Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Cadillac Bar: Božićna Partijana/Video Party/Live Svirka - Balista & Zero + Party Osječkog

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
tranquilize
Ukupno postova: 548
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.12.2010. 20:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

lingvist je napisao/la :
vesnica je napisao/la:
Da stari pub je jedina tamo dobra stvar bIG bEN SAMO SARAJU MALO ROCKA I OPA MAJKO STAR NEKI HOUSE,OK HOUSE 90 GODINE KAD JE KVALITETAali ovako ajme ,mini teatar nemam sto reci sve nesto nedefinisano nesto pokusavaju ali,ok kad su grupe nekeko ali DJ ajme pa ja ne kuzim sto je to tamo s tom osobom koji se zove DJ
Da nis samo maloljetnici ima i pedofila ima jedna te ista grupa njih 5 koji su zajedno i samo kibiciraju
Sto se mene tice i moje ekipe nismo bili u tvrdji skoro 2 godine ,malo istrazujemo neke druga dogadjanja
Ajde zdravi mi bili idem u laganu horizontalu
Ili sam glupa ili ne znam sto je
Freudovska cuga
stvarno ne znam... ali ok

big ben je po meni debelo ispred svih drugih (ako slusate klasicni rock) , nitko nema tako cesto svirke kao oni, mp3ce mogu i kod kuce slusati

Big Ben poboljšao je program, ima dosta rocka i to raznih grupa, koliko god cijenio Jimmyja, previše je da je on stalno četvrtkom i subotom. A i Crni Petar tamo je svirao nedavno, prisjetih se srednjoškolskih dana...
A Mini teatar usmjerio se dosta na alternativu i pružanje prostora nepoznatim i neafirmiranim bendovima, što je pohvalno... E,koliko je kvalitetno, jbg, ne može uvijek...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
vesnica
Ukupno postova: 177
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.12.2010. 13:30 
Naslov:  

Bila u petak na sat vremena bilo ok mix spotova bas po mojoj zelji ali sam i malo davila video dj da mi nesto pusti nesto stari i kolutao ocima ali je ipak nasao spot i pustio.
Davila sam ga za c.c.r-hey tonight jer taj spot nisam nigdje vidjela.
Sto se tice grupa koje tamo sviraju ,nikad cula za njih pa se moze cuti ajme losih izvedbi tako da je bolje da sviraju malo priznatije grupe nego neki klinci koji misle da znaju da sviraju tako ce samo rastjerati ljude.
Nije bitno da nesto tambura i da se svira bitno je da na to nesto lici od grupa do dj ili video dj,bitno je da taj netko nekoga privuce
Pivo bilo po 5 kuna ali 0,25 znaci ista cijena ko pivo od pola litre,marketinski trik.
A sto za ostalo reci dobro je ali je video program najbolji jer ne mozemo nigdje to u tome smislu vidjeti i cuti u Osijeku
Ajde ekipica pa se cujemo i vidimo

caddy

Ukupno postova: 31
Post Postano: 19.12.2010. 21:32 
Naslov:  

Draga Vesnice, ne znam ja gdje si ti bila u petak, ali u cadillacu nisi. Ja nisam vidio nijednu žensku osobu da priča s VJ-om cijelo večer. Što se tiče programa za novu godinu bit će vrhunski odrađen. Jer nama je atmosfera i raspoloženje gostiju na prvom mjestu.
Jednoom mjesečno imamo demo bandove, i dosad je uvijek super bilo. Atmosfera uvijek na nivou. Mladi bandovi nemaju baš mjesto i priliku za nastup u ovome gradu i nama je drago kad nam dođu nastupit.
Ne znam na koje ostale grupe misliš jer kod nas su dosad nastupili odlični osječki bandovi kao što su Krle i Inspektori, Wasted Generation i The Blooz Band. I svi su rasturili na svirkama. Ljudi su bili oduševljeni. A dva nastupa su imali i 3D, mladi osječki band koji su svakim svojim nastupom sve bolji i bolji. Dakle tvoje teze ne piju vodu, a ni teza o pivu također. Jer ako kupiš 2 piva od 0,25 za 10 kn opet si povoljnije prošao nego bilo gdje drugdje. Jer ne znam gdje još možeš popit pivo za 10 kn, ne platit ulaz i slušat live svirku. Very Happy

vesnica
Ukupno postova: 177
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.12.2010. 22:54 
Naslov:  

E JE cuga vam je najeftinija svaka cast ,za ove grupe koje ste nabrojali su ok ali imali ste i grupice ajme ..ali kao sto kazete dobro je dati mladim bendovima da sviraju ali ne da nas udave
Bila sam u kadillacu oko 23 sat i bil kod dj i ispunio mi je zelju(hey tonight) znaci nisam ga davila pricala nego ga samo pitala za stvar i novu godinu,pa nisam bila pijana da ne znam gdje sam bila,a i nije bilo bas puno ljudi pa smo popili cugu i otisli.
Nije vrag da si spijunirao-la dj kad si sve imao pod kontrolom,ma salim se a da i super sto nema klinaca
Esad gdje si ti bio nemam pojma,znam da je bio od gazda onaj decko s naocalama ne znam kako se zove.
Laku noc pa se cujemo sutra
a da bila sam i kad su svirala ona 2 decka oni mi se recimo svidjaju.
PS samo nemojte dovoditi onoga tamburasa sto svira solo u tvrdji u svim lokalima mislim da se zove djimi

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.12.2010. 1:42 
Naslov:  

caddy je napisao/la :
...ne platit ulaz i slušat live svirku. Very Happy

U Big Benu u Tvrđi i to često. Lik stvarno odlično svira!

Live svirka by Jimmy

Skoči u forum: