Autor |
Poruka |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Komentator031 reče: "Prošlost ostavite prošlosti", a gotovo kroz svaki od 29 postova koje sada ima, u slučaju da se napadne omiljeni mu HDSSB i Glavaš, proteže se lajtmotiv ratnih zasluga potonjih, uz ili izravno ili pritajeno pitanje sugovornicima-forumašima: "A gdje ste vi bili devedesetih?" |
|
|
|
|
 |
bob11
Ukupno postova: 346 Spol:  Nebitno

|
jb te ko ti piše tekstove???bubi možda,il glavonja??
šta vi toliko dobrog radite??
ajde nabroj par projekata bubija da je pomogao u razvoju grada!!!??
nebi se ni čudio da si i ti sam bubi!!
neokaljani hdssb??jel su to oni isti koji su čpokušavali podmititi suce u slučaju glavaš??? |
|
 |
bob11

|
kao bankar ili maneken???
kupovali laptope našim novcem,našoj djeci.... |
|
 |
komentator031 Ukupno postova: 76 Spol:  Nebitno
|
[quote="zen031"]
Komentator031 reče: "Prošlost ostavite prošlosti", a gotovo kroz svaki od 29 postova koje sada ima, u slučaju da se napadne omiljeni mu HDSSB i Glavaš, proteže se lajtmotiv ratnih zasluga potonjih, uz ili izravno ili pritajeno pitanje sugovornicima-forumašima: "A gdje ste vi bili devedesetih"
Razumijem da nisu svi bili tu, no treba i razumjeti ponos onih koji su bili tu, nije mi namjera nikoga osuđivati u svakom slučaju, niko nije savršen i ništa nije crno bijelo. Samo mi je drago što je došlo do smjene generacija u gradu. |
|
|
|
|
 |
|
Biljin potez je diskriminirajući jer su laptope dobili samo petaši. Kako se osjeća djete iz četvrtog ili šestog razreda, probajte se staviti u njihov položaj. I kako su se petaši osjećali kada su im roditelji oduzeli i prodali laptope jer imaju neplačene račune i prazan frižider. Taj njezin potez nije imao blage veze sa socijal demokracijom. Nadalje sam naziv stranke socijaldemokratska partija Hrvatske, kratica bi trebala biti SDPH, a ne SDP, čini mi se da njih jako vrijeđa to H u imenu. |
|
|
|
|
 |
|
glavaš je osuđen u montiranom procesu, a vidjeti ćeš da će vrijeme to i dokazati, pravda je spora ali dostižna, možemo se prepirati do sutra, no meni to nije cilj. Informiraj se i razmisli o poštenju i nepoštenju pa promisli o čistkama u SDP u i zašto su učinjene, a moj savjet ti je da se pripaziš da i sam tako ne prođeš jer otkad je carica zavladala svako sa svojom pameću nadrlja. |
|
|
|
|
 |
bob11

|
pitao sam te o vašim projektima kojima ste pomogli gradu???
šta se nemožeš ni jednog sjetiti?
što se tiče sdpa slažem se s tobom,daleko sam od ikakve veze s njima... |
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
alj ste ga zakuvali jebale vas stranke... |
|
|
|
|
 |
kenedi
Ukupno postova: 15 Spol:  Muško
|
Koliko te plaćaju da spamaš komentator031? |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Svi se uvijek vracaju na te 90te a SVAKA stranka u gradu i zupaniji je nakon 2005 koalirala sa HDSSB i glavasem.
svakoj stranci je u bori za fotelje glavaseva ruka bila dobra a sad svi nesto moraliziraju i kad nema afera u sadasnjosti vracaju se u 90te za koje su znali i 2005. |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
maradona Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
Glavašu se prvo trebalo suditi zato što je kriminalac, lopina svoje vrste,uništio tvornice u domoljubnoj privatizaciji, uništio privredu,što su on i ekipa muzli Slavoniju 15 godina nakon čega su odjednom vidjeli kako to nije valjalo pa su se pretvorili u "spasitelje", što je svojim nerođenim unucima i praunucima omoćuio lagodan život i da ne nabrajam dalje. Prvo ga se trebalo osuditi zato što je lopov i kradljivac, a ovako se nažalost napravilo mučenika od njega. Ne bi me čudilo da prečasni Marin Srakić pokrene postupak za njegovu beatifikaciju. |
|
|
|
|
 |
|
bla bla bla to smo vec 10000 puta napisali i opet su svi koalirali sa njim nakon toga . Ako je tolko maznio zasto si koalirali, zasto ga nisu osudili za to?
Imao je svojih gresaka, birao je lose kadrove u to vrijeme ali zasto su svi koalirali sa njim poslje toga? zasto.
poslje jebanja nema kajanja  |
|
|
|
 |
viola Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek :) Spol:  Nebitno
|
a što ste se svi raspričali
najbolje glasati za neke nove ljude (npr. galićevu stranku  ) i zarva :p |
|
|
|
|
 |
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Kako zašto?! Pa iz istog razloga zbog kojega je on krao...novaca, moći, dobrih pozicija, zašto..mislim teško pogodit zašto koaliraju. |
|
|
|
|
 |
|
neloša ideja  |
|
|
|