Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Unikom: Osamsto tona soli spremno je za zimu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.12.2010. 11:22 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Koje to crne ralice trebamo propustiti?

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.12.2010. 18:51 
Naslov:  

može li jedno pitanje za sve prisutne na ovoj temi....??
dakle....
može li mi tko reći koja je to ulica u Osijeku i široj okolici bila NEPROHODNA radi neocišcenog snijega ???????????????????????????????????????????

to što vi svi ocekujete da ce sve ulice biti gotovo suhe kao u sred ljeta nakon što padne snijeg...
dokazuje samo jednu stvar...
a to je da ste razmažena derišta....

ako je vrijeme snijega....i ako taj snijeg pada...
zar stvarno ocekujete da bilo gdje u svijetu postoji zimska služba ili bilo koja druga organizacija...koja istog trenutka...može ocistiti taj snijeg u roku odmah...
samo zato da se vi možete voziti gotovo po suhim cestama...
jer vam u sred zime smeta što je snijeg na cesti...
(i to pazi sad ovo)...smeta vam zbog toga što je na cesti ima ugaženog snijega po kojem se MOŽE voziti...znaci možete stici do odredišta...
al ne...najbolje je odmah pljuvati i reći opet nitko nije ništa radio

recite gdje to niste mogli stici doći proci ili bilo što, a da je razlog tome bio snijeg koji je zatrpao ulicu cestu stazu ?????????????????????????????

ajde recite ????????????

pa jebote kao da je napadalo 6 metara snijega pa niste mogli izaci iz kuće...i da ste morali cekati proljece da se taj snijeg otopi

stvarno ste nezahvalna bagra od narada

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 19.12.2010. 19:31 
Naslov:  

Bila je recimo jedna ralica na kružnom na Divaltovoj.....znači već to nije NIJEDNA
e sad to što je netko nije vidio ne znači da je nije bilo...
daleko od toga da bi se to moglo i bolje obaviti...
ali pretjerivanje je reći da od 4 ujutro do 4 popodne ništa nije napravljeno....
svakom poslu se može naći zamjerka...ali eto ljudi znaju najbolje....
ako netko misli da može bolje bit će još snijega....
javite se pa da vidimo kako se to čisti....

osijek031.com smile osijek031.com smile
huricane-girl
Ukupno postova: 23
Post Postano: 19.12.2010. 19:54 
Naslov:  

Znaci da je kruzni na Divaltovoj bitniji od kruznog na Zupanijskoj???? Jer u 3 popodne je taj kruzni jucer bio pun snijega....
Mislim da nitko ne ocekuje suhe ulice, barem nitko pametan,ali ocekujemo da su donekle ociscene barem glavne ulice.... a jucer popodne nisu bile.... Ja sam svjesna da u moju ulicu ralica nece doci... Lazem, dosla je, ali je samo prosla.... kao da i nije ralica....
Razumijem da ne idu cistit iste sekunde kad pocne padati ili kad prestane, ali brate mili, proslo je vise od 5 sati od kad je prestao padati pa jos uvijek nisu bili ni poceli cistit.... A smatram da su Zupanijska i Ulica Republike bitnije od Mreznicke.... a kroz Mreznicku je prosla prije nego kroz Županijsku... i to je cinjenica i to nitko ne moze osporiti....

nicoll

Ukupno postova: 236
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.12.2010. 20:07 
Naslov:  

okej za kolnike, baci se sol i auta to fino ugaze zimskim gumama i sve se otopi ili prođe ralica,prije ili kasnije....ali što je sa stazama..moš na prste nabrojat koje su očišćene..
jel nisu rekli da je to kažnjivo, da svatko mora očistiti ispred svoje kuće? Ljudi su takve ljenčine, znaju srat za ralice a nisu u stanju 2 m staze očistit ispred svoje kuće...
Morat ću si nabaviti neke lance za čizmice...

"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." osijek031.com smile osijek031.com smile
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 19.12.2010. 20:29 
Naslov:  

huricane-girl je napisao/la :
Jer u 3 popodne je taj kruzni jucer bio pun snijega....

ajd mi definiraj ovo...pun snijega
što to znaci
da se nije moglo proci
da se nije moglo voziti
da je bilo neprohodno

ne kužim

iskreno ja bi volio da uopce ne padne snijeg...i da ga uoopce nema...alergican sam na snijeg...
al budimo realni....dokle god se može proci autom ili pješke
ne možemo govoriti o neprohodnim ulicama ili o tome da je kolicina snijega sprijecila bilo kakav prolazak

i sad se opet vracamo na te zimske službe...
ne želim da sad ispadne kako ih ja branim ili opravdavam njihov rad ili nerad...
vec samo govorim o tome da ljudi previše ocekuju od tih službi
i da se stjece dojam kako imalo snijega na cesti automatski znaci kako oni nisu apsolutno ništa radili
uostalo...i da nisu ništa napravili...opet dolazimo do onoga....
kroz koju cestu ulicu ili stazu se nije moglo proci...zbog ogromne kolicine snijega....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
huricane-girl
Post Postano: 19.12.2010. 20:35 
Naslov:  

Ti meni definiraj sto ti znaci ogromne kolicine snijega????
Ako mislis pod tim metar snjiega, onda ni jedna.... jer ga toliko nije ni napadalo....
Ja se opet vracam na moju ulicu.... ima ga na cesti jedno 15 cm... skupa s ledom... koji se stvorio kad je prvi put pao.... i sad je na njega napadalo jos...
i to ce tako stajati.... malo pa malo neki auto proklize....
Meni iritira cinjenica sto ce mi za 10-tak dana doci komunalac u ulicu i zvonit ljudima i naplacivat kazne jer ima ugazenog snijega na stazi... na onoj istoj stazi koju ja privatno ne mogu obnovit jer je nadignuta od korjenja drveca, a ne mogu jer to nije moje vlasnistvo vec gradsko... pa brate mili, neka ju onda grad i ocisti...meni ce naplatit kaznu jer nisam ocistila gradsku stazu???? ( da se razumijemo, bez obzira na to, moja je ociscena pred kucom, dakle govorim opcenito) a za to isto vrijeme, na csti imam 3 puta vise neociscenog snijega... zasto??

Sir William
Ukupno postova: 360
Post Postano: 19.12.2010. 20:43 
Naslov:  

ja mislim da bi trebali utovarit sol u one avijone što komarce skidaju, pa bacat iz zraka.. ili provuc one cijevi za grijanje sto su ispod trga stavili ispod svake ceste, staze, čuprije, dvorišta, dnevnog boravka pa da vidiš radosti.. nigdje snjega..

edit: http://www.youtube.com/watch?v=MKuA6VS_ujw

Ukupno postova: 236
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.12.2010. 21:03 
Naslov:  Re: Unikom: Osamsto tona soli spremno je za zimu

Idemo svi u trope! osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 19.12.2010. 22:17 
Naslov:  

Ima i u mojoj ulici sloj snijega na cesti i u svim susjednima pa ne serem po zimskoj službi.....
moš zamisliti...i svake zime je ista stvar i kad padne ledena kiša još i gore.......
zima je....i normalno je da ceste nisu kao u pol ljeta....
a što se kružnog tiče.......nitko nije govorio o tome koji je važniji-mislim gdje je uopće smisao toga?!??? već je rečeno da je ralica tamo bila.....a vjerovatno je da je bila i drugdje.....pa ju je svatko vidio na drugom mjestu....u drugo vrijeme....
ali ustvari zaboravih ja........ma sram ih može biti što ne idu s divovskim grijačima po gradu i tope snijeg.......da se narod ne mora za*ebavati....čak štoviše trebali bi uvesti podno grijanje po cijelom gradu..........
tako da se snijeg nigdje ne može zadržati....
pa da ljudi onda nađu nešto drugo za pljuvanje....

osijek031.com smile osijek031.com smile
huricane-girl
Post Postano: 19.12.2010. 22:43 
Naslov:  

Osijek ima minimalno 3 ralice.... mozda i vise.... ne znam tocan broj, ali 3 sigurno... vidjene u isto vrijeme na istom mjestu....
ja ne kazem da su krivi ljudi koji njih voze, oni ne mogu sami krenut dok ne dobiju od svojih nadleznih plan i program starta i kretanja....
A ja govorim o prioritetima kruznih tokova i glavnih ulica.... i opet cu ponovit.... jedna mala Mreznicka je bila ociscena prije jedne velike Strossmayerove.... po cijoj naredbi i logici????

tyler_durden

Ukupno postova: 295
Post Postano: 19.12.2010. 23:40 
Naslov:  

ja ne kazem da su krivi ljudi koji njih voze, oni ne mogu sami krenut dok ne dobiju od svojih nadleznih plan i program starta i kretanja....
A ja govorim o prioritetima kruznih tokova i glavnih ulica.... i opet cu ponovit.... jedna mala Mreznicka je bila ociscena prije jedne velike Strossmayerove.... po cijoj naredbi i logici????

Ja mislim da je Branimir Glavaš kriv za to. Čak mislim da sam ga vidio kako sa lopatom vraća snijega natrag na cestu iza ralice jer sam čuo da je on isključivo naredio da se mala Mrežnička očisti prije velike Strossmayerove.
Očekujem opsežni prilog Drage Hedla na tu temu u sutrašnjem Jutarnjem Listu.
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

huricane-girl
Post Postano: 19.12.2010. 23:43 
Naslov:  

tyler_durden je napisao/la:

Ja mislim da je Branimir Glavaš kriv za to. Čak mislim da sam ga vidio kako sa lopatom vraća snijega natrag na cestu iza ralice jer sam čuo da je on isključivo naredio da se mala Mrežnička očisti prije velike Strossmayerove.
Očekujem opsežni prilog Drage Hedla na tu temu u sutrašnjem Jutarnjem Listu.
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

moze...

Skoči u forum: