Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Početak kraja - zatvoreno kino Europa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
mayhem

Ukupno postova: 75
Spol: Muško Muško
Post Postano: 24.10.2010. 13:20 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bit je o kvaliteti slike i zvuka,koja je ne mjerljiva u dvorani i kod kuće (osim ako netko nema kino dvoranu u kući) , i doživljaj je drugi u kinu ... nije bit kokice,sok i sl. 20 kn nije puno za izdvojit ako je neki dobar film u kinu koji vrijedi pogledati, al cim je neki poznatiji bolji onda je 25kn ulaznica, međutim svi noviji filmovi su u 3D formatu, tako da 20-25kn je skupo za neki film gdje ne mozes dobit kompletan program... zakasnili su s prilagodbom,i kljuc u bravi je jedino riješenje,da su bili pametniji i da su modernizirali kina tehnikom,a ne namještajem, vjerujem da bi bila kud i kamo posječenija + ne vjerujem da ce se svatko vozikat 10-20 min. do kina...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Zdrale

Ukupno postova: 539
Post Postano: 24.10.2010. 13:24 
Naslov:  

šteta, ja uvijek volim otići u kino pogledati neku komediju, al ove nove u katastrofa. Bilo bi fora kad bi puštali filmove s Jim Carreyem

to je dobro što je u centru grada a ne 5 km od grada u nekom trgovačkom centru...

Ukupno postova: 54
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 24.10.2010. 14:15 
Naslov:  

ja sam i za Star wars maraton, uz LOTR..Very Happy

pricala mi frendica koja je jednom prigodom isla u kanadu: tam ti, mala moja, u 2 ujutro rade kina, das za upad 10ak kuna, gledas nest stariji film, cak i crno-bijeli hit, al ljudi idu..super za spoj, malo razbijes monotoniju dana i to ti je to..
jesu sam oni pametni da to rade, ili...

wild child

Ukupno postova: 54
Post Postano: 24.10.2010. 14:16 
Naslov:  

i samo da se zna: bojkotiram cinestar i slicno..!!!! zivjeli europa i uranija!!!

fatalni_cevap

Ukupno postova: 541
Post Postano: 24.10.2010. 14:18 
Naslov:  

pitam se onda sta ce bit as 16235245 movieplex dvorana u avenue mallu, i sa 135346 cinestara u eurodomu i ko zna jos kolko u portanovi.
cemu to sve osijek031.com smile

Ukupno postova: 675
Post Postano: 24.10.2010. 14:29 
Naslov:  

Ja baš voLim kino Sad FiLm mi bude dupLo boLji Very Happy Ne idem svaki tjedan, no voLim otići kad bude neki fiLm koji me zanima.. šteta.

Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
maniche

Ukupno postova: 1173
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.10.2010. 14:39 
Naslov:  

godinama sam išao i neopremljeno, smrdljivo,neklimatizirano kino s lošom projekcijom.
Kada se počelo pričati o dolasku multipleksa, odlučili su se za neka ulaganja pa sad to na nešto liči, opet niti približno ugođaju gledanja filma u cinestaru npr.
da mi ih bude žao?
not.
ostaju im tematske večeri i sl.sretno "europo"!

bili

Ukupno postova: 92
Post Postano: 24.10.2010. 14:39 
Naslov:  

Ne razumijem ove izgovore s 5.1 kinom kod kuće i skinutim filmovima...
Imam i 5.1 kino i adsl i ostale picaboce, no JOŠ UVIJEK, kao i prije dvadesetak godina, dva-tri puta mjesečno sjednem u kino jer jednostavno ništa ne može zamjeniti atmosferu kao pred velikim platnom. A odnedavno još i pivo toče na ulazu Smile
A sad malo ona! DLENGE DLENGE DLENGE DLEN!

Alnea
Ukupno postova: 108
Post Postano: 24.10.2010. 14:54 
Naslov:  

bili je napisao/la:
Ne razumijem ove izgovore s 5.1 kinom kod kuće i skinutim filmovima...
..... jer jednostavno ništa ne može zamjeniti atmosferu kao pred velikim platnom.

slazem se...nista ne moze zamjenit kad sjedis pred veeelikim platnom s kokicama, u kinu.
nisam bila duuugo u kinu, najblize mi je u osijeku, ako se ne varam, al nadam se da cu i to "ispraviti uskoro".

Ukupno postova: 2158
Post Postano: 24.10.2010. 15:12 
Naslov:  

lingvist je napisao/la:
Budimo realni, tko će ići u kino, dati 20 kn za ulaznicu (16 ako je obiteljski dan ili si student) i pogledati film koji može bez problema skinuti s neta ili posuditi od nekog tko je prije skinuo.

Zanimljiv se fenomen događa u civiliziranim zemljama. Tamo, naime, raste broj prodanih kino ulaznica, ili barem ne pada.

Jasna stvar, ovdje se uopće ne radi o kvaliteti slike, kvaliteti zvuka, cijeni karata i kokica. Ovdje se radi o državi koja ne funkcionira u niti jednom smislu, pa tako ni u sferi kažnjavanja onih koji kradu po internetu.

No, malo po malo, i vlasnici filmova zainteresirat će se i za ovu malenu otužnu zemlju, i koliko god tržište njima bilo malo, zasmetat će im taj lopovluk.

Sa prvim kaznama lopovima filmova, glazbe i drugih sadržaja, kinima će zasjati svijetlija budućnost.

Isto je ukrasti nekom novčanik, mobitel ili film na internetu. U zemlji lažnog morala to još svima nije jasno, ali će se vlasnici pobrinuti da postane.

maniche

Ukupno postova: 1173
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.10.2010. 15:39 
Naslov:  Re: Početak kraja - zatvoreno kino Europa

felt,nemoj biti tako oštar.. to o čemu ti pričaš je globalni "problem"..
i budi siguran da NIKADA neće biti riješen.

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 24.10.2010. 16:15 
Naslov:  

Ne kažem da će biti riješen. Nedavno je izašla statistika o nelegalnom softwareu. Uvijek će ga biti, ali će si sa prvim kaznama ljudi početi postavljati pitanje: Hoću li zbog 20-30 kuna riskirati kaznu od nekoliko tisuća, ili desetaka tisuća kuna? To je ipak daleka budućnost, jer u Hrvatskoj ne postoje državne inspekcije. Ako nismo u stanju spriječiti nezakonitu gradnju, a to je vidljivo svima, ili masovno kršenje radničkih prava, onda sigurno ne možemo očekivati da se kazne ljudi koji obijesno downloadiraju na stotine filmova, i na tisuće glazbenih albuma. Ali kina će početi poslovati bolje kad se ošine par kazni, to je jasno. Tada naravno neće postojati kina Europa i Urania, bar ne u ovoj formi.

Kad ova dva kina propadnu, vidjet ćemo što će napraviti vlasnici. Važno je da grad ne dozvoli prenamjenu kina u tko zna kakav sadržaj. Kod nas je sve moguće, ne bi se čudio da privatni vlasnik umjesto s kinima pokuša sa narodnjačkim klubovima.

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 24.10.2010. 16:45 
Naslov:  

Meni je bolje ispružit se u topli krevet, pokrit se, napraviti si kokice (a može i bez kokica) i gledati film. Ne treba mi ni kućno kino, niti ne znam što da bi film bio dobar i da bih uživala...već samo da mi je ugodno.

Jadan je izgovor da moraš imati ovo-ono, ići u kino zbog kvalitete ovog-onog...ako ti je film dobar, bit će ti svakako dobar, a ne sad da moraš imati ne znam što da bi ti bio super.

Ne volim se tamo lomit na onim sjedalima u kinu sat-dva, s ostalim ljudima. Ovak mogu zaustavit film kad hoću, zezat se, komentirat, uživati u privatnosti, zaspat...i to sve free. Wink

Meni je to gušt, a oni koji baš vole ići u kino...tko voli nek izvoli. Smile

Ukupno postova: 4
Post Postano: 24.10.2010. 17:04 
Naslov:  Re: Početak kraja - zatvoreno kino Europa

pošto je siguran dolazak mega kina (ovih pleksova i ) za nagodinu
ova STARA kina bi vec sad trebali pripremat teren jer s blockbusterima na repertoaru
propadaju vec sad ,
Možda da krenu s manje hollywood filmovima i potraže malo drugačiju publiku kojoj uz dobar program i zanimljiv 20 kn predstavlja najmanji problem

Chule

Ukupno postova: 200
Post Postano: 24.10.2010. 17:07 
Naslov:  

Trenutno u kinima kinu igra:
Kako je Gru ukrao mjesec (Despicable Me) - ne postoji DVD rip
Svi na Woodstock (Taking Woodstock) - postoji DVD rip
Harry Brown (Harry Brown) - postoji DVD rip
Priča o igračkama 3 (Toy Story 3)- postoji DVD rip