Odakle uopće i krenuti? Nevjerovatno je kako si uspio u par rečenica utrpati toliko zamjena tezi, demagogije, poluistina, uvreda, a kao šećer na kraju: i dijagnozu.
chaknoris@BrickTop
Samo ti nastavi. Odakle Deji novac? Sigurno je kao školarac prodao puno limunade. Imao veliku kasicu-prasicu.
Rekao sam da ne znam. Zanimljivo je da nitko ni od silnih detuđmanizatora to ne zna, a apsolutno sam siguran da itko zna, itekako bi to već davnih dana iskoristio ne bi li oblatio pokojnika i njegovu obitelj. Dojma sam da mu je za sada najveći krimen koji mu stavljaju na teret, tobožnje crtanje po nekoj tamo salveti. Može to i bolje i konkretnije
Dakle, ne znam odakle Deji novci. Isto kao što ne znam odakle Sanaderu kolekcija skupocjenih satova, odakle Mesiću za dva stana u centru Zagreba (u biti znam: od prijatelja, ali kojih?), odakle Josipoviću pet stanova također u Zagrebu i pokretnine u vrijednosti preko 150 000€, odakle ovom, odakle onom... možemo tako do sutra.
chaknoris
Zadnji put. Tvoj veleljubljeni Francek je pustio s lanca i blagoslovio najveću hordu pljačkaša ikada viđenu na tako malom prostoru. Ekipu koja je u rekordno kratkom roku opljačkala i opustošila sve. Huni su za njih dječji vrtić.
Evo došli smo i do demagogije. Kao prvo, neki procjenjuju da je ratne štete bilo oko 235 milijardi kuna, a "privatizacijske štete" oko 6 milijardi. Kao drugo, ako se ti služiš demagogijom, onda dopusti i meni: neka institucije rade svoj posao. Nije F. Tuđman donio zakon o privatizaciji (nego Sabor) niti ju je F. Tuđman provodio, a također nije F. Tuđman niti policija niti sudstvo kolike god da ovlasti onda imao. Ne znam jel se nakon njegove smrti štogod mijenjao Zakon o privatizaciji i jel itko ikad odgovarao za taj kriminal, ali po toj nategnutoj "zapovijednoj odgovornosti" kojom kriviš Tuđmana za privatizaciju, isto tako možeš kriviti i "trećejanuarsku koaliciju" koja nije prstom mrdnila po tome pitanju, nego je imala i svojih afera, isto tako možeš kriviti i Mesića i Josipovića za sve afere koje su nastale ili još uvijek nastaju za njihovih mandata, a u neke su bili i izravno umiješani. A ne vidim baš da prosipaš žuć na račun te dvojice. Hmm....
chaknoris
Gdje ima da premijer za mito prodaje nacionalne resurse (INA)? Ok, valjda ima u zabiti Afrike.
To je nacionalna veleizdaja. Totalno uništavanje naroda.
Slažem se, ali kakve pobogu veze Tuđman, koji je mrtav već skoro 11 godina, ima s time? Stvarno je zanimljivo dokle tvoja patološka mržnja seže.
Prije dva dana sam u startu rekao da ne vrijedi raspravljat s osobom koja je zaslijepljena patološkom mržnjom i evo sad još jednom ponavljam, ne vidim kuda ovo vodi? Mogu ja do sutra tu sad pisati litanije, ali s kojom svrhom? Ti ćeš i dalje tepsti po svome, tu i tamo ćeš udariti ispod pojasa, a rekoh, nećemo se pomaknit s mrtve točke. S vremenom će doći (čudi me da već nisu) i ostali diskutatni, tipa vilenjaka i onda opet u krug.