Boost
SVATKO je su tanju prevariti, nitko nije savršen, samo je pitanje situacije, spleta okolnosti..
Nekome će biti dovoljno da vani naleti na neku zgodu curku, netko će morati btii dobrano pijan, a netko će 50 puta odbiti neku curku, pa će 51. zajebat...
meni se čini da se to odnosi na tebe, da se bojiš samog sebe tj kako ćeš reagirati kad ti se nabacuju..ako sam zauzeta, moj stav je jasan,zauzeta sam,i tu nema nećkanja i razmišljanja o takvim stvarima...
nisam mislila da si izoliran ako ne izlaziš do jutra na cajke..što ak ti ženska ide na fitnes a tamo sve zgodni frajeri oko nje, zabrani joj,oslijepi je, ili ako ti na poslu imaš samo ženske kolegice daj otkaz, da ti se ne bi digo ako koja obuće mrežaste najlonke i skuha ti kavu..
milijun je svakodn situacija koje su "napast" , ali ako si s nekom s kim je TO TO, onda ti izleti uopće nisu opcija niti o tom razmišljaš što ako se desi...
ok ak je to lajt veza, sigurnjak, ili dok traje traje pa usput tražiš dalje..
a to da nitko nije savršen, to nije nikakav izgovor, sad filozofiram, jooj, ali slušala sam neš o tome: LJUDSKI JE GRIJEŠITI-to ne znači da je čovjeku dopušteno griješiti-kako si mi tumačimo, već da čovjek za razliku od životinje ima razum i stoga može razlučiti ispravno od neispravnog, te na taj način sam bira postupati pogrešno..znači to je svjesni izbor!
ej umorila sam se...