Kakva su vaša iskustva sa poslodavcima?
Zanima me koliko ste zadovoljni svojim poslom, svojim poslodavcima....
Društvo, politika
"tamna strana) koliko sam primjetio...opcenito je kod nas u Rvata mišljenje tipa...imaš posao, budi sretan da ga imaš i tu ostane dok ne krepaš...no po meni tko god za sebe smatra da može postici više i da vrijedi više...taj ce lako pronaci posao u nekoj drugoj firmi... jer radnici bez obzira na sve...su se uvijek isticali od ostalih...koji dođu na posao samo da bi docekali kraj radnog vremena.... [/quote
Slažem se s tobom. Ja imam skoro 40 godina i ne usuđujem se dati sad otkaz i tražiti novi posao. Pa ni mladi ga ne mogu dobiti...
Dok sam bila mlađa bilo je upravo to što kažeš, šutjela sam i radila jer sam se bojala da ne izgubim posao iz raznih razloga, a sad je to samo zbog godina.
Inače, već 11 godina radim u trgovini i ovo mi je sad treći poslodavac. I u principu je sve isto kao i kod prva dva.
-nella-
Trenutno nezaposlena, u potražnji... Baš sam jučer bila na jednom job intervew-u. Pazi uvjete... Rad dvokratno 8-12, 17-20, za plaću od 1 800 kn bez prijevoza, hrane, ničega, u Belom...
MA DAJ... Da smo robovi, onda bi znali da smo robovi i ne bi nam to zamaskirali u radni odnos.
-nella-Povraća mi se. Sreća pa nemam djecu ni kredite.
Svebor-nella-Povraća mi se. Sreća pa nemam djecu ni kredite.
Nemoj tako, to je vladina pronatalitetna politika. Kada se ženama dovoljno zgadi biti robovska radna snaga onda će poželjeti živjeti od dječjeg doplatka...
nicoll
Okej..to stoji..znam da pitaju i muške..ali nećeš ti ostat trudan pa htjet na trudnički..
Ali ja sam znala za kakav posao se ja prijavljujem...ne bih se niti prijavljivala da ne pristajem na navedene uvjete o radnom vremenu, rad na terenu.....nego meni su dali obrazloženje da im treba slobodna ženska jer: znate prekovremeni i tako to, pa je nezgodno ako imate djecu i obitelj to odvraća pažnju...
žena sam, pretpostavimo da ako sad nemam djecu da ću ih jednom imati..kad tad..
zašto si me onda uopće pozvao na razgovor ak si već odlučio da nećeš zaposliti ženu..
onak, zadnje što trebam su lažne nade...
i onda ja trebam biti presretna i zahvalna na bilo kakvom poslu koji uspijem dobiti budući da imam jajnike pa je za pretpostavit za ću sve pokvarit i upotrijebit ih jednog dana...
ma nisam neka vruća zagovornica ženskih prava, samo teško mi je gledati te glupane koji su studirali duplo dulje od mene i sad su neke facice, a ja ne mogu naći solidan posao...samo zbog jajnika..![]()