Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Proizvodnju rakije treba prijaviti do 20. siječnja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
chosen

Ukupno postova: 587
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 14.12.2010. 16:16 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zato se baš pitam koliki je prag tolerancije građana dok nepuknemo i neizađemo na ulice i zapalimo cijeli grad...baš imamo veliki prag tolerancije osijek031.com smile

tranquilize
Ukupno postova: 548
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.12.2010. 16:17 
Naslov:  

koji idiotizam

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bartolomey
Ukupno postova: 60
Post Postano: 14.12.2010. 17:20 
Naslov:  

harač rajo, harač!!! *, nisam istorijski načitan, ali sjećam se da je bio neki vladar koji je ostao bez glave, s obzirom da je hrvatska tada imala manje ljudi, odnosno sada vise, trebalo bi srazmjerno povećanju stanovnistva povecati i broj vladara (suradnika)... sve je dobro dok raja ne postane gladna, kad se to desi, poješće sanadera i njemu slične. biće sranja krvi i revolucije... to je jedini logičan slijed događaja

chosen

Ukupno postova: 587
Zabranjen pristup
Post Postano: 14.12.2010. 17:22 
Naslov:  

bartolomey je napisao/la:
harač rajo, harač!!! *, nisam istorijski načitan, ali sjećam se da je bio neki vladar koji je ostao bez glave, s obzirom da je hrvatska tada imala manje ljudi, odnosno sada vise, trebalo bi srazmjerno povećanju stanovnistva povecati i broj vladara (suradnika)... sve je dobro dok raja ne postane gladna, kad se to desi, poješće sanadera i njemu slične. biće sranja krvi i revolucije... to je jedini logičan slijed događaja

da nažalost slažem se sa tobom..sve ovo stanje u državi sve više i više vodi do neke bolesne revolucije gdje će se paliti lokali auti u i ubijati...:\

MegaSmrT

Ukupno postova: 680
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 14.12.2010. 17:51 
Naslov:  

Baš me zanima oćel' Šeks prijavt' svoj aparat xD

Ukupno postova: 122
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.12.2010. 19:10 
Naslov:  

Ih......morat će gospoda iz carine razviti dobre njuhove da nanjuše u dvorištima pečenje rakije, jer mislim da im nitko neće ništa prijavljivati...i ne treba....oni gore kradu na veliko, a male ljude se ganja za pečenje rakije......svašta pod ovom nebeskom kapom!

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 14.12.2010. 20:29 
Naslov:  

pa j* boga i oca i državu ti j* krvavu i evropsku uniju i sve ti j* živo i mrtvo. koji će meni organ zabranit da pečem rakiju od svojih šljiva u svom dvorišću sa svojim drugarima za svoj jebeni gušt. pa ak ću se ja trovat tom rakijom boli ikog kurac oćul se ja trovat il ne. dabogda im gromovi kuće pokrivali majke im se * mrtve svima. i da vidim ikog na svojoj ćupriji i u svojoj avliji izaći će iz te iste samo u mrtvačkim jebenim crnim kolima teži za par kila olova.

eto

Pikanto

Ukupno postova: 11
Post Postano: 14.12.2010. 21:58 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la :
pa j* boga i oca i državu ti j* krvavu i evropsku uniju i sve ti j* živo i mrtvo. koji će meni organ zabranit da pečem rakiju od svojih šljiva u svom dvorišću sa svojim drugarima za svoj jebeni gušt.
Neće ti nitko zabraniti nego ćeš platiti kaznu. Niti je to krivnja europe. Naša Vlada je mogla tražiti izuzetak malih proizvođača, ali nije. Prema tome na krivog se ljutiš. Jadranka, a ne Europa je ta koju treba j****.
Citat: pa ak ću se ja trovat tom rakijom boli ikog kurac oćul se ja trovat il ne.
Ne slažem se s tobom. Naliješ se brlje, oslijepiš ili udariš autom nekoga i ja moram platiti tvoje liječenje ili liječenje nekog drugog. Dakle i mene se pita što ti radiš u svom dvorištu.
Citat: dabogda im gromovi kuće pokrivali majke im se * mrtve svima. i da vidim ikog na svojoj ćupriji i u svojoj avliji izaći će iz te iste samo u mrtvačkim jebenim crnim kolima teži za par kila olova.
Toliko o poštivanju pravne države. Baš me zanima jesi li bio u nedjelju na izborima? Tamo se rješavaju takve stvari, a ne ubojstvima nedužnih ljudi koje Šeks i slični majmuni pošalju u tvoje dvorište provoditi Zakone koji su donijeli.
Citat: eto
Slažem se, eto i od mene

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 14.12.2010. 22:10 
Naslov:  

'oće oni krenit brojat kokoši i janjce po selu? ako imaš više od 20 kokoški po članu kućanstva onda odma udarit porez... jerbo netko tam' gore iz tog bijelog svijeta se sjetio da je čovjeku dovoljan 1 batak na dan?

Pikanto@ Mons je mislio ako se on nalije u svom domu, ko' mu šta može... nije napisao da bi se išao igrati autoškolice

ajte, što još imate oporezovat?

SVI SMO MI VUCO
Pikanto

Ukupno postova: 11
Post Postano: 14.12.2010. 22:14 
Naslov:  

Citat: Pikanto@ Mons je mislio ako se on nalije u svom domu, ko' mu šta može
Onda spada u kategoriju oslijepiš i moram mu plaćati lječenje ili socijalu.

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 14.12.2010. 22:19 
Naslov:  

radije ću takvima plaćat liječenje, nego onima gore ekskurzije po americi i ostalim "inostranstvima"

SVI SMO MI VUCO
mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 14.12.2010. 22:27 
Naslov:  

ma nabijem te EU birokrate koji nam nameću te nebulozne direktive kako bi onda morali kupovati neko njemačko ili britansko smeće od žeste, baš ih ono pošteno nabijem...prvo ona idiotske uredba u svezi s izgledaom povrća, pa zabrana kolinja, ma samo da odemo što dalje od te neoliberalne utopije zvane EU...

Monstrum

Post Postano: 14.12.2010. 22:38 
Naslov:  

@pikanto, pretpostavljam da ti imaš obrt pa te smeta što komšija peče rakiju koja je bolja od tvoje ili ?

šta ja radim u svoja 4 zida je moj problem, ne ugrožavam druge ločući rakiju u svoja 4 zida s vragom crnim na kraju krajeva, a dovoljno mozga u glavi imam da se ne bakćem s volanom kad se ožderem

što se tiče izbora, da, bio sam na svim izborima od postojanja ove usrane države, odnosno na onima na koja sam mogao izaći kao punoljetan, a bilo ih je nekoliko i uvijek sam glaso za krive, odn. za prave koji to nisu bili zbog utjecaja dijaspore, leševa, bosne ili nekih trećih mlatimudana koji ne plaćaju porez u ovoj prčiji, a ja ga plaćam i to sam ga masno plaćo za krizna poreza, a bome ga masno i sad plaćam i taj porez i 100 drugih i zdravstveno i dopunsko i ko zna koji kurac ne, a rakiju u svoja 4 zida neću moć peći zbog kretena i imbecila koji oće još više potparit svoje usrano, lopovsko, debelo dupe. stoga te molim lijepo da mi ne popuješ tu o usranoj evropi ili kojem drugom kurcu.

a osljepit neću jer ne pijem metanol, nismo u rusiji pobogu

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 14.12.2010. 23:00 
Naslov:  

Već vidim za kojih 8 mjeseci crne kronike iz Cerića, Tordinaca, Mirkovaca i ostalih pitoresknih sela vinkovačkoga kraja; a nisu vratili oružje u MUP... Very Happy

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Monstrum

Post Postano: 15.12.2010. 5:39 
Naslov:  

pa kužiš, to je još jedino što ove ptspovce drži na lancu ... rakija. i sad kad to uzmu

Skoči u forum: