Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Skromna kampanja: Za glas birača bore se kiflicama, vinom i voćem

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zen031
Ukupno postova: 1236
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.12.2010. 17:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Komentator031 reče: "Prošlost ostavite prošlosti", a gotovo kroz svaki od 29 postova koje sada ima, u slučaju da se napadne omiljeni mu HDSSB i Glavaš, proteže se lajtmotiv ratnih zasluga potonjih, uz ili izravno ili pritajeno pitanje sugovornicima-forumašima: "A gdje ste vi bili devedesetih?"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
bob11

Ukupno postova: 346
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.12.2010. 17:12 
Naslov:  

komentator031 je napisao/la:
Ja znam da ću glasati za one koji su se zainatili da Slavoniji i Baranji bude bolje, a sve stranke koje moraju odgovarati Zagrebu i tamo moljakati da dobiju koju kunu za projekte u Osijeku ću zaobići u širokom luku. Tu su prvenstveno tzv velike stranke. Plavi i crveni nam uništiše državu kriminalom, doduše u Osijeku po broju kaz. prijava ne zaostaju ni crni. Jedni imaju aferu zeleni, drugi crveni kamioni, a crni kiosci. Jedini ostaje neokaljan HDSSB, znam sad će partijci skočiti, ali sav grijeh je u činjenici da se nisu dali zezat od Ive i njegovih lijevih i desnih ruku, Jadranke i Vladimira. Sretni smo ako nas ne zatvore sve, kako je krenulo, koji smo na ovaj ili onaj (skroman) način sudjelovali u ratu.

jb te ko ti piše tekstove???bubi možda,il glavonja??
šta vi toliko dobrog radite??
ajde nabroj par projekata bubija da je pomogao u razvoju grada!!!??
nebi se ni čudio da si i ti sam bubi!!

neokaljani hdssb??jel su to oni isti koji su čpokušavali podmititi suce u slučaju glavaš???

Post Postano: 08.12.2010. 17:17 
Naslov:  

Prošlost ostavite prošlosti. Bubalo je okupio mladu ekipu i kao bankar

Na svu sreću nisu na vlasti pa da kupuju laptope našim novcima.

kao bankar ili maneken???
kupovali laptope našim novcem,našoj djeci....

Ukupno postova: 76
Post Postano: 08.12.2010. 17:32 
Naslov:  

[quote="zen031"]
Komentator031 reče: "Prošlost ostavite prošlosti", a gotovo kroz svaki od 29 postova koje sada ima, u slučaju da se napadne omiljeni mu HDSSB i Glavaš, proteže se lajtmotiv ratnih zasluga potonjih, uz ili izravno ili pritajeno pitanje sugovornicima-forumašima: "A gdje ste vi bili devedesetih"
Razumijem da nisu svi bili tu, no treba i razumjeti ponos onih koji su bili tu, nije mi namjera nikoga osuđivati u svakom slučaju, niko nije savršen i ništa nije crno bijelo. Samo mi je drago što je došlo do smjene generacija u gradu.

komentator031
Post Postano: 08.12.2010. 17:38 
Naslov:  

Biljin potez je diskriminirajući jer su laptope dobili samo petaši. Kako se osjeća djete iz četvrtog ili šestog razreda, probajte se staviti u njihov položaj. I kako su se petaši osjećali kada su im roditelji oduzeli i prodali laptope jer imaju neplačene račune i prazan frižider. Taj njezin potez nije imao blage veze sa socijal demokracijom. Nadalje sam naziv stranke socijaldemokratska partija Hrvatske, kratica bi trebala biti SDPH, a ne SDP, čini mi se da njih jako vrijeđa to H u imenu.

komentator031
Post Postano: 08.12.2010. 17:47 
Naslov:  

bob11 je napisao/la:
Ja znam da ću glasati za one koji su se zainatili da Slavoniji i Baranji bude bolje, a sve stranke koje moraju odgovarati Zagrebu i tamo moljakati da dobiju koju kunu za projekte u Osijeku ću zaobići u širokom luku. Tu su prvenstveno tzv velike stranke. Plavi i crveni nam uništiše državu kriminalom, doduše u Osijeku po broju kaz. prijava ne zaostaju ni crni. Jedni imaju aferu zeleni, drugi crveni kamioni, a crni kiosci. Jedini ostaje neokaljan HDSSB, znam sad će partijci skočiti, ali sav grijeh je u činjenici da se nisu dali zezat od Ive i njegovih lijevih i desnih ruku, Jadranke i Vladimira. Sretni smo ako nas ne zatvore sve, kako je krenulo, koji smo na ovaj ili onaj (skroman) način sudjelovali u ratu.

neokaljani hdssb??jel su to oni isti koji su čpokušavali podmititi suce u slučaju glavaš???

glavaš je osuđen u montiranom procesu, a vidjeti ćeš da će vrijeme to i dokazati, pravda je spora ali dostižna, možemo se prepirati do sutra, no meni to nije cilj. Informiraj se i razmisli o poštenju i nepoštenju pa promisli o čistkama u SDP u i zašto su učinjene, a moj savjet ti je da se pripaziš da i sam tako ne prođeš jer otkad je carica zavladala svako sa svojom pameću nadrlja.

bob11

Post Postano: 08.12.2010. 18:09 
Naslov:  

bob11 je napisao/la:

glavaš je osuđen u montiranom procesu, a vidjeti ćeš da će vrijeme to i dokazati, pravda je spora ali dostižna, možemo se prepirati do sutra, no meni to nije cilj. Informiraj se i razmisli o poštenju i nepoštenju pa promisli o čistkama u SDP u i zašto su učinjene, a moj savjet ti je da se pripaziš da i sam tako ne prođeš jer otkad je carica zavladala svako sa svojom pameću nadrlja.

pitao sam te o vašim projektima kojima ste pomogli gradu???
šta se nemožeš ni jednog sjetiti?
što se tiče sdpa slažem se s tobom,daleko sam od ikakve veze s njima...

Ukupno postova: 343
Post Postano: 08.12.2010. 19:08 
Naslov:  

alj ste ga zakuvali jebale vas stranke...

kenedi

Ukupno postova: 15
Post Postano: 08.12.2010. 19:44 
Naslov:  

Koliko te plaćaju da spamaš komentator031?

centurion
Ukupno postova: 938
Post Postano: 08.12.2010. 21:02 
Naslov:  

Svi se uvijek vracaju na te 90te a SVAKA stranka u gradu i zupaniji je nakon 2005 koalirala sa HDSSB i glavasem.
svakoj stranci je u bori za fotelje glavaseva ruka bila dobra a sad svi nesto moraliziraju i kad nema afera u sadasnjosti vracaju se u 90te za koje su znali i 2005.

Ukupno postova: 47
Post Postano: 08.12.2010. 21:19 
Naslov:  

Glavašu se prvo trebalo suditi zato što je kriminalac, lopina svoje vrste,uništio tvornice u domoljubnoj privatizaciji, uništio privredu,što su on i ekipa muzli Slavoniju 15 godina nakon čega su odjednom vidjeli kako to nije valjalo pa su se pretvorili u "spasitelje", što je svojim nerođenim unucima i praunucima omoćuio lagodan život i da ne nabrajam dalje. Prvo ga se trebalo osuditi zato što je lopov i kradljivac, a ovako se nažalost napravilo mučenika od njega. Ne bi me čudilo da prečasni Marin Srakić pokrene postupak za njegovu beatifikaciju.

centurion
Post Postano: 08.12.2010. 21:23 
Naslov:  

bla bla bla to smo vec 10000 puta napisali i opet su svi koalirali sa njim nakon toga . Ako je tolko maznio zasto si koalirali, zasto ga nisu osudili za to?
Imao je svojih gresaka, birao je lose kadrove u to vrijeme ali zasto su svi koalirali sa njim poslje toga? zasto.
poslje jebanja nema kajanja Razz

Ukupno postova: 9
Post Postano: 08.12.2010. 21:32 
Naslov:  

a što ste se svi raspričali Very Happy
najbolje glasati za neke nove ljude (npr. galićevu stranku Smile ) i zarva :p

porezni obveznik

Ukupno postova: 347
Post Postano: 08.12.2010. 21:32 
Naslov:  

Kako zašto?! Pa iz istog razloga zbog kojega je on krao...novaca, moći, dobrih pozicija, zašto..mislim teško pogodit zašto koaliraju.

centurion
Post Postano: 08.12.2010. 21:37 
Naslov:  

viola je napisao/la:
a što ste se svi raspričali Very Happy
najbolje glasati za neke nove ljude (npr. galićevu stranku Smile ) i zarva :p

neloša ideja Wink

Skoči u forum: