Slavija: Doček nove godine 2011.

Osijek

Slavija: Doček nove godine 2011.

Slavija Nova poziva vas na proslavu lude novogodišnje noći!

Dva floora, bogat food bar te piće cijele noći! Uživajte u zvucima pop-rocka te r'n'b-a u Slaviji, a u grijanom šatoru cijelu noć će Vas zabavljati tamburaški hitovi!

A najbolje od svega – budite potencijalni dobitnik glavne nagrade večeri i kući odvezite novi SCOOTER! (kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, obvezno sačuvajte svoju ulaznicu do kraja proslave )

Cijena ulaznice za doček Nove godine u MMC Slavija ostaje 200 kn do same proslave, stoga požurite na prodajna mjesta!
Čuvajte svoje ulaznice i postanite potencijalni dobitnik skutera!

Za 10 (i više) kupljenih ulaznica - 1 ulaznica gratis!
Rezervacija na: 091 421 1188

Prodaja karata kreće od 15. prosinca (srijeda) na 2 prodajna mjesta – Hotel Royal te CD shop Dancing bear.

Nagradna igra

Osijek031.com poklanja 5x1 ulaznicu za Doček nove godine u Slaviji, a sve što trebate napraviti je ispuniti obrazac ispod i kliknuti na "Like" ispod naslova ove najave:

Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Saša Ikić
Ema Božić
Ivana Brkić
Josipa Biljan
Marin Lukić

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju ulaznice. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnicima želimo odličan provod, a ostalima više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!

-> Doček Nove godine 2011.

Ukoliko znate za doček koji nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl. šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com
Bila prosle godine ekipa bila dobra.
Sto i tko ovdje svira neki kontakt telefon tko je organizator to je jako bitna stvar,bitno je da su stavili 200 kuna koje se istice od daleko bitnijih stvari a to je tko vas zabavlja
prošle godine je preloše bilo! organizacija je bila grozna! čekalo se ispred na ulazu po onoj kišurini odvratnoj sat-dva da se uđe unutra. sramota!
ja sam s frendicama dosla u 9 sati i nisam nista cekala cekalo se je najvise oko 10 do pola 11 jer su bas onda svi navalili a ipak je bilo i puno ljudi a svi su se morali pretrazizi(barem je mene zenska zastitarka pretrazila)Do 10 sati je tamo bilo totalno praznao ne kuzim sto se ceka do 10 sati.
Meni je bilo ok kad sam htjela doamce bila sam u satoru a stranu u kinu e sad ne znam tko sad to sve organizira
prošle godine je bila živa koma, ljudi su stajali preko 1h mokri na kiši
Evo je, stiže trakavica zvana Slavija Prošle Godine.
E pa ja dolazim :)
i ima da se u šatoru pušta tamburica all night long!
Evo par detalja o ovogodišnjoj organizaciji dočeka u Slaviji:

- ulaz - ove godine posvetit će se maksimalna pozornost što bržem ulasku slavljenika u prostor šatora i to na način da je povećan broj ulaza. Ona, vjerujemo, minimalna čekanja brže će proteći uz piće dobrodošlice koje će vas čekati i prije nego proslava krene :) U slučaju kiše/snijega - rješenje je veeeeeelika natkrivena terasa na ulazu u šator
- izdvojeni food bar - za razliku od prošle godine, prostor sa hranom bit će izdvojen i o njemu će se cijelo vrijeme brinuti konobari kako bi sve bilo fino, uredno i kako treba :)
- puuuuno konobara - čak njih 20 će biti tu kako se na cugu ne bi čekalo niti sekunde
- štikle vole tepih - pa će tako cijeli prostor šatora i Slavije biti pokriven tepihom jer ipak - štikle i cipele fine vole mekano :)
- novi novcati scooter - kao što je već poznato, najsretniji među vama odjezdit će u dugu tihu noć (ili još bolje bistro jutro) na novom scooteru! Ili možda bolje da dođe sutra po njega kad se malo odmori od burne proslave, heheheh...

I to su detalji ukratko, prodaja karata je krenula s današnjim danom u Hotelu Royal i CD shopu Dancing bear.

I za kraj balade - ekipa koja je UFO vratila na put ponosa i slave, napravit će to i sa najluđim dočekom Nove godine u MMC Slavija! Sva pitanja možete postaviti ovdje na forumu, pozdrav!
Lijepo što smo saznali ovake info :)
Bio sam lani i meni je bilo odlično. Stvar je kako si sam napraviš tako ti i bude, a meni bilo super tak da ću i ove godine tamo.
Bez brige, ove će godine biti sve bolje. Kako su UFO pokrenule mlade snage, tako isto te djelomično iste snage namjeravaju podici i ovu proslavu nove na istu razinu...

Iako sam u globalu organizator nove u Mini Teatru, ovdje pomažem kao "vanjski suradnik" i mogu vam ustvrditi da će sve biti puno bolje nego prošle god, trebate samo vjerovati ;)
treba samo pogledati postove od 1.1.2010. na temu nove godine u slaviji i sve će svima biti jasnije!
A ti onda pogledaj ovdje postove gdje se spominje da je druga organizacija, tj da ovo organiziraju ljudi koji su napravili ovogodišnji UFO
ako ove godine bude imalo bolje nego prošle, svaka čast! samo, ja više ne riskiram!
Naravno, nitko te ne tjera...

Dođi onda u Mini Teatar :D
Svatko će svoje novčiće rasporediti tamo gdje želi i to je okej!

Za sve one koji se odluče za Slaviju, potrudit ćemo se osigurati maksimalno dobru organizaciju i nadamo se da će za sve to biti jedan jako lijep i zabavan doček Nove godine :)
Evil Poodingh

A ti onda pogledaj ovdje postove gdje se spominje da je druga organizacija, tj da ovo organiziraju ljudi koji su napravili ovogodišnji UFO

pudinže vjerujem da će ove godine onda def biti bolje...al na osnovu prošle godine nea teoretske šanse da nekako nagovorim ekupi da se opet ode tamo...jer prošla godina ko god da ju je organizirao je bila koomaa
Noktua je organizator, ali sa novim ljudima zaduženim za program...
Nece biti DJ iz Mini Teatra, Mini Teatar ima svoj program...
I da, ja ne kužim to sa video partyima iako sam ih i ja znao raditi, no to onda večinom nisu bili plesni partyi nego neki chill ili sl..

Pa ne ideš van gledati spotove, ideš van družiti se sa ljudima, plesati s njima, na glazbu koja svira, a ne da vas par plešete i ne družite se i ne gledate sebe međusobno nego gledate ekran, gdje su neki spotovi koje ste vecinu vec brdo puta vidjeli...
Vesnica, prošle godine u Slaviji je bila organizacija takva i takva, ove godine se ide naprijed..

Znači, ove godine u Slaviji ekipu očekuje red dobrog starog rocka (i domaćeg i stranog), pa red aktualnih hitova tipa Rihanna, Lady Gaga i sl., tako da sigurno neće biti dosadno! a u grijanom šatoru su tamburaški hitovi za sve one koji uživaju u tamburicama, a s obzirom na viđeno prošle godine, takvih je bilo dosta :)
INFO: Za 10 (i više) kupljenih ulaznica - 1 ulaznica gratis!
Bit će super ove godine u Slaviji, Noktua je organizirala dosta kvalitetnih stvari, a i vjerujem da su naučili na svojim prošlim greškama! Nadam se lijepom provodu!!!!!!!!!!!!
Prodajem 1 kartu za Slaviju, cijena 150 kn
trebali kome karta prodajem ju za 170 kn, zato sto sam dobio bespla ulaznice negdje dalje ://

ade plz ljudi ako treba kome nazovite me na broj
092 100 2914 i donesem vam to ...

Re: Slavija: Doček nove godine 2011. - nagradna igra je završena!

Pozdrav!
Evo da se i ja javim.
Ove godine zabavljati ce vas dj Meha unutra-
Vjerujem da ce organizacija ove godine biti puno bolja,vidim puno kritika na proslu novu godinu.
Glazba ce biti s top svijetskih billboardova,kako i pise na plakatu pop/rock r'n'b.
Ako imate nekakvih prijedloga ostavite ih u komentarima ili saljite na mail [email protected] .
Nadam se da cemo se svi lijepo zabaviti.

Vidimo se na novoj u Slaviji.
Prodajem kartu za slaviju, cijena po dogovoru, zainteresirani nek se jave na pm.
kakve su to glasine da će slavija možda biti odgođena ????????????????????????? :x :x
da moguce je da ce bit odgodjena,

tj vjerojatno ce se odrzat slavija, ali bez satora sta je totalna pusiona
Mogla sam i misliti a da sam ja to kazala eto frke,ako propadne ima dosta razloga za to
1.Velika i jeftinija ponuda po Osijeku
2.Nedovoljno informacija dj ili tamburasima koje bi ljude zabavljalo,dan danas se nezna imena dj ili tamburasa,pojma nemam zasto
3.Izbacili video zid s kojim su prosle godine bili jedinstveni po ponudi u Osijeku imali su VIDEO DISCO
4.I naravno nema mene i ekipice
A nadam se da nece propasti jer nije se lijepo nasladjivati kad netko propadne,dogadja se to.
Ma pustimo to i pozelimo im srecu.
Sve najbolje svima za Novu 2011
Nova godina u Slaviji nije odgođena, karte po cijeni od 200 kn i dalje možete kupiti na prodajnim mjestima.
Za one koji su pitali hoće li biti sjedećih mjesta - hoće, tako da će biti mjesta i za odmor.
Nera00

Nova godina u Slaviji nije odgođena, karte po cijeni od 200 kn i dalje možete kupiti na prodajnim mjestima.
Za one koji su pitali hoće li biti sjedećih mjesta - hoće, tako da će biti mjesta i za odmor.

Još ima karata???
Ima.
ahahah ima i previse karata xD

kontam da ce il bit poluprazno sa satorom

ili prepuno u kinu ...

sve u svemu fejl od nove godine zagarantirano
prodajem kartu za 120 kuna
SamirDamir

ahahah ima i previse karata xD

kontam da ce il bit poluprazno sa satorom

ili prepuno u kinu ...

sve u svemu fejl od nove godine zagarantirano

Šta to bude toliko loše? I gdje je to uopće? Inace nisam iz Os... I jel mi tko zna reci sta ulazi u tu cijenu i koliko su sad uopce karte??

Pitanje za organizatore - koliko je karata uopće prodano?
maradona

prodajem kartu za 120 kuna

imaš PM
mile87

u dancing medjedu je prodano 50 karata prije par dana... a jos se prodavalo u royalu, i ajd racunaj da ispod stole dobije jos njih 50 to ce bit maximalno 200-300 ljudi
SamirDamir

mile87

u dancing medjedu je prodano 50 karata prije par dana... a jos se prodavalo u royalu, i ajd racunaj da ispod stole dobije jos njih 50 to ce bit maximalno 200-300 ljudi

najbolje!! :)
S@ky c@r

SamirDamir

mile87

najbolje!! :)

:lol:

baš, više cuge i hrane za nas :D a ne da se tamo guram u Essekeru sa 2000 ljudi i da moram potplatit konobara da mi donese jedno pivo u sat vremena :D
Kako je bilo u Slaviji?
odlično... bio sam jako skeptičan kada sam vidio da nema šatora, dakle nema tamburica... ali na kraju se ispostavilo da je odlično... glazba u početku sranje, kasnije odlično, cuge, hrane, svega bilo na pretek... ljudi taman, ni previše ni premalo... stvarno nema zamjerki...
jedina mala zamjerka je WC koji se nalazio izvan slavije, tako da svako pišanje znači i smrzavanje i garderoba koja se plačala 5 kn... ali sve u svemu solidna ocjena od 9/10... svaka čast...

Meni bilo odlično! Hrane i cuge nije nestalo čak ni u 4 sata, glazba po meni odlična jedino mi smeta što su pred kraj počeli ponavljati pjesme..
S minusima se slažem - garderoba 5kn (al ajd nije ni to strašno, bar si imao di ostaviti jaknu) i taj vani WC. I možda da je bilo malčice više ljudi.. Po mojoj slobodnoj procjeni bilo je 150-200 ljudi..

Al kad vidim ostale spektakularno najavljivane dočeke, tipa Gradski vrt i Esseker gdje je ljudima upropaštena cijela nova godina, mislim da je bilo stvarno super! Vrijeme je doslovno proletilo!

Svaka čast! Ako bude ista organizacija i eventualno nekih poboljšanja još, vidimo se i nagodinu!

I da, pohvale i zaštitarima, koji su bili totalno ok, na ulazu njih 4-5, nije bilo čekanja kod pregledavanja, nisu bili napižđeni (kao recimo oni u Essekeru) i pohvale konobari(ca)ma. Na cugi nisu nimalo štedjeli, čak štoviše :D , cugu sam odmah dobio... I što me začudilo da nije uopće bilo nekog razbijanja, valjanja po podu i sl. Znači pohvale i za ostalu ekipu od sinoć :lol:
mile87

I da, pohvale i zaštitarima, koji su bili totalno ok, na ulazu njih 4-5, nije bilo čekanja kod pregledavanja, nisu bili napižđeni (kao recimo oni u Essekeru) i pohvale konobari(ca)ma. Na cugi nisu nimalo štedjeli, čak štoviše :D , cugu sam odmah dobio... I što me začudilo da nije uopće bilo nekog razbijanja, valjanja po podu i sl. Znači pohvale i za ostalu ekipu od sinoć :lol:

normalno da nije bilo razbijanja kad su plastične čaše bile :) :)
potpisujem što se tiče konobara i zaštitara... što je je, svi su profesionalno odradili i svaka im čast...
Drago mi je da ovogodišnja proslava Nove godine u Slaviji nije bila fail kao prošle. Čitala sam komentare kako je bilo prošle, pa sam bila sumnjičava kako će to ove godine ispasti.

Nisam nikad bila u Slaviji, ali drago mi je da je ove godine ljudima bilo puno bolje nego prošle. :)
jesam vam ja rekao da ce biti dobro i da se ne trebate bojati...a to sam rekao kao organizator jednog drugog doceka ;)
Pa nemos mi rec da ce unutra bit strana mjuza a vani sator i onda bubaju tamburice i samo tamburice cjelu noc :S
Skakavac

Pa nemos mi rec da ce unutra bit strana mjuza a vani sator i onda bubaju tamburice i samo tamburice cjelu noc :S

jbg, s ovim se slažem... premda sam u slaviju išao samo zbog tamburica meni je bilo odlično, ali razumijem i ljude koji su došli zbog druge mjuze, pa su pojeli govno načisto... al kontam da je takvih bilo jako malo, pošto je bilo ludo u cijeloj slavij, nisam baš primjeti oda je neko protestirao ili samo sjedio i kopo nos... taako da je s moje strane izbor glazbe bio vrh... :)
a jbg kad smo platili, obukli se i dosli vec pa necu se durit cjelu noc zbog glazbe...dali smo sve od sebe da se zabavimo i nakoncu i jesmo, ali da su zesce kiksali s tim sto su eliminirali sator ili sto bar nisu pustali jednu vrstu mjuzu do odredjenog vremena pa onda drugu, stvarno jesu

sve u svemu, slavija i ta cjela ekipa koja je organizirala docek ove godine, navodno i proslogodisnji ufo su dokazali da se trebaju manit bilokakve organizacije zauvijek...jer ovo je u najmanju ruku bilo neodogovrno

i sad grbu bacaju i nejavljaju se

smjesno

zacementirali su si reputaciju s ovim.
Prošlogodišnji UFO? Misliš pretprošlogodišnji, ili stvarno UFO 2010? ako misliš, ovo je prvi negativni komentar na UFO 2010 :S...

A organizatori će se javiti, budite sigurni u to ;)
Pod prvo, hvala svima koji su odlučili Novu godinu dočekati u Slaviji, nadam se da vam je bilo lijepo i da ste se zabavili!

Što se tiče mjuze, dj je puštao ono na što je ekipa skakala i tako je i bilo do zore. Šatora nije bilo jer jednostavno nije bilo dovoljno ljudi tako da se napravilo najbolje kako se znalo, a vjerujem da je većina to i prepoznala :)

što se tiče UFO-a 2010., iskreno ovo je prvi negativan komentar na tu temu i nije mi jasno što je to bilo loše u ovogodišnjoj organizaciji UFO-a i po čemu se ekipa koja je to organizirala treba "manit" toga. al dobro, poštujem svačije mišljenje i viđenje stvari, pa tako i ovo..

Re: Slavija: Doček nove godine 2011.

Ok, da su mogli napisati dan-dva ranije da neće biti šatora - i mogli su, ali mislim da nije svijet propao zbog toga. Logično je da su ga izbacili na ovaj broj ljudi. Da je ostao, u zgradi bi bilo premalo ljudi, a čisto sumnjam da bi i u šatoru bilo nešt puno.. Meni je glazba u svakom trenutku bila ok, ljudi su plesali na ama baš sve.. Kažem, meni jedini minus što se toga tiče je kasnije ponavljanje nekih pjesama. Mislim da ipak postoji dovoljno drugih stvari da se ne moraju one prijašnje ponavljati. Stvarno nisam primijetio da je puno ljudi sjedilo i šutilo cijelu večer (izuzev početka dok se ljudi nisu opustili). Ozvučenje također dosta dobro + video zid sa odbrojavanjem - super.

Eto, iz priča sam zaključio da je većina pozitivnih komentara na ovu novu godinu u Slaviji, a vidim i ovdje da je uglavnom svima bilo ok.
ma bilo predobro u slaviji, nije bilo milijun ljudi, nikakva cekanja ni kod ulaza ni cuge nitit ista cak ni protiv wc-a vani nemam nista taman malo svijezeg zraka uhvatis da nadodes pa da nastavis cugat, jedino ponavljanje glazbe ali oke razumljivo je dj je skonto sta rulja zeli i to je dao, konobari i zastitari odlicni, sve u sve bilo je puno bolje nego sto sam ocekivao nego oce biti gdje kakve slike kod nas u ekipi se nitko nije sjetio ponjet fotic ili barem malo bolji mob s pristojnom kamerom :))
SLAVIJA bili smo tamo prosle godine bilo ok ali su se drzali nekoga parvila u svezi glazbe,znaci sator domace stvari a u kinu video party.
Kako neki kazu ove godine bilo 200 ljudi pa ne mogu vjerovati ,prosle godine kazu bilo 1200 ljudi.
Greska po meni je ta sto uopce nisu naznacili tko svira i sto svira,znaci neki prijatelji su pustali glazbu a to je pogresna stvar kao sto se i vidi.
Prosle godine su unaprijed naznacili kakav je program a to je da je video party u kinu a tamburice i sve ostalo domace u satoru,sto ove godine nisu naznacili nista-naravno doslo ajme manje ljudi.
Sistem je taj uzmi novce nabrzaka ne plati ekipu koja te zabavlja ali to je tako kod nas.
Lijep pozdrav
vesnica

SLAVIJA bili smo tamo prosle godine bilo ok ali su se drzali nekoga parvila u svezi glazbe,znaci sator domace stvari a u kinu video party.
Kako neki kazu ove godine bilo 200 ljudi pa ne mogu vjerovati ,prosle godine kazu bilo 1200 ljudi.
Greska po meni je ta sto uopce nisu naznacili tko svira i sto svira,znaci neki prijatelji su pustali glazbu a to je pogresna stvar kao sto se i vidi.
Prosle godine su unaprijed naznacili kakav je program a to je da je video party u kinu a tamburice i sve ostalo domace u satoru,sto ove godine nisu naznacili nista-naravno doslo ajme manje ljudi.
Sistem je taj uzmi novce nabrzaka ne plati ekipu koja te zabavlja ali to je tako kod nas.
Lijep pozdrav

pa i ne bih baš rekao da je zbog toga.. lijepo je pisalo glazba pop-rock i tako je bilo. Bilo je manje ljudi zato jer je navodno prošle godine bilo koma i naravno da su ljudi bili skeptični ove godine i dosta njih zbog toga nije došlo. (kao što će biti slučaj nagodinu sa Essekerom).
Što se mene tiče, meni je odgovarao ovakav broj ljudi, da je bilo još 100tinjak ljudi ne bi škodilo, ali meni je bilo ok. Iskreno, zaboli me uvo za taj video zid. Cijelu večer nisam ni obraćao pažnju na njega jer sam bio sa ekipom i glazba je bila super! Čisto je moglo i bez njega, nitko ne bi ni primijetio da ga nema :D

I šta to znači video party?? Puštali normalno glazbu i na ono platno ubacili kao neku vizualizaciju ala Winamp.. Uopće mi to ne igra nikakvu ulogu..

Ugl, meni je bilo ok i čisto bi i nagodinu mogao opet tamo!
Pa video party znaci to da ono sto slusas to mozes i sve vidjeti a mislim da je to bolja fora nego samo slusati,mislim da je bolja fora jer to je nsto novo,dobro ne kod nas ali iapk mi malo jako dugo kasnimo za nekim stvarima.Sto se tice prsle godine bila je samo velika guzva ali sve ostalo ok
Video party nije neka vizualizacija nego je nesto sasvim drugo ako je vizualizacija s winampa a to je tek onda banana.
Kako kazu da je to sad netko drugi organizirao ok prvi puta im je pa im se i oprasta
ajd Laseru, molim te prestani raditi ovakvu samopromociju...

Da si iskren, da se lijepo potpišeš kao VJ Laser, i da lijepo promoviraš ono što radiš i pokažeš svoje kvalitete ( a vidio sam tvoje mixeve, odlični su, ali previše vrtiš iste stvari, tj retro i to večinom pop i disco uz nešto sitno rocka ) možda bi te netko i cijenio te zvao negdje.

Ovako, ljudi su te pročitali, a ti se i dalje praviš glup. Ja znam da u Osijeku ima organizatora koji bi radili video party, ali sa ovakvim pristupom te nitko nece angažirati, što mi je žao, jer radiš nešto jedinstavno i kvalitetno, ali jednostavno pristup i promocija su ti na razini promocije moldavske fusion jazz scene na broadwayu, tako da...
Hahahahaha... Laseru prestani više spamat! U Slaviji ljudi nisu išli zbog drugih razloga a ne zato što nije bilo tvojih video spotova. Isto kao što prošle godine nisu došli zbog tvojih video spotova.
Najava za Slaviju od prošle i ove godine se uopće ne razlikuje. Sve isto. Nikakvi dj-i ni vj-i se ne spominju. Pa je prošle godine bilo puno a ove ne.
Ajde molim vas da me vise ne prozivate kao vj laser jer s njim nemam veze j... mi se za njega pa ne mogu da shvatim ako nekoga hvalim ne valja ako kazem protiv njega opet ne valja .
Po meni forumi su velika sranja a samo zato sto svi nekoga mogu da kude ili ga dizu u nebeasa
A naravno s nekim laznim nickovima.
Mislim da je taj glupi facebook daleko bolji jer se zna s kim pricam(dobro bas ne 100 posto)a ovako je sve u banani
Ma odajvljujem se ponovo
Sto se tice lasera meni se isto svidja sto radi ti mixevi a ja bas volim te starije ne novije .
Sto se tice Osijeka i organiziranje video partija pa bas i ne znam da ima intersa za to osim za cajke jer malo smo zaostali za takve stvari ali bit ce to ga 2012 godine ako pozivimo.
Opet svima pozdrav i to lijepi i odjava s foruma koji jedan drugoga pljuju esseker dvoranu i obrnuto a usput i svi ostali
A DA i ne kuzim ako je nesto dobro a to nitko ne organizira
Ajde opet pozdrav za sva vremena i pozdrav ljudima koji brisu postove koji im se bas ne svidajaju
VESNICA
vesnica

Ajde opet pozdrav za sva vremena i pozdrav ljudima koji brisu postove koji im se bas ne svidajaju
VESNICA

Ajde hvala dragom Bogu, ne mogu više čitati o mjuzu, toliko naprednim video spotovima, kao ni tvoje pokušaje da složiš normalnu rečenicu s interpunkcijskim znakovima. Idi tamo gdje je moderno, gdje dok slušaš glazbu možeš i nešto gledati, a nas prekini gnjaviti jednim te istim stvarima. Adio :bye:
ma kaki video zid jbt led... ak ti se gleda idi u kino... koji kurac??? pa idem na novu godinu SLUŠATI, PLESATI I PITI, a ne gledati neki video zid... izbor glazbe odličan, atmosfera odlična, ukratko sve odlično... naravno i bez video zida...

btw. mogla bi se organizirati neka repriza, ali s ograničenim brojem ulaznica, cca 300, maximalno 400... :) :)
nešto kao konobarska Nova godina mjesec dana poslije, heheheh... :)

Tagovi