Eh, da je moje...
Naravno, novac kao motiv je iskljucen. Post 1990. Homo Balcanicus komentari tipa:"volio bih da sam izmislio Windows, pa da budem bogat kao Bill Gates" nisu ono sto se trazi.
Kultura, zabava, sport, hobby
8Hoću reći, stvari su vrijedne ovisno o kontekstu. O načinu na koji ih vrednujemo...
Danas sam poželio biti arhitekt ili grafičar iz vremena secesije. Umjetnost toga vremena je predstavljena u prekrasnom kolažu kojem su se divili mnogi ljudi osim mene.
...
Ne bih volio biti Mitevski.
Allende
Prilicno me zanima misljenje clanova, kada bi vas netko pitao da izlistate 5 stvari iz umjetnosti, arhitekture, sporta, whatever, koje biste voljeli da su plod vase maste ili rada, a nisu, kako bi ta lista izgledala.
paperje
pa da, bila bih milosh forman i bila bih zasluzna za "Hair"
paperjeja bih rado bila musko
![]()
pa da, bila bih milosh forman i bila bih zasluzna za "Hair"
ima jos toga puno, uglavnom se sve svodi na ono sto je vecini forumasa nepoznato pa stoga i neshvatljivo pa o tome ne cu.
eto bas kad promozgam, ima bas puno tih naizgled sitnica...
btw, allende, bas super topic, onak, sanjarski...
Isis
joj, da, stand up komedija, i ja bi to želio...
ne znam jel to govore samo tako, sami od sebe na pozornici ili imaju sve smišljeno prije nastupa![]()
Isis
skupljam stand up komedije, imam Pabla Francisca, Seinfelda, Robina Williamsa, Denisa Learya, Chrisa Rocka, Eddie Murphya, Tonya Woodsa...
AllendeNaravno, novac kao motiv je iskljucen. Post 1990. Homo Balcanicus komentari tipa:"volio bih da sam izmislio Windows, pa da budem bogat kao Bill Gates" nisu ono sto se trazi.
gazda777ja bih volio da sam se prvi sjetio harema...
i patentirao ga...
AllendeNaravno, novac kao motiv je iskljucen. Post 1990. Homo Balcanicus komentari tipa:"volio bih da sam izmislio Windows, pa da budem bogat kao Bill Gates" nisu ono sto se trazi.
Alana BatesImam jedan uvredljivi komentar, ali za razliku od nekih, zadržat ću nivo...
Lugar
Alana BatesImam jedan uvredljivi komentar, ali za razliku od nekih, zadržat ću nivo...
E sad kad si pocela dovrsi....
Ja bi volio bit Crnogorac, pa da se i ja malo izlezavam cijeli zivot, i mirovinu docekam u hladovini...
Alana Bates
Na vaše traženje: Nasreću, sad imaš muški mozak, pa se odmaraš ko stoka!
Alana Bates
Na vaše traženje: Nasreću, sad imaš muški mozak, pa se odmaraš ko stoka!