maniche
Tema izdvojena iz: Zar još jedan catering u Osijeku???
joojkretenabilo koga od vas zbog toga tužiti jer ste ih javno prozvali a niste ih obavjestili da se također javno očituju(nekoliko mojih prijatelja su odvjetnici i od svih sam dobio isti odgovor, a to je DA).
Inače vaše podatke je vrlo lako saznati uz sudski nalog (putem IP adrese).
dugo nisam ovakvu glupost pročitao.
Ajde više frajeru napiši koji je tvoj restoran od spomenutih pa ću ti ja staviti sve svoje podatke tu i popljuvati ti restoran...da vidim da li ćeš me moći tužiti i da li ćeš taj spor ikada dobiti
Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i imaju ga pravo podijeliti s drugima!
a to je ono što kukuriku ugostitelji mrze.
toliko želiš taj feedback od korisnika i toliko kukaš da ga ne dobiješ, pa ajde daj podatke da te hvalimo ili kudimo!
Pošto ti mogu biti otac, pošalji svoju dragu majku da mi se ona požali!
Namjerno sam spomenuo MOGUĆNOST podizanja tužbi zbog takvih natpisa jer bez nekih dokaza to se smatra klevetom. Slobodno to pitajte bilo kojeg pravnika.
Morate razdvojiti i naučiti što znači žaliti se na neku lošu uslugu ili proizvod, a što znači nekoga oklevetati. Znači da ja apsolutno ne bih imao pravo što za reći ili napisti da me je itko kontaktirao od vas koji ste tu komentirali (ili bilo kojeg voditelja poslovanja ili vlasnika navedenih objekata) i da je spomenuo da je bilo tako i tako. Ovdje je jedini problem što ti komentari nisu odrađeni kako treba tako da sam sa spominjanjem tužbi htio samo pokazati koliko takav propust može biti ozbiljan.
To se odnosi na bilo koju djelatnost.
Stella ti samo opet potvrđuješ da te u Ugostiteljskoj školi nisu dobro naučili ili ti baš možda nisi bila na satu kada se to učilo, a odnosi se na Knjigu žalbe.
Knjiga žalbe je jedan važan dokument koji inspekcije redovito pregledavaju i ukoliko utvrde da ima nekih pritužbi a nema dokaza da se vlasnik pismeno očitovao o tome slijedi visoka kazna (red veličina 10.000,00-20.000,00 kn)
Nitko od vas još nije napisao da se zbog nekih problema obratio vlasniku, upisao to u Knjigu žalbe, obratio Društvu za zaštitu potrošača - pisanjem po forumu nećete ništa promijeniti!