Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

NK Osijek - NK Dinamo: Godine prolaze, sve ostaje isto...

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Kodrann

Ukupno postova: 521
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.10.2010. 17:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

dim je napisao/la :
mi Osiječani

Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
PreacheR

Ukupno postova: 1076
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.10.2010. 18:12 
Naslov:  

Ako nismo dobivali Dinamo ni u onim sezonama kada smo imali podjednako kvalitetnu ili čak i kvalitetniju ekipu, iluzorno je očekivati da ih dobijemo sada kada je naša ekipa za klasu slabija od njihove i to po svim linijama. Ako se zaista želi dobiti objektivno jaču ekipu, onda se treba doslovno 'baciti na glavu'. Sve mi se čini da ćemo naslov ovoga članka i u budućnosti čitati još puno, puno puta.

Ukupno postova: 242
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.10.2010. 18:49 
Naslov:  

bezpredmetno je razgovarat o tim igračima..kvaliteta se ne može stvorit magijom..a nama jedino ona pomaže da budemo bolji...godine prolaze..tuga ostaje..

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.10.2010. 20:45 
Naslov:  

pa šta se vi čudite??? tu se živcirate zbog pizdarija.. ajd da su oni ozbiljni pa se svi živciramo jer, eto, nemamo sreće... izuzev par igrača Osijek je trul... Kapetan nam je jedva čekaon da vidi malo juga da ostvari svoj san da igra za Ajduka... mislim o čemu mi pričamo... bit će bolje,jednom:-D

Ukupno postova: 431
Post Postano: 18.10.2010. 8:51 
Naslov:  

ma nek oni protiv dinama spuste gače i nek se naguze i popiju 10 komada, al onda bar da igraju u drugim, onim manjim, utakmicama kak spada i nek tamo osvajaju bodove. bolje da se te "manje" utakmice trude dobit, nego da protiv dinama daju 200 % i još izgube, a onda sljedeći vikend ne mogu ni potrčat za loptom protiv istre, intera, lokomotive, dragovoljca, zadra i ostalih padobranaca u ovoj ligi koje bi trebali dobit pod normalno!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: