caddyNe nismo zaradili. Al nam je drago da su se ljudi zabavili. Do 6 su ljudi ostali.
Ti si jedina koja se dosad zalila. Nitko se ne zeli s tobom svadjat. Cak stovise dodji na cugu bit ces pocascena. Redoviti gosti znaju koliko se trudimo svima udovoljit i zarada nam nije glavni cilj. Radimo to jer se i sami volimo zabaviti. I zelimo ponudit ljudima nesto novo uvijek. Gosti su nam svetinja. Ali krivo nam je cuti takve neosnovane optuzbe. Da zelimo zaradit bavili bi se politikom. Liijep pozdrav!
Meni je ovo bio prvi odlazak u Cadillac, dakle nisam znao što me čeka. Karte smo kupili za Excallibur, no gazda je bio dovoljno ljubazan da nazove i javi promjenu lokacije.
Bio sam s djevojkom, dakle, očekivali smo stariju ekipu, i zaista nikome ispod 18+ nije karta prodana. Što se samoga interijera tiče, same pohvale, prostor je bio lijepo ukrašen. Glazba je bila za očekivati, ja čak i nisam fan retro glazbe, no bitnije mi je bio ambijent i uslužnost, kao i činjenica da za svoje novce dobijem maksimum. I moram reći da zamjerki nemam. Klope je nestalo tek oko tri, kada smo mi već kretali, meze je bilo u izobilju, i moram reći da sam već oko 10 sati posjetio stol, i da sam se fino najeo. Pohvale za odbair suhomesnatih proizvoda, zaista su bili vrhunski, kao i vrsta kruha, iako su se neke šnite već bile osušile, moglo se izabrati svježe narezanih šnita. Sugestija da povećate stol, odnosno da i u drgui kut onog predjela s kaučem stavite jedan stol, pa da se ne gužvaju svi oko jednog stola, jer je tamo isto bila gužva već i ovako s ljudima koji su tamo sjedili-ležali, pa da se izbjegne mogućnost da nam se hrana sruši s tanjura kad prolazimo. Također, da grickalicte podjelite na sve stolove, a ne na švedski, kako bi ljudi mogli grickati nešto uz cugu.
Cuge je bilo u izobilju, konobar koji nas je posluživao je uvijek bio nasmijan i pristojan, cugu je donosio vrlo brzo i uvijek je bila dobro ohlađena. Mislim da je samo jednom zaboravio moje pivo, ali se vrlo brzo ispirčao i donio mi cugu. Konobarice za šankom su bile nasmijane, i cugu sam uvijek dobivao u roku od dvije minute.
Što se tiče promjene playliste, mislim da se ekipa više razbacala na Dubiozu, Azru, Dugme i Obalu, Metallicu, AC/DC i ino nego na Gloriju Gaynor i ostatak. Slike na ovom portalu govore u prilog tomu.
Što se zamjerki tiče, ekipa se ponapijala, pa su nas malo i zaljevali, padali oko nas, pravili gužvu u WC-u, ali bože moj, tu organizator ne može ništa, čak štoviše, to je vrsta plusa, jer to znači da je cuge bilo u izobilju za sve, i već pred kraj sumnjam da je itko trijezan ostao

Osim toga, bolje da je ekipa vesela i pijana, nego da cijelu veče sjede kao da imaju metlu u guzici. Ali, ako može savjet i sugestija za nagodinu. Onog gospodina koji je puštao glazbu, mrgu ćelavog od 190 obucite u zaštitarsko odjelo, pa osobe koje su se prenapijale izvedite van na hlađenje glave, kako ne bi ljudi zaljevali cugom i gurali ih okolo. Meni ne smeta, ali ženski dio populacije to baš i ne voli. Iako bi i njih mogli ponekad izvesti
Za nagodinu, mislim ipak da za mrvicu smanjite broj ulzanica, jer je gužva bila do stola i WC poprilična, a i da stvavite u muški WC papirnate ručnike, a ne rolu WC papira kad operemo ruke.
Sve u svemu, zadovoljni smo i djevojka i ja, znali smo koji tip glazbe će biti, i ugodno smo iznenađeni promjenom i uvažavanjem galzbenih želja. Cuga i klopa su bile stvarno u redu, i izuzev malo veće gužve, i ponašanjem pojedinaca(što i nije odgovornost organizatora u tolikoj mjeri) mislim da smo za tih 200 kn dobili ono što smo platili. Uslužnost, cugu, klopu, dobar ambijent bez balavaca, dobro ozvučenje, konfete, i fin provod koji ću pamtiti. Pohvale za žigove, iako sumnjam da je baš puno ljudi išlo van na onu artičku zimu.
Mislim da se vidimo i nagodinu, i to u još većem broju.
P.S. Hvala konobarici za šankom koja mi je na svako moje "de mi neko pivo", donosila svaki put različitu vrstu piva

Moram reći da u jednoj večeri još nisam probao 6 vrsta piva
Lijep pozdrav i čestitke na organizaciji, malo popravite neke finese, i mislim da će i nagodinu biti odličan provod. Svaka čast.