Nagradne igre i "Like" na Facebooku?
Osijek031.com rubrike
josephine01Višestruke prijave - umanjuju zato što je bilo slučajeva gdje se isti igrač/ica prijavio/la i po 1000 puta.Zašto višestruke prijave smanjuju mogućnost dobitka a klik na "like" ispod (za facebook stranicu portala Osijek031.com) povećava šanse za dobitak ulaznice?
"Like" - uvećavaju jer je prijateljstvo lijep i ugodan odnos
Redakcija 031josephine01Višestruke prijave - umanjuju zato što je bilo slučajeva gdje se isti igrač/ica prijavio/la i po 1000 puta.Zašto višestruke prijave smanjuju mogućnost dobitka a klik na "like" ispod (za facebook stranicu portala Osijek031.com) povećava šanse za dobitak ulaznice?
Za prvo još mogu i razumjeti (ako ni zbog čega, onda nagrada zbog truda), ali ovo drugo uopće nema smisla. Posebno me zanima kako to funkcionira kod "izvlačenja" sretnih dobitnika.
josephine01Redakcija 031josephine01Višestruke prijave - umanjuju zato što je bilo slučajeva gdje se isti igrač/ica prijavio/la i po 1000 puta.Zašto višestruke prijave smanjuju mogućnost dobitka a klik na "like" ispod (za facebook stranicu portala Osijek031.com) povećava šanse za dobitak ulaznice?
Za prvo još mogu i razumjeti (ako ni zbog čega, onda nagrada zbog truda), ali ovo drugo uopće nema smisla. Posebno me zanima kako to funkcionira kod "izvlačenja" sretnih dobitnika.
ja nisam dobio i sada sam tuzan
Ingo
josephine01Redakcija 031josephine01Višestruke prijave - umanjuju zato što je bilo slučajeva gdje se isti igrač/ica prijavio/la i po 1000 puta.Zašto višestruke prijave smanjuju mogućnost dobitka a klik na "like" ispod (za facebook stranicu portala Osijek031.com) povećava šanse za dobitak ulaznice?
ja nisam dobio i sada sam tuzanshmrtz
Ja nisam tužan i nisam uopće igrao jel ne slušam Balaševića, ali da je glupo kao što kaže, je.
nake_radoIngo
ja nisam dobio i sada sam tuzanshmrtz
Ja nisam tužan i nisam uopće igrao jel ne slušam Balaševića, ali da je glupo kao što kaže, je.
Nije važno tko ide, a tko ne ide na koncert. Ovo nije prvi put.
Prijateljstvo je lijep i ugodan odnos? Znači, mi jadoši koji nemamo fejs nemamo prijatelje ni lijepe i ugodne odnose. Eto, sad barem znam uzrok mome jadnom socijalnom životu. Ajd uozbiljite se i dajte ljudima konkretan odgovor.
josephine01Neimanje Facebook računa nije eliminacijski faktor u nagradnim igrama.Prijateljstvo je lijep i ugodan odnos? Znači, mi jadoši koji nemamo fejs nemamo prijatelje ni lijepe i ugodne odnose.
Želja nam je stvoriti bolji i prisniji odnos s posjetiteljima portala, a virtualno prijateljstvo na FB-u je jedan od načina za postizanje toga, kao što je i učlanjenje i aktivno sudjelovanje u raspravama na portalu.
IngoBusted! Za svaki "Like" nam Facebook isplati $100. ;-)muljate vi nesto
hihi
josephine01Ok, više nećemo to pisati i uznemiravati one koji nemaju Facebook račun. Od sada ćemo pisati da nam je drago što će nas netko "likeati". Can you handle the truth!? ;-)OK. I kako to funkcionira? Mislim čemu onda krivo informiranje - da like povećava šanse za dobitak?
Btw. da je muljanja, ne bi dio redakcije kupovao ulaznice (press akreditacije imaju jedan novinar i jedan fotograf) noćas u ponoć.
Onak, taj prinicp bi malo vrijeđao zdrav razum.
No dobro.. riješeno
Redakcija 031
Višestruke prijave - umanjuju zato što je bilo slučajeva gdje se isti igrač/ica prijavio/la i po 1000 puta.
STELLAAAAA!!!!!!

exHOP3onRedakcija 031
Višestruke prijave - umanjuju zato što je bilo slučajeva gdje se isti igrač/ica prijavio/la i po 1000 puta.
STELLAAAAA!!!!!!
Kad mi nitko nije rekao da ne smijem.

Evo kikoša obojici...
Implementirano je na razini baze, odnosno brojanja jednakih ključnih slogova.
Što se to točno drži u tajnosti?! Imena dobitnika su javna, vjerojatno se do sada među njima našao netko poznat, prijatelj i slično. Slobodno ih možeš pitati koliko su nam platiti da bi bili izvučeni. ;-)
Btw. za nagradnu igru za Balaševića je bilo preko 3800 prijava (koncert i film), stoga ne treba biti razočaran neosvajanjem ulaznice