Draga Vesnice, ne znam ja gdje si ti bila u petak, ali u cadillacu nisi. Ja nisam vidio nijednu žensku osobu da priča s VJ-om cijelo večer. Što se tiče programa za novu godinu bit će vrhunski odrađen. Jer nama je atmosfera i raspoloženje gostiju na prvom mjestu.
Jednoom mjesečno imamo demo bandove, i dosad je uvijek super bilo. Atmosfera uvijek na nivou. Mladi bandovi nemaju baš mjesto i priliku za nastup u ovome gradu i nama je drago kad nam dođu nastupit.
Ne znam na koje ostale grupe misliš jer kod nas su dosad nastupili odlični osječki bandovi kao što su Krle i Inspektori, Wasted Generation i The Blooz Band. I svi su rasturili na svirkama. Ljudi su bili oduševljeni. A dva nastupa su imali i 3D, mladi osječki band koji su svakim svojim nastupom sve bolji i bolji. Dakle tvoje teze ne piju vodu, a ni teza o pivu također. Jer ako kupiš 2 piva od 0,25 za 10 kn opet si povoljnije prošao nego bilo gdje drugdje. Jer ne znam gdje još možeš popit pivo za 10 kn, ne platit ulaz i slušat live svirku.