Bolje grad u plamenu nego muškarac u muškarcu
Društvo, politika
(edit: ne treba im dati djecu na posvajanje.)
">Re: Bolje grad u plamenu nego muškarac u muškarcu
Re: Bolje grad u plamenu nego muškarac u muškarcu
simo031. Međutim, definitivno iritira njihova mazohistička potreba za stalnim isticanjem toga kako su oni "drugačiji" na kojekakvim javnim skupovima. Svi smo mi na neki način drugačiji od ljudi oko sebe, ali nemamo bolesnu potrebu da zbog toga organiziramo koje kakve skupove i to pokazujemo cijelom svijetu. Tko voli nek' izvoli.
Slažem se s ovim..
Sasvim je jasno da će gay osobe dobiti sva prava u bliskoj budućnosti, doista ne vidim potrebu za ovakvim paradiranjima...
Pogotovo ako znaju da neće poušit kuru, nego batine,
Bio sam u Beogradu za vikend i pojma nisam imao da se planira ikakva parada dok se nisam probudio u nedjelju i onakav krmeljav upalio TV i skuzio da ipak necu na kavu u centar. Dobio bih po njonji ni kriv ni duzan, a nemam sal duginih boja.
Cak i beograđani nemaju nista protiv, a vecina ekipe koja je radila sranja su iz nekih vukojebina i jedino sveto im je srpska radikalna stranka, Partizan ili Zvezda. Svakom pametnom je to dovoljno da zakljuci da se radi o tezim pajserima i stranackim satelitima, pogotovo sto je zapaljena zgrada liberalne stranke, koja s prosvjedom nema, ali bas nikakve veze.
Dakle neka ljudi rade sto zele, jer to i mogu, a na kraju krajeva i smiju. Meni je i dalje draza minđa.
Kako ja volim pomaziti, ljubiti, grliti i to sve natrag sa svojom boljom polovicom, tako vjerojatno to i oni zele, a da istog trenutka nebudu kamenovani. Zato prosvjedi!
3.5 milijuna ljudi! Mora biti budala, da ga jebes.
možda nisam dovoljno proaktivan.
-nella-muahahahaPoznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
-nella-Poznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
evo ... zasto parade ... odgovor ste mogli pronaci da ste procitali uvodni tekst
Istina, njihovo vas privlačenje pažnje može zasmetati i sasvim je legitimno zapitati se zašto bi netko izlazio na ulice i isticao nešto što je, u načelu, osobna stvar. No, u tom se pogledu ne razlikuju previše od navijača koji se nakon veće pobjede ili poraza razmile gradom, mlataraju šarenim šalovima i iskazuju ljubav klubu, svatovske povorke koja usporava promet i slavi brak, vatrenih domoljuba koji javno iskazuju ljubav prema drugim muškarcima, najčešće generalima i političarima ili procesije hodočasnika koji u kolonama bauljaju do raznoraznih svetišta i iskazuju ljubav bogu. Da, sve bi to trebalo biti osobno, ali ljudi vole paradirati kada u nešto zaista vjeruju.
svatko ima legitimno pravo da mu ta parada jednom godisnje zasmeta. ali nitko nema pravo nasiljem rjesavati svoje frustracije.
jednostavnije bi bilo tog dana, tih 3, 4 sata ne ici u centar grada.
i meni ponekada subotom kada legnem odspavati zasmetaju svatovske kolone koje su vrlo glasne ... pa ne uzmem palicu i ne razbijem glavu mladoj i mladozenji jer me nervira njihovo paradiranje i galama.
DonQuijotemene nervira kurčenje i naslikavanje katoličke crkve, pa još nisam kamenovao neku crkvu ili pretukao nekog svećenika.
možda nisam dovoljno proaktivan.
Mene isto, nemaš pojma koliko.
Mladjo-nella-muahahahaPoznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
baš muahahahahahahahha.
ja bi te tvoje prijatelje nazvao debilima,bez uvrede..kad pored toliko sranja u gradu odluče da im smeta baš gay parada
@Naravno, ne bi to bilo to bez komentara crkvenih pastira...odobravanje nasilja,hm..da dodam u svoj word dokument pod nazivom "paradoksi crkve" ..eto me na rednom broju 678. 2010,naravno...
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zupnik-tako-treba-postupati-s-nakazama-homoseksualcima.html
I nemojte molim vas uspoređivati gay parade sa svatovima... Uostalom, i taj običaj paradiranja svatova polako izumire.
manicheMladjo-nella-muahahahaPoznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
baš muahahahahahahahha.
ja bi te tvoje prijatelje nazvao debilima,bez uvrede..kad pored toliko sranja u gradu odluče da im smeta baš gay parada
Rekla sam da poznajem hrpu ljudi koji bi tako postupili, nisam rekla da su mi prijatelji.
Ali ovdje se ne radi o drugim sranjim nego o gay paradi.
-nella-meni je smiješna konstrukcija i smisao tvoje rečenice. daj mi molim te reci koliko je tih ljudi koji bi "napravili lom" a zapravo "nisu ograničeni ni protiv pedera".manicheMladjo-nella-muahahahaPoznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
baš muahahahahahahahha.
Rekla sam da poznajem hrpu ljudi koji bi tako postupili, nisam rekla da su mi prijatelji.
Mladjo-nella-meni je smiješna konstrukcija i smisao tvoje rečenice. daj mi molim te reci koliko je tih ljudi koji bi "napravili lom" a zapravo "nisu ograničeni ni protiv pedera".manicheMladjo-nella-muahahahaPoznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
baš muahahahahahahahha.
Barem desetak. Žao mi je što su moje rečenice tebi smiješne i nemaju smisla, ali to je jednostavno tako. Nisu ograničeni i to je to. Ne smeta im homoseksualnost, samo im smetaju parade. Gay parade, jer nemaju smisla. I pederi bi to već jednom trebali shvatiti, i poštedit i sami sebe daljnje diskriminacije i nasilja. Jer to je tako kod nas, bez obzira koliko vi ovdje pljuvali po meni i onima koji su protiv toga, činjenica je da heteroseksualaca velika većina i da gayevi nikad neće bit potpuno prihvaćeni, bolje bi im bilo da svoju seksualnu orijentaciju zadrže za sebe.
-nella-Ne smeta im homoseksualnost, samo im smetaju parade.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
">ako se žele guziti...što se mene tice nek si razvaljuju šupak minobacackom granatom od 120 mm
nego u cijeloj to prici oko ti gejeva...odnosno pedercina...
nije mi jasno cemu to toliko isticanje...i organiziranje pederskih skupova...
kao pod izlikom traženja nekakvih svojih prava...
jebala vas prava...kao pojedinac ionako imaš sva prava kao i onaj druge spolne orjentacije...
no ocito im to nije dovoljno...pa žele sebe pokazati kao ugroženu vrstu...
ako si peder..pudi peder..i kraj price...
Primjerice da se ti prasnes s deckom na klupici na osjeckoj promenadi vjerojatno bi neki diklic snimao, netko bi skandirao, no vecina bi prosla spustene glave i vjerojatno nitko nista ne bi pitao. Dok da to rade dva geja, svi bi se sjatili kao da kolju malu djecu ili nedaj Boze kerice, pa im polupali picic i razvalili glavu od rizol.
Btw vi zene koje volite kitu i mi muski koji volimo minđu vrlo jasno i svakodnevno to nabijamo na nos svima oko sebe. Svjesno ili nesvjesno. Necemo biti licemjeri.
avantgardeNe treba nas kamenovati i nismo luzeri, ali ta famozna prava koja nam su nam Ustavom osigurana ne uzivamo svi jednako.
Primjerice da se ti prasnes s deckom na klupici na osjeckoj promenadi vjerojatno bi neki diklic snimao, netko bi skandirao, no vecina bi prosla spustene glave i vjerojatno nitko nista ne bi pitao. Dok da to rade dva geja, svi bi se sjatili kao da kolju malu djecu ili nedaj Boze kerice, pa im polupali picic i razvalili glavu od rizol.
Btw vi zene koje volite kitu i mi muski koji volimo minđu vrlo jasno i svakodnevno to nabijamo na nos svima oko sebe. Svjesno ili nesvjesno. Necemo biti licemjeri.
Živa istina je to što si napisao za javno iskazivanje "nježnosti", jel, i baš zato ne bi trebali to nabijat svima na nos kad je poznato kakvu će to izazvat reakciju. Npr ja da sam homoseksualka, ne bih to javno iznosila iz čistog razloga da si ne naškodim, kako privatno, poslovno, tako i zdravstveno u ovom slučaju (iako žene lezbe ne tuku, već samo pedere, al to je nebitno za poantu).
I ne bih rekla da mi hetero nabijamo to na nos drugima, osim u situacijama kada je seksualnost tema.
S tim paradama si rade više štete nego koristi, neznam šta točno misle postići s tim. Iz nijedne valjda još nije ništa dobro izašlo, samo tučnjave i raznorazne gluposti.
Stvar je u tome da, kada bi se izjednačila prava homoseksualnih parova sa pravima heteroseksualnih parova, izbili im sve adute iz ruku i parade bi postale suvišne.
Prebit nekog zato što je gay je isto što i prebit nekog zato što je crnac. Ili Azijat. Ili žena.
Stoga...
-nella-I ne bih rekla da mi hetero nabijamo to na nos drugima, osim u situacijama kada je seksualnost tema.
Ako ti kao cura ideš ulicom držeći se za ruke s dečkom, homoseksualno orijentiranim osobama itekako to nabijaš na nos, zato što oni znaju da oni to ne bi smjeli napraviti u ovom našem "društvu" koje je inače tako avangardno i napredno da je to za popizdit'.
FrostOrganizirajte i vi hetero paradu, nitko vam to ne brani.
Vi?
-nella-ponovo te pitam: tko bi to napravio lom zbog parade, a ne zbog ograničenosti ili mržnje prema pederima? znači parada je trn u oku i ti znaš bar desetak ljudi koji ne vole parade?Mladjo-nella-meni je smiješna konstrukcija i smisao tvoje rečenice. daj mi molim te reci koliko je tih ljudi koji bi "napravili lom" a zapravo "nisu ograničeni ni protiv pedera".manicheMladjo-nella-muahahahaPoznajem hrpu ljudi koji bi napravili lom da bude parada u Osijeku, i nisu ti ljudi ograničeni ni protiv pedera jednostavno ih nervira to njihovo kurčenje, zašto mi svi moramo znati da oni vole kurčit, pa nek kurče kad vole, all neka ne trljaju to drugima na nos.
baš muahahahahahahahha.
Barem desetak. Žao mi je što su moje rečenice tebi smiješne i nemaju smisla, ali to je jednostavno tako. Nisu ograničeni i to je to. Ne smeta im homoseksualnost, samo im smetaju parade. Gay parade, jer nemaju smisla. I pederi bi to već jednom trebali shvatiti, i poštedit i sami sebe daljnje diskriminacije i nasilja. Jer to je tako kod nas, bez obzira koliko vi ovdje pljuvali po meni i onima koji su protiv toga, činjenica je da heteroseksualaca velika većina i da gayevi nikad neće bit potpuno prihvaćeni, bolje bi im bilo da svoju seksualnu orijentaciju zadrže za sebe.

Stvarno ne znam što tu nije jasno?
To da netko od vas ima prijatelja gay-a ili je sam gay pa da govorite s nekom kompetencijom o pravima homoseksualaca te vaše priče bi imale neki background, ovako samo lupate praznu slamu da bi dokazali da niste pederi ili iz nekog vama ludog razloga.
Pih!
Kao ajmo ić primit batine za ništa, pa kako za ništa, ja sam peder, volim nabrijane muškarce koji me žele mlatiti. Ha???
Get real people, otputujte negdje malo u svijet, pogledajte različitosti koje svijet pruža i osvijestite više te svoje skučene prostore u mozgu.
Vecina je "svjesna" razlicitosti, ali nebi ju prepoznali da im se posere na glavu. :/
tamna strana
nego u cijeloj to prici oko ti gejeva...odnosno pedercina...
nije mi jasno cemu to toliko isticanje...i organiziranje pederskih skupova...
kao pod izlikom traženja nekakvih svojih prava...
jebala vas prava...kao pojedinac ionako imaš sva prava kao i onaj druge spolne orjentacije...
no ocito im to nije dovoljno...pa žele sebe pokazati kao ugroženu vrstu...
Siguran sam da nije problem shvatiti zašto uopće bilo koje društvene skupine i organizacije organiziraju bilo što na javnim mjestima.
Tako nije problem shvatiti ni zašto to čine udruge osoba drugačije spolne orijentacije. One to čine da bi poslali poruke. Poruke su također, nadam se, jasne - poruke da postoje, da su dio društva, da imaju pravo raditi na javnom mjestu sve što imaju pravo raditi i drugi, da pokažu tko su osobno, da se izbore za prestanak šikaniranja, da se izbore da mogu ulicom hodati bez da ih napadnu majmunčine sa grane, i tako dalje...
Samo potpuni ignorant misli da osobe različite po bilo kojoj osnovi (rasnoj, spolnoj, vjerskoj) imaju jednaka prava i životne uvjete u ovim primitivnim krajevima (mislim pogotovo na okolicu Hrvatske). Oni ih imaju načelno, ali ne u praksi. Zato protestiraju, paradiraju, sa punim pravom.
Ljudi kojima tobože ne smetaju pederi, ali ih smeta pedere vidjeti, pravi su razlog zbog kojeg valja paradirati još dugo godina. No vremena se mijenjaju, društva polako ali ipak napreduju, zatucanost se ublažava. Za nekoliko desetaka godina peder, Srbin ili musliman neće biti značajne odrednice u Hrvatskoj.
vec su organizirani upravo zbog toga što je opcepoznato da ce na takvim skupovima doci do kojekakvih pizdarija...
i onda na osnovu toga...izvlaciti sažaljenje od svekolikog pucansta...u stilu...eto vidite kako nas pedere svi mrze.....
tamna strana
i onda na osnovu toga...izvlaciti sažaljenje od svekolikog pucansta...u stilu...eto vidite kako nas pedere svi mrze.....
I pri tome biti stalno u strahu za vlastiti život. Hm. Da, valjda smo mi homoseksualci toliki mazohisti. Khm.
Dakota
tamna strana
I pri tome biti stalno u strahu za vlastiti život. Hm. Da, valjda smo mi homoseksualci toliki mazohisti. Khm.
nije to do straha...vec do pameti u glavi...al to je vec neka druga tema....
Dakotatamna strana
Ne znam.....ako znaš gdje živiš i kako se gleda na neke stvari...a ovo je ipak Balkan....i neće se skoro neke stvari promijeniti....nekako za svoj osobni mir možeš i bez toga...mislim zašto nam uopće treba ičije odobrenje za ikakav osobni izbor...tako da nije u redu to što ih se tuče, što se mene tiče njihov odabir mene osobno ne smeta, ali ako će ga već tako javno izražavati onda treba biti spreman na to da neće naići na odobravanje....odnosno uvijek će biti oni kojima će smetati i neće svoje negodovanje izraziti na prijateljski način....
tamna stranasmatram da su ovakvi skupovi organizirani najmanje zbog toga da bi oni ukazali na probleme s kojima se susrecu pedercine...
jel ti mislis da si manja pedercina ako za gayeve upotrijebis rijec 'pedercine' ? ... pedercina je karakterna osobina, a gay je sexualna orjentacija.
fear of the dark
Ne znam.....ako znaš gdje živiš i kako se gleda na neke stvari...a ovo je ipak Balkan....i neće se skoro neke stvari promijeniti...
to ti mislis ... ali ako imas vise od 14 godina, onda ces shvatiti kako se jako puno toga promjenilo. ne samo u pravima homosexualaca, nego i u pravima drugih manjina, nacionalnosti, religijskih skupina. zakonodavstvo se unaprijedilo i daleko vise se postuju ljudska prava.
No kao što rekoh meni ne smeta i želim im sve najbolje
Amen
Ingo
tamna stranasmatram da su ovakvi skupovi organizirani najmanje zbog toga da bi oni ukazali na probleme s kojima se susrecu pedercine...
jel ti mislis da si manja pedercina ako za gayeve upotrijebis rijec 'pedercine' ? ... pedercina je karakterna osobina, a gay je sexualna orjentacija.
izražavam se tako jer se tako želim izražavati i iznositi svoje mišljenje....
ako kome smeta zaboli me penis....koji pedercine nece nikad vidjeti

josephine01
FrostOrganizirajte i vi hetero paradu, nitko vam to ne brani.
Vi?![]()
Da.
Što ti tu nije jasno? Ili insinuiraš da sam gay?
jebem vas tulave