam 0-24 rade samo birtijetine i benze...

A koja je razlika između birtijetine i kafića?
Ne volim birtijske konobarice i onaj smrad birtija.
nisam bas sigurna da postoji..mene uvijek isteraju u ponoc :P mozda im se ne svidam :D

trauma_os

Postoji li netko mjesto u našem gradu gdje se može izaći preko tjedna, znači neki kafić ili bilo što ( da nije benza ) koji preko tjedna ne radi do 23-24h ? Koliko ja znam 0-24 rade samo birtijetine i benze...
Često radim vikendom svakakve smjene i upravo zbog toga mi se nekad ide van srijedom ili nedjeljom ili bilo kojim drugim danom a koliko sam upućena Osijek lagano zamire poslije ponoći. Ako netko zna neko pristojno mjesto neka javi.

U daliju sam bila neki dan do nekih pola 3-3 ali je bio četvrtak.. ne znam je tako i ostalim danima ?
srijedom obp ima skoro uvijek dobar program

koliko sam ja upucen, barem zadnje 2 srijede sam tamo bio
makijato

nisam bas sigurna da postoji..mene uvijek isteraju u ponoc :P mozda im se ne svidam :D

A možda se konobarima ne sviđa rintačit prekovremeno za džabe. :shock: :roll:
ma..ne vole me konobari :D
-nella-

makijato

A možda se konobarima ne sviđa rintačit prekovremeno za džabe. :shock: :roll:

Mi ne volimo samo pijane idiote koji nas maltretiraju do sitnih sati a ne ostavljaju bakšiš.
srijedom imaš bastion, tufna, obp, oks... čet, pet, i sub standardno. a za ove ostale dane benza, city ili slavonija in :D
Petkom u OBP-u dolje na karaokama je zakon...ogroman popis pjesama i uvijek dobro društvo,bez klošara :D Petak maltene spada u vikend al eto... :P
pa jel ne spada i cetvrtak u vikend ili sam meni to vikend:D

Re: Izlasci preko tjedna u Osijeku?

A jebiga...pijancima je svaki dan vikend jel :haha:
trauma_os

U daliju sam bila neki dan do nekih pola 3-3 ali je bio četvrtak.. ne znam je tako i ostalim danima ?

svaki dan tako rade, pol 3 - 3
je li itko čuo da se otvara rock klub u donjem gradu, tamo gdje je bio stari prije?? meni frendica nešto bila rekla, a nigdje ne nađem info...
maybe-tomorrow

je li itko čuo da se otvara rock klub u donjem gradu, tamo gdje je bio stari prije?? meni frendica nešto bila rekla, a nigdje ne nađem info...

Pa to bi bilo lijepo :) Samo da ne bude opet okupljalište djece i pijanaca.
trauma_os

maybe-tomorrow

Pa to bi bilo lijepo :) Samo da ne bude opet okupljalište djece i pijanaca.

Tu je sada jedan kafic otvoren. Nema rock kluba vise.
cane

rock klub, mislim da je onaj stari imao profita nebi se zatovrio... ali sve govori protiv otvaranja jednog takvog mjesta upravo kad se pogleda jedan mini teatar ili onaj klub united koji su jako loše poslovali/posluju, da jedva spajaju kraj s krajem... et sva sreća pa ima takvih koji se trude održati takve klubove na životu gdje se može poslušati dobra svirka
za otvaranje rock kluba držim fige, ali nema tu puno nadanja
pronoob

cane

rock klub, mislim da je onaj stari imao profita nebi se zatovrio... ali sve govori protiv otvaranja jednog takvog mjesta upravo kad se pogleda jedan mini teatar ili onaj klub united koji su jako loše poslovali/posluju, da jedva spajaju kraj s krajem... et sva sreća pa ima takvih koji se trude održati takve klubove na životu gdje se može poslušati dobra svirka
za otvaranje rock kluba držim fige, ali nema tu puno nadanja

Imaš i pravo. Danas samo cajke pale.

Tagovi