Pandur: Subota uz domaće i turbo folk hitove DJ Denisa
Night & Caffe Bar Pandur
Kuhačeva 5, Osijek
Osijek
dino_bnoStvarno zašto svi pljuju po turbofolku a nitko ne pljuje po nekakvom rocku,recimo u teatru,stvarno čudno.
Ne razumijem sam kad toliko ljudi pljuje po tim turbofolku, i u zadnje vrijeme po domacem
dino_bnoValjd su skuzili da nemogu prezivljavat na stranoj glazbi, nego na balkanskoj(cro,bih,srb,cg)
Ne razumijem sam kad toliko ljudi pljuje po tim turbofolku, i u zadnje vrijeme po domacem, zasto ih nema negdje gdje svira nesto strano? matrix, teatar, big ben, de mode(petak), bastion? ili ako vec izlaze tamo, nek se drze toga
tux
dino_bnoStvarno zašto svi pljuju po turbofolku a nitko ne pljuje po nekakvom rocku,recimo u teatru,stvarno čudno.
Ne razumijem sam kad toliko ljudi pljuje po tim turbofolku, i u zadnje vrijeme po domacem
dino_bnoValjd su skuzili da nemogu prezivljavat na stranoj glazbi, nego na balkanskoj(cro,bih,srb,cg)
Ne razumijem sam kad toliko ljudi pljuje po tim turbofolku, i u zadnje vrijeme po domacem, zasto ih nema negdje gdje svira nesto strano? matrix, teatar, big ben, de mode(petak), bastion? ili ako vec izlaze tamo, nek se drze toga
tuxdino_bnoStvarno zašto svi pljuju po turbofolku a nitko ne pljuje po nekakvom rocku,recimo u teatru,stvarno čudno.
FunkyLadydino_bnoValjd su skuzili da nemogu prezivljavat na stranoj glazbi, nego na balkanskoj(cro,bih,srb,cg)
Ovoliko primitivizma na jednom mjestu... Naprosto nevjerojatno!
Neargumentirano braniš turbofolk i domaću glazbu, istodobno omalavažavajući i diskriminirajući ljude koji slušaju neku drugu vrstu glazbe. Prisjetimo se, izjavio si ovo: "matrix, teatar, big ben, de mode(petak), bastion? ili ako vec izlaze tamo, nek se drze toga". Zar stvarno misliš da je tvoja obrana na mjestu? Ne bih se složila. Nitko tko "pljuje po pljuvanju" neke vrste glazbe ne bi trebao istodobno "pljuvati" neku drugu vrstu glazbe i ljude koje izlaze na takva mjesta.
Anyway, trebaš shvatiti da svijet ne čini samo ono što se tebi sviđa i što ti podržavaš. U Osijeku postoji puno ljudi koji ne vole narodnjake, ali isto tako, ne vole ni rutinu, tako da ti ono "nek se drže toga" i ne drži vodu. Tako da je jedino što ti mogu poručiti - odrasti i promisli prije nego ponovno napišeš ovakvu ili sličnu nebulozu...
(I ne, ne pišem ovaj post jer mislim da sam najpametnija i da su samo moji stavovi ispravni, pišem ovo u nadi da ćeš sljedeći put razmisliti prije nego što napišeš takvo što.)
Redakcija 031U Night & Caffe Bar Pandur u subotu 23. listopada 2010. moći ćete uživati u okusima vrhunske tequile Jose Cuervo, i to po cijeni od 10 kn, dok će vas metar tequile izaći 90 kn. Za dobru atmosferu zadužen je DJ Denis, koji će vas uz domaće i turbo folk hitove održati na nogama sve do samog jutra. Pozivamo vas da dođete i dobro se zabavite.
Night & Caffe Bar Pandur
Kuhačeva 5, Osijek
zla_tratinčica
HAHAHA xD taman kad smo mislili da se malo počelo smanjivati, evo još 2 čobanluka u gradu. xDD nebih riječ rekao da se jedni od tih dvoje nisu pozivali na neku scenu i jeli govana.. strašno.
avantgarde
Ako se očekuje da glazbeni programi pune objekat, onda se trebaju osigurati uvjeti za kvalitetnu prezentaciju istih.
manicheavantgarde
Ako se očekuje da glazbeni programi pune objekat, onda se trebaju osigurati uvjeti za kvalitetnu prezentaciju istih.
demantira te teatar koji izgleda kao zadnja rupa na svijetu, a ima publiku kada ima dobar program.
S ostatkom posta se slažem.
Dečko je zalutao, ne ide mu i sada će završiti kao bastion kad je krenio s cajkama.
silvijaos
ja sam sinoc prvi puta bila sa drustvom,i odsada neidem niti u bastion,niti u Q club,jer mi je ovdje ODLICNO...cijelo moje drusto voli slusati narodnjake,studenti smo,tako da nam i cijene odgovaraju (nisu skupe),nema prevelike guzve,nitko nas ne odmjerava,opustile smo se,plesale,bez da su nas gazili,gurali,konobari su O.K., glazba odlicna (pohvale D.J.-u,sto nam je pustio neke naruđbe),slijedeci vikend opet dolazimo,kolegica slavi 23 rođendan,i ostajemo u Panduru...samo tako nastavite,neobazirite se na ove sto pljuju....njima nitko s nicim nebi udovoljio...pozdrav svima na forumu
nake_radobravo inspektor Rex
Ne mogu ne primijetiti.Stella1989
silvijaos
ja sam sinoc prvi puta bila sa drustvom,i odsada neidem niti u bastion,niti u Q club,jer mi je ovdje ODLICNO...cijelo moje drusto voli slusati narodnjake,studenti smo,tako da nam i cijene odgovaraju (nisu skupe),nema prevelike guzve,nitko nas ne odmjerava,opustile smo se,plesale,bez da su nas gazili,gurali,konobari su O.K., glazba odlicna (pohvale D.J.-u,sto nam je pustio neke naruđbe),slijedeci vikend opet dolazimo,kolegica slavi 23 rođendan,i ostajemo u Panduru...samo tako nastavite,neobazirite se na ove sto pljuju....njima nitko s nicim nebi udovoljio...pozdrav svima na forumu
Jao što volim ove koji se registriraju, imaju 1 ili 2 posta u ovakvoj temi, i prepuno sadržaja u kojem se brane dotični. Da niste možda iz Pandura, možda nick tranzy,
koji je zadnji put prijavljen na forum 30.30.2010. i onda misteriozno nestao? Da se nije možda regao pod novim nickom/nickovima pa da brani svoj narodnjački klub to be?![]()
mali od čače
pa što ako ga hvali? pa i cigan hvali svoga konja..kao sto netko ima pravo pljuvat po necemu, u ovom slucaju tom klubu, tako i taj netko ima pravo branit taj klub..nebitno jel se regao sada ili prije 5 godina,i jel ima postova sto,ili mu je prvi puta..to je njegovo pravo,i glupo je što ti ( u ovom slucaju ti,nista osobno inace ) sa svojim stavom njega prozivas..nhf
silvijaos
hehe nisam sa dinare,nego sa sjenjaka....inace iz Virovitice,i nisam nazalost vlasnik nicega sto ovdje bilo vrijedno spomena,kamo srece da imam svoj birc,koliko vidim po komentarima,znaci dokle god se pljuje po nekome,onda si O.K.,cim napises nesto lijepo o necemu,ispadas idiot,ili jos zalosnije vlasnik objekta....Slobodno tko god zeli se osobno uvjeriti da sam zaista studentica,moze me osobno upoznati u navedenom lokalu...zalosno je sto uopce na ovakav nacin i razgovaramo...bio to pandur,matrix ili neki treci lokal....svako slusa ono sto zeli,i gdje mu se pruzi prilika za to...eto,sad opet imate razloga vriijeđati...pozdrav
silvijaos
hvala na dobrodoslici......uf kako sam pop..... kad sam procitala ono gore...ispada da nesmijem napisati nista pozitivno,jos ispadne da se sama sa sobom dopisujem ??hhehehe,e to bi me zaista dotuklo![]()